>

Stay with me

Please don't go,i'm not ready for you to be leaving yet, it's to unreal, you'r not suppose to go away yet! 
I'm gonna miss you like crazy. I guess I just love you to much,that's all.



Stay With Me Dont Fall Asleep Too Soon The Angels Can Wait For A Moment.

Kock mitt framtida yrke?

Shohoo, något väldigt sällsynt hände dag,jag fick ett av mina infall och bestämde att jag skulle laga middag.
Piroger stod på menyn, hade tänkt att Nicklas skulle hjälpa mig men hav svek,as usual... Så jag fick göra mina piroger själv, helvete vad bbra jag är måste jag bara säga, dom blev awesome!


Okej,dom här ser typ mobbade ut men första plåten såg MKT godare ut!


En dag kvar sedan lov, äntligen! Venne var det blir i helgen,har iaf int utegångsförbud länge,skoent! Skolan imorrn lär ju suga balle iaf, fast vi slutar tio i 2 vilket e ganska nice. Blir nog o gå på stan ett tag imorgon,på kvällen har jag ingen aning om vad som händer, hela helgen är typ faktiskt oplanerad. Imorrn blire dock att hålla sig borta från hemmet,hittar jag int på något så får jag väl var aute och gå till kl 1. Päronen ska typ ha främmade och det brukar alltid sluta så jätte great men vi får väl se. 
Något väldigt wierd hände igår btw,fittan var faktiskt trevligt igår,dock bara lite men ändå! haha

Lite pics from school.



Snart kommer FRIDOOOLF!
                                                                

2 dagar kvaar.

2 dagar kvar sedan är det lov,känns ju ganska så skönt iaf,börjar bli sjukt less på skolan.
Det blev inte kiruna på lovet ändå,men däremot så blir det skeå,får se om jag åker själv eller om jag tar med mig någon, sjukt skönt att få åka i väg!
Det blir även att ta hål i naveln på lovet,vet att jag har sagt det tidigare men mami har skjutit upp det hela tiden,men nu,nu blir det äntligen av!

Jag har även kommit på en av tatueringarna jag ska göra när jag fyller 18,en lr kanske 2 men en av dom definitivt,vad det är tänker jag inte berätta än iaf. Den kanske kommer att verka lame för vissa men den kmr iaf att betyda något, och kmr vara viktig för mig så.. Tatueringar borde vara betydelsefulla. Visst det  finns många som bara är skitsnygga osv, men jag venne,tycker mer om dom om dom står för något,eller har en historia bakom sig.
okej nu äre ju tyvär ett år kvar innan jag kan göra den menmen.

Har typ inte gjort ett skit idag,bara legat och tittat på skins,borde ha pluggat men orkar inte kommer ändå att faila imorgon så..
Bli inte chockad nu,men jag tror jag börjar sakna min bror lite grann faktiskt.

Aja nu ska jag fortsätta se Skins sen sova så,
Hedda!

Ska man skratta eller gråta?

Du är patetisk, hon är patetisk, jag är patetisk. Alla är patetiska.

I en värld full av fåglar så är du en fisk,en ensam liten fisk som simmar omkring i havet och alla är ute efter dig. Du är den enda fisken kvar i havet,bara några små räkor kvar, men det är dig alla fåglarna vill ha. Du kan fortsätta simma,runt runt men du kommer ändå aldig ifrån dom,alltid är det någon fågel som nafsar efter dig.


Håller på att göra klart mitt svenska arbete,halva är klart iaf,går trögt med andra delen bara. Måste även göra förhör i admin fick jag reda på idag,och det ska göras på torsdag,lär ju inte ska gå sådär jätte bra men wish me luck!

Nu äre skins som gäller sedan ska jag däcka i min säng.

Sid från skins sjunger Wild World,as skön vill jag lova!
http://www.youtube.com/watch?v=edE3cEhM0Mg

Hedda!

stupify

Stället är ungefär likadant som att visstas i ett stort svart hål, ett litet mörkt ställe med slingriga gångar och efter varje krok verkar det som att det bara blir mörkare och värre och värre. Vissa stunder finns den några strimmor av ljus,och då är det bra,skönt. Annars är det bara ett jobbigt tomt hål.
Intrasslad i ett nät där man inte har något annat val än att stanna kvar och härda.

Varför ens vara med någon som man inte går ihop med,är det kanske bättre att fara bort,och träffas någon gång då och då,kanske blir det bättre,kanske är det då bra varje gång man träffas då istl för att allt bara ska vara så besvärligt?
För mig är du som en banan där 3/4 är ruttna.



