>

I did not create u, you want nobodys help.

Kulturnatta i lördags, vad ska man säga. Så sjukt överskattat det är.
Bortsett från fredagen så har min helg sugit kuk. Och nu är jag sjuk också. askalas.

Nu ska jag lägga mig och dö i min säng samtidigt som ja kikar på the big bang theory.
adios amigos.

sönderstressad

Jag är trött men kan inte sova pga min jävla mensvärk. Det är fan inte lätt o va quinna alltså..
plus att jag är sjukt stressad. Har asmånga rester känns det som, jag har suttit hela veckan med flera av dom men känns inte som att jag kommer någonstans. Jag är nästan klar med flera av dom men det är alltid något på uppgifterna som jag inte lyckas fixa. Har typ imorgon på mig att fixa klart 5 uppgifter.
Jag vet, det är självförvållat men det är lika drygt ändå. Om inte mer..
Jag ska dessutom jobba hela helgen. Och på lördag är det kulturnatta, och jordens undergång om man ska tro på det som sägs. Och pappa fyller år då också.
Ska jobba från halv 8 till 4 sen blir det o åka dir till Emma för grillning. Jag lär ju inte vara särskilt pigg. Meen what to do..

Nu ska jag försöka göra klart en uppgift så de blir en mindre iaf.
GNATT!





I'm sorry for the pain I caused
I'm sorry for the time we lost.
Now please let me make it up to you.
I promise you that we'll get through


stress, stress & ännu mera stress

Ska strax åka till Emma för och träffa tjejerna. Vi måste skriva klart alla protokoll till UF som vi skrivit på ett år typ eftersom dom mirakulöst försvunnit..
Ursch känner mig sönder stressad. Jag har en vecka att göra bort alla mina rester på. Lär ju inte ska hinna det men vore iaf skönt om man kunde få bort dom flesta iaf.
Och jag kan inte ens koncentrera mig på skolan just nu. Blää vill inteee.

Nä nu måste jag åka om jag ska hinna.
Hejs!

insidious

Hellu!

Igår var jag och såg Insidious, om du funderat på att gå och se den, gör det inte!
Den hade kunnat vara bra men den var så sjukt ful och spökena lr vare nu va va så fula och overkliga.
Den var helt ok i början och den hade några bra scener då man hoppade till men efter ett tag spårade den totalt.

Min bror hade fest här igår så jag fick vara chaufför, första helgen jag varit riktigt fyllechaffis sedan jag tog körkortet faktiskt!
Förövrigt har jag faktiskt haft en väldigt lugn helg. Lugn och jävligt skön.



Inte att rekomendera.


Felsms,Banankaka och Emsan

Fick sluta tidigare idag, ganska gött! Så jag tänkte att jag skulle va lite duktig och göra bort lite läxor så jag tog mina grejer och satte mig ute i det underbara vädret! Men tror ni jag fick mkt gjort lr? Njae, då gissade ni rätt.
Fastnade på första så sket i den, i väntan på svar från min lärare så tänkte jag ta mig an ett hemprov. Det gick inte mkt bättre, fastnade på första uppgiften och ingen här hemma hade tid och hjälpa mig. Mami som åker till Turkland imorgon satt i telefon mest hela tiden och annars sprang hon runt som en tok. Och papi, ja han lagade mat.. Så det blev inget skolarbete idag heller.
Men i helgen ska jag ha gjort bort 3 st uppgifter. Annars ger jag mig själv utegångsförbud!

Resten av kvällen fastnade jag på felsms.com, fram tills Emma kom hit, då satte ja igång och bakade banankakan jag skulle gjort klart innan hon kom hit. Första gången jag gjorde en sån och den blev fucking awesome!

Imorgon ska jag och mäta upp min balklänning!






NUMNUM!


I think i felt my heart skip a beat

Igår efter jobbet bar det av hem till Jennifer, chillade med henne framåt 10 tiden då drog jag till N och kikade BB.
Det var sjukt härligt att träffa J, inte så ofta vi umgås nuförtiden faktiskt. Men när vi väl göre så kan jag inte påstå att vi har tråkigt iaf.
Har varit underbart väder idag, hur varmt som helst. Jag som tänkte köpa årets första mjukglass idag men bajs kvantum hade nå fel på deras maskin lr ngt så det gick icket. Gissa om jag blev besviken.

Nu blire o kika Desperate och kvällsfika!


I think I felt my heart skip a beat,
I'm standing here and I can hardly breath

 

7.5

God morgon, eller god eftermiddag kanske man ska säga.
Jag som hade tänkt mig upp tidigt idag, gick ju inte så bra. Men eftersom jag typ somnade 5 tänkte jag att jag skulle få ta lite sovmogron. Blev ju dock lite för länge.
Btw, jag såg solen gå upp igår, kring halv 5 tror ja klockan var. it was preetty.

