>

Första natten!

Äntligen har jag fått flytta in!

Första kvällen i nya lägenheten spenderades först en stund med älsklingen och avslutades med nyaste avsnittet av Hart of dixie.

At the moment, life's just awesome!





Stort tack till mor å far och Emma för all hjälp!

God natt kära vänner!

Vit helg avklarad!

Söndag idag å ännu en vecka har passerat. Har haft en vit helg. Förmodligen första på i alla fall ett år. Inte alls illa. Neeejdå..

Helgen började med middag m la familia, firade farsdag i förväg. Sen blev d mys m älsklingen.
Lördagen spenderades med jobb hela dagen sedan kom världens bästa brudar å höll mig sällskap i Sävar.
Första gången på ett bra tag vi har umgåtts bara vi fyra. Blev lite kladdkake bak å massa snack. Riktigt trevligt var det.
Måste göras oftare!


Ikväll har jag målat lite,d tar sin tid men mästerverk skapas inte över en natt serru! haha.. Måste skaffa nya färger dock. Ordentliga, de jag har nu är sämst..

Nu blir de tårta å kika ema!





em


em


em


sleepless

Försöker sova, utan vidare framgång dock.. Vilket gör mig sjukt frustrerande + att jag ska upp och jobba imorrn.. Så slår på tvn istl. Är nybyggarna, har aldrig gillat arga snickaren lr d här men det här var ett bra avsnitt, lite intressant att höra deras hitorier plus att få se de färdiga resultatet på huset.

Blir ingen flytt på fredag trots allt. Tisdag lr onsdag låter det som nu, jag hoppas verkligen att det blir så. Vill att den ska bli färdig bara så jag äntligen kan få flytta in.

Imorgon blire först jobb sedan AF och sen ska jag äntligen få träffa min älskling! Vi har inte setts på över en vecka och jag saknar honom otroligt mkt!

Nu är nybbygarna slut så jag ska göra ett nytt försök till å sova.
God Natt på er people!

första mobil inlägget!

Blää, dags att ge sig ut i rusket nu, idag äre jobb som gäller. Fram tills kl 5. Sen äre äntligen heelg! Min fredagskväll kmr dock spenderas hemma å fortsätta packa. En vexka kvar nu sen får jag förhoppningsvis flytta. Wehoo, im so excited!

Nää, back to work!





RSS 2.0