>

helgen.

Ligger och ser någon as kass film på trean,fattar inte varför man ligger och ser en dålig film då man egentligen borde sova.
Helgen har varit riktigt trevlig,fredagen blev de nyktert iaf, jag och Emma var först hos henne vi drog ner på stan vid 11 kanske, drog runt där,träffade massa folk osv. I lördags efter att ha sovit ca 3 timmar så blev de o kliva upp 6 för att sedan dra till yran, jag kan inte påstå att vi var bästa laget där iaf..
Det var så sjukt varmt i lördags jag höll fan på att avlida när vi låg o kolla på de andras matcher,efter de blev de iaf o fara hem en snabbis,träffa mor o far som kommit hem från Turkland,sova 40 min o ta en dusch sen blev det till bara till Emma igen. När jag kom dit så var Angelica och Lina redan där och dom hade redan knäppt en öl. Det var så vart så varmt så vi satt o käka middag i bh och shorts allihopen typ. Lite senare kom Nettan och Madde, vid 11 tror jag att vi drog ner på stan,gick omkring lite och sådär,jag madde o Emma träffade en asskön brud från Lund,hon var hur härlig som helst. Jag och Emma gick hem ifrån stan till Ersboda,f ett drygt kan jag lova,var typ hemma 4.
Lägger in lite bilder imorgon kanske.



Screeeeew you!


Nu ska jag se supernatural,
Godnatt.


Ibland blir det bara för mycket för mig,ibland blir det bara helt fel.

Jävla bajs dag idag, men helgen har i alla fall varit kul.

Orkar inte skriva just nu,ska snart ut och träffa Sofia men skriver väl mer ikvl om jag orkar..


Hedda.



Så satans less,jag orkar inte med er mer. Nu är det nog, jag kan inte fortsätta försöka mer,jag vill inte ha någonting mer från någon av er. Du får tycka vad du vill om mig,säga vad du vill,jag orkar inte mer,jag vill inte längre. 

CONGRATZ



GRATTIS BUBBEN!

Praktiskmarknadsföring

Och flum på hög nivå!


Can you tell me?You said can but you don't know.

Ligger och tittat på "He's just not that in to you" verkar rätt bra iaf!
Blev varken städning,plugg lr dusch ikvl..Datorn är farlig,sätter man sig så "wips" så är man fast resten av kvällen. Men nu, lr om ca 15 min blir det iaf dusch sen måste jag verkligen plugga,kommer faila totalt imorgon!

Tänk nu är det bara 8 st skoldagar kvar sedan äre SOMMARLOV! och om 3 veckor så drar jag och min saknade Fridolf till MALTA,taggar som fan!
Förutom Malta så har jag typ ingenting inplanerat i sommar,lr ska jobba 3 veckor och sen äre bestämt att jag ska på Visfestivalen,men annars,nada..Kanske skulle med några på dansgalan också men det beror ju som på när det är osv..
Vill verkligen åka på metaltown,någon som vill skänka pengar åt mig så jag kan åka?? (A)


Hittade en gammal goding på youtube,alltså dom här var typ mina idoler när jag var minde,hade t-shirt med dom och allt!
Dom e fan fortfarande goa!








 

I want to be great like Elvis without the tassels hire eight body guards that love to beat up assholes

Har typ just kommit hem så nu blire o göra nå käk,det blir nog spagetti och köttfärssås,mah favourite!
Ska se Supernatural också, sen måste jag verkligen röja upp i mitt rum, har inte ens tagit bort extra sängen sen Emett sov här,illa! Sen har jag prov i morgon också så måste verkligen plugga. Småföretagande,budget..Skitdrygt! Jag hatar det ämnet..
Bleh, hur ska jag hinna med allting..


Den här låten lyssnas sönder av oss bruds på skolan,riktig nerd låt, jag vet. Men den är nice ändå!



Hedda!

I don't know were i'm going

Sitter på skolan nu,har snart idrott..Känner verkligen inte taggen!

Är så sjukt trött och less vill bara hem och sova nu men de får man inte ska jobba efter skolan också,känns ganska drygt.