Nu ska jag kliva upp göra mig nå mat och sen göra det jag skulle idag, städa.

10 000 meter upp i luften ser jag allt så klart

Kvällen har varit rätt okej. Inte den roligaste kvällen men de funkade. När vi kom dit var det rätt tråkigt, ett braa tag. Emily drog hem innan 12 tror jag, vi andra stannade ett tag till och det blev faktiskt mkt roligare sen.
Jag tror att Emma hade kul mestadels iaf och det är väl huvudsaken.

Ursch imorgon blire städning för fulla muggar. Blir och storstäda mitt rum + brors gamla rum.  Sen kommer brorsan hit med sina vänner för att grilla så blir väl och käka med dom sen blire o jobba. Efter jag jobbat blire kanske o va med soffipropp!

Är helt ensam hemma ikvl så inatt är första gången jag sover helt ensam hemma på sjukt länge. Brukar alltid ha N här då men icket ikvl. Känns lite scary menmen.
Nu ska jag käka min göörgoa macka och se nya avsnittet av vampire diaries.

Hoppas ni haft en bra kväll folks!
GNATT!



Det är fest ikväll och hela världen är min.

Vi har en ledig dag att ta ut från praktiken så jag delade upp min och slutade tidigare idag så nu slipper jag stressa järnet. Men jag känner mig själv så kommer ändå stressa till slut, men då har jag iaf bara mig själv att skylla.

Ikväll efter jobbet blir järnet hem till Emma däre blir grillar och förfest för att sedan bege oss till Five. Blir dock nyktert för min del, har mycket att göra på lördag och plånboken tillåter det icket!
Blir o leva snålt fram tills lönen rullar in.

Nu ska jag chilla med Glee innan det blir dags och göra iordning allting.

Dagens - Arctic Monkeys – When The Sun Goes Down


Busy like a bee

Hola boys and girls.

Idag har jag käkat på kina restaurang! Bjöd emmsan som fyllde 19bast igår på buffé, emily hängde också med, det var sjukt trevligt. Blev lite stressigt dock, slutade praktiken 5 och började jobba kl 7. Men jag hann, med nöd och näppe. Imorgon blir det ännu mer stressigt, praktik till kl 17, börja jobba 18, slutar 20. 20.15 ska jag va hos Emma och käka middag. Blir sjukt tight.

Jag såg just vilka artister som ska på peace & love.. JAG VILL DIT! Jag mååste dit.Det är så sjuukt bra artister som ska spela, Tvivlar på att det kommer att hända, men om jag fick se typ bara några av dom artister som skulle dit så kan jag nästan lova att jag skulle dö lycklig.
Någon som är sugen??




Dagens bästa - Sunrise Avenue – Hollywood Hills

High on hope

Fan vad jag är kass på att uppdatera, har ingen bra ursäkt egentligen.

I helgen kom min studentmössa, den är tyvärr ganska mkt förstor så det sög ju balle menmen sånt är livet.
Har även kirrat studentklänning + skor till balen + balbiljett så nu är allting inför bal o studenten fixat! Ganska så gött!
Nu äre ba sista skolarbetet kvar, önskar jag slapp praktiken. Hade hällre varit på skolan och gjort bort resten än o praoa. Det är sjukt tråkigt. Alla där är as trevliga men gör inte särskilt mkt.

Har fått jobba ganska mkt extra också så det känns också gött! Pengar rullar in som de ska,de går bra nu. haha nä men de e nice, och jävligt mkt välbehövt. Önskar jag hade börjat tidigare då hade jag fått lön den här månaden vilket hade behövts då jag inte fick ngt jävla studiebidrag den här veckan heller. -.-

Juste, en till skitsak. Att spotify har blivit sjuk mkt begränsat. Och att man ska betala för o kunna lyssna på mer än 10 timmar o typ samma låt mer än 5 ggr per vecka lr hure nu va. Huuuur dåligt liksom?!

Aja bortsett från all skolskit o att spotify suger balle så rullar livet på rätt bra nu faktiskt.
Jag är nöjd atm. Låt det fortsätta!

Ah juste jag var och såg Red ridinghood med världens underbaraste i måndags, jag tyckte den var helt ok. Inte jätte bra men inte dålig heller.

Såhär gåre när man inte skriver på evigheter, det blir cplånga inlägg som ingen orkar läsa.
Nu ska jag sova..Nä nu ljög jag,ska se lite glee seeen sova.
Gnaatt!


RSS 2.0