>

Glad midsommar

...Eller något åt det hållet.

En dag kvar sen smällere,borde vara as happy men tyvärr så är jag inte det. Venne vad det är med mig allt känns bara knas. Det har inte riktigt varit min vecka + är typ as känslig för allt, venne varför,det bara är så av någon onödig anledning.
Menmen imorgon blir säkert as nice,det blir ju vad man göre till, right?

Idag har jag o J typ varit på lagret hela dagen, det var rätt skönt faktiskt.

Orkar inte skriva så mkt ikvl, är typ itne på skriv humööör och är sjukt trött, ska typ gå och sova nu.
Have a great night.

Hedda.


Veronica Maggio!

Heels over head.

Okej, så det här har verkligen inte varit min dag, nästintill allt jag har gjort har gått åt helvete. Inte kul alls.
+ jag tappade min plopp till piercingen idag, ute i butiken. Lätt att hitta. NOT. det var min sista normala, nu har jag en liten "tagg" som ser as skabbig ut på mig.. också gick min efterlängtade biskvi sönde ro blev ba mos.
Nej verkligen inte min dag idag.

+ Ingen Tina T konsär för mig inte..
Fucking rövhål.

Igår var iaf riktigt kul, fram till att jag kom hem iaf, jag var hos Emil, vi bakade kladdkaka och såg don't mess with the Zohan tror jag den hette. Hade även gräddkrig,det va ganska kul hehe,nog för vi typ råka smeta grädde överallt menmen det var awsome iaf!

Fastän dagen har varit kass så var det iaf roligaste dagen på apun hittills.Imorgon ska vi typ bara var på lagret,kommer ändå bli ganska skönt. Jag kan ju iaf säga att det känns i fötterna avv man inte är van att stå hela dagarna.

Bara 2 dagar kvar nu!!

Heddaaa!



Haha fatta hur mycket jag och Nettan eggade den här låten när vi gick i 6an!!
Seriöst, skönaste ever typ!

bajs.

Gud Hatar mig och jag hatar mitt liv..

Sad girl.

Så var ännu en dag till avklarad, hah nämen det går faktiskt riktigt bra där borta,blir väl lite långtråkigt att göra samma saker så länge.typ larma och galga nya varor, men snart ska vi byta avdelning så de blir nice. Vi ska testa vara några dagar på alla avdelningar,just nu är jag nere på dam o J uppe på barn.

Helvete så satans arg jag ääääär,jag tar ju livet av mig, Tina Turner kommer till sthlm den 19 April och jag kan inte åka för jag ska på en helvetes satans jävla fittspråkresa!!!!!!!!!!!!!
Förlåt F du vet att jag vill åka, egentligen, men det är TINA FUCKING TURNEEEEER! Åhh, ni anar inte huuur mycket jag vill åka, jag har typ tjatat på mamma och pappa as länge om att ja sku få åka om hon kom till sverige, dom ba jajaja vi får se om det skulle hända, hon har haft turne uppehåll i åtta jävla år och just DETTA år så kommer hon, och jag får inte åka för jag ska på en jävla bajs språkresa  jag måste ha en ny tel,sånglektionerna + annat bajs så vi har inte råd nu! Försökt med att säga att jag kan skippa sånglektionerna, skippa en ny telefon,fan teknologin idag är ändå överskattad, jag klarar mig på mormors gammla 3310! Men nej icket det inte, jävla skit!!
Jag VILL åka!!

Och jag är riktigt mkt sad girl nu, typ världens sadaste girl ju...Ni anar inte..


SIMPLY THE BEST.





Nu går jag typ och gråter mig själv till sömns.
God natt alla lyckliga jävlar som kommer att få se Tina Turner den 19e April.

What to expekt.

Jaha, så var första dagen på Lindex avklarad. Det gick rätt bra, jag fick mest pris sätta kläder och sortera dom osv. Det var lite drygt men ändå helt okej. Alla var as trevliga där och butikschefen Mia, våran handledare, hon var as skön,hon svär jävligt mkt.Haha.. Allt som allt hare väl gått rätt bra idag.

I kväll ska jag sova hos Jossan, ska bara platta håret sedan drar jag dit. Vi ska åka med Mia,som bor granne med Jossa, till Lindex imorgon och vi ska typ åka kring 7 och jag orkar inte kliva upp en timme extra bara för att jag ska hinna gå till andra sidan så då sover jag hos J i stället.