Allt det här börjar bli väldigt jobbigt,jag vet inte om jag orkar med det här nå mer,vet att jag inte har någon rätt att säga så egentligen,men tiliten finns verkligen inte där längre och hela grejen börjar bara bli för jobbig.





Det kliar mer och mer i fingrarna och armarna bara skriker efter mer..
Snart trillar jag dit igen.

Bio!

Har varit på bio med klassen ikvl,Män som hatar kvinnor,igen.. men den var bra andra gången också,äre gratis så äre ju klart man går igen!

Nicklas väntade på mig efteråt och följde med mig till sävar vi kom hem för en timma sedan,ser nu supernatural och ska väl snart sova.
Fick sjuta upp matte provet till imorgon i alla fall så fick en extra dag att plugga så hoppas att jag iaf har en chans att klara det nu..

Nu väntar varma chips, Nicklas och supernatural!

 




Godnatt!!


Dålig uppdatering!

Jag vet Jag vet, har varit jätte dålig på att uppdatera och kmr ändå ba med skitinlägg när jag väl skriver men det har varit så mycket nu + att jag nästan inte varit hemma någonting i helgen.

Kulturnatta blev riktigt roligt ändå,lr tjaa för det mesta så hade vi ändå kul så de va nice,jag som trodde det skulle bli jätte dåligt,ack så fel jag hade,vädret var ju till och med bra!

Jag kom till Nicklas (som förövrigt fick lov att åka hem kl 10 pga farbror blå! hihi,så gåre! ) kring 3 halv 4 någongång sov där till idag,har varit så sjukt sliten idag så det finns inte,har sett ut som bajs också,så gåre när man duschar borta och inte har med sig några grejer..Håret mitt blir som en riktig riskvast, det är as drygt!

Jag och broder var och åt middag hos Mormor idag,hon bjöd på pizza,eller ja de blev kycklingtallrik för min del eftersom jag inte tycker om pizza.. Borde egentligen ha pluggat matte ikvl eftersom jag ska göra ett omprov imorgon men det blev inte av då jag var med en polare i stället, illa jag vet, jag måste verkligen skärpa mig med matten.







Imorgon efter skolan så ska klassen typ på bio, vi ska se Män som hatar kvinnor. Jag har ju redan sett den så det sög ju lite men jag behöver ju inte betala någonting och den var ju bra så då kan jag ju lika gärna gå och se den igen..
Känns dock drygt att måste gå runt på stan till kl 6,speciellt om det blir så varmt som det var idag,höll på och avlida av värmen. Jag vet vi ska inte klaga på värmen nu när det äntligen bliviti varmt men jag tål verkligen inte värme bra, jag kommer att dö i Malta!




The darkness is screaming for me and my body,
I don't know how much longer I can hold..

Kulturnatta

Lördag idag och även kulturnatta, vändret är skit och det regnar jätte mycket, eller det har gjort just nu är det faktiskt uppehåll. Jag hoppas att håller i sig annars läre inte vara mycket folk på stan, enligt vädret skulle det spricka upp vid kl 6 och bli upp till 18 grader typ.
Jag hoppas verkligen att det blir bättre väder ikväll annars vet jag inte om vi orkar gå runt på stan,då kanske vi stannar hemma..

back home

Nu är jag hemma igen jag och EmEtt ska se step up 2 sen blire sängen!

Vi kom hemvid 6 ikvl,lite onyktert ikvl ockå.Så kmr inte skriva så mkt mer ikvl men är iaf hemma nu så nu vet ni.

Hoppas alla har haft en bra kväll fö det jar jag iaf! Vi hörs imorgon.
Hedda!

Holmön baby

Grattis Papi!

Har firat pappa idag,käkat tårta och kakor all day lång typ.. hahah nej men nästan.
Har även städat bilen,tjänat lite cash,det är alltid bra.

