>

yep, så 'e de

Sov tre timmar inatt och har jobbat hela dagen, har varit sjuukt trött kan jag lova. Emmsan kom förbi på jobbet innan strax innan stängning. Det visade sig att det var våffel dagen idag vilket jag inte hade någon aning om. Bra koll.. Men det satt inte helt fel. Vi tog en prommis till coop och efter maten, inhandlades jordgubbar och choklad. Blev årets första jordubbar, doppade i choklad dessutom. Gödans vare!
Kikade ngt avsnitt av en serie som börjat gå på mtv. Hollywood heights, typisk "disney channel" serie. Verkade sådär. James Franco var med, jag älskaar honom i vanliga fall men det här förstörde honom lite. Känns inte som en serie han bör vara med i, den var alldeles för B för honom.
 
Det blev även en massa deep talk.as usual när vi är med varandra.
Jag kan inte förstå att det snart är fem år sedan vi började i samma klass. Och att vi fortfarande hänger ihop. Lite galet är det ändå. När man var mindre var det av någon anledning alldeles för svårt att vara flera stycken samtidigt men vi fyra har lyckats hålla ihop. Vi har varit med om så  sjukt mkt tillsammans, kan inte fatta hur fort tiden har gått. Visst har vi alla haft våra ups and downs men jag är glad att vi fortfarande hänger ihop.
U girls rock!
 
Nu ska jag äntlig lägga mig och sussa. GodNatt folks!
 
 
Han är inte ful iaf!
 
  
 
 
 
 
 
 
Inte lillebror heller för den delen.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

When life gives you lemons...

Ligger och lyssnar på musik medans Nicklas springer runt och städar,har nyligen börjat lyssna på Timbuktu igen och han är galet bra måste jag säga.
Hans texter är ju underbart bra och så sjukt välskrivna. Resten är inte heller fy skam.
Jag skulle så jävla gärna vilja se honom i sommar men han har typ två konserter(som jag hittat hitills) och båda dom är i juni och jag kommer inte kunna fara för jag jobbar såklart... 
Just my luck!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0