>

Söndag natt

Ligger i sängen och lyssnar lite på Bon Iver,alldeles underbart.  Var nog väldigt längesedan jag gick och la mig såhär tidigt, dessutom händer det grymt sällan. Men när jag höll på att somna i soffan för ungefär femte gången ikvl så kände jag att det var dags att knoppa.Men smart som jag är så hade jag ju satt igång diskmaskin också så ligger å väntar på att den ska bli färdig. 
Imorgon blir det förhoppningsvis till att tatuera mig, tänkte köra drop in på port royal. Så håller tummarna att de finns nåra tider! 
 
Åh juste! höll ju nästan på att glömma, jag har varit nikotinfri från kl 10,30 imorse! Nu ska jag fan göra ett ärligt försök till å sluta!
 
Nej nu känner ja hur mina ögonlock bara blir tyngre o tyngre och mina tankar blir till ett svammel upp i huvudet mitt. Snart kan jag inte ens läsa vad jag skriver ungefär.. 
 
 
Så GNATT på er folks!

18/7

Sitter på jobbet och har lite dötid, 30min kvar innan jag ska iväg till nästa vårdtagare. Sommarn är snart slut och jobbet likaså, jag jobbar ca två veckor mindre än vad jag vanligtvis brukar göra. Det känns jävligt skönt, att få va ledig lite under sommaren för första gången på ca 4år känns som rena himmelriket. Men så kom jag på att jag därför inte kommer att få lika mkt pengar också som jag brukar få. Logiskt. Känns ju sådär då man har en hyra å massa andra räkningar som ska betalas. Visserligen brukar jag få extra jobba så pass att jag klarar mig. Men jag vill inte bara ha så man klarar sig längre, att alltid ha ont om pengar och nästan aldrig kunna göra något roligt. Visserligen är det bara mitt eget fel då jag knappt sökt något ordentligt jobb å jag har inte klagat tidigare. Men nu känner jag att jag måste styra upp det här. Men då till nästa problem, jag har ingen aning om vad jag vill göra. En del av mig vill börja plugga, något som jag skjutit på i snart två år. Men hatar skolan å är värdelös på att plugga, men kanske blir lite skillnad då det är något man valt själv. Och en annan del vill göra något helt annat än det ja nu jobbar med. Byta riktning helt. Jag vet att jag bara är 21 och egentligen har långt tid kvar att klura ut vad ja vill göra men jag börjar redan få panik. Jag vill komma någonstans här i livet och jag vill börja nu. Men det är svårt när man inte ens vet vad det är man vill göra. Decisions decisions.. What to doo liksom.. Aja så småningom ska väl även jag hitta min väg här i livet!
Back to wörk!


It is what it is

Ibland är livet bra konstigt. Härligt å förjävligt på en å samma gång. Hur kommer det sig? Lite förvirrande måste jag nog säga att det kan va ibland.

Gör inte så mkt än ä jobbar annars. Ska väl inte klaga men jag hatar att jobba på sommaren, jag vill också va ledig å göra massa roligt. Men icket, det här är straffet att man varit lat och inte sökt nå ordentligt jobb.Got no one but myself to blame! Men är ledig i helgen och på fredag kommer Emil hem från Norge så ska försöka hinna umgås lite med honom, känns som att de var en evighet sedan jag träffade den pöjken. Å på lördag blire å fara på nån fet strandfest kring Sollefteå trakten typ. Blir spännande de!
Nä nu ska jag försöka sova, ska upp kl 6 imorrn.. Weho!
Gnatt.

Köpt nya skor också, dom ä badass!


RSS 2.0