>

Keep your head up

Okej så jag har blivit grymt dålig på d här m å uppdatera.. Borde kanske börja fundera på att lägga ner, det eller börja uppdatera ordentligt! 

Jag har legat vaken i flera timmar nu utan att få någon sömn. Det börjar gå mig på nerverna och jag funderar på att dra en all nighter. Är så less på dessa sömnlösa nätter, dom fuckar upp min dygnsrytm, nog för att jag är van vid få timmars sömn men detta är ju bara löjligt-.-

Annars, jag har lidit av mild hjärnskakning(?) i helgen. Springa i kassa skor, alkohol och is är ingen bra kombo. Jag hade bråttom och lyckades halka och slå bakhuvudet två ggr med ca 30 sekunders mellanrum. Att jag var en gnutta berusad var nog inte heller till någon fördel. En karl som i samma stund hoppat ur en taxi bakom mig var hjälpsam och drog upp mig på fötter innan jag ens hunnit fatta vad som hänt. Pinsamt, oja. Men kul att det tydligen finns vänliga å hjälpsamma människor här i Umeå också. Så tack till dig för att du visade mig att det finns hopp om mänskligheten i alla fall! 

Nä dags för ett nytt försök att få lite sömn.
GodNatt,Godmorgon eller va d nu är!

RSS 2.0