Ja den dag har ju inte varit den bästa iaf,börjar kasst redan på bussen påväg till skolan då man får ett skitigt samtal av en bajsig person. Det dåliga fotsätter på bara andra lektionen då vi har matte,säger typ allt. För en gångs skull försöker jag testa något nytt,försöker vara trevlig mot fittan men int fan så får man något tillbaka,bara otrevlig och fittig som vanligt. Sedan var det gröt till lunch och efterosm att jag är laktosintolerant så har jag gått runt och haft ont i magen resten av dagen, inte blire bra när man får sluta heller eftersom att man då måste gruva sig för att komma hem.


Ja, jag har bara sett sliten o jävlig ut idag.

Det verkar som att det tydligen inte ger något med att ens försöka skärpa sig när det gäller någonting,varför ens försöka när man inte får någonting tillbaka. Är så sjukt less på att behöva bli anklagad och få skuld för någonting som inte ens är mitt fel..

Bleh på er bara!

Skins väntar, hedda!

Dags för rond 2?

Vaknar upp efter att ha blivit knockad i första ronden,som kanske bara pågått i några minuter, men som känns bra mycket längre, öm i kropp och knopp smyger jag ut och ska sno lite frukt, små hungrig som jag är eftersom att middagens ynkliga försök till att mätta mig hunger åter igen misslyckades pga en stor dum kluns.
Klunsen är som tur var inte kvar när jag smyger ut,så jag kan i lugn och ro skära upp min kära ananas utan att behöva oroa mig för att rond 2 ska börja inom någon snar framtid. Skönt. Klunsen kommer inte tillbaka för om en stund till så jag kan pusta ut i en timme eller så.

Fastän jag legad knockad i säkert 40 min så känner jag mig sjukt utmattad och trött,dags att ladda upp nya krafter med frukt och Skins tror jag.Som sagt, jag har blivit en fruktfantast. Käkar typ frukt varje dag,bara exotiska frukter också typ, Yummie!

Ananas måste lätt vara det godaste som finns!

&

Skins är skumt men suveränt!

Hedda!

kasskasskass

Jag var snygg och missade bussen från Haga till östra så jag sket i och gå, hittar ju fan inte ens i stan så istl så följde jag med Emil till JB,han slutade typ havl 12 så då drog vi till Sävar och satt på skolan där ett tag,träffade Jennifär & Clara!
Sen nu när jag kom hem så har jag typ bara legat och tittat på Skins.

Mor min är och hälsar på Moffa på sjukan så jag ska väl snart börja göra mat,blir nog bara korv och mackaroner eller något,orkar inte hitta på något bättre,är så sjukt trött!

Jag ska fan gå isäng tidigt ikvl,det blir att stänga av både telefon och datorn senast halv 11!


Linn

Du är helt fucking underbar,tack!


Och som ja har saknat dig!
I Love You!

help me?

Jag har världens besluts ångest om hur jag ska göra på lovet, ska jag stanna i sucky little Umeå eller följa med J till Kiruna? Jag vet inte hur jag ska göra,jag tror fan jag är sämst i världen på att ta beslut,spelar verkligen ingen roll vad det handlar om,jag suger på det.
Det skulle ändå vara jävligt skönt att komma iväg,slippa allt som finns här i Umeå.
Komma bort från dig.

Nä nu ska jag käka med frukt och fortsätta se skins!


Mitt kvällsfika! Jag börjar bli lite nyttig,det ända som saknas bara e ananas.


Fett sliten Emma, som snart ska sova

GoodNight Everyone.


bara great

Söndag igen och ännu en helg är över.
Helgen haar varit bra, i fredags var jag med Nicklas,jag klippte honom,vi käkade frukt,såg american history X och vi chillade med bror och Marina,vi spelade monopol till halv 1 typ. Så det var nice,han sku hem tidigt på lördagen så steg upp vid halv 10 sedan drog jag och Fridolf ut på skotern det var aaasnice!
 

Det var awesome!

Igår, efter många om och men så blev det party i byastugan i alla fall. Trodde inte alls att det skulle bli bra men det var faktiskt kul. Blev inte sådär jäätte många men det var great ändå. Och tack vare country roads så kom alla igång ordentligt. Efter mycket dans,skratt, flaskor, huttar, "jag har aldrig", snöänglar, kramar, historier, "two face" syner, skrik och så mkt mer så närmade sig klockan till slut halv 1 och F's mor var där för att hämta oss. Fick lov att gå på en väldigt översnöad väg för att komma till stora vägen så vi snubblade,ramlade och blev väldigt blöta på väg till bilen. Var hemma kring 1,Linn och Nicklas sov här och vi däckade i princip så fort vi kom hem.
Och idag har vi typ bara degat i sängen hela dagen,sliten som satan och grinig,dock inte mkt huvudvärk alls,vilket jag borde ha,ganska skönt att aldrig bli bakis typ.hehe.