Köpte btw en kjol och en tröja på lindex idag,halva reapriset + 30% personal rabatt, inte dåligt, Det var en grå långärmad tröja,rätt simpel, och en svart kjol med hög midja. SKu ha lagt in bilder men Mami slår in dom, hon tyckte att de kunde bli min födelsedags present eftersom att jag fyller år på fredag och ska då få en ny mobil, så jag kommer inte att få några presenter nästan. Min nya mobil e fett niiiice, fast helst ville ja ha Xperian,menmen.. den sku ändå gått sönder på dirren så lika bra...



5 dagar kvaar!

Nicklas for för ett tag sedan nu, vi har typ sett Greek hela kvällen + footloose. Typ varit jävligt lata bara,men de e nice.
Älskar gammla dansfilmer, 80-talet spec. Älskar fan 80-talet,musiken,kläderna allt! Vill att allt de ska komma tillbaka,bara så  grymt skön stil! hah.

Som sagt imorgon börjar praoen,är typ lite smått nervöst,men det ska bli kul. Nu får man ju som känna på hur det är. Jag kommer ju faktiskt kanske jobba med liknade i framtiden så det är bra att få en liten glimt av hur det kanske kommer att vara redan nu. Nervöst men ser ändå fram emot det.

Nu ska jag se material girls och sen sova. Får absolut inte missa bussen imorgon!




Heddaa!!

5 days

Nicklas is retard.

Söndag.

Snar har även denna helg kommit till sitt slut. Ganska skönt att slippa skola imorrn iaf, går ju ut på prao i 2 veckor nu. Ganska skoent med ombyte ett tag.

Helgen har varit rätt lugnt, i fredags kom Fridolf och hälsade på mig, vi var ute och vandrade ett tag sedan såg vi Wild Child. Den var faktiskt riktigt bra. Värd att se iaf.
Igår var jag ju på öpper hus, det gick väl rätt bra fast de var ändå väldigt drygt och bara stå där och inte göra någonting typ.Fast vi fick biobiletter och en komp dag. pretty nice. Såg även rätt många från Sävar där.



Efteråt gick jag, emma och emily på stan ett tag sedan hem, när jag kom hem så for jag ut med skotern för första gången i år. Körde nästan till bullis och tillbaka, när jag var påväg hem igen såg jag typ en varg, det var as läskigt man såg typ ba shilluetten och en par lysande ögon i mörkret. Höll ju typ på o kissa ner mig.. Fast det kunde iof ha varit en räv också,fast papi tror de var vargen för den var typ stor! Vi säg som att de var vargen.

Sen kom Nicklish på kvällen, vi drog också ut med skotern, först for vi o träffa Clarizz o Emil ett tag sedan drog vi till mårdsjön och träffa André och Potis, vi gjorde upp en eld och satt där o chilla ett tag. Det var rätt kul faktiskt, sedan drog vi hem och såg Wild child, jag somnade som vanligt..hehe.

Idag har vi inte gjort ett skit typ, Mor fyller år idag så vi har typ fikat annars inte ett skit,suttit och nördat vid datorerna,sett oth osv,.
jag har typ varit as irriterad idag, så gåre när man fått för lite sömn och snus.. Fattar inte hur jag ska klara av att sluta.. Totally imossible..
Nu sitter vi och ser a guy thing och nicklas spelat nått kasst spel.

Okej, det här inlägget blev längre än vad jag tänkt och fullt med massa skit. Menmen antar att jag inte har så mkt väsentligt att berätta idag, Blev mest ba en massa tjaffs.

Men nu ska jag se Greek!.
Hedda.

asssshole.


Fuck you, freak!










You stinking whore...

One way or antoher.

Skoeent, fredag imorrn sen byebye skola och hej paro i 2 veckor, ganska skönt! Ska bli as kul.

I helgen blire bara och ta det lungt, på fredag vette fan vad jag ska göra sen på lördag blire upp tidigt, vi har öppet hus på Östra och måste vara där så.. det pågår väl från 10 till halv 3 tror jag det var sen efter det ska typ jag EmEtt, Emily och Madde gå och shoppa osv, sen på kvällen ska Nicklas komma till mig! Venne vad vi ska göra blir väl bara se film o mysa och så, ska bli as nice känns som evigheter sedan. Sen på söndag fyller Mami år så det blir o uppvakat hon.

Idag efter skolan var jag Emily, Jossa och Emett på stan, jag hittade 2 par sneakers som jag ska köpa imorrn, Ena paret är svart & rosa, och de andra var typ gråa och vita,tyg skor. Båda var på rea, halva priset. Awsome!
Jossa och Emily köpte också skor,dyr skor, klackiskar, assnygga.

