>

I'm a dreamer

HejHej!

Söndag idag och imorgon börjar officielt höstlovet! Jag har fortfarande ingen aning om vad jag ska göra på lovet typ, brudsen o jag ska kanske till paradis badet någon dag, det är allt.
På Tisdag ska jag skriva in mig på bilskolan också, 3 månader kvar!

Har nyss duschat och ska bara blåsa klart håret och göra mig iordning för att strax gå till Nettan.
Ut i regnet! Fast att det regnar gör mig absolut ingenting nu då jag har min nya fina jacka som är helt galet skön!

HEDDA!

091024

Har äntligen städat klart rummet nu, fint o rent!
Så fort mami har kommit hem så ska jag gå och träffa Nettan, vi ska ut o gå en sväng sen blire hem till henne och tjilla nå jävulskt! Blir awesome.

Igår var jag med Emett & Emily, vi satt och gjorde ingenting fram till kl 11 då vi drog och körde nattbowling, tavk vare min cprygg fick jag köra med handikapp ställningen, haha. Jag förlorade, det var ryggens fel,lovar!. Hade lätt vunnit annars.

Så jävla skönt med looov nu!!

Fearless

Imorgon har jag Ma Nationella,weeei, totally awesome! NOT!
Epic fail på mig..


            







I close my eyes and the flashbacks starts.


Ung handelns dag

Ung handelns dag har det varit på östra idag så efter som jag går HP så har jag o brudsen "hjälpt till" idag, vi har dock bara delat ut namnskyltar i början av dagens sedan har det varit föreläsningar i aulan hela dagen. Låter as tråkigt vilket det till viss del var men vissa var änd rätt bra på att snacka osv,inte lika tråkiga som dom som brukar va på sådana där grejerna. Sen sista gästen var THomas Järvheden, stå uppkomikern, han var grymt skön faktiskt! Visste typ knappt vem han var innan men han är typ med i comedy fight club tror jag.






Kanske inte roligaste klippet men han var sjukt rolig!




Han körde även "Feeder".





Det var awesome iaf, vi fick sluta kl 2 idag så efter skolan drog jag Em & Emma ner på stan o kolla lite grejer till halloween, hittade en peruk som jag kanske ska köpa!
Imorgon har vi kursprov i svenska vilket inte lär ska gå så bra då jag inte har plugat ett skit men får väl hoppas på det bästa.
Nu ska jag se klart fråga olle dokumentären sendan blire o hoppa i kojs!

Go' Natt!


Space between us

Hey you!

Galet hur trött jag är, men orkar fan inte gå och lägga mig heller. Är trött och rastlös, jag orkar inte ligga o titta på tv, finns typ nada att göra på datorn längre,pallar inte läsa.. Gaah blir galen! hahah Kass jag är.

Typ segaste dagen idag, ändå slutade jag kl 1 men de känns verkligen som om jag gått mer än 4 o en halv timme idag. Efter skolan gick jag, Em, simon o J och käkade på Mias, pommes ffs! Ja som skulle börja käka nyttigare, aja gött vare iaf!

Imorgon ska jag och Em kanske gå på stadn o leta kläder till halloween, blir av iaf,bara inte riktigt som vi tänkt oss,men de blir nog great i alla fall!

Nu ska jag se om jag får igång Jennifers Body sen blire fan o sova tro jag.

GodNatt!

Any way you want it

Söndag idag,  har nyss duschat men känner mig lika sliten som innan. Är hur trött o slut som helst, blir bara att tjilla ikvl i alla fall.

 

I lie here alone and wonder why,
That I come alive, just before I have to hide


sometimes goodbye is a second chance

Ikväll har jag varit med Lurkis, hjälpte honom att plugga lite,dom ska typ ha prov på samma sak som vi hade för ett år sedan,tror inte jag var till så mkt hjälp dock. Har glömt bort nästan allt, haha. Illa.

Igår var jag med Nettisch,var jävligt trevligt då det var ett tag sedan man såg flickan, vi snacka skit, såg greys o käka gotta, as nice!


