>

Happy New Year!

Sitter hemma hos Nicklas nu ,och om bara några minuter bär det av till Hagaaa!
Är sjukt taggad ändå det kommer bli as niice. Så jävla glad ändå att underbara söta lilla Frida.L ville att vi skulle komma. Hade verkligen ingen lust att bara sitta hemma och inte göra någonting ikvl. Nej jag är sjuukt taggad!

Nyårs middan blev på max för våran del. Riktigt fancy huh?
Sen nu blire pary hos frida och Linn och sen vid 12 slaget blir det o dra ner till centrum och efter det så tjaa vi får väl se vad som händer!


Gott Nytt år Allihopaaa


Bara en dag kvar.

Sedan börjar det nya året.
SJukt fort har detta år gott,känns lite overkligt faktiskt.

Vaknade just och är sjuuukt sliten! Låg och läste till typ halv 6 igår,fan jag som skulle gå i säng tidigt för att överhuvudtaget klara mig till 12 slaget ikvl.

Sista minuten planering som vanligt, men nu är allt löst. Skoeeent.

Stupid anger.

Linus,Sebbe och Larsson for just. Dom kom förbi för en timme sedan typ,fick en skiva av sebbe som han sj har spelat in. Det var trevligt att träffa dom,det var ett tag sedan sist nu.

Jag vill se Mamma Mia,har stort behov av att se den men så löjlig som jag är så kan jag inte se den filmen längre. Kasst. Skulle kanske gått annars men inte idag, inte nu, är inte på särsklit bra humör. Egentligen kanske utan någon anledning. Halvt iaf.

Det verkar som att jag får nöja mig med Twilight. Fast funkar ju bra d med..


Stan imorgon med Fia som sagt. Det känns riktigt bra faktiskt,vi har ju som inte umgåtts på ett bra tag nu, det känns trevligt att vi börjat snacka osv igen. Har fan saknat tjejen.

Efter det så ska jag träffa linn,kanske käka på stan och sen typ gå på bio,om vi hittar något bra att se annars blire bara o hyra en film o chilla hos henne,ska sova där. Är as taggad,känns sjukt roligt det var typ en evighet sedan vi gjorde ngt sånt typ! Awsoooome!

Just nu vill jag bara lägga mig och sova och bara glömma. Imogron blir en bättre dag.

Hedda.



Torn apart at the seams as my dreams turn to tears
I'm not feeling the situation
Run away try to find that safe place you can hide
It's the best place to be when you're feeling like

Obsession

Idag läste jag ut Ljudet av ditt härta, ville typ inte att den skulle ta slut.
Man blir jävligt förvirrad av Bellas alla känslor och problem,jag fattar inte hur hon klarar det, jag skulle ha brutit ihop dir. Det är helt sjukt hur inne man faktiskt blir i boken, det blir som att man känner själv så som Bella, Edward, Jake eller någon av de känner.Det känns som att man känner dem, som att man är med. Typ som om man stod i en liten bubbla på avstånd och såg på när allting händer.
Aja den slutade väl iaf halv happy beror på hur man ser det.

Imorgon ska jag på stan med Fiia och då ska jag köpa 4e boken. I can't waiiit!
 Bara lite drygt att den är på engelska.
Jag önskar att det fanns fler av böckerna! Jag vill inte sluta läsa,jag vill inte att dom ska ta sluut!


Den här dagen har gått väldigt långsam. Jag vaknade typ 2 och har väl mest bara legat och läst hela dagen,kfarmor och farfar kom på besök också. Det var trevligt, känns som evigheter sedan jag träffade dom.

Nu ska jag se Shakespeare in love sedan sova! ska upp tidigt imorrn,ska till tandläkarn. Vill verkligen inte. Jag hatar tandläkare. Och det hjälper inte precis att min tandläkare ser ut exakt som han i The Dentist.


Iron Wine - Flightless bird American mouth

Älskar den här låten!

Ljudet av ditt hjärta

Förlåt att jag inte skrivit på ett tag nu,jag som skulle försöka upptaera så mycket som möjligt, inte så mkt som har hänt sedan sist jag skrev dock.