När jag kom hem blev de typ lite tjaffs morsan, hon hade kollat min frånvaro som inte är den bästa, var borta nästan varje förmiddag förra veckan. Fast den här veckan har jag fan skött mig bra! Har inte missat bussen en enda gång! Proud!!
Fick ändå skäll... Sen vart de typ tjaffs om en massa annat bajs också, + dom försöker typ tvinga mig till bup, men jag vääägrar, jag hatar all sån där psykologiskit.. Jag säger bara heeel no. And that's it.

Prover idag gick väl sådär,kan iaf säga hejdå till mvgt, första delen gick ändå bra men andra gick fan åt helvete. Det var en matte del,och jag och matte går inte ihop så fattade typ nada och fick ut ett skit. Men tro iaf att jag klara det.

Svenska prov imorrn, wish me luck!
I'm gonna need it..




Grattis Sofia!



Nu ska jag SOVA.
Heddaaa.

8 dagar kvar!!

Jossan.

- "Vart är du?"

- " Jag tror jag är i skogen men jag ser den inte för träden är vägen. "

Never back down.

Två dagar kvar sen helg! ska bli jävligt skönt, är så otroligt skolless så det finns int. Håller dessutom på o bli sjuk,har haft rejält med huvudvärk hela dagen. As jobbigt, går ju ut på prao på måndag. 2 veckor villverkligen inte bli förkyld då, ska bli jävligt skönt med omyte från skolan, att få hålla på med någonting annat ett tag.

Såg just klart Never back down. Älskar den, den är så sjukt bra.
+ Blir typ as taggad på o träna när man ser den,vill ha mitt gymkort nununuuu!





 
Och Sean Faris är fett snygg!


 

Back to buissness. Måste plugga satan nu om ja ska få mvg imornn,

see yaaaa, don't wanna be yaaaa!


BSB

Hahah, snygg att jag sitter och sjunger in (spelar in) backstreetboys låtar! As frään, i knoow!

BSB for laife!



Nu ska jag käka glass och se på Weeeeeeeeds!
Hasta la visa!

My own personal brand of heroine.



You're simply the best, better than all the rest
Better than anyone, anyone I've ever met
I'm stuck on your heart, I hang on every word you say.

Sameland

Har just käkat och ska strax ta tag i förs. & servicen måste få mvg på provet!

Idag vid middan börja vi snacka om renar och samer osv.. Kom då och tänka på att samerna, dom får ju typ göra hur dom vill, köra vart dom vill och låta renarna gå var dom vill. Det är så jävla sjukt tycker jag det borde inte vara så! Renarna får gå och beta på folks tomter och samerna får köra skoter hur som helst det är så jävla fel. Dom borde inte särbehandlas,får inte vi, så får inte dom.

Som förra påsken när vi kom till stugan, då hade det varit en massa renar där som hade skitit överallt och totalt förstört gräsmattan,för de va int mycket snö. Det borde vara olagligt. Samerna borde hålla renarna borta från vägar och folks tomter.




turner style



Frääään.


BOOM!

Sitter på skolan och väntar på att engelskan ska börja,långt jävla hål innan och de är sista lektionen egentligen,måste vänta till halv 4 för att jag ska göra ett ogjort prov,skit drygt. Är så jävla irriterad idag.
Och på allt så sitter det 4 jävla fjortisar från 2an brevid och och drygar satan! Helvete vad irriterad jag bli, Naima,Malin "Barbie" och okänd. Fick ja + några till bestämma skulle ni skjutits för längesedan!

Tål dom verkligen inte,bara dryga jävla fjortisar!!


such a screw up.

Söndag.

Skitdag..


Ånger,så mkt ånger för så mkt.
Har absolut ingen rätt att känna mig sårad för skitsaker. Ändå blir jag det om och om igen och förstör bara allt ännu en gång.
När ska det ta slut. Hur?
Hur jag än försöker så lyckas jag aldrig.
Hur jävla svårt ska det vara egentligen. Helt och totalt fuckad..
Dom borde lagt in mig på något jävla hem ändå...


Jag vill bli bättre och lovar att jag ska försöka hårdare än någonsin, jag ska bli "bra".

45

Lördag.

Snart är helgen över igen,drygt. Helgerna gå alldeles för fort. Helgen borde bestå av några dagar till tycker jag.
Igår blev de party i täft och idag har jag varit med Jennifär. Vi har typ int gjort så mycket,suttit o snackat mest,sett twilight och bakat.
Ska typ se 40 days and 40 night nu sen sova,blev rätt sent igår och de blir typ upp tidigt imorrn.

