>

The seconds turn into minutes now

Hola amigos!
Var ett tag sedan jag skrev nu, har inte orkar faktiskt. Har varit borta ganska mkt så har inte blivit av att blogga bara.

I fredags var jag ju och såg Hoffmaestro och det var AWESOME! Sjukt bra var det, ffucking underbart.
Det var värt vartenda öre. Mina kompisar blev less på och stå och dansa och hoppa osv men jag har tydligen ingen gräns när det gäller sånt. Emily hängde dock på rätt bra tycker jag.

Juste, skaffade mig ett extrajobb i måndags också, blev inom hemtjänsten på bruksbacken. Kanske inte ngt drömjobb men det är ett jobb så jag är bara glad. Kommer typ jobba hela sommaren också.

Ikväll blire NK plugg, vi har ett fett prov imorrn och jag måste typ minst få vg, lär ju inte hända med försöka går ju. Är sjukt stressad nu, har hur mkt inlämningar som ska göras. Någon som har lust att göra dom åt mig?

Nästa fredag börjar praktiken så de blir ingen skola för oss på 7 veckor, känns ganska skönt. Ska ha gjort bort allting innan vi kommer tillbaka iaf.

Nu ska jag slita mig från datorn och ägna resten av kvällen åt plugg.

Dagens bästa - Fefe Dobson – Stuttering & Fefe Dobson – I Want You


Hur många lingon finns det i världen?

Idag har vi haft redovisning för tvåorna om vårat UF företag. Gick helt ok, hade väl kunnat gå lite bättre men jag är mest glad att det är bortgjort nu.
Efter skolan strosa vi runt lite på stan, mötte upp några från klassen och käkade på Max. Sedan inhandlades det godis osv och drog sedan till bion för och vänta på de andra. Har varit flummig hela dagen i princip, blev ba värre ju längre dagen blev. Men kul har vi haft iaf.
Vi såg hur många lingon i världen finns det, den var sjukt bra!
Mycket bättre än vad jag trodde den skulle vara faktiskt. Helt klart sevärd!


Se den!


-.-

Lång och seg dag iskolan idag, men en vecka kvar sen praktik i 7veckor. Kommer bli skönt med omväxling,har inte vart mkt i skolan men är redan less.

Imorgon efter skolan så ska vi ut och käka med några från klassen sedan så blir det bio som skolan så snällt har bjudit på. Det blir Hur många lingon finns det i världen! Har velat se den länge nu så i hope it's good.

Nu, BigBrother

Dagens bästa - Bruce Springsteen & The E Street Band – I'm On Fire

Life unexpected

Har börjat kika en ny serie, Life unexpected. Verkar helt ok, än så länge är jag fast. Jag måste typ alltid ha någon serie att titta på. Börjar jag se någon bra så nördar jag i flera dar tills jag sett alla avsnitt. Har blivit lite av en flykt från verkligheten,haha.

Nu vill jag ha sommar,nästan. Kan få va vinter ett litet tag till egentligen men jag vill bara spola fram tiden. Jag vill att allt ska va över nu, hoppa över det jobbiga kapitlet som väntar liksom. Typ trycka på fastforward knappen. Låta de ljusare dagarna vara här nu. Slippa väntan,oron, ångesten. Ba hoppa över skiten.
Men antar att det bara är o härda ett tag till.

nu,plugg sen sängen.

Gnatt!

Dagens 2 bästa - Adele – Rolling In The Deep & Adele – Chasing Pavements (album)


You had my heart inside of your hand

Söndag idag och som vanligt på söndagar har ångesten redan vuxit och blivit si sådär dubbelt så stor.
Jag hatar söndagar.

I fredags så drog jag och Emsan på Corona, var hyffsat segt i början. Båda var nyktra och inte direkt super taggade men hade ändå jävligt kul emellanåt. Det var ändå en ganska händelserik kväll, lite intressant sådär. haha. På lördagen blev det att kliva upp tidigt då vi drog till Skellefteå för Emma skulle kika på en balklänning.
Vi strosade runt lite på stan och det blev lite shopping trots pengabristen. Hittade en väldigt efterlängtad tröja så köpte 2 st i olika färger. Blev en t-shirt också med nirvana tryck.
Och som vanligt när man haft en sjukt bra dag så slutar det med att något dåligt händer. Börjar hända alltför ofta nu känner jag. Ingenting i mitt liv verkar vilja gå rätt just nu. Och inte kommer det bli bättre på en tid heller.
Aja bara att suck it upp antar jag.

Nu, plugg och städning. Wheei^^

Bjuder på min senaste playlist - sweet


Convince me

Hola folks!

