>

21 Juni

Hola amigos!

Har nyss duschat och ska ut och städa bilen lite. Efter det så ska jag inte göra ett skit på resten av dagen tror jag. Bara chilla jävel.

I förr går så for jag till stan och skulle träffa Nicklas men han var tvungen och fara iväg så drog till Malin istl. Vi gjorde inte så mkt satt och glodde lite på dumburken och snacka en massa. Men de var nice.

Midsommar börjar närma sig, är på fredag om jag inte minns helt fel. Ska jobba då men slutar rätt tidigt sen på kvällen blir det troligtvis grillning här hos mig. Får se vart kvällen slutar sedan.



19 Juni

Då har man tagit studenten också!
Hade sjukt roligt hela dagen och hela kvällen. Det hade inte kunnat gått bättre.
Tror fan ingenting kommer toppa studenten. Det var grymt!
Det känns fortfarande overkligt, nu väntar vuxen världen.. Typ iaf.

Igår så var det täfte festivalen. Kvällen började med förfest hos Malin med, Malin, Sofia, Jennifer och Emily med massa snacka, kubbspel osv. Sedan begav vi oss ner mot festivalen som för första gången sög. Det var grymt lite folk och majoriteten var snorungar. Nä ingen hitt var det iår. Drog hem rätt tidigt.

Jag ska strax iväg och jobba, känner tyvärr inte taggen på det. Jag har så sjukt ont i ryggen så jag knappt kan röra mig. Not so fun.
Menmen nu börjar de bli dags o göra sig iordning.

Lite pics från studenten, kmr mera sen.









slut finish

Imorse så var vi och pyntade studentvagnen och kikade runt på en present till våran klassföreståndare.
Alla ballongerna vi satte upp lär ju ska ha gått sönder tills imorgon men vi har några kvar i reserv iaf.
Efter pyntandet så var jag tvungen att åka hem igen då jag skulle och få delegering på jobbet.
Jag fick ett häfte igår som jag skulle läsa för att man skulle svara på massa frågor idag, det var inte det lättaste kan jag lova men det gick iaf.

Det känns helt galet, imorgon tar jag studenten!! Det är helt sjukt, den här dagen har man väntat på i evigheter ju och nu är den äntligen här. Det känns lite sorligt också, aldrig mer kommer jag gå i samma klass som mina underbara tjejor. Visst vi lär ju hålla kontakten men att inte träffa dom varje dag känns lite sad.
Men som Em sa, Vi ska vara glada för den tid vi fått och se fram emot den tid som väntar.




Em's happy face


Long time no see

Hola amigos!
Var nästan en månad sedan jag skrev sist nu, dåligt av mig jag vet. Lär inte ska bli så mycket bättre nu heller när jag inte har någon egen dator. Vi lämnade in skoldatorerna förra veckan så får nöja mig med våran gamla stationära.
Jag har varit på utbildning hela veckan med jobbet, ska även dit imorrn och få delegering.

1 dag kvar nu sedan tar jag studenten, det är helt galet! Det känns så sjukt overkligt.
Jag är hur taggad som helst, det känns dock lite läskigt också. Det är liksom nu vuxen livet ska börja typ.
Känns iaf sjukt skönt att ha ett jobb i sommar, jag kommer jobba hela sommarn men är ledig lördagar och söndagar så det är ganska skönt. Kommer kanske ta ledigt i slutet av sommarn några dar och fara på någon festival också.

Förra torsdagen var det ju balen. Jag vet inte om jag tycker det var någon riktig höjdare men det funkade iaf. Middagen tog en evighet med senare på kvällen blev det roligare.

Här kommer lite pics!


Jossan, Emily och Emma


Jossan, Emily, Emma, Jag & Nicklas


Emily&Emma


Emma


Jag&Nicklas


Bilen, de var min kusin som körde oss




Nicklas, Jag, Emma, Emily, Jossa

RSS 2.0