Och nu verkar det som att jag åker till Holmön om ca 1 timma!
Hahah Emma du är galen du!
Ska typ åka till hennes stuga,vi kommer tillbaka hit imorgon,har faktistk aldrig varit på Holmön tidigare,lr jo en gång med klassen i 6an lr ngt tror jag,fast det kmr jag inte ihåg ngt av.
Nu måst ja packa och käka om jag ska hinna med färjan!



I'm going to Holmön, so fuck you fuckers!


Ses imorgon,ha en bra kväll!

HEDDA!

Sug min icke existerande kuk.

Jossan for för en timme eller så,vi hyrde en film, gag(?) den var hyffsat bra iaf,rätt sjuk.Nej riktigt sjuk!

Mamma och pappa är typ hos mormor eller något,så fort jag blir lämnad själv så blir allt bara bajs typ,iaf så fort jag inte gör ngt,det är då allt bubblar upp igen.
Jag hatar att känna så här,ångest,paniken,ilskan, allt! Blir fan galen snart! Jag orkar snart inte mer..
Och jag vet vad du säkert tänker just nu men det skiter jag i,du vet inte hur det är, det är inte så lätt att bara vända på steken och bryta alla regler..Det är lättare sagt än gjort och det krävs oerhört stort mod för att klara det,och det har inte jag..Inte än iaf..Tror jag.
 För mig om jag bestämmer mig för att fullfölja det här , ja jag kommer att känna mig som en förädare. Jag vet att det inte riktigt är så,men det känns så oerhört fel ändå.
Jag vet att jag borde,men det känns så fel,så elakt!



Jag orkar inte med Sävar längre,jag orkar inte med er längre..
Men det är bara att klistra på ett leende på läpparna och vänta ut stormen,inte säga ett ord,bara le och låtsas vara glad. Då blir allting bra, annars är jag ju bara en argbigga,och det är ju inte så det är..Men det vet ju inte ni. Nej just det.



Nej,screw this, nu taggar jag brudarna och kulturnatta på lördag.
I'm out!


----------------------------------------------------------------------------------------







I wanna rock this joint
I wanna take this town
'Cos I light up when the sun goes down
I wanna rock this joint 
I wanna shake this place
'Cos I wanna die with a smile on my face

Lång heeelg!

Känns det dåligt skönt kanske!

Imorgon fyller papi år och sedan på fredag åker dom bort till turkland så då blir man själv en vecka,ganska så skönt!

Har varit en chill dag idag,ba nice..
Ätit go grillat ikvl så är mätt som ett as och nu bäre av ut och träffa Josefiiiine!



Snygg som få i  krull!


Ha en bra kväll!
Puss!!


You give me nothing.

Har just sett både nyaste GG & Greek avsnitten. Ba bra,dock var inte Greek avsnittet sådär jätte awesome.

Sista dagen imorgon sen äre långhelg, Papi fyller år på torsdag sedan på Fredag åker både han och mami iväg så då blir man lonly i en vecka, dock kommer jag nog inte bli så jätte ensam då Nicklas kanske ska komma och bo här.
På lördag äre ju Kulturnatta,det verkar dock inte vara så bra i år, inga super bra lr "kända" artister som ska spela och dom kompisar jag vet ska uppträda ska göra det as tidigt så kan inte komma och kolla, kändes lite smått tråkigt men lycka till iaf!
Jag och några till brudar ska vara hemma hos mig innan vi åker in till stan, det blir förfest och grillning såklart! Kommer bli as härligt,hoppas bara att det blir bra väder!

Nu ska jag se klart supernatural sen blire sängen,har ju sovmorgon imorgon,kanska se nice! + att jag missar matten för har ju tid hos skolsköterskan,känns drygt att jag ska måsta gå dit en gång i veckan men nu äre ju ba 3 veckor kvar så de blir ju inte så farligt..

GodNatt!

I am done belive in you

JagHatarDigJagHatarDigJAgHatarDig!
JagHatarDetHärJagHatarDetHär!!!
Kan det bara försvinna..

Jag vill inte prata med varken dig,han,hon eller dom,ingen!
Kan ni alla bara lämna mig ifred?!