Nu ska jag slänga mig in i duschen och sedan se på skins ,
hedda!




When it's good, then it's good, it's so good till it goes bad
Till you're trying to find the you that you once had

Honey i want Cola but you're Cola light.

Så mycket för att lägga sig tidigt ikvl..
jag ska inte se serier,jag fastnar bara för dom och kan inte göra något annat än titta på dom hela dagarna.
Not good!

Btw,anansjuice måste bara vara det godaste som finns,jar har typ druckit upp 2 sånna där paket helt själv typ! haha.

Sweeet Dude!

Jag har blivit världens skofreak! Både klackisar och sneakers,ge miiig!
Jag vill ha sommar,pengar och skitsnygga skor! Spec ett par är jag ute efter i sommar hittar dock inte någon bild,är lite svårt att förklara men typ en blandning av pumps&sneakers fast med kilklack! Awesome!
Sen måste jag ha ett par fräna adidas skor också,då blir jaf en komplett adidasbrud.
Ge mig sommar nnu!

Allt från www.staydirt.se

Nicklas jag tycker faktiskt att det är dags att du ger mig din MetalMulisha tröja nu,på tiden nu va?

Jag är ju typ 1000ggr snyggare i den,right?

nu ska jag se klart Oth sen sova!
Hedda!

No matter if you cry
I dont care if you would die
so fuck yourself you bitch cause you're the glitch


m&m's and oth!

Har just kommit in,har varit ute och gått i typ 2 timmar nu,tidsfördriv. Klarade inte av att vara kvar inne så stack ut ett tag,
Blää,orkar inte,vet att jag förhoppningsvis kmr klara det här,jag måste,men samtidigt har jag ingen aning om hur ja ska orka det. typ psykbryyyt.

Var hos tandläkarn idag,tror jag ska döda honom med. Fick borra idag iaf,han var ju säämst! Har skitont nu,kan typ inte äta någtonting. As drygt. Admin prov idag också,lär ju ska ha gått skit iaf.

Jag slutar 12 imorgon,känns det dåååligt skönt kanske! Ska dra ner på stan ett tag och checka en present till Marina,sen kaanske jag drar hem till Nicklas och väntar på att mami ska sluta så vi kan fara på strömpilen. Får se om Nicklas har hunnit sluta då kanske han följer med mig hem på dirren?
På lördag vette fan hure blir,venne om dom hyrt byastugan lr inte än,vet inte om jag ska dit,beror på vilka som kommer + att jag har fått ett annat förslag på något att göra på lördag, Linn frågade om jag ville hänga med på teg med hon,Vickan,Emma och några fler av hennes klasskompisar. Lät ändå lite nice.

Nu ska jag se one three hill och lägga mig i sängen,dricka te och försöka äta m&m's iaf.
Ciao!


Måste typ vara godast i världen,yummie!

maybe

Kiruna på lovet?

skoeen!


Bara skön!

du är en kisstrosa!

Okej,är liite lugnare nu,heh. Fortfarande pisst menmen.. Är sjukt hungrig iaf,fick typ damp vid middan,på både päronen,bror och maten,jävla bajskotletter som bara jävlas, haha. Orkade inte äta,orkade int sitta kvar. Blev ingen lunch idag heller för mina älskade vänner är typ rik allihopa så dom ville käka i cafeterian igen,men själv har man inte råd,fattikuk som man är så jag fick skippa idag.
Orkar inte gå ut heller så jag får leva på mariekex idag typ! höhö.

Skulle ha stannat hemma idag också,ba kasst på skolan anywaay. Nästan iaf,fatta hur sjuukt mycket magmuskler jag kommer att  ha fått efter dom här 3 åren om det fortsätter så här,vi 5 har alltid as roligt på skolan,skrattar sönder typ. Har fortfarande ont i magen efter idag! Förstår inte hur vi ska klara de här 3 åren tsm bruds. haha.