I förrgår så for jag in till stan, var med Clara ett tag sedan gick jag till Nicklas, vi gjorde väl inte så värst mkt. Vi hade tänkt att gå på bio och se twilight men eftersom han var sjuk så gick inte det men hade den ju på datorn så vi såg den ändå.Blev ba en mysig hemmakväll. Sov där sedan dagen efter gick vi ner på stan, käkade lunch på Donkan,träffade Clara. Det var as drygt att gå på stan kan jag lova fett mycket folk. Clara och Nicklas lessnade fort,gjorde egentligen jag med men eftersom jag inte orkar gå på stan så vare väl lika bra att passa på medans man liks va där tyckte jag, så jag lämnade dom och gick o shoppade på egen hand. Hittade en t-shirt på Carling och en på Gina tricot.

Köpte även den efterlängtade Ljudet av ditt hjärta, numero tres i twilight serien.




Boken kostade mig 200 spänn,men det vare fan värt, köpte den på akademibokhandeln i mvg där var dom mkt dyrare än på bokia men dom öpnnade inte förän idag och hade ingen vidare lust att vänta så länge så köpte den ändå.
Men som sagt, värt vart enda öre, har inte läst klart den riktigt än men den är hur bra som helst hitills.
För er som inet läst dom än, läs dom nuu! Det är ett måste. Har läst 2 och en halv och alla 3 är as bra!


Idag har jag varit med Nicklas och Sofia, Vi såg Harry Potter och den flamande bägaren,det var mys haha.
Har typ försökt få hem den enda sedan jag fick reda på att Robert Pattinsson var med men har ine lyckats så bra, men nu fick jag ju se den. Har typ bara sett första Harry Potter filmen innan, tror jag ska ha Harry Potter maraton nån kväll.
Inte för att dom är särskilt bra men känns nästan som ett måste.




Imorgon blir nog bara och ta det lungt, läsa och kanske försöka ta tag i mig själv och börja städa mitt rum, ska snart tapetsera om så borde nog börja röja undan lite grejer.


Nu ska jag lässa mig och läsa lite innan jag lägger mig,ska inte läsa lika länge ikvl som igår, låg uppe till kl 5 och läste.
Säger ju att dem är beroendeframmkallande! Nästan omöjligt att sluta när man väl börjat.

GodNatt.



Älskar dig.

God Jul

Så var även denna jul avklarad. Klarade det rätt smärtfritt denna gång iaf så det är sweet.
Vi var hemma denna jul var faktiskt riktigt skönt. Riktigt mysigt.
Är as mätt nu,morsan hade gjort köttbullar och till skillnad från alla andra ggr hon försökt så lyckades faktiskt hon denna gång.
Är nöjd med alla klappas osv.
Imorgon blire o köpa 3e och 4e böckerna ur twilight serien!



Ska åka till Nicklas imorgon och på kvällen ska vi se Twilight! Om han är någorlunda frisk iaf.
Sen ska jag även träffa Clarizz imorgon,awsooome! det var as längesedan och saknar hon som bajs!

Hoppas ni alla har haft en riktigt bra jul i alla fall!



Nu ska jag käka popcorn och chilla med fiiilm!
GoodNight!

Twilight

Wohoooooo är as happyyy!

Jag har fått hem Twiliiiiiiiight!
Plus,det är bra kvallaaaaaaaaaaa!




I'm so happy i'm so glad..

Kanske deet är ett tecken,på att denna jul inte mkt att bli så dålig ändå (a)
hehe man kan ju alltid drömma, right.


God Jul !!!!

Her it goes again

Bara nån timma kvar,sedan äre jul, Känner inte peppen,jag har fortfarande ingen julkänsla,typ as dryg dag idag. Bara jobbig. Fast lite mys blev det ändå nu på slutet.
Det kommer i alla fall vara mkt snö den här julen. Avsomee.

Var ju på gymnasiefesten igår,det var riktigt kul,mestadels iaf. Sjukt varmt var det också,sög att dom inte hade öppet båda dansgolven! Har typ as mkt träningsverk idag, täcken på att man rör sig alldeles för lite.
Men de blire snart ändring på, efter jul blir det att börja boxningen eller så blire o skaffa gym kort, får väl se.
Fattar inte hur ja ska ha råd med det + sångpedagogen + att jag måste spara pengar till språkresan. Kommer typ aldrig ha råd. Måste skaffa bättre jooobb!


