>

Idag

så hare faktiskt vaarit en rätt rolig dag måste jag faktiskt säga! Har kanske inte hänt så speciellt mycket men jag och Jossan har ialla fall haft väldigt roligt kan jag lova! Supertrötta & helt borta.

Jossa har lyckats komma med några snygga kommentarer.

På datakunskapen.
Jossa - Jag ser inte min mus!

På väg ner på stan efterskolan går vi förbi ett dagis,där på staketet stod det en flicka som hälsade på alla som gick förbi.

Flickan - Heeej!

Vi - Shullullulu!

Flickan - Bra, jag är på dagis!

Vi dog typ,
Senare skulle vi gå o träffa Oscar & AbbarN en snabbis på stan så

snackade vi om att Jossa var ogges "mamma"

Jag - tusen spän på att han kommer fråga dig om en cigg.

Jossa -  då kommer jag säga, i din mamma.


Haha ja vi har som sagt inte världens bästa humor men vi tyckte iaf att det var roligt!

 


Shullullulu!

Okej verkligen inte min dag idag känner jag! Jag somnade typ 4 igår så har varit trött hela dagen och sur som ett as! jag orkade inte vara kvar på skolan så ja o Jossa drog till sjukan och träffade Frida för att sedan hälsa på Yavuz som ligger inne,han ska typ opereras imorrn,funderar på att fara förbi en sväng på fredag också..

Sen gick jag och Jossa ner på stan och det var ganska drygt kan ja lova, ville hem så fortsom möjlig men eftersom vi va tvugna o köpa snus så fick vi vänta i ytterligare några timmar.. Sen när jag äntligen kom hem så var jag tvungen att gå upp på vinden och kolla igenom lite grejer, också vääldigt jobbigt. Ville ju sova! Uppe i taket på vinden finns det en bräda som går som tvärs över taket och på den plankan sitter det en bit av ett järnrör,och först så slog min kära moder sig på den, just ovanför ögat tog det. Men som tur va blev de ba en liten bula.
Senare så skulle ju jag självklart slå mig på den också,och ja hade int lika tur! Satt där under och när jag skulle ställa mig upp så slog jag självklart i huvudet i de där jävla järnröret! Det blev ett jack också kapades en liten hårslinga också, INTE roligt kan ja lova!
Sen så fort jag rört mig ikvl har jag fått senadrag överallt också..

Och juste! Idag på bussredan hemmåt så satt det 2 st männskor (gått på Sävar!) bakom mig,och det var ganska vidrigt kan ja lova, Dom satt alllra längst bak.. Tjejen låg med huvudet i killens knä,ci tyckte det såg lite fult ut.. Sen efter ett tag så märkte jag att det faktiskt var så som det såg ut, hon sög av honom! helvete vad äckligt det var!! Höll ju typ på o dö. Det var hemskt..


Snart heelg!
Spec dag på fredag, meen den kmr säkert att suga ändå, hoppas det inte blir så!



Sovaaaaa!

You'r everything..

Blää klockan är 2 och jag som skulle gå och lägga mig tidigt, kan inte sova och det är jätte jobbigt,jag har skolfoto imorrn,känns inte så peppande kan jag lova! Jag kommer inte att palla skolan imorrn! ååh vill sova,måste sova,kan inte. Jag har typ tusen tankar som vimlar omkring i mitt huvud, allt kretsar dock bara kring en enda sak,kan inte sluta tänkte på det.. äre så lr inte?´hur fan ska jag kunna veta när männskan int säg något. Det är jävligt svårt att försöka prata med en person som aldrig har något att säga.
Du vet vem du är och du vet vad jag vill. Allting är fortfarande upp till dig! Inga känslor har förändrats. Men tiden är snart ute..
Jag är trött som fan och vill sova men det går fan inte!! Kan bara inte..
Jag vill inte,jag vill, Åh jag vet inte alls vad jag vill! Claraaa help!



J
ag saknar tiden som liten,inte för att jag kommer ihåg alltför mkt men vet att det mesta var great,inga större problem med någonting,då var livet bara allmänt roligt att leva..

I miss the old times.
I miss us.
I miss it.
I miss u.



-
How do you know when the stars go blue.

shullullu!

Onsdag idag,bara tvåå dagar kvar, sen äre helg igen! Ska bli skönt. Har faktiskt inte planerat så mkt för i helgen, någon dag ska jag ialla fall vara med Clara och Frida, tror det blir lördag. Träffade Clara idag på stan btw, känns som att det var evighetersedan jag träffade både hon och Frida. Illa.