Jag är typ happy idag, på läkarna låter det som att morfar är på bättringsvägen,tro ja iaf.
Han lever ju dock på övertid säger dom typ men han kanske får nån månad till eller så, han kommer typ int orka särsklilt mycket efter som hans hjärta är så skört och hans värden så pass dåliga ändå. Men han har inte ont längre och det är jag glad över. Om han nu måste gå bort så hoppas jag att han får göra det smärtfritt.

Hoppas ni alla har haft en bra kväll iaf,det har jag.
Jennifäääär du är bra!

Pussss

090114

Kort dag idag,åkte till skolan med 12 bussn så var typ inne strax före 13. Har bara haft 2 lektioner idag,ganska skönt ändå,har typ sovit asdåligt inatt men fick iaf sova till halv 10. sen skridskor och svenska, Ägde ut alla på skridskor!


Nu ska vi åka in till sjukhuset igen, vill ändå träffa morfar så mkt som möjligt ifall att...



Byee..


The worlds greatest.



Världens bästa.


Never dreamed that he would be gone from me
If I could get another chance, another wallk, another dance
wiht him.
I'd play a song that would never, ever end..



I'll do anything.

Onsdag.

Förjävlig dag,har verkligen inte varit min dag idag,lyckades fixa snus,det absolut enda bra som hänt idag.

Fick reda på att morfar typ kommer att dö snart, dom tror typ inte att det är så långt kvar.
Det känns riktigt förjävligt! Igår var typ allt på bättringsvägen och nu är allt bara bajs,finns typ ingenting dom kan göra eller något.
Fick reda på det idag när jag kom hem,och bara minuter efter det var vi tvugna att fara till min farmor som fyllde år. Lätt att spela glad efter ngt sådant. Efter vi varit där och fikat åke vi till sjukhuset för att hälsa på morfar.
Det värsta jag vet är sjukhus,klarar bara inte av dom,får typ ångest och börjar må illa så fort jag kliver in.
Hatar det.
Jag tror jag kanske typ 30 andetag under hela tiden vi var där,höll typ på o kräkas 3 ggr. Ville verkligen inte,ville speciellt inte se morfar sådär. Fast som tur var så såg han iaf fortfarande ut som min älskade lilla morfar. Och jag tror nog att jag hade ångrat mig rejält om jag inte hade åkt. Att inte hunnit träffa honom en sista gång innan...
Jag vill inte ens tänkta tanken på att han kmr försvinna! Inte min lilla morfar,skönaste männskan jag känner typ,bästaste underbaraste morfar. ååh kan inte ens tänkta tanken på att han snart inte längre kommer att finnas kvar,står så nära,är så lika. Bara bästaste.
Och det jobbigaste av allt är att veta att han har väldigt ont också. Önskar bara att han slapp lida.

Här har jag gått och oroat mig för något så oerhört onödigt jämfört med det här,skulle ta det 100ggr det istället för att det här ska måsta hända. Jag skulle göra vad som hellst.

Shinedown - 45
Creed - one last breath
Luther vandross - dance with my father again.







I Love You.

to close.

Sitter på skolan och ser twilight nu, har typ ett as långt hål sedan en lektion sen slutar vi,ganska drygt.

Är på skitdåligt humör och depp som satan.

Imorse när jag vaknade fick jag reda på att min morfar nästan dog inatt. Han fick lov att åka in med ambulans kl2 inatt då han fick en hjärtattack.Hjärtat stannade typ och dom fick lov att återuppliva honom eller något. As hemskt.
Just nu är det iaf rätt stabilt tror jag.
Ursch, det här är 4e gången, jag vill inte ens tänka tanken på att morfar kommer att dö. Älskade lilla morfar. Han får inte dö, inte än!


Allt e ba bajsbajsbajs just nu!!!!





Ge mig snuuuuuus!




Hemma igen

Idag kom jag hem från Nettans stuga, har varit där hela helgen. VI har typ kört skoter och kollat på barnfilmer mest, haha as nice!

Har faktiskt inte särskilt mkt att berätta idag hlr, mitt rum är äntligen klart! ska lägga in några bilder imorrn! ;D är faktiskt nöjd,var inte riktigt säker men det blev nice!

Blä,jag som skulle gå och lägga mig tidigt ikvl,så blev det inte,jag kmr vara en död fisk imorgon.
Bi har iaf fått vårat nya schema nu,bättre än det förra iaf,slutar tidigt 3 dagar istl för en har dock ca 2 och en halv timmes matte på onsdag,kommer aldrig palla,lovar jag kmr skjuta mig efter 2 veckor. Hääärda säger mor. Ursch säger jag!

Jag saknar även Fridolf! längesedan sist,föööör länge!