Funderar på att gå och lägga mig snart,skulle se Skins men megavideo jävlas bara så det sket sig.
Party i bodbyn på lördag för er som är intresserade. KOM annars blire väl ba film kväll o chilla lr något.

screw you

Åååh vad arg jag är, jag vill slå sönder något sååå mycket just nu!
Kan man ha en mer dysfunktionell familj! Jag kommer att bli galen snart.
OCH jag hatar min matte lärare,jag kommer ha ihjäl hon en vacker dag.Hon så satans kass och är allt annat än vad en lärare ska vara. Jävla kärring.




Mina tankar är inte vackra just nu..

Fridolf!


Grattis på namnsdagen!

Corny


Fjantigt,kanske. Men ändå väldigt sant på vissa punker,right?

sista droppen innan bägaren rinner över?

Ursch,måste gå till skolan imorrn,vill verkligen inteee. Jag som hade varit så duktig 3 veckor utan fråvaro typ,okej bara från stödet men det gills inte! Jag är inte gjord för skola.
Prov i administration på torsdag,lär ju gå bajs, har för mig att det var något mer men minns int vad det var. Jag hr bra koll va?
Drog in till stan ett tag idag,det var ändå skönt att komma ut lite. Fick inte tag på något snus,bajsBerit, drog till Nicklas,såg film, sov mestadels. Glömde totalt bort att jag sku klippa honom,korven har klippt sig sj och det blev verkligen "gulligt" skulle fixa till det men får göra det på torsdag istl.



Har som sagt börjat se Skins igen,bra men skum serie.Geeken är soet.
Är verkligen dödsless nu,försöker intala mig själv att det kmr gå bra,att härda och att sluta älta.
Det är en sak jag verkligen måste lära mig, att sluta älta saker och ting, är typ världsbäst på det,borde typ få ett pris lr något. Och sluta vara nyfiken,sjukt vad nyfiken jag kan vara,måste typ veta allt annars drivs jag till vansinne. Bra eller dåliga saker, det spelar ingen rollt,just tell me!

Nej nu ska jag se ett sista avnitt av Skins sen sova innan jag avlider.
Btw,jag och F har bestäms oss för att gå och bli värsta gangstas, typ agera ut totalt,värre än vad som är vanligt,gå och bli världens rebeller eller något. Då blir nog mor min glad.




Fuck you all good night,
I'll be just fine.




Psst,du, ja du! jag försökte faktiskt men det var upptaget.
Later dude.
Hedda.

This is us to be.

Har huuur tråkigt som helst just nu,jag vill se Greek!!

Jag hittade den här filmen på youtube typ nyss.
Har typ sämst hur men tycker den är hilarius!
Jag och Fridolf funderar på att köra på några sånna här vids, vad tycker ni?


Nu ska jag dricka kaffe,käka glass och se Skins.
Hedda.



Det är svårare än du tror.

vet du en sak?

Du suuger,riktigt hårt!

sunshine

Stannade hemma idag också,orkade inte fara + att jag vaknade typ 8 så då vare ändå för sent.
Det är as fint väder ute idag,funderar på och dra in en sväng till stan,måste ändå köpa snus. Fast det kändes väldigt jobbigt,jag vill helst bara stanna i sängen hela dagen.

Nu ska jag iaaf käka och se Beverly hills 90210!
Hedda.

Than you for making me look like shit today.







So tierd of this,so tierd of all of it.


Lost in a world with 6.796,294 people in it.

Helt sjukt vad humörsvängningar jag har alltså. Ena sekunden glad,andra är jag ett vrak.

Jag känner mig så sjukt förvirrad just nu, jag är arg,känner mig ensam och sjukt less på allting.
Det känns som att jag gått vilse på livets vägar och bara går runt i cirklar. Jag vill bryta cirkeln,välja nya vägar,hitta rätt. Jag är så less på det här,att känna såhär. Det är orättvist. Men antar att en del är tyvärr självförvållat.
Trots att jag är omringad av mäniskor mest hela tiden känns det fortfarande ensamt.
Ingen lyssnar på riktigt eller finns där på riktigt,ingen som förstår eller egentligen vet.
Jag har gett upp hoppet, orkar inte försöka längre.Jag är less på att försöka låtsas.Men man orkar inte berätta någoting längre för man vet att dom inte bryr sig på riktigt, dom är inte intresserad av att lyssna. Så man säger bara saker som dom vill höra .Folk blundar och låtsas som ingenting.
Så varför ens försöka?



Du är den som håller kvar det lilla hopp som finns kvar.
Du är den enda som verkligen vet, den enda som verkligen finns.
Jag är glad att vi har varandra,utan dig vet jag inte vad som skulle hända.
Jag älskar dig.

Förlåt!

