>

Beslutsångest (igen)

Hola!

Mitt humör idag har verkligen varit fuckat,snacka om stört.

Jaja,efter jag varit hos nicklas och gått lös som en galning så var jag på provdans på balettakademin, Hipho som sagt.
Det var jävligt kul,svårt men roligt. De dåliga med mig är att jag har väldigt dåligt tålamod och är svårlärd,så inte så bra kombination. Imorgon ska vi testa House,har testat de en gång förut och de var väligt fränt, dock as svårt.
Jag har världens beslutsångest,igen, jag kan itne bestämma mig för om jag ska gå boxningen lr dansen.
Dansen kostar ca 1300 nånting, och det känns onödigt dyrt för att dansa en gång i veckan i en termin och boxningen kostar typ 1000, tror jag, en termin, 4 ggr i veckan tro ja de var. Så boxningen känns mer värt prismässigt med tankte på min ekonomi, men vill dansa as mkt..ja jag vet inte.

På fredag blir det middag & kanske bastning med brudsen hos Emett, sen blr det natt bowling och kanske fest efter det. Det behövs en kväll med brudarna tror jag, kommer iaf bli as mysigt.

Men nu ska jag krypa ned i min säng och läsa lite,har börjat med en ny bok idag, En liten chock, skriven av en tjej som gick på min skola förut,verkar rätt bra faktiskt.

Signing out.

Mabbot.

GNATT


Provdaans

Shoo!

Sitter på skolan nu och har info & layout, mäktigt drygt orkar inte göra ngt mer slutar snart då blire ner på stan, träffa daniel och köpa snus sedan blir det att gå till Nicklas och vänta tills klockan blir 8 då beger jag mig åter ner på stan för att möta upp emily och Jossa.
Vi ska testa på hiphop ikvl.
Wish us luck.

Halv nio på balettakademin alla som vill testa!


Weii äntligen slutar jag!

Back to school

Söndag, imorgon är det tyvärr skola igen. Är verkligen allt annat än taggad, känns inte lockande att börja med vanliga lektioner direkt från början,det borde fan va mjukstart för alla. Förra torsdagen,första skoldagen, de var helt sjukt var less redan efter första dagen,det är inte så det borde vara.
Och det borde vara helt förbjudet att lägga upp ett schema som vårat! Tack vare skitkomvux som tagit över våran korridor så har vi fått flytta ner till S korridoren och därför har vi typ 2 klassum att vara i och lektionerna är helt krejsii. Vi har typ 2 lektoner på morgon 3 timmars lunch och slutar kl 4 nästan varje dag, på onsdagar slutar vi halv 5! Halv 5! Så länge borde man fan inte på vara på skolan, vi som åker buss är ju fan hemma halv 6 typ.. Frågan är ju om man kmr klara av denna termin ens.

Det enda bra med att skolan har börjat igen är att the fjortis gang åter igen är förenat. Känns bra att träffa alla brudarna igen. Nästa helg blir det nog tjejhelg. Just awesome.

I helgen har var varit med Nicklish hela helgen, i fredags var vi i Holmsund hos Daniel,det var väl helt okej sen lördagen kom Danne till teg och var med oss en stund,senare på kvällen åkte jag och Nicklas hem till mig,vi såg gröna milen och åt Ben and jerrys. Daniel,Foppa och Johan kom även förbi en stund innan dom drog vidare på party. Senare kom även Alec, André,Linus och Larsson och joinade oss. De var trevligt,somnade dock strax efter att dom kommit.

Nej nu blire o duscha sen sätta på nån film o bara mysa.
Hedda

Slut på friden

Om 30 min börjar allvaret och sommarlovets sista dag är officiellt över.


För kärlekens skull


Det finns tid till att leva,
det finns tid till att dö,
det finns tid till att så
ett livsdugligt frö.
Men den tid vi behöver
för att livet ska gro,
den stannar vid spannet
på livslustens bro.
Där nere finns djupet,
här uppe finns jag,
kanske jag hoppar
i morgon, idag.






