>

When u can no longer control it.

En årstid börjar gå mot sitt slut och en annan mot sin början. En ny period i våra liv börjar nu. Och vad som komma skall har vi ingen aning om. Men jag tror att allas liv snart kommer att på ett eller annat sätt förändras. Det kanske inte blir en stor förändring men på ngt vis så händer det, oftast utan att vi inte ens märker det.
Mitt har redan börjat lite smått, en av de saker som kommer ändras iaf.
Jag märkte det redan för någon vecka sedan. Trots att jag den här gången fick en liten förvarning kom det ändå som en chock. Det började lite smygande sedan sare ba pang!! Så var d här. Menmen inte så mycktet att göra just nu,de löser sig nog!
Life still goes on liksom!


Godnatt alla vänner, å Ovänner nu ska jag sova,
Gnatt!! ;)


Now i can only guess what's coming next. By examining your timid smile.

Jag hatar hur jag känner mig just nu i denna stund. Hur jag känt mig egentligen de senaste veckorna. Jag är inte mig själv alls och jag avskyr det. Men samtidigt vet jag faktiskt inte riktigt vem jag är nu. Jag är liksom mitt emellan två världar. Mitt i en förändring, en övergång på något vis som.  
Jag är bland annat otroligt överkänslig och osäker. Något som jag avskyr. Jag hatar att känna mig sårbar, vilket jag tyvärr gör atm.
Jag är inne på min 4e vecka som nikotinfri nu så jag skyller på det. 
Första veckan gick jätte bra, andra var jag väl väldigt lätt retlig och lite överkänslig. Men nu tredje veckan har nog vart värst. Jag vill typ grina åt allt, blir sårad för ingenting. Och är bara allmänt överkänslig. Jag kommer verkligen inte orka med mig själv om jag ska vara såhär. Det är fan inte värt det. Känns det som nu. Men ska försöka härda ett tag till..
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

14/8

Tisdag idag och jag är inne på min andra vecka som arbetslös nu. Klockan är strax halv 9 och jag har inte sovit en blund. I vanliga fall skulle jag tjurat järnet å varit allmänt förbannad. Men trots att jag är tröttare än tröttheten själv så känns allt rätt ok, konstigt nog. Okej jag ska inte ljuga, lite grinig känner jag mig men konstigt då.

Den senaste veckan har varit rätt underbar. Jag har haft besök sen i måndags och sedan själv varit borta på besök tills i söndags. Spenderade några dar i början av veckan i stugan tillsammans med både vänner och päronen. Det var ett tag sedan jag var där, jag hade nästan glömt bort hur underbart det är där borta. Jag blir avslappnad på ett sätt som bara går att bli när man är där. Sover som en gud gör man också. Och att sällskapet var underbart gjorde inte saken sämre.

Nu ska jag få i mig lite käk sedan se om man kan försöka sova nån timme. Ha en bra dag folks!


Jag vill mer än vad jag någonsin velat.
Jag vet bara inte vad det är jag vill än.
Men jag vet att det är mycket.

Got this funny feeling inside

God morgon världen!

Måndag idag, jag är ledig och klockan är ca halv 7. What da fuck tänker ni nog nu. Jag med för den delen. Vafaan gör jag vaken nu?? Jag gick och la mig strax innan 04.00 å har varit vaken sedan 06.08 nu... Jag är inte ens vaken så tidigt när jag börjar jobba kl 7 liksom! Pigg ä ja också..

Jag ska få besök idag, måste vara det. Förväntan och spänningen gör väl så jag inte kan sova antar jag. Jag hade lätt kunnat sova i 3h till. Men icket. Nä lika bra å kliva upp å göra ngn nytta då.
Förövrigt är jag nu arbetslös och det känns så jävla skönt. Orkar faktiskt inte oroa mig för min ekonomi just nu, det har löst sig förr å kommer göra d nu också. Kanske omoget å säga så men gör det inte mindre sant för det. Just nu ska jag bara njuta av livet i nån vecka. Ta vara på varje stund och bara vara. Life is pretty good at the moment. Och jag kan ärligt säga, för första gången på väldigt väldigt länge att jag är nog rätt lycklig ändå. Och jag ska fan i mig njuta av det!





I might be crazy,
But that's not the same as insane
And I'm scared,
But that's not the same as being afraid




RSS 2.0