>

FAAAAIL

Satans helvetes jävla bajs fitt äckel färg!!
Helvete så arg jag ääär ser ut som en äcklig.. jag vet int va!


Suuuuug

Time to do some coloring

Snart kommer Sofia hit och ska hjälpa mig att färga mitt hår. Det är verkligen dags,har äckligaste utväxten!
Blir typ samma färg,lite mörkare kanske, blir säkert bra iaf.
Mamma klippte mig ikvl, dock topparna bara, d syns typ ingen skillnad men nu äre ba färgning som fattar så blire greatie!

Haha jag o brudsen har redan planerat inför halloween,vi har typ suttit och planerat hela dagen och vi har fetaste planen på G. Kommer bli totally aweseome!!






When it was good we were sitting on top of the world.


bläää

Sitter på skolan nu och har typ tråkigast i världen och håller sammtidigt på att hungra ihjäl + vi har en lektion till innan lunch, fett drygt. Blir spagetti o köttfärssås till lunch, awesome!

Såg på ett barnprogram för någon morgon sedan,den här nallen var med. 



Typ läskigaste nallen jag någonsin sett! Nästan iaf, den borde inte få vara med i ett barnprogram iaf!
Mobba mig inte, den var scary!

A start is always a start, No matter how that start is going to start.

Jag var hos tandläkaren idag, gick väl rätt ok. Det var bara nå koll o ja fick sån där bananbajs på tänderna. I princip alla jag knr tycker det smakar skit förutom jag, är udda jag vet men jag tkr det är lite små gott, hahah, i början iaf.

Skolan har väl varit som vanligt, lika seg som alltid. Har dock varit mer hänging än vad jag brukar. Det är helt sjukt hur trött och slut jag är om dagarna, jag orkar knappt ta mig till matan när det är dags för lunch. Har ont i huvudet i princip varje dag nu också, fett drygt.

Men idag var min kära moder och köpte Mivitotal Flex åt mig, som föressten var svin dyrt. Det är typ nått kost & energi tillskott, man ska ta det 2 ggr om dagen och smakar väldigt dåligt har jag hört men jag hoppas att det blir bättre annars vet jag inte vad jag ska göra, det är fan värre än vad det var förra året.
Men jag håller tummarna för Mivi, jag litar på dig Em!


Hade min nya tröja idag + mina nya skor, love it! Jag som inte ens hade tänkt att behålla tröjan, nu älskar jag den!



Älskar färgen!


Något efterlängtade + som är assköna, man får inte ett dug ont i fossingarna av dem.



bad habit

Hola,

Igår så blev det tjejkväll hos Emma, lr i kvartan rättare sagt. Det blev ba jag, Emma, Emily och Jossa, Madds skulle bort tyvärr. De va kul men så otroligt slitet. Emily somnade kl 11, haha. Vi käkade choklad foundue, såg film och snackade en jävla massa. När Emily vaknade kring 1 igen så var det bara hon jag o Emma kvar, jossan drog vid 12. Sen satt vi och snackade till kl 6 typ. Då bestämde vi oss för att gå in till Emma för att sussa, tror ändå inte vi somnade förän vid 7 lr ngt. Sen upp halv 11 imorse, inte dåligt slitet. Blev o dra ner på stan halv 12 för då skulle Emett träffa sin moder o kusiner typ.

Jag och Emily skulle ha shoppat men vi var så satans slita så vi orkade knappt kolla i några affärer, vi satt i parken ett tag,käkade pommes på Megazone och sen köpte jag också ett par efterlängtade skor! Juste shoppade ju igår också, blev en blå stickad tröja/ tunika, venne riktigt vad jag ska kalla de. Och ett par gå strumpyxor,men ofc så lyckades ja köpa fel storlek.
Juste vi kollade även på "pridetåget" lr ah venne vad de hette men de va fränt iaf.


Ikväll så har jag bara tagit de lungt. Sofia kom hit vid 7 tiden tro ja, vi tog oss ned till kiosken kring halv nio för o inskaffa lite götta. Invigde då även mina nya fina skor! Sen blev det American history x som gick på tv ikvl, lika bra som alltid. Albin kom även och hälsade på oss. Han kom brummande på sin lilla mc frän som han e.

Imorgon så blir det troligtvis bio, det blir Fickan som lekte med elden. Har bara hört bra om den hitills iaf så jag hoppas på de bästa. Ska gå med Em, Simon o kanske Julia, blir nog awesome de där.

Låter skit fånigt men är fan stolt över mig själv, jag har varit nykter heela helgen! Det är typ min första nyktra helg på fleeera månader.

Emily o jag ha varit good girls!

"You go girlfrienda!"


got no one else to blame but yourself.

Har varit bland den mest känslosammaste dagen på länge idag tror jag, helt jävla galen.
 
Förvirrrad & vilsen.



Ino, got only me to blame.

is it possible to be reborn in some way?

Jag tänkte bara skriva in en text från en annan grej jag brukar skriva.. För just vet jag inte varken ut lr in.. Bara att det måste bli ändring.