Kenneth Gärdestad

horridius cow.

exactly what you are.


Jävla skit dag! Hela förmiddagen var så bra, var på så jävla bra humör, längesedan jag var så glad. Men självklart så ska allting förstöras när man kommer hem, japp då skiter sig alltihopa, är det inte de ena så är de det andra.
Satan så less jag är nu.




Malta i mitt hjärta.

Ni är grymt saknade, varenda en av er! <3



Allting är bara helt fel och du gör det bara värre,kan du försöka förstå det!? Du förstör mig mer och mer för var dag som går. Jag önskar att jag kunde gå tillbaka i tiden, att jag aldrig lärde känna dig, då hade inget av det här ha hänt.
Jag brukade tro så högt om dig, att du var så äkta, fan vad man kan ha fel ibland.

It's not so easy to forget.

Det är konstigt hur någonting kan förändras från att vara en sak till en annan på bara en bråkdels sekund.
God i hate my life.



Jag undrar hur bra den här dagen kmr sluta. Var hur glad som helst fram tills nu, fan också!

give up or give in?

hejhej,
har bestämt mig för att försöka ta mig i kragen och börja blogga mer igen, lär ju ska ta ett tag innan man kommer igen med det, jag har världens bloggtorka.

Idag efter jobbet så gick jag dir och la mig i sängen och startade en film,det är helt sjukt vad trött jag blir efter att ha jobbat orkar inte med något typ.
Skulle egentligen på bio med mor och far idag men eftersom att jag och min kära moder hamnade i ett fett bråk igen så blev de inte av, men ville fara ändå och orkade ändå inte va hemma så tur för mig så var också Jossa sugen på bio.Vi fick skjuts in till stan och vi drog på bio i alla fall. Vi såg The Prpopsal,den var fett bra. Den var mycket roligare än vad jag trodde att den skulle vara faktiskt. Lätt värd att se iaf!

När jag kom hem så fortsatte jag med filmen jag började att se tidigare, My sisters keeper, vet itne riktigt om den är så jätte bra men det är en grymt fin film. Också värd att se, om du är sugen på en bölar film.






Bruises fade mother, but the pain remains the same
And I still remember how you kept me so afraid
Strength is my father for all the love he gave
Every morning that I wake I look back to yesterday


Moldy peaches

HejHej,
Förlåt för bloggtorkan, har varit mycket nu, har inte hunnit mede bara. Inte orkat blogga något om jag ska vara ärlig,jag har inte så mycket att säga faktiskt.

Jag är nu inne på min tredje vecka på jobbigt, jobbigt och så enormt tråkigt på samma gång, under vissa perider är det super hektiskt och anda hur lungt som helst,för lungt. Sen när man kommer hem är man helt slut så de e ba och gå och lägga sig.
Idag följde jag med en tant på ica och blev bjuden på en glass och en ask med choklad hjärtan som tack typ, lite göllit.

Att jobba på ålderdomshem är väl rätt okej egentligen,fast jag hatar det samtidigt, det får en att tänka efter lite grann.

Helgen var okej, fredagen var hur kul som helst, var på party inne i stan med Nettan,Josse och Emily, vi hade hur kul som helst. Lördagen däremot var väl väl sådär, startade rätt bra men slutade kasst. When and how is it going to end?

Ikväll har jag gjort nästintill ingenting,hjälpt mor lite och sen har jag bara legat, orkar verkligen inte göra något.
Jag vet att det låter helt sjukt, men jag saknar faktiskt skolan lite grann, eller jag saknar mina tjejor,jätte mycket. Jag behöver er hjälp fjortisar!
Nej nu ska jag återgå till att titta på Lipstick jungel.


 
Lay were you're laying
Don't make a sound
I know they're watching


Hedda!


RSS 2.0