>

en lat sjukling och en galen pöjk med städmani

Första jobbveckan har gått riktigt bra faktiskt,förutom att jag nu ligger hemma med feber och förlorar massvis med pengar,igår hade jag typ 39 graders feber,idag känns de dock lite bättre förutom att min hals fortfarande är sjukt svullen.
Idag var jag tvungen att vara hemma från jobbet och det lär ska bli samma imorgon, det känns dock väldigt fel då det kmr bli fest imorgon kväll,känner verkligen inte taggen just nu kan jag lova, men lite sent o avboka nu och förhoppningsvis så är det bättre imorgon.

Just nu så ligger jag och ser på V.Mars precis som jag gjort i princip hela dagen typ och medan jag ligger och latar mig så håller Nicklas på att städa mitt rum som en galning just nu.
Han har bott här hela veckan typ och har knappt lyft ett finger och som jag har gnällt, sen nu för en stund sedan spillde han ut dricka i min säng och petig som jag är så sa jag att han fick lov att byta lakan och skit,jag är as fjantig och allt måste vara perfekt och på ett visst sätt när jag ska sova. Efter han gjort det så fick han iaf världens ryck och börja tokstäda hela mitt rum,fucking crazy är vad han är,klockan är fan 3 snart. Men jag ska inte klaga,äntligen gör han något och jag har turen att slippa städa mitt rum på ett tag,det såg ut som ett bombnedslag innan kan jag lova. Haha, nu kmr iaf mamma vara nöjd när hon kommer hem.


Tänk om alla hade lika tur som jag kan ha ibland.


NattiNatti.


first day at work.

Japp, idag var som sagt första dagen på sommarjobbet, jag jobbar på Bruksbacken, ålderdomshemmet här i Sävar. Det har faktiskt gått bra,jag trodde knappt jag skulle klara av det eftersom jag hatar sjukhus och ålderdomshem. Jag hade tur och hamnade på servicehuset typ,får stå i köket mestadels av dagen,fixa lunch och middag och sånt där. Blir dock rätt långtråkigt efter lunch då de inte finns inte något att göra, idag satt jag och spelade fia med knuff med tre av gammlingarna, jag sög! Dom var typ mästare i det, en av tanterna vann fan 2 av 3 gånger och dom 2 gångerna så kom jag sist också,det är typ pinsamt! fast jag kom iaf 2a sista gången. *stolt*

Men nu blire efterlängade V.Mars sen måååste jag verkligen sova, börjar halv 8 imorgon och resten av tiden jag ska vara där,känns fett drygt!


GNATT!


semestern är över och nu börjar jobbandet.

Helgen har varit great!
Var på visfestifalen på Holmön och det var skitkul,har partat med efterlängtat och mkt nytt folk och väldigt trevligt hade vi.

Nu så är dock semestern över för mig,börjar jobba imorgon och ska jobba fram tills skolan börjar. Jag känner inte taggen kan jag lova! Har vänt på dygnet helt och har ingen aning om hur ja ska klara av och ta mig upp i morgon.

Nu måste jag gå och lägga mig men ska försöka ta tummen ur röven och lägga ut lite bilder från malta i veckan,

GNATT!


Over and done.

Ja då har man städat toaletten som en galning,nästan halv 5 på morgonen. Ja,vad gör man inte för att glöma,för att kunna rensa tankarna, ja herregud vilka ryck man kan få. Galet,galen. Ja.

Ont i magen igen,som fan,jävla mens. Hatar denna jävla lingonvecka. Inte nödvändig sak dedär tycker jag.
Nej nu ska jag knarka lite ipren sen sova.

Hoj.



A part of me says to think it trough
A part of me says I'm over you
A part of me wants to say goodbye
A part of me is asking why?

A part of me wants to leave
But a part of me wants to be here with you
And every time I think we're over and done
You do something to get me back loving you
And you just got me torn.









"Större lögnare än dig får man leta efter"
Idiot, du behöver bara kolla dig i spegeln!

Could this be the new beginning i've been waiting for?