Satan så less jag äär!
Det spelar ingen roll vad man än gör så duger det ändå inte,gör man det man är tillsagt att göra så har man gjort det fel,kan typ inte bara sitta på arslet och inte göra någonting nej utan då gör jag väl det fel också!
Helvetet så trött jag är på allt&alla...Nästan.

Och självklart, när man är just på gränsen på att totalt bryta ihop så ska man kolla omkring överallt på internet och naturligtvis så kommer man över något som man verkligen inte ville se/läsa just då..Kan vara något stort,kan vara något litet, det kan vara i princip ingenting alls. Ändå är det just precis det som får en att bryta ihop totalt.

Jag säger bara Bläää på er och allt här hemma och hej sol,värme och 3 veckor med Frida i Malta!
Fuck you all bara,ni alla kan ta er någonstans..

Just nu är jag världens vrak, jag vet varken ut eller in jag vet bara att jag vill bort härifrån.
Och det är fort..

She was a Jukebox Junkie, hand on one hip

Har lyssnat på nåt slags internet möte med Ef språkresor,tyckte det bara var skit men nu längtar jag som fan! Att få komma bort från den här skithålan i 3 hela veckor känns störtskönt iaf! Jag och F lösa på gatorna i St' Julians!

Allting är typ helt kaos nu,vill inget annat än komma bort just nu känner jag..
Är så less på allt o alla, less på den här hålan jag bor i och folket jag lever med..
Jag vill bort härifrån,lämmna all skit bakom mig och bara dra härifrån,jag vill ut och resa,ut och se världen,träffa mysko,trevliga,konstiga och sköna typer.
Jag vill se saker,göra saker,uträtta saker.
Inte sitta instängt i ett skithus och göra skitsaker sen gå ut mitt skitgymnasium, tvingas jobba med ett skitjobb resten av mitt liv för att tjäna ihop pengar för att ens kunna ta mig härifrån och göra allting. Och då kommer det vara försent,då är jag fast här,säkert med en skitpojkvänn,ett skitjobb och ett skitliv.

Vet är väldigt negativ just nu,det här inlägget blev något helt annat än tänkt,ba ett skitinlägg..
Ska gå ut en sväng,deppa lite till sen ska jag ta och rycka upp mig..

Här får ni en skön låt iaf så kmr det med ngt bra i detta inlägg..

Joan Jett

<3


Hejdå fuckers!

Söndag

Förlåt för dålig upptadering i helgen,har inte varit hemma så mycket fakiskt.

I fredags drog jag ju till Bodbyn,det var riktigt trevligt faktiskt! Vi grillade hos Yavve,drack o hade det trevligt bara.
I lördags drog jag till stan och träffade Nicklas,var hur sliten och trött som helst men vi vandrade omkring ett tag iaf,vi käkade på mias och hamburgare har nog aldrig varit så gott tror jag.
På kvällen var det tänkt att jag skulle och fira Jenka men varken Emily lr Madds skulle fara så då orkade inte jag heller, vi såg melodifestivalen med Danne och Sofia ett tag innan vi drog hem till mig. Idag har vi typ inte gjort så mkt,mest ba degat och tagit det lungt.

I veckan går jag bara 2 hela dagar,dåligt nice! ska bli as skönt sen åker ju mami o papi iväg på fredag så då blir man ensam i en vecka,ska bli skönt ändå men hade heldre följt med till Turkiet!

Nu ska jag se supernatural sen sova!
Hedda!

Fredag!

Äntligen helg igen! Jag bestämmde mig också för att stanna hemma,som det ser ut nu så åker jag nog till bodbyn i alla fall,beroende på om jag får någon skjuts dvs.
Imorgon kanske det blir fest hos Jenka som fyller 18,vi får se det är väl inte riktigt bestämt än.

Jag gick en snabbis på stan idag och köpte 2 bikinisar jag hittade igår när jag varit på stan, as snygga, jag kanske lägger upp någon bild sen.

Nu ska jag göra mig i ordning.

Hedda!



Today's gorgeus!

Taking a trip back to memorylane

Sitter och ska rensa lite bilder på våran stationära och kommer över bland annat dessa!