Linn är angryboy på mig för att jag har glömt en sak jag lovat. Nämligen att lägga ut bilder på hur rummet blev när jag tapetserade om.
Så här har ni!





Nöj nu Linn? hahah
Bilderna togs typ just efter vi ställt in alla grejer och det blev stökigt på dirren, haha jag tror inte jag är gjort för att ha ett städat rum!

Jag saknar hur allt brukade vara.



I miss you guys!

I hate this part





I can't take it any longer
Thought that we were stronger
All we do is linger
Slipping through our fingers.
I hate this part right here


beat

Jag orkade inte gå till skolan idag,orkar verkligen inte stiga upp, jag vill bara ligga i sängen för alltid typ.Har inte sovit mycket alls inatt,jävla kärring,det blir bara värre och oftare,orkar inte med mer,jag måste bort härifrån.
Antar att det gäller att bara härda, fan vad jag längtar tills malta, 3 veckor bort från allt. Är så sjukt less nu.
It's really bad.


Jag vill se Greek.






And I lied,it's also about you,and I miss the way it used to be
and I hate the fact that it never going to be better than this.

messt up.

Fan vad sur jag bliiiir, jag hatar verkligen det här! Det här suger så satans hårt.
Jag saknar hur det var förut, hur vi hade det förut. Det känns bara kasst, jag fattar inte att det kunde bli såhär.
Det känns som att jag knappt känner dig längre, och det kommer inte kunna att bli bra heller.
Jag vet inte ens om jag vill det, eller jo det klart jag vill fast ändå inte. Det har hänt så mkt och ingenting är bra.
Det är inte ditt fel och jag försöker verkligen men jag kan inte låta bli att brista ändå.
Blir så jävla less och jag hatar det. Jag vill ju inte. Och alla säger bara att det är fjantigt.
Tror fan itne att ni skulle säga så om ni var i mina skor.
Så alla ni som tycker det kan ju bara hålla tyst.

Jag saknar dig som fan, det gör jag verkligen.
Men allt är bara såå fel.






Please make it right.


Totally great dude..

Btw, jag har världen bästa videor på Nicklaas.
Dom e as roliga, hade tänkt att lägga ut dom meeen han kommer förmodligen döda mig då.


Honeypie på Döner.

I'm all out of my druug dude!

Kom typ just hem efter att varit hos frida, tänkte lägga mig och chilla med Greek MEN jag kom på att jag redan sett klart sista avsnittet. Jag = sadgirl. Jag vill att det ska komma fler avsnitt nununu!

Helgen har varit totaly busy, i fredags så var jag men Jossa och Jennifer, vi var ute ett tag sedan drog vi in till mig skulle egentligen se några fredag den 13:e filmer men fick inte hemma några så det sög ju men vi såg någon film som hette Eden lake,den var varken bra lr dåligt. Man blev bara arg på ett gäng fuckade tonåringar.
Jennifäär sov hos mig, vi hade tänkt oss ut på skoter innan vi skulle dra till staden men det hann vi inte. Tog iag 14.15 bussn till stan och jag åkte dirr till Nicklas, vi såg den femte fredag den 13:e sedan mat,ica och film igen. Vi såg Halloween och lite av corps bride också. Såg även på melodifestivalen med resten av familjen. Det söög, helvete vad dåliga alla var. typ 2 som var hyffsade. Idag har vi inte alls gjort mkt,typ legat i sängen och sett film, Förtrollad. hah.
Sen när jag kom hem där kring 3 så drog jag till frida på dirren med skoteern sen har vi typ varit ute och brummat hela dagen.

Nu ska jag typ slänga mig i duschen sen se om jag hittar någon bra film. Borde egentligen plugga, har omprov i matte imorgon. Lär ju ska få ig i matteeee.

Btw, huur var allas alla hjärtans dag då ?

such a greek geek.

Har typ sett 5 avsnitt av greek ikvl. är typ världens greek nörd.

Kunde ha varit ledig imorrn men snäll som jag är så stannar jag kvar med J imorrn på skolan medans E & M är lediga.
Funderar på att ta ut kompdagen innan lovet lr något sånt.
Imorgon ska vi även lämna in våra individuella val, jag valde psykologi A, manligt - mänskligt, film foto & text, söka jobb & astronomi, men jag är as osäker på om jag ska ta astronomi lr massage så har världens beslutsångest. dom andra tog massage, vill typ ta det men också astronomi, men på astronomin vare skitkass förklaring så venne rikigt vad kursen innebär och exakt vad det är man kommer att få lära sig. Tycker att astronomi är intressant osv men är rädd att det kommer att bli för tråkigt, önskar att jag kunde få tag i läraren som ska hålla i kursen så man fick höra bättre om vad kursen innebär.