Friluftsdag igår, det sög våra lärare gjorde så vi gick vilse i skogen. Vi skulle gå om kring i gammlia skogen till olika stationer och göra olika sammarbets övningar. Efter andra stationen gick vi typ vilse för att våra lärare visste typ inte hur vi skulle gå så gick typ runt och sökte den tredje stationen i en timme. Drygt kan jag lova!


Förra helgen så var det tänkt att jag skulle vara med Nätt, och Linn och käka middag sedan bara chilla typ, sen på lördagen så vare typ tänkt bodbyn men så blev det inte. Eller var med Nätt i fredags + några fler,jag och jossa for dig,käkade tacos drack lite och hade det bara mys,sedan gick vi ut och träffade Albin på ica. Det var mys.. Vi gick vidare till Linns hus för att göra ett försök att få med henne ut och grilla med oss.När vi kom dit så var hon men Elin och Johanna men vi fick med oss alla tre ut så det var nice. Vi drog till dungen bakom skolan för att försöka göra upp en liten eld det gick inte alltför bra dock. Efter en stund kom även Nicklas och Emil.O och joinade oss,dom fick upp en eld.
Kvällen blev väl lite sisådär tycker jag iaf men några av dom andra hade ju kul så det var ju bra det iaf.
På lördagen blev det inge Bodbyn,det blev istället fest hos Emils klasskompis Moa på Nydalahöjd. Det var riktigt kul faktiskt,träffade några sköna människor såå det var great!

Pictureees!

          
Eliaaas!                                                                                                                                            Moa!

            
                                                            
                                                                         Moa,Jag,Malin!

Simply the best

One three hill ÄR bäst, så simpelt är det bara.
                                                                                        

 
Beroendeframkallande.

One day when you wake up.

Är så jävla arg just nu så det finns typ inte!
Min bror väckte mig för ca en halvtimma sedan BARA för att säga att han också är hemma idag! Och självklart så kan jag inte sommna om efter det.
Alltså Varför väcker man någon bara för att säga att man också är hemma,kan man inte vänta med att säga det tills personen har vaknat! Då lär den ju ändå märka det! Ååååh är så jävla sur,jag vill ju sova!

The Kooks!



Nu ska jag se KungFu Panda!
Heejs.

It's only life.

HejHej,ligger och lyssnar på Kate Voegele och tänker lite.. Kommer inte framm till så jätte mycket faktiskt.
Om ni inte har hört hon så äre det ett måste! Hon är as skön! Det är hon som spelar Mia i One three hill,älskar hennes karaktär hon är as skön.











Det blev ingen skola för mig idag, är typ sjuk. Jag vill inte vara sjuk,inte nu.. Jag missade typ as mkt idag känns det som.
Var förbi på sävar skola en sväng för att träffa Clara,träffade en massa andra också. Jag saknar typ sävar. Då äre fan illa.
MenMen det blir nog bra på Östra tillslut..


Blev ingen stuga ihelgen heller, Frida kunde inte följa så då orkade inte jag heller fara.
Var ensam hemma hela helgen,eller tjaa borsett från min bror men han var inte heller hemma så mkt.
Var med Clara,Emil och Nicklas på lördan.
Här är lite bilder.


Nicklas och Emil dansar!
   My lovely.                                        
                                                                  Försöker retas,slutar ändå med att jag ligger på golvet och typ blir kittlad till döds.




Grisen Kurt!         !



Nej nu ska jag se på Sex and the city.
Goodnight!

VINTER!

Är så sjukt taggad på vinter nu!
SKOTEEER! Fan vad jag längtar,kan det inte bara börja snöa nu!!


GE MIG NU!

leave the pieces..

Något sliten fredag, efter skolan träffade Jossa och jag, Nicklas och Felix en stund på stan,. Sen bar det hem för att käka och sedan dra till stugan, trodde jag iaf men så blev det ju inte. Blev att stanna hemma istället. Hade igenteligen varit lika bra att jag följt med till stugan, har ändå ingenting att göra här hemma.
Har varit med Amanda ikväll. Det var sjukt längesedan, det var trevligt,satt bara och snackade om allt och såg någon film. Dock var båda typ för trötta för att förstå filmen överhuvudtaget. Är så sjukt trött att det finns inte just nu, vill ändå inte gå isäng! klockan är bara 1 typ och det är fredag! Jag ska inte vara trött redan! 

