>

tell the devil I said hey when you get back to where you're from

God jul på er folks!
Har inte orkat skriva någonting i helgen,
Julafton var great iaf, brukar inte tycka om julen, alltid så stressigt också blir det massa tjaffs men inte i år.
I år var nog första lugna julen på riktigt länge. Jävligt skönt faktiskt.
Har typ redan spenderat upp alla pengarna jag fick i julklapp, var på stan med mami idag och köpte nya täckbyxor och jacka. Täckisarna är lila, fett coola. Jackan är jag dock lite osäker på än, får fundera ett tag.

ikvl var det tänkt att de skulle bli utgång men så blev det icket så blir nog ännu en lugn kväll, känns som om jag haft många sånna nu. Men det är väl bra antar jag, billigare så.

Dagens bästa - Bruno Mars – Grenade

maräääng master

Igår var jag och Emsan på makoverstudion och fotograferades. Dom har typ något som heter modell för en dag. Hela alltet är gratis förutom om man ville köpa någon bild. Vi köpte inga bilder, var så jävla dyrt så vi sket i det. Det var inget speciellt tycker jag, sög lite grann faktiskt. Fast lite kul var det ändå.
Emma hängde med mig hem efteråt, vi tog de bara lungt och såg film osv. Såg en ganska bra film faktiskt, Sydney White hette den. En såndär collage film, litelite annorlunda dock.

Idag har jag bakat, jag gjorde faktiskt maränger för första gången! Och dom blev helt okej,förutom vissa som rann ut och blev helt platta, men alla smakade bra iaf. Blev 3 olika sorter, en med choklad,en med choklad och mandel också helt vanliga. Dom blev fett goda!


zumbaa!

Ikväll har jag och Frida testat på Zumba, var tänkt att vi skulle på boxningen som vanligt men klantig som jag är så hade jag glömt mitt kort så vi bokade ett Zumba pass på Iksu istl. Det är typ som ett dans pass, har gått på tv-shop tror jag. Det var faktiskt riktigt kul, lite svårt att hänga med ibland dock, gick ganska fort vissa gånger men det var fett kul. Jobbigt också.

Imorgon har vi julavslutning på skolan sedan äre LOV! Ska bli så jävla skönt. Måste dock jobba sjukt mkt med alla mina rester. Måste verkligen få det bortgjort nu, annars lär jag ska måste fortsätta nästa år och det vill jag verkligen inte. Men får ha lov fram till julafton iaf. Ska inte ens titta i en enda skolbok fram till dess.
Kan inte fatta att det är jul om 3 dagar. dom sista veckorna har verkligen gått fort.

Nu ska jag läsa lite, håller på att läsa en bok av Joyce Carol Oates, Stor i käften heter den. Har läst halva ungefär men har faktiskt inte bestämt mig för om den är bra än.

Hedda!

Dagens feetaste - Black Sabbath – Paranoid

Do you belive in destiny?

Äntligen fredag!
Funderade att fara på corona ett tag men så blev det icket, blir ännu en nykter helg,ska hämta mamma o pappa senare ikvl som är på kalas. Nu när man själv har fått körkort så börjar återbetalandet av alla gånger som päronen fått skjutsa en överallt.^

Skulle vara med Em och Madds men har inte hört något från dom så ska dra upp till Nettan en sväng nu.

Bjuder på en fett gammal bild på mig!



Fett

Förlåt för kass update, har faktiskt inte särskillt mkt att skriva för tillfället, har inte tid heller. Är så sjukt stressad nu så det är insaane. Sjukt mkt på g i skolan nu, prov och inlämningar hit & dit. Vill försöka göra bort lite rester innan jul också, så det är mkt nu. Kommer nog inte ha så mycket att skriva i veckan.

Har en grym sak att berätta iaf, nu är stugan i Agnäs bokad! Så jag och några brudar drar dit efter nyår, blir att åka bräda och lite sånt där kuligt. Har inte åkt på evigheter så ska bli fett roligt! Billigt blev det också så det är också rätt fett.
Jag är taggad iaf!

Nä nu ska jag plugga lite till NK provet som vi har på torsdag sen ska jag kika klart på Harry Potter. Fias fel att jag nu måste se alla filmerna. Har typ sett 2 lr 3 tidigare så måste kika alla nu.

Hare fett folks!

Märkt att jag skriver fett väldigt mkt? Skyll på rebecca&Fiona + Emily!
Äh det är fett att säga fett, tror jag ska byta från dagens bästa till dagens fetaste också.