Fy fan vad jag aknar denna bruud!!


 

    

Bara så klockren!



Linn,jag älskar dig gumman!

Fyfan vad kul vi hadde den där sommaren! Fan jag saknar sommrarna med dig ju! vi var typ med varandra hela tiden ju!
Jag saknar dig till tusen!

2 dagar kvar

Sedan äre äntligen helg igen.

Missade bussen idag med, fick lov att ta 10.30 men de va ändå nice,jag gick till ica för att träffa Jennifär,vi satt där och väntade på bussen i en och en halv timme,det var mys sen hade jag bara 2 lektioner, på gympan spelade vi golf,och jag sög verkligen! Jag träffade bollen typ 3 ggr!
Efter skolan så skulle jag jobba,det blev bara en timme typ,efter jobbet så gick jag till Nicklas eftersom han har tjatat hela veckan på mig att han vill att jag ska komma dit,och fastän jag var hur trött och slut som helst så gick jag dit ändå för att överraska honom efter att jag tidigare under dagen sagt att jag inte orkade komma. Glad blev han iaf.
Snäll var han också,fick en dosa gratis + ett par skitsnygga circa shorts som kostar typ 700 och är aldrig använda,dock sitter dom inte sådär super snyggt på mig men de skiter jag i,ska typ sy om dom lite.

Imorgon har vi info och layout prov och på fredag äre matte prov,känner verkligen inte taggen, lr imorgon läre väl gå rätt bra men matten kmr ju gå käpprätt åt helvete kan jag lova!

Jag funderar på att lägga in några bilder på alla olika färger jag har haft på mitt hår också, får se om jag får tid med det imorgon, F och hennes mamma skulle typ komma hit imorgon också,vi ska typ snacka om språk resan osv..

Just det, när jag kom hem från N så berättade mamma att hon och pappa åker till turkiet, UTAN MIG, nästa fredag och ska vara borta en hel vecka, jag brann av! hahah Ja har typ pratat hur jag vill åka dit igen huur mycket som helst också nu säger hon att dom ska åka och jag får inte följa med!
Okej jag vet,jag ska ju till Malta i 3 veckor utan dom men jag ville verkligen åka till turkland igen,det var hur härligt som heslt där!
Men nope lillaEmma får stanna hemma..



Fast ändå,att dom vågar lämna mig alone på kulturnatta,lite små fränt ändåå! hihi.

Nu ska jag sova,

GNATT!

Hannah Montana

Har just sett klart Hannah Montana The Movie,jag är typ världens största geek, är 17 år och tycker om henne..hahah hur nerd som helst! Men hon e endå skön på ngt sätt, lr Miley kanske man ska säga. Filmen var iaf rätt så bra,helt okej faktiskt!

Ikvl blire o ta en promis,dusch,plugg och sen Ben&Jerry's och en massa serier, har ju kommit ut massa nya avsnitt nu!

i told you it was only the beginning.

Kom int för ett tag sedan,jag for ut och gick med Clara iaf,så nu har jag gjor bort åtminstone en promis den här veckan, 2 kvar..
Hade tänkt att bara vara hemma men ångrade mig,bra det för det var as härligt att träffa Clara igen,har inte snackats vid sen valborg som inte blev så lyckat..VI gick typ runt hela Sävar och snackade om typ allt! Ska ses igen i veckan så de blir awesome!

Nu ska jag se ett avsnitt av HIMYM okej blire sängen pronto!

GodNatt!

Bara för att..

Vi hade så satans kul den kvällen!


Jag Nettan och Frida hade en liten kräftskiva at my place sem kom det massvis med folk och det var bara allmänt nice.

Jag har nyss käkat middag,borde egentligen plugga men orkar inte de ikvl är skittrött fast än jag gick och la mig tidigt igår,tidigt för att vara jag iaf!
Tror jag ska ringa J och kolla om hon är på o gå en promis lr något, sen blir det nog bara o mysa framför tvn resten av kvällen!

Hedda!