HotNess

Okej,alla hjärtans dag är bara om 2 dagar nu. Någon som ska göra något speciellt?
Själv så verkar det som att mina planer inte kommer att bli av. Skulle typ bli en "romantisk" kväll men det uppstod några problem så det blir inte av. Är lite besviken men får iaf va med tjockisboink.
Antar att man inte ska ha alltför höga förhoppningar,vilket jag borde lärt mig vid det här laget. Visst jag tycker typ ändå att alla hjärtans dag är smått överskattad och så men det hade ändå varit kul att göra något lite speciellt för en gångs skull.
Men det blir säkert greeat iaf, typ mysa på hemma bara.

Nu ska jag se ett sista avsnitt av Greek sedan blire att sova.
GodNatt!

to tired to think.

Jag har typ skrattat så mkt idag så det finns inte,har fortfarande ont i magen typ!
Ja, jag och Madde var iaf bäst på pingig idag kan jag lova! haha sjukt kul var det iaf.
Vi alla har typ varit aströtta och haft världens sämsta humor hela dagen!
Tråkigt att Emett inte kmr att vara på skolan ett tag framöver,hon sku typ operera halsmandlarna idag,hoppas det gick bra!

'
Emily under pingisen!
haha, helvete vad kul det var!



Är sjukt trött nu så ska typ lägga mig i sängen, se Greek och bara dö lite grann nu, för en stund iaf.
Sen måste jag plugga satan om jag vill klara provet imorrn.
Hade ju matten idag,det gick väl inte sådär jätte bra men den här gången har jag iaf en chans att klara mig så man får väl hoppas på det bästa!







Häddaaa!


gul,rund,stor och väldigt varm.

Hejhej,
Ligger i sängen och käkar asgoda nougatkakor som farmor bakade åt mig när jag fyllde år och ser givetvis på greek!
Blir arg som et biiii snart,mitt internet suger röövhål,det är hur segt som helst och eftersom jag inte lyckats ladda hem nå fler avsnitt så brukar jag se på Projekt Free TV meen det laddar as segt idag.

Det blev inte något matte prov idag,det blev, flyttat till imorgon istl. Borde ha varit hemma och pluggat satan men neeej jag har varit hos Nätt nästan hela kvällen. Färgade håret ikvl, det blev rött igen, färgen hade bleknat så mkt och jag vill typ ha knallrött. Skare va så skare va!
Tror det här var blev sista gången jag färgar rött för ett tag, när färgen börjar försvinna ska jag färga tillbaka mitt svarta hår igen, lr det blir blå-svart! hehe.
Fick även min present av nättisch idag. Tack Nettan!

Det har varit skitfint väder idag också,blev as sur över att måsta vara instäng i en bajsskola när det är skitfint väder ute och man borde vara ute och köra skoter i stället...
Ja jag,Emily,madde o J och Emett som var åskådare,hade iaf kul i stora snöhögen efter gympan.

Nu blire meeera greek!
GodNatt!

The fjortis gang reunion!

Första dagen tillbaka i skolan idag, önskar att proaen hade varat några veckor till. Det var dock jätte kul att träffa det s.k "fjortis ganget" igen! Det fina smeknamnet har vi fått av det andra fjortisganget i hp2. Gulligt va!
Skulle igentligen ha varit på PPU möte idag,men orkade verkligen inte,verkar iaf inte som om dom tog upp något nytt.
Har varit hos Np idag också,borde ha pluggat istl meeen det är mkt roligare o vara med honom än o räkna matte! haha

Har btw matte prov imorgon redan fick jag veta idag,lär ju ska gå åt helvete.
Jag funderar på att byta linje men vet inte till vad i så fall. Det är ju som ändå det här jag vill gå, villi bli. Bla iaf.
Men det är så jävla mkt matte, i flera olika ämnen och jag är ju som sagt sämst på matte och tro inte att jag kommer att klara av det så jag ska kolla runt lite om jag hittar något annat.


Todays hottiiee! Lr typ årets!



Nu ska jag se greek sen sooooova,är sjukt trött!!
Häddåå

Hottieeee

Scott Michael Foster aka Cappie.