Här har ni den,
Dagen fetaste - Florence + The Machine – Dog Days Are Over

<3

Lite pics från när jag och Frida var i Malta!


















this is how it should be,for ever

Har haft en rätt skön idag, såg2 filmer på morgon, lunch sen UF där vi inte gjorde alltför mkt. Pretty sweet!
Efter skolan så blev det julklapps shoppning med N, hittade typ ingenting dock. Sen drog vi hem till moi, bakade lite till lördag och skulle kika Sons of anarchy men det hade inte kommit ut ngt nytt avsnitt. What's up with that!?
Stor besvikelse.

Kikade lite film också, The Good guy, hann dock inte se klart den innan N skulle hem, men det verkar rätt bra iaf.
Nu ska jag plugga till religionsprovet.

Hedda!

Dagens bästa - Tinie Tempah – Written In The Stars (feat. Eric Turner)

There's got to be more than this. I just know it.



Dagens bästa - Ironik – Tiny Dancer [Hold Me Closer] [Featuring Elton John]


do it right

Har varit en riktig skitdag idag, har varit trött och grinig hela dagen.
Men jag har lyckats varit lite små duktig nu ikvl. Har lyckats plugga lite och har städat rummet. Dock har jag så mkt saker så hur mkt jag städar så syns det knappt. Måste verkligen rensa bort en massa saker. Men det får bli någon annan dag..

Imorgon så blire o julhandla lite efter skolan sedan ska N hänga med mig hem. Måste även baka till julmässan på forslunda. Jag och tjejerna kommer stå där och sälja våra Fridge Monkeys.  Mässan är mellan 11-16 tror jag.
Kom och köp!

Nu ska jag fortsätta vara lite duktig och fortsätta plugga!
Hedda!


so close but still so far away

Tur är det att våra måndagar är jävulskt slappa, har två lektioner och på första har vi börjat kika på en film, Lorenzos olja tror jag den hette. Sen sista så har vi Uf,slappt.
Gick på stan med Fridolf och Em efter skolan, blev lite julklapps shopping och lite smycken till mig själv.
Jag och lilla Fridolf var även och tränade ikvl,känns som om det var evigheter sedan. Känner mig sjukt otränad,men skönt vare iaf. Vi ska försöka satsa hårt nu tills terminkortet går ut. Får se om vi köper nytt efter jul lr om de blir o träna på iksu.

Helgen, ja i fredags så blev det 5ive. Fråga inte ens hur det var..blev liite mkt, men jag tror jag hade kul iaf.hah^
Lite konstigt dock då jag inte ens drack mkt. Menmen..
På lördagen blev det bara hemma kväll med en massa filmer och söndagen likaså.

Nu blire plugg,calla x sen sängeeen!

GNATT!


Load up your bullet, shoot me throught the head

Gjorde nyss sam-provet. Gick käpprätt åt helvete, kunde typ svara på 5 frågor och har säkert minst 3 fel då också. Aja hoppas på att få göra omprov till veckan iaf.

Lunch snart sedan religion. Som vi också har prov i snart.
Fattar inte varför lärarna lägger ALLA prov i slutet av terminen, vi har knappt haft några prov den här terminen också nu poff så kommer alla på en och samma gång. Samma sak blir det på vår terminen. Fett jobbiiiigt!

Efterskolan så blire hem,duscha och göra sig iordning för ikvl så blir det utgång! blir o förfesta hos Linnea sedan bäre av mot 5ive.

Nu väntar viltskavsgryta med rotfrukter..mums..
-.-


turn the other way

Vad gör man när man har prov imorgon men inget att plugga med?
Dunno,själv sitter jag och nördar serier. Borde verkligen plugga men har inga anteckningar eller något så blir lite svårt. Får hoppas på det bästa men förvänta mig det värsta imorrn.

Såg Underworld igår, tvåan och trean idag. Dom var awesome. Om du gillar vampyrer,varulvar och allt sånt där, se den! Den är riktigt bra och vampyrerna & varulvarna är inte på ett sånt där Twilight aktigt sätt.


bluuää

Har suttit och inte gjort någonting dom senaste två timmarna,känner mig väldigt duktig^
Är ganska så less nu,kallt äre också. har typ tappat känseln i fingrarna. Not funny.
Madds och Em tycker jag är allmänt dryg, är på ccp humör, alltid lika kul.
Ska dra ner på schtaan nu sen till x. sitta där och dega i typ 100 timmar. wihoo.

Smell U later.




Dagens bästa - Avenged Sevenfold – Nightmare


Like walking into a dream, so unlike what you've seen



Avenged Sevenfold – Afterlife


RSS 2.0