12 jävla år alltså!

Sjukt hur mycket jag längtar efter helgt nu! Men än välbehövd.
Imorgon blir det kanske fest,vet inte riktigt vart de blir än,kanske blir o parta med bror,hoppas på det. Låter lite knas kanske men saknar o hänga med han o hans kompisar som för övrigt e grymt sköna! Annars blire väl i h-sund med Emily o Sofia lr något.
Just nu är jag dock inte taggad på någonting alls, känner mig helt konstig, nästan tom typ.





My eyes are open wide,
By the way I made it through the day
I watch the world outside
By the way I'm leaving out today.


Sökes!

Villig 18-åring sökes!!





HOPPASHOPPAS!


<3



                                        Probably the best girl in the world!

En av dom iaf. Tack för allt!


just hold me baby, I'm in ecstasy

Helt galet hur trött jag är, men jag har mig sj att skylla.
Igår kring 5 tiden så drog jag och Emily ut till Emma på Holmön. När vi kom fram så kom Emma och hämtade oss och vi drog hem till hennes stuga, vi käka gotta,såg film o snacka skit fram till kl 12 på natten då vi drog till hugo där det börjades festa. Kom hem till Emma kring 6-7 någon gång typ. Ni kan ju bara tänka er hur slitna vi har varit idag, bara slöat framför tvn.

I fredags var jag bara med Emily och Simon,tog det lungt o kollade på Idol typ. Ganska skönt det med.

Men nu ska jag hoppa i kojs.
GNATT peps!


Sitting on the dock of the bay

Sitter på skolan och nördar mer än vanligt, vi har typ haft 1 och en halvtimmes hål och jag är grymt utråkad!
Men det är fredag idag så det är bara awesome! Längtar som satan efter att kvällen ska komma nu, vill booort från skolan!
Taggar heeelg!


Lovin' it!

Han e bara bäst, så enklt är det.


Can you try not to

HejHej!

Idag har det verkligen inte varit min dag, allting har gått fel och är ha typ varit värsta pms kärringen känns det som. Haha.

Imorgon så blir det troligtvis h-sund lr stan jag vet inte riktigt vad som händer än men de bli no great.
På lördag så åker jag och Emily förhoppningsvis ut till Holmön, vi ska till Emetts stuga + det är typ älgfesten så kmr va massa folk där enligt Emma iaf. Vet typ inte ens vad det är,älgfesten, det låter lite skumt haha.

Har världens bloggtorka just nu, kan verkligen inte skriva längre känns det som, kmr ba massa nonsens och de får ni nog leva med ett tag skulle jag tro.

Nu ska jag fortsätta se NCIS!
HÄJS!


well hello

Har suttit och nördat idol nu, jag brukar aldrig följa Idol men det är sjukt många som e så grymt bra i år. Det kommer bli bästa idol-året i år.

Frågan är, vem är favoriten i Idol?

För min del så har jag typ 4 st än så länge. Erik,Mariette, Tove och Nicklas.
Nicklas Hocker

Grymt bra och GRYMT SNYGG! Så jävla grym bara!

Långhelg!

Yesss! Fett skönt med helg nu, ledig imorgon och på måndag, fett nice!
Imorgon blire först o ta fetaste sovmorgonen sen tro jag ja ska färga om mitt hår som ser ut som bajs just nu. Sen så blire o dra till Emily, vet inte riktigt vad som händer än men de blir nog awesome! Resten av helgen är än sålänge lite luddig,ingenting direkt planerat än, blir nog o shoppa med Sofia på lördag kanske, annars så får jag se vad som händer.

Idag vandrade jag först runt på stadn med Nicklas, sen kl 6 mötte jag upp brudsn för att gå på bio, vi såg Flickan som lekte med elden, den var sjukt bra!! Helt klart värd att se, trodde den skulle va mkt sämre än första flmen men den ägde! Can't wait på 3e filmen som kmr ut i November. Vet ni vilken film som också kommer ut då? va,va,va? New Mooooooon! Längtar sönder verkligen!



Grym!


RSS 2.0