Sitter nu och lyssnar på Marvin Gaye och försöker städa undan lite, Emil och Frida for just.
Ikväll tror jag har varit den slitnaste kvällen på länge vi har verkligen inte gjort mkt ikvl,lr några av bodbyssarna kom förbi ett tag och de var väl trevligt,det var fett längesedan man träffade dom.

Imorgon så blir det nog att åka in till stan och träffa bror och måste även hämta drickat till i helgen då det blir visfestivalen! Jag taggar som ett as! Det blir Emetts stuga med resten av fjortisarna i vårat lilla gäng, fett nice!
Maddson fyller även år så det blir o fira henne med! Sofia.s och Nätt kanske också joinar oss,dom rymms ej i Emmas lillstuga så dom får tälta på hennes gård i såfall,höhö. Nä men det blir trevligt!
Jag skulle verkligen vilja gå in,där alla banden ska va, men det känns inte värt det då det bara är skit band typ, förutom Laleh som jag verklien vill se! Men det känns inte värt att betala 180:- för att se en artist,inte när man är en fattig jävel som jag.

Nej nu borde jag nästan gå och försöka få mig lite sömn,kan behövas då jag gick och la mig kring halv 6 imorse någon gång.


Hare gött!




Let me present, Marvin Gaye ladies and gentelmen.

hello sweden

Tjenixen!

Ja då var man hemma i Sverige igen, lr okej jag har ju faktiskt varit hemma en vecka nu snart. Det känns fett skumt att vara tillbaka i Sverige. Just nu längtar jag tillbaka till Malta så otroligt mkt, känns som att man inte har ngt bra att komma hem till så då kunde man lika gärna ha stannat kvar längre,det hade jag gääärna gjort.

haha det känns fett konstigt att kunna skriva med å,ä och ö nu, kommer nog råka skriva lite fel då och då.

Ja som sagt så imorgon så har jag varit hemma exakt i en vecka och jag har inte hunnit göra specielllt mycket kan jag lova. När vi kom till umeå så möttes vi av familjen och Nicklas och Emil var också där. Det första jag åt var mackaroner och köttbullar med brunsås! Fan vad gött det var, senare på dagen kom Nicklas, vi gjorde tacos till middag,fett gött. Sen på kvällen chillade vi bara med mor och far min, vi somnade rätt sent till ngn kass film.
På tisdagen blev det o följa med till stugan direkt så där var man i typ 2 dagar och gjorde nästintill nada för att sedan bli hem skjutsad på torsdagen för att sedan åka ut till Holmön dir. Så från torsdag till idag har jag varit med brudsen i Emetts stuga,ni skulle ha sett stugan idag,fett stökig! Det var sjukt trevligt att träffa brudarna igen,vi ses ju snart igen eftersom de blir visfestivalen till helgen. Fett nice!

Ikväll kommer Nicklas hit,vi lär ju bara ska tare lungt,jag kommer inte orka göra någonting då man somnade halv 6 lr ngt igår. Nej ikväll blire en myskväll. imorgon blir det nog så att vi åker hem till Nicklas och sover där sen på måndag lr tisdag kaaanske det blir stugan, vill hinna träffa lite folk så vi får se hur det bli med den saken.

Nu ska jag hoppa in i duschen och försöka fräsha upp lite efter 2 hårda dagar,lär ska behövas.

Hedda!


Jag saknar våran grupp!




 
(mer bilder kommer senare!)




 


Boom Boom pow

Hejhej,

Fan vad sorligt allt kanns,det har ar varan sista dag har i Malta! Just nu haller vi pa och packar for fullt! Jag kommer typ inte fa plats med allting,och jag kommer definitivt ha overvikt!
Tidigare idag sa var vi och traffade hela gruppen en sista gang,fy fan vad sorligt det kanns att aka! Kanndes skit hemskt nar man kramade alla hejda.

Igar hade vi farwell dinner pa mirabells,pank som vi ar sa at varken jag lr frida nagat. men det var kul efter det sa traffade vi pa ett gang galna engelsmen som vi hangde med ett bra tag,dom var fett skona!

