>

BIG mistake

Aldrig igen, jag klipper bandet nu.
I owe you nothing.

Gårdagen var super mysig och väl behövd. Vi var hemma hos Emma och grillade. De blev bara jag Emily och Emma men det gjorde faktiskt ingenting, blev en super bra kväll iaf. Vi satt och snackade i timmar,såg sedan New moon och sen blev det massa mer prat. Vi gick och la oss kring 6 imorse någon gång. Jag är helt slut idag,känner mig typ bakis trots att jag va nykter igår. Har varit nykter hela helgen! Applåd till moi!

Mysa med Kisse och titta på vampire diaries nu!




Honest mistake

Minnen från förr börjar dyka upp o mitt huvud allt oftare som tiden går. Dåliga minnen mest, men även några bra. Dom är de farligaste. Dom får en att glömma mycket som har hänt, saker som gjort att vi står där vi gör idag. På så sett är dom bra farligare, dom får en att glömma, att längta, hoppas och att tro. Tro att saker som aldrig kommer att ske faktiskt kan hända.

Men frågan är vilka som är mest plågsamma egentligen. De gör båda så otroligt ont och är smärtsamma på olika sätt. Vilka gör mest ont? Vilka är svårast att glömma och vilka är lättast att leva med?

En händelse från några år sedan har börjat ploppa upp i huvudet igen. Ett val jag jag var tvungen att göra. Det svåraste jag någonsin har gjort. Och det jag ångrar mest av någonting. Jag borde ha lyssnat mer på mig själv och inte vad någon annan sa. Jag ångrar mig så otroligt mycket.
Tankarna kommer allt oftare och blir bara svårare att glömma. De etsar sig envist fast. Jag har försökt förtränga det och hitills har det gått rätt bra, det har dykt upp ibland men det har då gått att skjuta undan igen utan att jag hunnit tänka på det för mycket. Folk säger till mig att det var det rätta att göra, att det var bäst så. Men jag är osäker, kanske var de det. Men hur kan man egentligen veta,när man gör rätt val?
Om det nu var det rätta,varför måste man då ha sån otrolig ångest, varför gör det då så ont?


Some days you gotta dance.

Ursch, imorgon börjar återigen skolan och bättre blir det att vi har teori prov i massagen,ska kunna en jädra massa muskler på latin. Allt sitter så klart. Not. Har även körning imorgon, senare i veckan har jag 2 till prov,tror jag. Jag taggar inte.

Gårdagen blev riktigt trevlig iaf. Först så blev det middag att Nätts place,Tacos såklart. Efter lite drinkar och att spelat Twister så bar det av till Carslid på förfest hos André. Bra folk, bra musik. Kan de bli så mkt bättre? kring 11 tiden så bar det av mot krogenkrogen. Resten av kvällen blev riktigt trevligt med mkt dans! Nettan fick sig en lyckad kväll,vilket var sjävla syftet så det var awesome!

Det blir att göra om nästa helg troligtvis med nästan samma folk då det blir att fira Astrid som fyller år nu på Tisdag.Hoppas det blir lika great då.

Nu blire till o försöka plugga lite sedan sängen.
GNATT!



I'm not ready to make nice
I'm not ready to back down
I'm still mad as hell and
I don't have time to go round and round and round
It's too late to make it right
I probably wouldn't if I could
'Cause I'm mad as hell
Can't bring myself to do what it is you think I should


They can say whatever I'ma do whatever

Emett är äntligen hemma från utlandet,önskar jag hade kunnnat träffa dig Emma!
 
Är hemma hos nätt nu.Bruden fyller 18 imorrn så det blir och fira henne ikvl.Vi har käkat middag och just kört klart twister och om 30 min så bär det av till Andreeew på förfest sedan bäre av till Krogeeen!
Grattis i förskott Nättisch!


You got he hottest bitch in heels right here!




Buckle up I'mma give it to you stronger,
Hands up we can go a little longer,
Tonight i'mma get a little crazy.
Get a little crazy baby!


For you I would have done whatever.

Om 4 dagar så är det exakt 1 år sedan du gick bort, det känns surrealistiskt. Det känns som om det bara var några få månader sedan. För det mesta känns det som att du fortfarande finns kvar, att du bara är bortrest eller något, att du snart är tillbaka.
Helt sjukt hur fort tiden går egentligen, och hur mycket man slösar bort, ödslar tid på något så otroligt onödigt då man istället bör göra någonting värt med tiden,göra någonting betydelsefullt.







well, I don't wanna be the blame, not anymore
It's your turn, so take a seat
We're settling the final score
And why do we like to hurt so much?

I can't decide, you have made it harder
Just to go on
And why, all the possibilities
Well, I was wrong.

And I'm getting bored waiting around
We're not getting any younger, and I
Won't look back 'cause there's no use
It's time to move forward


We've got no time for feeling sorry.


No fear, and while you getting your cry on I'm gettin my fly on

Har typ suttit sedan halv 7 nu och pluggat teorin till körkortet går ju iiinte så bra,jävla skit teori. Ursch. Det har fan gått en månad sedan jag fyllde 18 och jag har inte tagit körkortet än,det känns tragiskt. Skärpning nu!

En vecka kvar nu sedan lov,änltigen! Mer än efterlängtat. Jag är så sjukt skolless nu så det finns inte. Och jag måste vara i skolan varje dag fram till 5 mars annars ryker studiebidraget. Jag kan lova att jag inte har varit i skolan varje dag,men hoppas att frånvaron har gått in som giltig,i så fall så ska det inte vara några problem.Hoppas jag.

På lovet så blir det förhoppningsvis att dra till bygdsiljum & hyra en stuga i några dar med några sköna typer. Är astaggad, har dock inte åkt bräda på ca 2 år så det ska bli intressant att se hur det går. Lär ju ska va som en nybörjare igen. Men det blir asm. Hoppas bara att det blir av nurå!

Nu ska jag hoppa i duschen sedan blir det ENTOURAGE!

Smell U Later!


Nu får sommarn gärna komma tillbaka snart!


RSS 2.0