Nu ska jag se weeds och slå in dom sista julklapparna. Hoppas den här julen blir bättre än förra iaf.
Gillar egentligen inte julen men hoppas ni alla får en riktigt trevlig jul!

God Jul!


 


I'm just a teenage dirtbag baby.

Söndag.

 Så har ännu en vecka gått och den fruktade söndagen är åter här. Det är liksom bara att man går och väntar på att något dåligt ska hända på söndagar. Är det inte någon annan som förstör så förpestar dagen så lyckas jag rätt bra själv. Helt och totalt vädelöst. Varför är alla mina söndagar typ dömda till att bli misslyckade ?

Fast i och för sig så har den här söndagen faktiskt inte varit så dålig,rätt bra ändå,nästan, bara på halv kasst humör. Fast det klart det är många timmar kvar.

Helgen har varit great iaf! I fredags var a och Frida och käkade middag hemma hos Jennifääär,det var mys,hon hade gjort kyckling och ris,as nice! hahah Sen blev det efterrätt också såklart, typ nån jennifär special,. Det var as gott iaf.
Sen gick vi ut o skulle träffa Adam som v ar på någon fest,vi blev fast där i typ en timma sen drog vi tillbaka till J och fortsatte hitta på grejer till våran nollningslista som vi ska göra nu på jullovet.

Sen igår hade vi först julavlsutning på jobbet sedan gick jag, Frida och Goran och käkade på någon liten grill på gammlia. Sedan bar det av hem till F igen och snabbt göra oss i ordning för att dra ut. Det blev örnstugan med en mass folk. Det var riktigt kul faktiskt drygt att ta sig dit bara,synd att de flesta var tvungna att dra så tidigt. Men annars var det awsoome.

Ikväll äre typ fullt upp ska städa,färga håret och senare ikvl kommer Fridoolf hit så ska vi ta det lungt och bara mysa.
As nice.

           




Taggaaaa X3M imorgoooon!


jinxed.. Eller något.

Så jävla kass dag idag. Eller den börjadde väl hyffsat men blev ba sämre och sämre.

Skulle egentlign åkt med 7.40 bussn som vanligt men ja sket i matten och hade tänkt ta 9 bussn råkade dock stänga av alarmet så vaknade kl 10, en halvtimme innan nästa buss gick och då orkade jag inte stressa,hade ändå bara hål och lunch så jag tänkte att jag skulle ta 12 bussn,när jag väl klätt mig,gjort mig i ordning o just börjat gå till bussen så halkar jag naturligtvis och druttar på ändan mitt i en fet vattenpöl och ser då hur bussj**vln kommer körandes förbi mig.

Hade det inte blåst så satans mkt och jag inte hade halkat,jag lovar då hade jag hunnit med bussen!

Sen så var jag ju då tvunden att ta 13.30 bussn in för att vara på en sketen lektion. Hade det inte varit för att jag var tvungen o hämta kartan så hade jag stannat hemma resten av dagen.

Men inte nog med det.
Nej, när jag är på väg till sjukhuset för att hinna med bussen så hade jag lite väl bråttom så gick snabbt utan att tänka på vart ja gick,med 2 st tunga väskor, jag gick fel,gick mot parkeringen och var därför tvungen att gå tillbaka eftersom ja inte kan gå den vägen. Tänkte att jag skulle vara lite smart och spara tid så jag tänkte att jag kunde gena.
Självklart var det massa snö i det lilla "diket" men jag tänkte att eftersom det gick sist så skulle det nog gå bra nu också,jag hann ta ett steg, på andra steget sjönk mitt ben ner i snön ända upp ovanför knäet och sedan det andra också, i ett försök att ta mig upp så tappade jag självklart skon där nere i snön också så jag fick sitta där och leta min sko i några min, sen kmr det plötsligt en kille som går emot mig,eftersom jag hade på musik så trode jag att han pratade till mig,eftersom att han kollade på mig när han pratade, så jag sa Hej,killen pratade fortfarande med sin kompis. Killen fortsatte kolla på mig,nu som om jag vore dum i huvudet, och fortsatte sedan att gå förbi mig.