Senare sa drog jag F.G,Maria och Frida.S till en bar och dar bjods de pa drinkar,efter de blev de fuego och jag kom hem kring 6 nan gang. Ar sliten som fan idag,men vi hade iaf kul!

Fan jag kommer verkligen sakna allt har nere och alla brudarna! Jag vill int aka hem!
Har haft sa javla kul har, ovh tyvar men jag tror vi har brutit mot alla reglerna nu, forlat Johan!

Emmas imitation av en stockholmare och en norrlanning fran gruppen fran forra aret.

Daniel: Micke jag vill inte ata bbq, jag vill badaa!
Micke: Men Daniel vi ska ata nu du far bada sen.
Senare,
Daniel: Jag vill inte bada,det ar skiiitiit.

haha garvar lika mkt varje gang.


Nej nu ska jag packa klar och sen hoppa in i duschen,nasta inlagg blir formodligen hemifran Sverige igen,tyvarr..

Hedda!



Annu en Malta party lat!

Gardagens kommentar,

Linnea sager;
Det ar saa cheesy att slanga in engelska ord i svenska meningar.

Snacka om att aga sig sjalv! haha.

St Julians

Det ha varit fett varmt idag,det har knappt gatt att sova! Vi har knappt vari ute idag hlr,jag har varit ute en timme typ.
Men ikvl ska vi ut! Vi ska va busiga och aka till St Julians, vi far egentligen inte aka dit pa kvallen men vi har ba tva dagar kvar sa ikvl ska vi gora det iaf! Kommer nog bli fett kul.

Igar vare megapartyt,det var inte sadar jatte kul men helt ok iaf, det var fett cool plats de holl till pa iaf!. pa hemvagen sa akte vi och nagra andra svenskar buss hem med nagra spanjorer och det blev typ kaos i bussen, spanjorerna satt o sjong pa spanska o vi overostade dom pa svenska, det var lite kul menman blev sjukt irriterad,dom sjong iaf ngt om svenskar o horor. Men kvallen var iaf bra,det var typ 1000 pers dar om int mer.

Shit, vi har bara 2 dagar kvar nu,kanns som om det var igar vi kom. Dom har tre veckorna har gatt sjukt fort!
Jag vill inte aka heem! Hem till regnet..


mela!

HejHej!

I dag har vi varit och shoppat i Sliema, hittade lite presenter osv, sag fett coola southpark "dockor", typ mjukisdockor!
Efter de for vi till huvudstaden, Valetta, vi kollade pa genrepet till island mtv, hittade antligen en liten vattenpipa ocksa,fett bra! har typ sokt i 2 veckor nu utan frammgang,dom har nastan bara stora har.

Ikvall har vi inte gjort sa mkt,mest ba tjillat omkring. Forst sa sokte vi efter en snygg solhatt till varan ledare Johan skulle kopa sen blev de en massa kareoke och sedan avrundades kvallen pa en asmysig bar,bartendern ar hur gullig som helst! typ 50 arig sot liten gubbe,han kanner alltid igen oss ocksa sa vi bruka fa rabbatt,fast ikvl hade vi tur och blev bjudna pa drinkar av en snubbe fran Skane, han kande tydligen Emilush.

Imorrn blire ba stek pa stranden och pa kvallen are megapartyt! Fett med tagg!!

Nu ska vi vall forsoka sova,ska upp tidigt imorrn.

GodNatt!

Tjosan i trosan!

HejHej,

Idag har vi stekt pa en strand som heter adira beach typ,det var fett nice dar,vattnet var hur fint som helst!

Ikvall sa ska vi traffas allihop kl 8 sa sitter mest bara och vantar pa att tiden ska ga nu, det blir glass och lite firande for en brud i varan grupp fyller 17, efter det sa blir det att hanga med andra gruppen och typ parta lite,det ar deras sista kvall ikvall! Det kmr bli mkt trakigare nu nar dom aker! Men vi ska askul ikvl iaf!

Imorgon sa blire som sagt att shoppa loss i Sliema,jag vill hitta en liten vattenpipa,dom har typ bara stora har i Bugibba.