Hade  tänkt att åka och träna med Clara imorgon men vi får se hur det blir,har ju haft feber halva veckan typ så det kanske inte är så smart och fara då.Men var ändå hur taggad som helst, nog för att jag lär vara sliten som fan. Men det får man leva med..
Imorgon kväll lät det som att broshan skulle på någon fes så man blir heelt ensam,det skulle vart sweet.

Btw, skolan börjar kännas lite bättre iaf,har som lärt känna dom flesta lite mer nu i alla fall.
Man kan ändå säga att jag verkligen inte fick någon bra start på skolan iaf,redan misstat bussen och varit borta nå dagar.. Inte bra alltså.


John Mayer - Free fallin'



Sova nu! Sweetdreams everybody.
Pusshej,


Fredag.

Så jävla tråkigt man kan ha en fredag kväll!

ar tänkt att jag skulle med till stugan men de blev int så, så nu sitter jag här framför brasan och chattar med Albin och Amanda,bara dom som vill vara sociala med mig. Imorrn blire nog boxning,jag ska få börja!!
Jag har sjuuuuukt tråkigt! Jag känner mig typ..ensam. Det är visst inte alltid så roligt att vara ensam hemma,.
Måste ha popcorn,usch vad jobbigt det kändes att måste gåå ända ner till ica, men vad gör man inte för popcorn, Ska typ hyra en film också när jag ändå är ute. Jag lyckas alltid hyra as kassa filmer så det är aldrig värt att hyra någon film för mig.




Finns typ inget godare!
Finns ju typ ingenting godare!




Hoppas ni får en roligare fredags kväll än vad jag kmr ha iaf!
Pusshej!

DUDE!

Jag tror inte jag har skrattat så mkt  på längesom jag gjort den här senast helgen. Jag har haft så jävla roligt!
Jag och Clara har sovit hos Frida i husvagn i Täft hela helgen,i fredags var även LInn med.
Det var as nice,vi drog till bc  och träffade några ett tag men det sög för vi var as speedad och det var inte dom,vi drog sedan tillbaka och körde singstar ett jävla bra tag,det var ASROLIGT! Sedan drog vi förbi en sväng på ug i täft,allt folk trodde vi var packade som fan,dom förstod inte att man kunde blir sådär utav bara lite kaffe och en jävla massa singstar.
I lördags vart det slitet,film halva dan sedan äta mat, köra moppe till ica i sävar för vi blev så jäcla godissugna, sen blev det lite mera film,vi såg bla pearl harbor. Clara började stor böla, det var sweet.
Efter det blev det dags för en kvällspromenad och självklart blev vi as speedade igen,först gick vi till strana och tänkte ligga på bryggan och kolla på stjärnorna men det var blött och mörkt så vi gick vidare till ica täteå, där la vi oss ned på vägen och bara myste ett tag, Efter en stund kom lillball,simon och björn(?) förbi cyklandes,dom stannade och var lite sociala med oss,fast inte sa dom mkt. Inte för att dom kanske fick så många chanser till det heller eftersom jag frida och clara inte kunde hålla tyst.
Vi fick även besök utav soc medans vi satt där, dom trode jag, Frida o Clara var fulla för vi kunde inte vara tyst lr sluta skratta så vi fick lov att blåsa,det var lite roligt. Vi hade ju inte druckigt något alls.


Idag har varit en rätt skön dag ändå, Datorkunskap ,dans sedan slut på dagen. Gick runt på stan med josse och några efteråt, det har blivit en massa att stanna på stan efter skolan har jag märkt.
Hem,stress äta och klä om för att sedan fara på boxning! Och det var huuuur kul som helst! jobbigt men jävligt kul.
Gratis vecka idag, måndag, onsdag, torsdag och lördag. Testa! Gratis hela veckan på Ringside vid hamnmagasinet 
Jag var där med Frida, det var tänkt att Clara också skulle ha varit med men det var fullt så det sög ju,hoppas hon följer med nästa gång. Du måste Clara!.
Ja det var as roligt iaf, lär ju ska vara ganska öm i kroppen imorgon kan jag lova,har typ inte rört på mig sedan jag slutade med fotbollen.
Hoppas jag får börja,det skulle vara jävligt roligt. Min kära moder tycker dock inte att det är något av en tjejsport och är jätte rädd att jag ska förstöra min lilla näsa. Men förhoppningsvis så kanske hon ändrat uppfattning nu är hon sett vad det verkligen är för någonting,och om det inte hade varit för Fridas mamma så hade hon ju inte ens funderat på det,då hade det ju blivit nej direkt. Så, tack Annika!

Måste sova är sjukt trött,lär ju bli jobbigt å ta sig upp imorgon,
God natt.


RSS 2.0