Söndag

Och jag är sliten som ett as..
Det var tänkt att vi skulle på ngn fest i Vännäs igår men Nettisch hade missuppfattat det så de blev o dra på ålidhem istl,det sög röv där så vi drog till kvarteret brevid där min bror och hans polers var på partaj,det sög typ där med,dom var påväg o dra vidare och just när vi kom dit så vare ngn brud som spydde i hallen,not nice.. Nettan o Jenn drog tillbaka och jag följde med bror,wozah och några till,skulle skjutsa hem några,sen drog vi till balo grillen o käka,gratis! haha Gratis är gott.. Sen for vi o hämta Nätt o J,jag och J följde med bror och wozah hem till wozah's place,vi fick sova där eftersom allt annat sket sig..


Tja kan ju inte påstå att det var speciellt värt att stanna hemma den här helgen men enligt farsan så vare tydligen lika bra att ja hade stannat hemma.

Nu ska jag göra popcorn och fortsätta lata mig och sen se på gossip typ.

Hedda!

jahapp

då blev man hemma ialla fall..
Kmr ha bajstråkigt,funderar på o dra till bodbyn lr ngt.

Om ngn har lust o göra ngt, hör aaaav er!

help!

Hjälp miiiiiiiiig nunununuu??!

Ångest..

..Igen!

Fan jag hatar verkligen att ta beslut,är helt kass på det.
Nu verkar det som att jag kanske kan få vara hemma ändå men nu när jag var inställd på att fara till stugan så vet jag inte hur jag vill göra,om jag är hemma så vill jag göra något,inte ba sitta hemma o göra absolut ingenting. Jag vill träffa folk men det är typ ingen som är på och göra ngt..Åh vet inte hur jag ska göra..

Någon som kan ta ett beslut åt mig?

Someday


I've been roaming around, Always looking down
And all I see,Painted faces
Fill the places,I can't reach

You know
That I could Use somebody
 You know
That I could Use somebody

Someone like you,And all you know
And how you speak, Countless lovers
Under cover,Of the street

I hope it's gonna , Make you notice
I hope it's gonna ,Make you notice.

never been more lost.

Men snart påväg att hitta rätt hoppas jag.

Jag kom typ just hem ifrån Nettan,fan vad jag har saknat att vara med henne,hoppas vi börjar umgås mer nu,förut var vi med varandra jämt typ! haha,det är så härligt o vara med henne,man kan göra ingenting och det är ändå hur kul som helst. När jag gick hem så regnade det såklart. I vanliga fall hade jag säkert blivit skit pissed,men inte nu,var typ hur glad som helst när jag gick hem,satte mig i en busskur,tog en cigg,tänkte och bara njöt. Låter wierd men det var hur skönt som helst, för stunden är jag typ så olycklig men också så lycklig som jag någonsin varit känns det som. Jag är bara high on life just nu! Så lycklig och sammtidigt så olycklig,låter hel knäppt jag veet,men jag är ganska knäpp så de e inte så konstigt egentligen,det är inte ofta jag säger något och det är begripligt.

Jag har någon slags hat/kärleks relation till regn tror jag. Regn är mysigt,sena sommarkvällar och man sitter inne,spelar kort med någon och hör hur regnet smattrar mot taket. Regn är roligt och mysigt men ändå förbannat onödigt vissa ggr. Förstör håret när man äntligen lyckats få till det,förstör kläder och ibland ens planer då man ska göra ngt.
Men just idag var det bra,jag blev glad,typ harmoni och det var inte sådär äckligt kallt. Hade det här varit en sommarkväll hade man säkert dragit och badat,det är sånna här dagar det skulle varit varmt i vattnet.
Den här kvällen får mig att tänka på en annan kväll,jag och Clara satt vid en grillplats nedanför henne,satt och rökte,snackade o flummade på som vanligt när det helt plötsligt,från att ha varit soligt, blev världens oväder. Vi sket i det,ville inte gå hem så vi satte oss i ett litet ved "skyffe" där vi knappt rymdes och satt där tills det slutat regna typ. Det är ett av de bästa minnena med dig Clara.