Det har varit sjukt varmt idag,typ lite over 40 grader iaf,det gick knappt att ligga i solen.

Annu en Malta party lat!


Taggar megapartyt!



Grattis Frida!

Come to mee

Fy fan vad jag saknar Greek!
Jag har iaf en massa Greek avsnitt som vantar pa mig nar jag kmr hem!




Jag har ju alltid supernatural att se fram emot ocksa.

Grounded

HejHej,

Idag are exakt en vecka kvar och jag vill verkligen inte aka hem! Jag vill stanna annu langre,det ar sa javla harligt har i Malta,fan jag vill inte aka hem!

Ikvl ar jag o F bara hemma for vi har utegangsforbud! hahah,late fett konstigt jag vet men i fredags sa traffade vi pa vara ledare en timme efter det att vi skulle ha varit hemma.
Pa veckorna are 12 som galler och halv 2 pa helgerna, jag och frida och nagra fran andra gruppen traffade pa vara ledare 20 i 3 i fredags sa idag har vi fatt snacka med bossen men som tur var sa fick vi bara utegangsforbud for ikvl.

Det var fett laskigt for tva killar fran andra gruppen blev jagade av nagra som hade vapen, det var ratt scary men de gick iaf bra med dem.

Imorgon sa are splash and fun som galler,fan vad ja taggar! Jag hoppas verkligen att det at vart pengarna. pa onsdag blire att shoppa loss ordentligt,vi ska da till Sliema. Sen pa onsdag taggar vi Megapartyt. Megapartyt kmr va dar inspelningen av Karl-Alfred holl till och det kmr typ va 400 pers dar sa det kmr sakert bli fett nice!

Forovrigt sa pratar jag som en bog just nu,har en blanding av de flesta dialekter faktiskt. haha.

Nu ska jag o frida ta och chilla med massa gotta ett tag sen tror jag nog det blir en tidig kvall,kan nog vara bra som omvaxling.

Have a awesome evening.



Varan party lat har pa Malta!
Den har och en till spelas seriost hela tiden!



Hedda!

Big trouble

HejHej, om en halvtimme sa ska vi o traffa gruppen och jag gruvar som satan, vi var ute seeent igar och traffade pa vara ledare sa vi ligger lite risigt till, far val se vad som hander.

Ida har jag o F bara legat o stekt pa stranden, as harligt!
Som det ar just nu langtar jag typ en ens hem langre,har langtar hem skit mkt tidigare men inte langre typ. Jag vill verkligen inte aka hem allt ar sa bra har nere, 0 problem liksom sem nar man kmr hem till verkligheten kmr alltig att forandras typ.

Pa mandag sa blire splash and fun, typ en vatten park, kommer bli as kul, det ar skit stort dar och jag langtar som fan!
Kvallen ikvl ar som sagt oklar sa vi far se vad som hander.

Hedda!



Skumparty och nattdopp!

HejHej,

Det har varit skit varmt idag! Ar as drygt och sitta inomhus nare ar sa varmt,fast de klart de e typ 100 ggr varmare utomhus,men lite drygt are o ha lektioner nar man ba vill ut o bada typ. Vattnet ar skitfint har,helt klarblatt typ.

Igar sa var vi pa ett beach party i Golden bay,vi fick gratis biljetter for de var nagra som inte ville aka.
Det var typ volleyboll och fotbollsturneringar,vi var med i volleybollen fast vi sog! Vi forlorade forsta matchen sa vi akte ut direkt. Efter det sa spelade jag majken och F lite fotboll med nagra Italienare,vi agde dom helt klart!
Sen nar vi kom hem sa drog nagra fran varan och en annan svensk grupp och tog ett natt dopp,det var sjukt harligt i vattnet!


Ikvall sa ska vi pa fuego,det ar typ skumparty dar och det at obligatoriskt sa vi har som inget val men det kan ju bli nice,efter det sa blire nog o ta ett till nattdopp!


Vare nagan som var pa Wheels och vare kul i sa fall? jag hade jatte garna velat ga menmen.

Hoppas alla hare sa bra hemma i Ume!

Puss!


RSS 2.0