Måste typ vara snyggast i världen!

film neerd

Jag har just sett klart filmen Penelope den var faktiskt riktigt bra,lite små seg i början men..
Den handlar om en tjej,Penelope, som har en förbannelse som gör att hon föddes med ett grisansikte, hennes mor tror att förbannelsen kommer att försvinna när hon gifter sig så hon försöker para ihop henne med flera killar men alla springer sin väg när dom ser hur hon ser ut. Det finns en kille som börjar tycka om henne men han kan inte ge henne vad hon behöver.. Sen rymmer hon sin väg också, efter att ha suttit instängd i huset i flera år får hon för första gången se världen utanför huset.



Söndag

Frida for just hem och det är typ snöstorm ute. Det har kommit riktigt mycket snö i helgen, totally awesoome!
Jag och Frida var och körde skoter i går, höll på och köra på några renar nästan,helvete var dumma djur dom är! dom flyttar ju inte på sig dom bara kommer närmare typ.. Korkade men söta!

I fredags var jag med Np, först gick vi runt lite på stan´sen gick vi och käkade på döner.
När vi kom hem till honom så kom även Linn,Elin,Johanna Och Sofia dit. Så vi satt typ och nerda med dom sen tog vi 10 bussn hem till mig, såg lite Greek men var så satans trött så somna typ dir.

Idag ska vi typ fara och hälsa på moffa på lassa,sen blire typ och plugga satan. Har 2 prov i veckan,småföretagande och matte och båda kmr gå åt helvete! Det är typ mycket matte man ska kunna i småföretagande också så det kommer gå baajsdåligt.

Nicklas sluta tjafsa och kom hit nu!































Jag vill se en riktig tjejfilm,en sån där äckligt sliskigt söt nawig romantiskt tånårs/tjejfilm.
Nån som vet någon bra?


Hedddaaaaaaaaa

Beauty and the Beast

Nu har jag ääntligen sett den,har typ tjatat i evigheter efter att få se den!

Skönheten och odjuret.

I löööv it.

Inservible

Så jävla orättvist! Varför ge mig skuldkänslor över det här,det är så satans orättvist!
Visst,det är kanske lite sant,men ändå sjukt orättvist att säga sådär, att få mig att må ännu sämre bara för det där.
Specielt elakt för att komma från dig!
Jävligt onödigt!

Jag kan inte precis göra något åt det.
Jag skulle göra vad som helst om det fanns något jag kunde göra!






Idiot!

Freeze my senses

Help me babe
I got a hole
In my heart
My head is spinning
I feel so high
Release me darling
From this pain
In my side
And please
Freeze my senses
with your kiss.

Can you take me there?

Ååh vad less jag är,jag vill flytta nu!

Var som sagt hemma idag,träffade Jennifär och yavve ett tag sedan emil och nicklas. Jag och emil drog hem till mig och såg på joey. Vi ska tydligen se alla oceans på lördag,dom lär ju ska suga!
Ska försöka ta mig i kragen och duscha snart och sen måste jag verkligen städa.
Orkar verkligen inte,är så jävla less på allting orkar typ ingenting vill bara lägga mig i sängen och stanna där.

Juste vi var några stycken och såg När stjärnorna lyser i taket igår,den var faktiskt bra.

muerto

It sucks.

Helvete vad jobbigt allting känns nu,allt är verkligen bara dåligt just nu..jävla bajs,varför måste allting hända på en och samma gång?

Morfar är asdålig igen,åkte in på akuten i morse någon gång,venne hur det är med honom än lr vad det är som har hänt.
Också lilla V,as hemsk. Känns så jävla orättvist,han är så liten.
Nej ursch..Inte bra.

Försovde mig idag,hade hunnit om bussen int varit tidig. Ringde och sjukanmälde mig.
Ska dra ner på Sävar och träffa Jennifäär nu iaf.


Hedda.


TjockisBoink.



                                      Beacuse I've got you.

lika a bomshell.

Utan dig, inget mig.

Utan dig så vet jag faktiskt inte vad jag skulle ta mig till,
Du är bland den underbaraste personen jag känner,
Och jag älskar dig till max, det finns ingen som älskar något
Så mycket som jag älskar dig.
Vi har haft de bästa,de sämsta,de roligaste
och underbaraste stunder tillsammans.
Vi har varit med om så mycket och
Oavsett vad som än händer så kommer jag att fortsätta älska dig
På obegränsad nivå.
Du är min bästa vän,du är mitt allt.
Du är rolig, du är snäll,du är tokig,du är tuff,du är konstig, du är bra.
Du är allt jag någonsin velat ha!


You are my shunshine.





Nu,då, och för alltid.

ja som sitt på deeeegen nu..!