Jag är vet,jag är sämst.






Jag börjar även tro att jag har mest otur i hela världen.
Möjligen bortsett från Bella.

Nu ska jag lägga mig och vältra i självömkan medans jag fortsätter läsa mig underbara bok.


God natt världen.

You made me like this.

Sitter hos Nicklas nu,jag är typ utråååkad. Han och Emil är typ helt galna,brottas och "slåss" som galningar.

Nu gick dom ut för att rökaa äntligen själv! Hehe,nu kan jag lääsa. Håller på att läsa Midnight Sun, ganska drygt att den är på engelska. Är på tredje kapitlet,lite små drygt ändå eftersom ja redan läst den här boke 2 ggr tidigare,i och för sig är ju den här från Edward perspektiv men det är ju som ändå mycket som är likt det i Om jag kunde drömma,kan dock inte hoppa över det jag redan läst eftersom det kommer snuttar av nya grejer lite här och var.

Köpte När jag hör din röst idag!! Blir ju å rå läsa när jag kommer hem!
 
Men nu ska jag fortsätta läsa,
Heejs

New Moon.

Är as glad just nu! Jag fick just pengar av Mami till andra boken i Twilight serien!
Jag slipper vänta tills efter juuuuul!!
Ska läsa ut, Om jag kunde drömma (för andra gången,) ikväll och sen ska jag gå och köpa När jag hör ljudet av din röst redan imorgon! Helt Awsooooome!

Nicklas, nu slapp du köpa den åt mig, fast du får gärna köpa tredje åt mig istället! (A).

Jag är helt såld på boken, jag vill också vara en vampyr,hade varit pretty nice.höhö.
Emily säger dock att andra boken inte alls är lika bra, förväntar mig faktiskt inte det heller,uppföljare är aldrig lika bra. Men tror ändå att den kommer vara rätt bra den med.
Det finns fyra böcker ur Twilight-serien. Dock bara 3 som är översatta till svenska än så länge,har inte den fjärde boken kommit ut på svenska innan ja läst ut tredje läre ju bli o köpa den på engelska ändå.
Det sägs även att Stephenie Meyer håller på att skriva en femte bok. Midnight sun, alltså Om jag kunde drömma fast skriven ur Edwards perspektiv i stället för Bellas. Hon har typ skrivit 12 kapitel men har nu skjutit up projektet på obestämd tid.

Men nu ska jag lägga mig o läsa och bara mysa med my beloved book.


                                               Tracy chapman




GoodNight everybody.

Om jag kunde drömma.

Söndag.
Usch,jag hatar verkligen söndagar. Dom är alltid dåliga. Verkligen värsta dagen på hela veckan,oftast iaf.
Jag har försökt städa,det har tagit mig 4 timmar och är ändå inte klar än.
Har 2 redovisningar tills imorrn,ett prov och en inlämmnings uppgift, Har inte pluggat och är knappt klar med ngt av det.
Lär ju ska få sitta uppe hela natten.


Helgen har varit helt okej, mer än okej faktiskt.
I fredags var jag och J och såg på Twilight, tog 20.40 bussen hem. Mötte upp Sofia och Nettan och drog till grillstugan,satt där och ba myste, sen innan ja gick hem träffa ja Erik&Sonny ett tag utanför ug.

Twilight var en besvikelse för mig. Stor besvikelse.
Förmodligen eftersom jag läste boken före.

Den var väl inte dålig direkt, men dåligt gjord. Önskar att dom hade haft med fler scener från boken och vissa scener var helt annorlunda än i boken,vissa små detaljer som ändå gjorde en scen jävligt viktig. Och dom kastade om osv.
Nej för mig var Twilight inte alls som jag hoppats. Blev typ ba arg när jag såg den.
Fast ja ska ändå gå och se den igen tror jag,jag vill tycka att den är bättre än vad ja tycker nu, Inte dålig, bara okej. Men ändå helt fel.
Ni som sett filmen, ni MÅSTE läsa boken. Ni som inte sett filmen, läs boken efter ni sett filmen.
Boken ärr 1000 ggr bättre, det brukar oftast vara så.
Men jag måste dock erkänna att Linn hade rätt, Edward blev snygg när man sett filmen. Tyckte han var asful innan men efter ja läst boken o sett filmen så blev han riktigt snygg.
Eller inte direkt snygg. Han blev vacker.
Fast fortfarande mest som bilden av honom i mitt huvud.