Nu SKA jag sova.
GodNaaaaattt!

Breaking dawn

Ursch imorgon börjar skolan igen och det känns bara jobbigt. Tänk att lovet redan är slut,det har gått as fort!
Ändå har jag typ inte gjort så mkt eller mkt men ingenting speciellt.
Var och shoppade idag med Sofia och Nettan, köpte en adiddas kofta,det blev en grön för den svarta fanns typ inte kvar,menmen fick en billigt iaf,200 kr på barnavdelningen, haha och en knallrosa jack/koft aktig sak,ad grym! hahah.
+++++ Nya hörlurar, Skullcandy.

Ville egentligen ha några helt andra men nästan alla var slut och hade presentkort där så dom här fick duga.
Jag har fått världens dille på hörlurar,jag har hittat 3 par som jag viiiill ha ett par vita ett par,vit/blåa och ett par röda.
Asgrymma!


HAr faktistk inte särskligt mkt att berätta idag, var ett tag sedan jag skrev sist men det har inte hänt så värst mycket såå..
Juste i lördags hade jag nätt,fiia och frida typ en liten tjejkväll,vi såg på film och sånt senare såg vi även hockeyn, Canada-Sverige, jävla skit match säger jag bara...

Men nu ska jag lägga mig och läsa ett tag,har bara 1 kapitel kvar nu!


Sedan blire o sova,har ställt om dygnet helt nu, har typ inte lagt mig förän kring 5-6 tiden så ikvl blir en tidig kväll om a inte ska vara helt död imorgon.

Hedddaaa

Out with the old and in with the new!

Som man brukar säga..
Och för mig betyder det nytt rum..Eller tja iaf en rätt stor makeover!

Var på stan med Mami och checkade tapeter idag,trode fan aldrig att jag skulle hitta några men till slut hittade jag 2 tapeter som var assnygga, dom bönade & bad att jag skulle ta med dom hem så jag kunde inte bara säga nej.
Billigt blev det dock inte.
Färgen är kanske lite chockande,iaf att ja ska ha hela rummet i den färgen,kanske inte allas förstahansval precis.
menmen annorluna är bara bra, enligt mig iaf. 
Jag tänker inte säga vilken färg dock, Ni får vänta och se. Ni som redan vet. Shhhh!

Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge..

Tjaa så det mesta av min dag har gått till att riva tapeter och städa,byebye dear aquarium.
Kommer sakna allt det blåa.. Menmen,nytt år och ny start kräver förändringar.
Jag kommer nog på något sätt att smyga in något blått här och där när jag är klar.
Inget jag om det inte finns något blått alls. Som ni kanske märkt äälskar jag blått.

Sen ikvl var jag och Nättisch på bio,vi såg Yes Man. Det var faktiskt riktigt bra. Brukar egenteligen inte gilla jim carry sådär über mycket men han var bra i den här filmen iaf,inte alls sådär över mkt som han brukar vara annars.Han var lagom.

Tummen upp!



Nu ska jag lägga mig och läsa my lovely book innan jag går och lägger mig, måste upp tidigt och fortsätta arbetaaa och sedan kanske köra skoter med Nettan!


GoodNight Fokes!


Heejdå

2008. Och välkommen 2009.

Nyårsafton var helt okej faktistk.
Förlåt, men absolut inte den bästa jag har haft..tror jag.But ya'll know why..

Men den var jävligt bra ändå, till och från! Hade ändå jävligt kul.träffade massa sköna typer osv.
Det blev som sagt party hos Linn&Frida och sedan vid 11 blev det avgång ner mot stan, förutom en viss sak så vare jävligt nice. Efter 12slageet sprang Frida&Linn omkring med mig och Camilla och kramade folk och skrek gott nytt år till nästan varända en som befann sig kring apberget vid 12 slaget. Och så hade det ny året redan börjat. Underbart.
Det här året ska bli så mkt bättre än förra! Så äre bara.

Har dock inte avlagt några nyårslöften iår. Det överskattat med sånt där,man håller dom ändå aldrig.
Lr jo ett har jag avlagt. Jag ska bli en "duktigflicka",
Såå...

ByeBye snousi



Från och med dagen då jag fyller 17 så ska jag vara en både rök och snusfri brud.
Alltså har jag 29 dagar på mig..



Tack Emil!



Linn&Frida


Anton och Frida


'
Fyllisen Föll


Jag,Vickan,Emma och han jag inte kmr ihåg namnet på.


Camilla,Frida.Linnea&Hilda




Nytt kapitel,
Nytt år,
Ny start!



RSS 2.0