>

Though it aches from your toes to your head as it goes, you're humming along with the tune

Söndag igen. Verkar vara enda dagen jag kmr mig för att skriva nu förtiden..
Igår var jag och brudarna på Ikea. Var tänkt att jag bara skulle köpa ett badrumsskåp men det blev lite mer än så. Tror jag handlade för nästan 4000. Inte bra. Nu är jag nästan pank. Igen.. Men det var värt det, vi hade kul och nu får jag äntligen lägenheten som jag vill ha den, nästan iallafall. Nu fattas nästan bara ny soffa + tv. Meen det får nog vänta ett tag till. När vi kom hem for vi till Emma och drack lite vin och tog det lungt.
Borde egentligen ha legat hemma och varit sliten idag men icket. Tove ringde imorse och lyckades få med mig till crossbanan å kolla på Dennis och Micke. Trots att det var kallt och jävligt var det ändå rätt kul. Det ser ut att vara sjukt roligt! Efter ca 2 timmar fick vi dock lov att åka till akuten då dennis ramlade och gjorde illa axeln.
Efter att bra tag på sjukhuset kom jag hem och det var dags att ta tag i städingen. Blev lite städning gjort idag dock, vilket egentligen borde ha varit gjort för längesedan. Det är sjukt hur lätt det är att skjuta upp saker. Måste bli bättre på å ta tag i saker å ting. Nu när man ska va vuxen å ta ansvar å allt sånt där..
 
Nä nu blir det att sova. Något jag också borde gjort för längesedan. Imorgon blir det sjukgymnasten och sedan jobb. Jobb,jobb, jobb. Har blivit en hel del på sistone. Men jag klagar inte, pengarna är mer än välbehövda!
 
Gnatt.
 
 
 
 
 
 
Bjussar på lite kassa webcam bilder^
Första bilderna på nya frippan! Har växt rätt mkt dock.
 
 

Sliten söndag

Igår så blev det party med brudarna, roligt as always! Blev förfest hos madds och sedan utgång. Blev lite för mkt av det goda dock.. Har tack å lov inte varit bakis idag men sliten till 1000. Sov hos emmsan och tror jag somnade där vid sex tiden skulle jag tro. Idag har vi inte gjort många knop. Legat i soffan och kikat hollywood heights hela dagen. Nu sitt jag å kollar star wars med Nicklish.. Filmerna ska tydligen va asbra. Ledsen alla Star wars fan men, can't say that i see it. 
 
Har äntligen kommit mig för och bokad tid på vårdcentralen. Har skjutit på att kolla upp ryggen i ett år nu. Jag är mästare på att skjuta upp grejer. Inte min bästa egenskap  i know. Ska förbi där imorgon och skriva om mig eftersom jag nu är skriven i Sävar.
 
Bju på en gambild.
 
 
 
 
Being silly.

Städa Städa Städa

Min lägenhet ser ut som ett bombnedslag. No joke! Det ser ut som en blandning av att det varit inbrott och att någon har haft en klädkris (iknow u know what i mean). Allt är bara kaos. Jag har skjutit på det alldeles för länge nu, så dags å ta tag i det.
Min kära mor ringde nyss och frågade om jag visste vart man kunde ta hål i näsan. Jag vet att hon varit sugen på det i flera år nu men aldrig trodde jag att hon skulle göra det. 50+ och quinnan ska ta hål i näsan. Modigt eller bara konstigt? Jadu men tanke på hur min mor är skulle jag faktiskt säga modigt. Eller kanske lite av båda.heh. Måste dock säga att jag är lite avundsjuk, jag har också velat ta hål i näsan i flera år nu men bara skjutit på det. Enlig större delen av min umgängeskrets har vi blivit på tok för gammla för sån skit. Vilket är lite knasigt egentligen. Trots att den lagliga åldern för att pierca sig är 18, 15 på med målsmans underskrift på visa ställen, är man nästan för ung när man är 15 men för gammal vid 18. Visserligen är jag nu 21 och tycker väl inte att man ska börja pierca sig fulla ansiktet men att ha tex en liten plupp i näsan tkr jag inte är så farligt.Bara det är diskret så. wellwell det är min åsikt.
Nu ska jag sätta igång med städningen så jag blir klar någon gång idag.
Ikväll blire utgång med bästa Sofia!

Byebye

RSS 2.0