Use Somebody


Jag vet fortfarande inte riktigt vad jag vill,men jag vet vad som behöver göras tror jag. Jag behöver dig men vi behöver släppa taget om allt som varit för att kunna fortsätta frammåt. Det kommer inte att bli lätt,nej långt ifrån,men jag vill att det ska funka,det måste funka.
Jag älskar dig,mer än någonting annat.
Du är min andra halva.


Sov så gott alla!
Puss

Jag hoppas att du ser det här.

Sooooligt

Har varit rätt sliten idag,dock inte alls så mkt som ja borde,har inte sovit mkt alls inatt,grät mig typ till sömns och somnade typ 3 sen vaknade jag varje halvtimme var klar vaken kl 5 typ. Fast har ändå varit hyffsat pigg,på förmiddagen iaf. Hade ju nationella,det gick ändå bra,ba en liten grej som va knepig o höra menmen..

Har varit sjukt fint väder också,nu är sommaren verkligen snart här på riktigt.Sjukt härligt.
Jag längtar som satan till sommarn nu,sommarlov och MALTA!

Har varit hos tandläkaren idag,borrat sista hålet nu, asskönt så slipper gå dit mer i år förhoppningsvis, jag hatar tandläkare! Jag är seriöst bedövad i hela munnen,det känns som att jag går omkring med en fet fläskläpp och har absolut ingen känsel alls.

Har skaffar allt som skulle fixax nu iaf sp lite gladare är jag nu!
Nu ska jag gå och hjälpa papi med matn så Hedda!


It kills me from the inside out.

Som en jojjo så far vi fram och tillbaks i de här ämnet,vi vet vad vi vill men sammtidigt så vill vi inte.
Varje gång det har kommit upp så har vi kommit fram till samma sak men det funkar aldrig,det går alltid tillbaks som det var. Du säger att du inte tror på ngt annat alternativ,jag vet inte om jag håller med dig där, på ett sätt håller jag med dig,men ändå inte. Man vet aldrig förän man har försökt. Det känns annorlunda den här gången,mer seriöst.
Men ärligt talat, så tror jag att ingening kommer att förändras.

Jag vet att du vet innerst inne. Det gäller bara att komma på det, och det är snart.

Tiden börjar rinna iväg.


ice cream

Orkade inte skriva så mkt igår,sry.
Jag drog iaf hem vid lunch igår,har varit hemma idag också,det är typ bättre idag i alla fall. Måste hur som helst gå imorgon,vi har 2a nationella i engelska då. Slutar ändå kring 2 så det blir inte såå lång dag.

I helgen blire nog stugan som sagt,ska försöka övertala dom så jag får stanna hemma tror jag.Stannar jag hemma så blir det troligtvis fest med Tove & Nettan om vi hittar något,ska bli skit kul att få vara med båda dom igen,var aslängesedan vi gjorde ngt tsm.

Ikväll har jag legat och tittat på How I meet you mother och käkat glass med kiwi, ananas och choklad sås,yummi!


Just wait a minute

Åh vad jag är sugen på Schweppes nu! Har typ blivit helt beroende av de o ananas juice.
Har typ varit påväg o svimma 5 ggr idag (varav 1 gng i duschen),not good.
Har humörsvängningar som satan.
 Har fetaste mensvärken och ett huvud som snart sprängs.
Har stort behov av fetaste glaset fyllt med isvatten.
Har stort behov av sömn.

Jag orkar inte blogga mer än så ikvl,men nu vet ni så,




Fuck you all goodnight, I'll be just fine.

Like a devil in disguise

Du är sjukt snygg!

Schweppes, Ananas & M&M's

Kan det bli bättre!