Igår så var jag och Emsan och kikade på balklänningar. Trodde verkligen inte att jag skulle hitta någon så hade väl inte direkt så stora förhoppningar, men till min egen förvåning så hittade jag en. Blev till och med den första klänningen jag provade.
Några av mina kompisar kollar på klänningar nästan varje dag, både till balen och studenten. Själv har jag inte varit så intresserad faktiskt men det känns sjukt skönt att få det bortgjort, hade börjat tvivla på om jag verkligen skulle gå på balen överhuvudtaget. Men it looks like I'm going. Dock kmr det inte bli riktigt som jag hoppats men det blir nog awesome anyway.

Var även och hälsade på papi på sjukhuset, jag hatar verkligen sjukhus, bland de värsta jag vet! Men ser ut som han får komma hem på lördag iaf. Whio!
Igår kväll så hängde jag och Emsan med och kollade på en kompis som hade spelning på Scharinska. Det var sjukt dåligt med folk men dom var lika bra som alltid.

Idag så hängde vi även med morsan och simmade. Yep, I said it. Jag for och simmade, frivilligt. Jag som HATAR att simma. Älskar att bada, hatar att simma. Är sjukt dålig på det också. Fett jobbigt var det iaf. Vet dock inte om det blir fler gånger, jag håller mig helst till träning på torra land.
Har även kikat runt efter lite sommarjobb idag, kaanske fått napp på ett ställe iaf.

Det här inlägget blev lite längre än jag tänkt, grattis till dig som orkar läsa allt intressant jag gjort dessa 2 dagar.^

GNATT!






Make me belive,
Make me feel,
Make me stay,
Convince me.

if you belive, please, make me belive

Så då var bloggen omgjord, vad tycks?
Blev dock inte super nöjd själv men det får duga tillsvidare iaf.

Nu ska jag läsa en urtråkig bok och hoppas på att tröttheten kmr smygandes.

Gnatt!

Vet, har redan gjort en dagens bästa men kan ju itsl säga,

kvällens bästa - R. Kelly – Victory




Varför kan saker aldrig bara få vara,
precis som dom ska vara?


make a wish, take a chance, make a change

Måndag och lovet har väl officiellt börjat.
Pappa las in på sjukhuset idag, han ska opereras imorgon och blir borta nästa hela veckan. Är ganska nervös faktiskt men förhoppningsvis går allt bra.

Jag är sjukt sliten idag, har knappt sovit på hela helgen så har bara slappat idag. Tänkte att jag skulle städa rummet men än så länge har inte det hänt. Får försöka ta tag i det snart.
Jag har faktiskt fotat lite idag, fick dock inte till det som jag ville meen som dom säger, övning ger färdighet.

Jag är sjukt sugen på att fara och åka bräda nu på lovet men har tyvärr ingen kompis som åker längre,det är typ Frida men hon jobbar och drar till hemavan på onsdag så det sög.

Nu ska jag leka lite i ps, tänkte försöka mig på och göra en ny header. Måste göra några ändringar på bloggen nu känner jag, den har sett likadan hur längesom hellst nu. Som många säkert vet så är jag dock inget stort fan av förändringar. Men ibland så. Vi får väl se hur det slutar.

ciao!

Dagens bästa - Sick Puppies – Should've Known Better

Is it all imagination?

Igår infirades lovet på Corona jag, Madds o Tove förade hemma hos Tove sedan kom Linus och company och joinade oss, sedan bar det av till Corona. Var tänkt att vi skulle dra till five efter ett tag men så blev de icket. Hade sjukt kul hela kvällen faktiskt, nästan. Synd att en jävligt bra kväll slutade i kaos. Inte ovanligt dock.
Lov i en vecka nu, hade varit jävligt skönt men just nu skulle jag nog föredra skolan,tro de lr ej.

Sitter hemma hos Em och bara chillar nu. Får se vart denna lördagkväll leder.

Dagens bästa - Nelly Furtado – Broken Strings


Happy birthday to you!



Grattis Sofia!


Hoffmaestro tickets - Check!

Då var biljetterna till Hoffmaestro köpta!

Haft värd dag idag, haft två lektioner idag där den ena varade i cirka 15 minuter och den andra var faktiskt första gången jag var på. Jag har fan varit i skolan hela veckan hitills. det är rekord sedan jullovet tror jag. Okej jag kanske missat 2 lektioner men ialla fall! Hade tänkt skippa fredagen och ta lov men fan när jag har klarat mig så här långt ska jag fan gå imorrn också. Då blir de första kompletta veckan hitills, wiho!

Juste hade prövning i onsdags, kan inte påstå att det gick super bra. För en gång skull pluggar jag hårt och självklart lyckas jag plugga fel. Jag pluggade in PMF A men i själva verket var det i PMF B jag hade prov.
Jävligt lyckat.

Men jag deppar inte, idag är en bra dag.



Dagens bästa - HOFFMAESTRO – Memories in Blue

RSS 2.0