>

Where's the weed at

Sitter på skolan nu och ska ha eng affärskommunikation nu, känner inte taggen alls.
Igår så hade vi friluftsdag och våran klass var och bowlade,snacka om slapp friluftsdag. Vi hade även pydjamas pary hos Emma,de var awesome. Hon hade hyrt bastun och solariumet så vi satt och chillade där mest hela kvällen. Välbehövd tjejkväll kan jag lova. Jävligt kul att hela gänget kunde för en gångs skull!

Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, det blir troligtvis fest. Kanske krogen annars blire nog i sävar. Jag som skulle ta en vit helg hahah.



Maybe I Just Had Enough

HejHej, varit hemma i 2 dagar nu pga av mensmärtor, jävla mens. Inte lätt o va tjej. Jag skulle lätt vilja testa vara kille för en dag, de verkar såå mycket enklare iaf. När jag var mindre var jag världens pojk-flicka.

Helgen har varit ganska bra, i fredags blev de 18års fest för tvillingarna, tyvär spårade allting, inte oväntat dock. Men fram tills dess så vare ganska kul iaf. På lördagen blev det bara o tare lungt, var bakis o jävlig. Var med Astrid,Sofia, Frida och Lurkis. Vi drog till stan för att köpa lite gotta och hamnade på någon skum fest då vi skulle hälsa på Niklas. Det var bara skummisar där, kan säga att lilla Niklas stod ut lite grann. haha.

Ikväll blir det att plugga sen Ben & Jerry's och Entourage.


Peace.




Maybe it's time to change
And leave it all behind
I've never been one to walk alone
I've always been scared to try
So why does it feel so wrong
To reach for something more
To wanna live a better life
What am I waiting for?
'Cause nothing stays the same
Maybe it's time to change



Everything seems to looks like it should, but i wonder what goes on behind closed doors

Hola amigos!

Idag efter skolan hade jag körning, det gick inte sådär jätte bra i början men efter ett tag så gick de super. Fick fett mkt beröm ^ haha. Ikväll har jag varit med Nettish, vi har bara slöat, började se 2 fast 2 furious. Nog för att N mest lekte med kisse, hah.

Igår skulle jag köpa snus så ja och J gick till Segaråttan. Så när jag skulle betala stod jag där med kortet o leget i handen och bara väntade. Så gav honom kortet och väntade på att han skulle be om leg, gjorde han de kanske? Neej icket, jag behövde inte visa leget. Måste medge att jag blev rätt besviken.haha.





Now by a horse, I once was told
That all that glitters is not gold
And all that is to fear is fear itself.
This horsey also told me,
I should keep my friends close but keep my enemies closer,
So as to protect myself.


you're losing control a bit and it's really distaseful

Du min käre "vän" är en fitta som börjar gå över gränsen rejält.
Jag har redan förlåtit dig en gång och händer det eller något liknande igen så kan du vara lugn för att du tappar mig helt. Den här gången var det inte lika farligt men det var fortfarande för mycket.
Jag känner knappt igen personen du har blivit, har du tappat dina värderingar helt? Det verkar fan som det. Vad hände? Du var en av dom bästa personerna jag någonsin träffat. Nu är du helt annorlunda, jag känner knappt igen dig. Allvarligt, trodde du att jag ens skulle tycka att det var lite kul på något sätt? Tänk på hur fan du skulle känna om du var jag!
Alla gör misstag, det vet jag. Fan jag är långt ifrån perfekt, jag gör misstag hela tiden. Men jag förstår i alla fall när jag har gjort fel. Och jag visar ånger vilket är mer än vad jag kan säga om dig.

Jag hoppas att du inser att det du håller på med är fel och att det inte kommer att hålla. Väx upp och försök hitta till ett bättre du.

It's not fair and it's really not okay

Måndag imorgon och back to school. Blä jag har psykologi prov imorrn, glömde dock boken i skolan så det lär ju ska gå sådär käpprätt åt helvete.

Helgen har varit hyffsad. I fredags såblev det party, först lokal fest med rock tema på Ersboda, vi drog vidare till hedlunda, där hade det dock spårat innan vi han komma dit så vi följde med några till Teg. Där det var helt ok. Fick ju träffa Linn vilket var lika trevligt som alltid. Kvällen som allt var helt okej förutom att det kom fram skit om mer än bara en person.

På lördagen så blev det först till att fira mormor på 80års dagen. Efter det drog jag och Jossan till hallen och kikade på lite innebandy. Senare på kvällen blev det film och allmänt degande hos Nätt.

Pics,

    


RSS 2.0