>

,

Den här helgen har gått sjukt fort känns de som, men kul hare varit!
I fredags blev de utgång, var väl som vanligt ungefär. På lördagen blev det först o kika mello m brudarna, ska jag vara ärlig tkr jag melodifestivalen har blivit rå kasst menmen.. Efter d så blev d bowling m sebbe, john o ström. Det var typ 100 år sedan jag spelade bowling och jag sög verkligen! Men det var sjukt roligt ändå, och nästa gång ska jag ta revansch! Träffade bodbyssarna på bowlinghallen, det var trevligt. Var ett tag sedan sist.

Ikväll for jag och tränade för första gången sedan olyckan. Var mer kämpigt än vanligt och känndes en del i ryggen som inte är riktigt bra än meen det är nog bra m lite träning för ryggen ändå.
Snart tre veckor sedan olyckan.. Känns lite overkligt att d hänt överhuvudtaget då jag klarade mig så bra. Bara ryggen som strular fortfarande, hoppas verkligen att smärtan ska ge med sig snart.

Nu ska jag lägga mig o läsa lite sen blire sängen, har inte fått särskilt mkt sömn i helgen!


GNATT!

Happy V day!

Glad alla hjärtans dag på er!

Denna alla hjärtans dag spenderades lite annorlunda än tidigare år men den var väldigt bra ändå.
Emily kom hit och var tänkt att vi skulle se massa chickflicks osv men vi kom aldrig så långt, istället blev det en massa prat hela kvällen.
Tack Emily för en väldigt bra kväll!
Det är lite lustigt hur vissa kompisar kanske man inte träffat på ca ett halvår lr mer men när man väl ses så är det precis som om det var igår man senast sågs. Allting flyter på hur enkelt som helst.
Jag har vissa kompisar kvar från högstadietiden som det är så med. Det är så skönt. Det spelar ingen roll hur lång tid det går mellan gångerna, när man väl ses så är allt som vanligt. Som om man aldrig varit ifrån varann mer än någon dag. Det är helt underbart och jag är så tacksam att jag fortfarande har dom kvar. Ni vet vilka ni är och jag är så sjukt tacksam att jag fortfarande har er kvar i mitt liv!
Och självklart är jag likaså tacksam för mitt underbara tjejgäng jag träffar varje vecka, vet inte vad jag skulle ta mig till utan er!
Nu ska jag läsa de sista sista sidorna jag har kvar i min bok. Började läsa Sarah Dessen's This Lullaby igår, har läst två böcker av hon tidigare och dom är helt underbara. Den här är dock på engelska så var lite kämpigt i början men efterbara några sidor så fastnar man. Är du ett fan av ungdoms romaner och inte läst någon av Sarah Dessen. Do It!
Jag var hooked efter första boken.
Alltid lika underbar!

Söndagsångest

Söndag idag och jag har ångest. Över allt och ingenting. Jag hatar söndagar. Det var ett tag jag brukade tycka att söndagar var skönaste dagen på veckan men inte längre. Dom är trista och ångestfyllda.

Helgen har väl ändå varit hyffsat bra.
Det blev utgång med tjejorna i fredags, jag hade roligt för det mesta. Tror jag. Kvällen är lite av ett blurr. Det blev lite för mycket av alkoholintaget. Var vääldigt längesedan jag var sådär full. Men hade ändå kul, bortsett från lite kaos i slutet.
Igår så var jag också med tjejorna,vi va först hos emma sedan efter 12 någon gång så kom Sebastian och hämtade oss, så for vi till brorsan min som hade inflyttningsfest. Det blev rätt lungt igår men det var trevligt.

Nu ska jag försvinna in i seriernas välrd för resten av kvällen.



RSS 2.0