Fast bara som rollen Edward Cullen.
Inte när han är med i massa intervjuer o skit.


















Sounds of whisper.

Jag kom typ just hem, jag orkar inte skriva så mkt ikväll,skriver mera imorrn.. Jag är helt utmattad men ändå inte trött på något konstigt sätt. Jag är helt exalterad,upprymd eller,tjaa jag vet inte riktigt vad jag är. Jag är i extas.

Jag började läsa första boken ur Twilight- serien, Om jag kunde drömma, igår. Jag läste ut den idag.

Jag är kär. Jag är som besatt.

Det är helt sjukt, jag har redan börjar läsa om den. Emma och Josefine påstår att jag är galen,  sjukligt besatt av boken. Trots det så vet jag mycket väl att de kommer att bli lika mycket besatta som jag själv nu när även dom har börjat läsa. Båda två köpte boken idag, vi slutade ett,gick och letade boken,hittade den äntligen och gick osch satte och nere på Megazone och läste. Det måste ha sett ganska dumt ut. Ganska nördigt.
Jag vet att jag är som besatt,så fort jag får en chans så läser jag. När jag läser är det precis som om jag hamnar i trans eller något. Jag blir okontaktbar. Jag upslukas av boken och hamnar i en egen värld.



Jag vet att det förmodligen låter helt vrickat och bara idiotiskt men det är så det är. Läs boken och kom sedan och säg att ni inte förstår vad jag menar. Ni kommer att förstå.

Såg försessten filmen idag också,berättar min åsikt imorgon.

Nu måste jag sova,ska upp och jobba imorrn,
Har en känsla av att jag kommer att drömma om boken även inatt.

Mabbot.

Irish Coffe

Det har typ snöat hela dagen idag,vilket är awsome! Vill att det ska snöa ännu mer,sådär jätte mkt så de blir mkt snö och så där vitt tjockt o vackert och så man kan köra skoteeer!

Idag har det typ varit en trååkig dag,lr rätt hyffsad på skolan dock när jag skulle gå till jobbet efteråt så gick jag typ vilse och vandrade runt helt fel i ca 20 min innan jag hittade rätt. Jag har ju inte ens bra lokal sinne. Värsta var ju typ att jag var hyffsat rätt hela tiden,gick typ bara lite i cirkar osv. Nej näre gäller sådant som att hitta och förklara vägar då är jag nog ganska så kass. Efter mötet,som varade i 3 timmar typ så ringde nicklas och gnällde på mig och sa att jag skulle komma,orkade inte stanna så ja gick tidigare,skulle egentligen ba hämta min prasseel men fick Mulisha tröjan på köpet,bara för att ja e så söt o rar gissar jag på. Jag gick från öst på stan till teg,i högklackat,ganska drygt.Var rätt så halkigt på vissa ställen kan ja lova + att det var någon alkis som förföljde mig halva vägen och gick typ o snacka bakom mig o ropade saker åt mig. Inte kul.
Fan vad jag har gått vilse idag märker ja nu när ja tänkr efter,har ju ingen sovmorgon längre eftersom jag måste ha matte stöd,vilket suger röv! Imorse när ja skulle dig tog de en kvar för mig innan ja hittade vart ja skulle,sen när info tanten sa vart ja skulle gå gick jag lik förbannat fel!

Btw,tänkte köra en "Dagens outfit" idag, har ju som aldrig kört på de o det är typ en klassiker på allas bloggar verkar det som så nu ska jag följa strömmen och göra likadant!

Inte så bra bild dock,men det får ni ta.

Invigde mina nya skor idag också! Bestämde mig för att behålla dom i alla fall.

Love 'em!

Nu ska jag se film o sen sovaa.
Over and out,

Mabbot.



Just det,Nicklas ville att jag skulle skriva något snällt om honom
 + att han hade en stor snopp så,
Hmm.
Nicklas du är sneeeell
&
Nicklas har en stor snopp.
Höhö.