Provet idag gick faktiskt hyffsat bra,lr det känndes iaf rätt så bra så nu får man väl bara hålla tummarna på att det gick bra!
Har prov imorgon också fast i Administration,känns fett drygt! Sen har jg nationella på torsdag + tandläkar tid och är också kallad till skolsystern på fredag,känns ganska stressigt just nu,har ju även en massa inlämmningsuppgifter att göra..
Måste typ följa med till stugan i helgen,eftersom att mormor inte blir nå bättre så måste morsan baka i stället för hon och då vill hon typ ha med mig. På ett sätt känns det nästan lite skönt att följa med,kanske kan ta tid att göra bort lite läxor osv + behöver nog komma bort lite nu känner jag. Fast vet att i slutändan så kmr jag ändå inte ha fått ngt gjort,kmr ba sitta o glo på tv hela dagarna så då känns det lika bra o va hemma, Tove,Nätt och Fridolf var typ sugen på o dra ihop nå brudar o partaja någonstans så vi får väl se om jag följer med lr ej.

Nu ska jag fortsätta gotta mig en stund till och se på Kärlek & Fördom,lånade den och två till filmer av mormor idag.

Hedda!


Söndag.

Har bara legat o slappat hela dagen idag,blev ingen städning orkade inte,glömde bort att plugga också vilket inte var så bra eftersom att jag har prov imorgon. Annars hare faktiskt varit en bra söndag,än så länge iaf,har en kännsla av att det strax kmr att ändras.
Såg nyss en film på tv,trea. Never been kissed tror jag den hette. Den var rätt bra faktiskt,typisk såndär tonårstjej film,älskar typ sånna,dom är mysiga när man är på lite kasst humör osv,dock rätt förutsägbara, men det är typ de flesta filmer.

Förutom proven i veckan så längtar jag faktiskt lite efter skola imorgon,lr iaf tjejorna,behöver verkligen prata med dom. haha typ min lilla terapi grupp de där, The fjortisgang!
Ne ni tjejor är bäst!


Är så sjukt less på allting,vänner,skola, allt bara! Vad som än händer så blir man bara besviken.
Orkar bara inte med någon just nu känns det som.

Aja nu ska jag plugga lite sen måste jag verkligen sova om jag ska orka upp imorgon.

God Natt!

Bio.

Igår var jag på bio med Nettan,Sebbe,Emma och Nicklas, vi såg Män som hatar kvinnor. Den var riktigt bra faktiskt,jag som hatar svenska filmer och sån typ av film tyckte till och med om den! Sjukt bra men också sjukt hemskt.


Idag så blire nog inte mkt, det är söndag så idag ska rummet städas eftersom söndagar är vår städdag typ^ It sucks.
Jag har typ ingenting att skriva om,it's all bank!
Sitter och ser på Life of Ryan nu, han är så jävla fjantig!

Aja dags att klä på sig nu kanske,

Hedda!

Vännääs

Jaa,jag sitt i vännäs och degar jävel,är helt lonley på ovanvåningen och kan ej sova mer.
Vill ba hemhem nu och bussen går ej förän om några timmar,kändes lite sådär drygt.

Senare ikväll hoppas jag i alla fall på att få vara med Nicklas! bara mysa och se film och sådär..

Annars hare väl varit rätt så ok ikvl har inte gjort alltför mkt,
menhoppas alla haft en bra kväll iaf.

Nu vill jag hem!


hedda!

sunny day

Så valborg igår,tjaa det blev inte sådär jätte bra precis, det känns som att det alltid ska handla om fest och supa,spelar som ingen roll vilka man är med. Ja kvällen var typ bara dryg iaf,hade typ inte ett dugg kul, inte efter maten iaf.

Idag har det varit hur fint väder som helst,har suttit ute i solen ett tag annars ba sett film typ.
Ikväll tror jag att jag ska till Nätt. Har inte ätit än,det blir sen middag men de e värt o vänta på iaf, det blir grillat!
Nettisch ville typ ra på fest lr något men vi får väl se va som händer.

Nu ska jag iaf gå och göra mig iordning.
Hedda!


hemmaaaaaaa

Ja jag är hemmma nu iaf,inte hyssat nuktert men hhe funkar..
Sitt och käka en billys nu och ser greek,ska snart sova.

Valborg har varit både bra och dåligt.
hoppas alla andra haft de great iaf!

Pussss

RSS 2.0