Ja jag kom typ hem för ett tag sedan, har varit på PREI, fick cash idag, 740 spänn,inte dåligt! + massa pengar som jag fick när jag fyllde år så jag är näst intill rik nu ju!

Jag har även glömt berätta en grej, har snackat med mor och far nu,eller ett ttag sedan nu men..
Jag ska typ "flytta" till stugan, eller jag ska börja bo där på helgerna till att börja med, eftersom det är snö nu så gåre int o ta sig till busshållsplatsen från stugan så kan ej bo där på veckorna pga skolan,men vi får väl se hure blir senare.
Känns ganska skönt, är så satans less på allting vill ba bort härifrån nu, hemma,umeå allt bara. Så det känns brabra..

Ska på bio imorrn, fick biobiljetter av Annika&Lasse men sista dagen är i morrn. Jag och min bror skulle egentligen gått men han ville inte så ska gå med Emil & Frida. Awsome!
Skulle ha gått på bio på fredag också med Clara & Frida,men Clara kan inte för hon har skadat sig, så det söög!
Får se vad det blir i stället,kanske drar på bio ändå fast med någon annan då, jag får helt enkelt gå med Clara någon annan dag.
På lördag ska jag iaf vara med Emil,obestämda planer än så länge så det väntar att se..



Tack, jag ville bara veta.




Nu ska jag sova,
Heddaa!


Baaaca!

Så jävla dålig stil,bara fittigt!
Nu blir jag fan riktigt jävla arg,riktigt dåligt.

Kablam!

Helveete vad less jag ääääär.

Vad ska man tro,vem ska man tro på?
Det kan lika gärna vara en lögn. Men det är förmodligen bara önsketänkande, förmodligen är det sant och jag har blivit dragen vid näsan.
Fuck vad allting känns knas nu,man tror att allt börjar gå uppåt men icket.

Om det jag fått höra är sant,då vette fan vad jag gör.
I så fall,försvinn bara.
Orkar inte.
Vi sa en sak,en viktig sak vi skulle göra men det verkar som att det inte går..


Mallgroda

Totally awsome.
 




Jag spelade in låten 17 år med Veronica maggio,faktistk första låten jag sjungit som jag kan säga att jag tycker låter hyffsat bra. Om man nu får säga så utan att verka helt mallig lr något.
Jag brukar alltid tycka att det låter askasst men den här gången blev jag faktiskt ganska nöjd iaf.
Tihi.

Nu ska jag chila med greek sen sooova.
Heddaa.

that's what you get.

Tänkte lägga ut en bild på min nya mobil som jag fick i födelsedagspresent!


SonnyEricsson W890i

Fick en as frän lampa av min moster också,fick även 2 parfymer,godis,massa presentkort på h&m lite "flytta hemifrån" grejer, en fet flaska cider(champange flaska) och lite små prylar.

17 år.

Första Februari idag och jag är nu 17 år.

Har typ inte hunnit skriva något i helgen,har haft fullt upp hela tiden känns det som så ska försöka ta igen lite nu.

Ja i fredags så fyllde jag ju 17 så hade ganska fullt upp med gäster hela kvällen, redan när jag kom hem från praoen så var min moster o hennes familj där + mormor o morfar + Jennifer som jag mött på vägen hem. Sen kom det bara fler och fler släktingar, någon gång efter 8 kom typ några av vännerna. Det var typ, Jennifer,Emil,Sara, Nicklas,Frida och Clara och Jossa som var där. Det var trevligt sen drog de sista typ strax innan 12.
Jag och Nicklas satt typ och kollade på någon film, somnade inte före kl 3 iaf..
Sov typ skit dåligt den natten så var jävligt grinig på lördagen,började typ grina för att jag inte hittade mina mjukisbyxor! hahaha.
Sen drog nicklas hem typ 20 i 4 så då började jag göra mig i ordning för att dra till Jossa. Kom dit vid 5 nån gång och vi började göra i ordning maten, Emily och Madde kom inte så det blev bara jag Emett och J igen. Vi käkade typ tacos och sen gino som efterätt. Sen såg vi rest stop, skit skum film men ändå rätt bra, och sedan miss secret agent 2. Drog hem vid 12 nångång.
Sen idag har jag bara jobbat, sku typ ut och köra skoter me nätt ikvl men det blir typ inte av verkar det som.

Allt som allt har väl helgen varit helt ok, spec lördan. Någon som gjort något roligt i helgen?


17 år i staden där jag växte upp och så,
märker du hur fort det går?


 


RSS 2.0