Så,
Heddaaaa

Let's go girls

Sitter och snackar med en överspeedad Linn och en överspeedad Friold på msn och lyssnar på Shania Twain - Man i feel like a woman. HAhah alltså helt sjukt vad dom är övertaggade,sj är jag mest ba trött men längtar som satan ändå,ni bruds får fan mig också jävligt taggad,det kommer bli huuuuur sweeet som helst!
Gymnasiefesten på x3m den 22a!  TAGGAT!


Ganska slapp dag idag för övrigt,skrattat bort hela datan morse,helvete vad fult vissa människor skrattar. Okej ska kanske int säga så mkt,men de är de var bara hemskt! Sen fika och kolla på Bounce Live filmen på dansen sen lunch hål & ruffriders och sen sova hela turismen! Awsoome!

Gick ner en snabbis på stan,skulle köpa ett par stövlar,dock inte de som jag hade tänkt från början eftersom de inte fanns i min storlek,men eftersom nadja är värsta mirakelkvinnan hittade hon självklart ett par i min strl så slapp jag köpa exakt likadana skor som Emily,nog för dom skorna också var sjuukt snygga.
Fast nu när jag väl har köpt dom så funderar jag på om ja ska behålla dom lr inte,dom är lite stora längst upp,har typ försmala vader,så d e aldrig några stövlar som passar,men aja får väl se. Nice vare iaf.
Lägger ut en bild lateeeeeeeeer!



                                 Underbarast


2a advent

2a andvent idag, 2 veckor kvar tills jul. Jag har absolut ingen julkänsla alls nu, för 2 veckor sedan hade jag as mkt nu har jag ingenting. Jag brukar alltid tycka att tiden just innan jul brukar vara bäst, men nej inte i år. I år har det varit den värsta och värre blire bara känns det som. Och det känns som att den här julen inte alls kmr bli lika bra som förra, brukar faktiskt inte tycka om själva julafton så mycket,bara veckorna just innan, men förra julen var faktiskt riktigt bra. Ja jag hoppas iaf på en lyckad jul.



För övrigt så har andra advent bara varit allmänt kass. Helt kaotisk dag,bara bajs,nej jag hatar söndag,händer alltid något dåligt.
Jag som skulle gå och lägga mig tidigt,nej inte blev det så istl kmr jag inte kunna somna förän om ett par timmar. Jävla bajs,från och med nu ska jag sluta ta emot tel.samtal efter kl 10. Jag tror jag ska börja lyssna på papi,bara dåligt annars också kan man inte sova alls. Lär ju va zombie imorrn med. Inte bra. + Har en powerpoint redovisning imorrn,är inte på långa vägar klar. Inte heller så bra.
Fan orkar typ inte med skola imorrn,har ock slagit vad med emily, jenka,jossa m.f att vi ska både komma i tid och va på skolan alla dagar dom här 2 sista veckor som är kvar. Får väl se hur det går med det.


Ba braaaa.


Jag tvivlar starkt på det här,
Jag tvivlar starkt på oss,
Jag tvivlar starkt på att det kommer att funka,
Jag tvivlar starkt på allt.

I ain't got no hope anymore.


But...


I Love You 'Till The End.

awsoooooome

Haha, men kul.

Let's ride and get high.

It's such a beautiful thang when I'm just sittin back smokin
No time to worry 'bout thangs cause Mary Jane got me chokin
And I like this, feelin
Light it up and smoke one, feel me
I like to smoke it when I'm rollin, blaze it up when I'm drunk
lets ride and get high






Kom hem för inte alltförlängesedan,har varit i stan och käkat med folk. blev sittandes där från 5 typ halv 9 typ. Chill.
Kvällen har varit rätt blandad, både bra och dålig, jobbig,kaotisk,helt fel,ångestattacker m.m. Men trots de blev den väl ändå helt okej. Är sjukt trött och less nu,ska upp och jobba imorgon,inte ett dugg taggad! Hoppas Emil är där,han är 2 år och huur söt som helst.
Men nu ska jag se gossip och sen äre ba piss o gå o lägg sig typ så,

GoooodNight!






Shinedown - Save me




Fridolf.

fucking fishiie

Har bajs tråkigt och är huur trött som helst,tro jag ska lägga mig tidigt ikvl också. Gick fan o la mig halv 11 igår vilket är väldigt tidigt för att vara jag,brukar typ aldrig somna före 2 annars. Har ändå varit hur trött som helst iag,typ garvat åt allt!