Jag har fuckat upp saker till och från i snart ett år nu...
Man brukar säga att man lär av sina misstag, jag trodde jag hade gjort det.. Men mitt sista misstag som också var det värsta jag tror jag någonsin gjort, inte bara mot andra utan även mot mig själv. Det fick mig att verkligen tänka till ordentligt. Jag vet fan inte vem jag är längre, jag vet bara att riktiga jag inte skulle göra ngt sånt. It sucks att det skulle ta mig ett helt år och något sånt här för att jag skulle inse att det jag håller på med inte håller i längden.
Jag vet att jag förut har sagt att jag ska ändra på mig och börja tänka efter, så jag vet inte riktigt varför det skulle vara någon skillnad den här gången.Jag antar att jag inte har något val om jag inte vill att mitt liv ska gå ännu mer åt helvete.
Vissa av mina vänner säger till exempel att jag bara lever livet och att vissa saker jag gjort inte alls är sån stor grej, jag brukade hålla med men, om de jag har hållit på med det senaste året är att leva livet så är någonting fel. Det är inte såhär jag vill leva mitt liv. Det här är inte den person jag vill och vet att jag kan vara.
Jag önskar ibland att jag kunde få tillbaka vissa delar av de liv jag hade för 3 år sedan, jag var förvisso bara typ 14 år då men jag tycker ändå att ja var en bättre människa då än vad jag är nu. Jag hade mina värderingar och jag höll mig till dom.

Det är mycket jag önskar att jag kunde göra ogjort, tyvärr så är inte fallet sådant. Men jag hoppas att jag en dag kan, kanske inte bli förlåten för allting men kanske att jag har blivit en sådan pass bra människa så att folk kan förstå att jag har förändrats på riktigt, att jag har otrolig ångest inför allting, och att vissa har kommit över vissa saker.

 

Det är mitt mål, Att bli ett nytt bättre jag.


sleeten kväll

HejHej,

Den här kvällen har verkligen varit sliten, men ändå trevlig och välbehövd tror jag.
Kom hem vid 3 idag tror ja, hoppade in i duschen o gjorde mig iordning sen bar det av till N och käka middag med hon o Sofia, det blev Tacos, gött!
Kring 8 vandrade jag och S hemåt då N skulle va med en pojke. Vi tog en sväng ner på koisken och hyrde en film, de blev Zack and Miri make a porno, Den var as bra,jävligt kul ändå. 
Emily kom och joinade oss vid 9 tiden alltid lika awesome. Annars har vi nog inte gjort så mkt mer än suttit o snacka typ.
Det var egentligen tänkt att ja skulle hänga med M på party inne i stan men orkade inte, är hur sliten som helst sen igår så.. Och det var nog bra att ta det lungt en kväll, börjar fan bli alkis snart typ. Höhö. Not so good.

Nej nu ska jag se klart nå skitprogram på tvn sen blire nog sängen, de blir tidig kväll i kväll. Behövs mer än väl.

Puss!

you do all this big talking so now let's se you walk in

Har varit ledig hela dagen, fett skönt med sovmogron i alla fall! Vi hade friluftsdag idag och våran klass valde att ha en egen aktivitet, däär vi då bestämde oss för att gå på bio. Helt knas att dom gick med på det men de va ba awesome för oss. Därav ingen skola idag. Sweet!
Vi såg The ugly truth, den var kung! Hur bra som helst, se den! Den var roligare än jag trodde att den skulle vara. Helt klart värd att se. Och det skadade inte alls att Gerard Butler var med.

Bloggen har blivit helt fucked up, allting e ba knas och har ändrats totalt, it sucks! Meen what to do..

Imorgon efter skolan så ska jag först på bup, taggar inte. Sen blire ner på stan o träffa brudsen och gå och käka för att sedan möta upp manligt mänskligt gruppen. Vi ska nämligen gå på teater, venne riktigt vad de var för ngt med hoppas de blir great!






Se den!


I fly like paper, get high like planes

Hellu!

Mångad idag, måste medge att jag hade väldigt svårt att ta mig upp imorse, är typ fortfarande sliten sedan helgen som för övrigt blev helt okej. Blev väldigt sent i lördags dock, tror jag var hemma vid 4 halv 5 något haha. Vi hade först inte tänkt att dra dit utan stanna hos Emily men vi for ändå, från början sög det verkligen men de blev lite roligare sen.

I veckan blir mkt, jag som hade tänkt träna. På onsdag är det friluftsdag och våran klass ska gå på bio.. haha lite smått fränt ändå att vi fick gå på bio som egen aktivitet på en friluftsdag.
På torsdag så ska vi på någon teater med manligt mänskligt klassen, den verkar hyffsat bra, typ svart humor någonting, efter det ska vi och fika,får se men det blir nog great.


time to cross the fire now

Fredag, äntligen!

Ikväll så blir det täfte för min del, party på G! Kinda iaf. Vilket som så är jag taggad, hoppas att Emily kan komma iaf, då blir allt awesome!

Imorgon blir det nog också fest, då med  Emily, Julia & Nettan. Det blir antingen hos brors kompis på Ersboda lr i H-sund, det är inte riktigt bestämt än men de blir nog great vilket som. Jag är iaf taggad!

Men nu måste jag skynda o göra mig klar.
Ha en awesome kväll alla!





2009-09-09

Shuu!

Är tillbaka till skolan idag, vi har typ feet rast nu sen världens tråkigaste lektion. Fattar inte vfr jag for till skolan idag när jag kunde ha åkt med morsfarsan till lycksele istället. Stupidgirl! Menmen, efterskolan blir det underkläds shopping med Emett o Emily i allafall, får hoppas att jag hittar något, alltid när man ska köpa ngt så hittar man ingenting.

Just nu sitter vi i klassrumet och gör absolut ingenting,alla leker datanerds och flummar på som vanligt. Awesome.
Haha, jag har börjat missbruka det ordet,fattar inte varför men tänker alltid på Barney från HIMYM när jag säger det också.




Awesome


RSS 2.0