>

old pics

Hellu!
 
I Söndags var jag med Frida, vi kikade lite film o hade myskväll. Hon visade även några gamla bilder hon hade hittat på oss. Tänkte dela med mig av dom till er!
Det här var -08 nån gång jag och Frida hade klätt ut oss till.. tja nånting iaf.. Jag tror vi försökte komma på en förklädnad till en grej. Haha vi ser inte kloka ut men kul vare!
 
Jag o Frida 2008
     
 
 

Young, wild and free

Såg just klart The art of getting by, bland dom bästa filmer jag sett på länge. Vet inte om det beror på att det var sjukt länge sedan jag såg en film som faktiskt var bra, eller om den helt enkelt var bra.
Freddie Highmore spelar huvudrollen, även Emma Roberts är med.
 
Det regnar nu,öser ner. Det är rätt mysigt faktiskt. Jag är ensam nu andra kvällen i rad, har inte varit det på ca en vecka.Det är helt sjukt hur fort man vänjer sig vid att alltid ha någon runt omkring sig. Det är visserligen skönt osv men jag gillar det ändå inte riktigt. När man väl blir ensam blir ensamheten nästan lite läskig. Det känns lite otäckt att komma hem till ett tomt hus. Jag hatar det.
Jag var van vid att vara ensam. Jag till och med gillade det.Och det är så jag vill ha det..
 
När jag kom hem och ingen annan var hemma, det var bara jag och tystnaden. Det kunde vara min favorit stund på hela dygnet. Det är då jag "have it all together" så att säga, jag som annars är stressad och virrig för jämnan.
Jag brukade trivas att vara ensam.Det gör jag visserligen fortfarande men det är svårare att vara ensam på nätter och kvällar när man blivit van att ha någon vid sig dom timmarna. Ikväll är första gången jag varit själv två nätter i rad, 3 till och med nu när jag tänker efter. Men ikväll har det varit skönt.Det är såhär det ska vara. Huset känns inte läskigt på något vis. Tystnaden känns bra.
Missförstå mig inte det känns bra att vara med någon också, men när man blir själv en stund är det såhär det ska vara,enkelt, fridfullt och skönt. Inte läskigt.
 
Haha okej det här blev ett knasigt och tråkigt inlägg. Men jag skriver iaf! Idag har jag nog uppdaterat mer än vad jag gjort på månader. Vi får väl se hur länge det håller i sig.
 
Nu ska jag måla.
Hare gött folks!
 
 
Äntligen! Som jag letat efter denna låt. 
Snoop Dogg & Wiz Khalifa – Young, Wild & Free - feat. Bruno Mars
 
Inte heller fyskam.
Bon Iver – Skinny Love

RSS 2.0