Har typ pratat med friolf hela kvällen. Helvete vad kassa vi är,

Fett snygga är vi också.


Imorrn slutar jag halv 12, pretty niiiiice! Ska typ chilla i Nicklas lägenhet tills han slutar lr tills Jennifäär kmr in till stan, då blire typ o följa jennifär hem kanske och sen kääka på Baaaalder med massa folk. Efter maten blire kanske bio lr ngt annat trevligt. Det blir nog awsooome!

Jobbar dock lörda och söndag,kändes jävligt drygt,börjar typ tidigt också.
Nån som vill hitta på ngt på lörda kvääälll?

Men nu ska jag äta popcorn o se klart medium såååå
Häääääääjs!

simlpe man

Idag på engelskan så fick vi i uppgift att översätte en låttext, jag valde Shinedown - Simlpe man.
Först ska vi ba översätta den ordagrant typ sen ska vi översätta den så den går att sjunga, det blev iaf inte sån jätte fin översättning!



Simple man 

Well Mama told me when i was young
said sit beside me my only son
listen closely to what i say
and if you do this it will help you some sunny day
take your time, dont live to fast,
troubles will come and they will pass.
you'll find a women and youll find love
and dont forget that there is someone up above.

chorus:
Well be a simple kind of man
Well be something you love and understand
Well be a simple kind of man
Oh wont you do this for me son, if you can

Forget your lust of rich man's gold
All that you need now is in your soul.
And you can do this if you try
All that i want for you my son is to be satisfied.

Chorus

Oh dont you worry, youll find yourself
Follow your heart and nothing else
And you can do this oh baby if you try.
All that i want for you my son is to be satisfied.


 På Svenska

Min mor sa till mig när jag var liten  kom sitt bredvid mig, min enda son. Lyssna noga på vad jag har att säga och om du gör det kommer det att hjälpa dig en solig dag

Ta din tid, lev inte för fort, problem kommer att uppstå och de kommer att försvinna.

Du kommer att finna en kvinna och du kommer finna kärlek och glöm inte att det finns någon där uppe.



Ref.

Var en enkel man

Var något du älskar och förstår

Var en enkel man

Kan du inte göra det här för mig min son,

om du kan


Glöm din åtrå för den rike mannens guld

Allt du behöver finns i din själ. Och du kan klara det om du försöker.

Allt jag vill för dig min son är att vara nöjd.


Ref.


Oroa dig inte, du kommer att finna dig själv.

Följ ditt hjärta och ingenting annat.

Och du kan klara det älskling om du bara försöker. Allt jag vill för dig min son är att vara nöjd


Lyssnar typ sönder shinedowns låtar. Dom är hur bra som helst!

dancing in the moonlight

Tisdag,försovde mig imorse missade turism provet,inte bra alls. Efter det orkade jag inte gå till skolan så drog in till stan gick omkring,gick till draggen för att hämta Nicklas nyckel,blev så jävla kallt så orkade inte va kvar på stan så gick hem till han o chilla tills han slutade. Ganska skönt, Han mormor är ganska söt,bjöd på fika medans ja var där, hehe.
Sen kom han hem typ vid 3 såg klart filmen jag satt och såg på,Waist Deep,rätt bra faktiskt. Sen drog jag ner på stan och träffade Nettisch.

Var på stan igår med Nicklish köpte lite julklappar osv. Köpte en as frään mössa,dden är iaf hur skön som hellst!
Jag får typ panik,måste köpa julklappar till massor men har ingen aning om vad jag ska köpa till vem,mami o papi är väl halvt avklarad iaf.


My beloved Mössaaaa! :D

As mysig!


I helgen vet jag faktiskt inte riktigt vad som händer, jag och Jennifer funderar på o dra ihop nå folk och gå och käka lr ngt,kanske d blir på fredag. Jobbar lördag och sen lördag kvl sku ja kanske vara med Nettisch så de blir nog nice.

Nu ska jag hoppa i duschen sen poppa popcorn och mysa framför tvn.
Ciaoooo!

RSS 2.0