>

Hola!

HejHej,
kom hem från Clara för ett tag sedan. Har varit i hennes stuga och firat henne eftersom hon fyller år imorrn.Det var några som inte kunde komma imorrn så då firades hon idag istället, så nu blir Clarizz äntligen en liten fjortis!
Nicklas sov hos mig igår,vi hyrde nån kass film och käkade popcorn,filmen skulle vara en komedi men inte fan var den det minsta rolig den var mer av en drama film typ. Men det var mys ändå. Sedan såg vi typ på tv osv och somnade typ vid 2 tiden nån gång,ställde väckaren på 10.30 för att jag skulle hinna göra bort lite städning osv innan Claras pappa skulle komma och hämta mig. Men självklart så somnar jag om och vaknar kl 11.30 och får stressa som en tok för att hinna både städa och göra mig i ordning innan Claras pappa, som skulle komma vid 12.30, kommer.
 Nicklas som cyklade hit igår för att han inte fick någon skjuts, lr han skulle fått skjuts bara han gjorde en grej innan men lat som han är så vägra han. Galning. Hur som hellst så stannade han iaf kvar hemma hos mig ett tag innan han cyklade hem, men oturligt nog så lyckades vi båda 2 glömma lämna tillbaka filmen så det fick min kära broder lov att göra, snäll som han är.Ibland.
Nu ikväll så blire nog bara och ta det lungt, se nån film och bara mysa kanske. Också måste jag ju packa till i helgen, vi åker typ imorrn kväll och kommer hem på lördag. Men jag ska typ sova hos Nicklas då till på söndagen, sen efter det blir det väl och dra till stugan. Guud jag är verkligen sämst i världen på att packa! Jag ska bara vara borta i 4 dagar men lyckas alltid packa som om jag skulle vara borta i 2 veckor. Aja får väl se hur det går, hoppas iaf att det blir bra väder i helgen, och gärna resten av sommaren. Jag har inte badat en enda gån i sommar än, för något år sedan hade jag ju hunnit bada typ tusen ggr nu redan. Jag har typ gått och blivit värsta badkrukan.
Nej nu måste jag gå och städa upp lite i mitt rum och kanske börja packa inför morgon kvällen.
Hare bra,
Pusshej!

Long time no see.

Så jävla skönt att vara hemma igen,att äntligen får sova i min egna säng! har saknat den som faan!
Igår när jag kom hem så gick jag typ och la mig direkt var hur trött som helst vi klev upp kl halv 6 och hade typ somnat där vid 4 så var ganska så trött kan jag lova!
Sedan efter middan så träffade jag Clara, har saknat hon som baajs! Men nu kommer jag typ inte träffa hon på över en vecka till! Önskar att jag fick sova hos hon ikvl så jag kunde vara med och fira hon imorrn men det gick inte och det suger håårt för nu kommer jag inte träffa hon på länge igen!
Jag åker till stugan ikväll eller imorrn får se hur det blir, och sedan på torsdag ska jag åka till Nicklas,jag ska typ följa med deras familj till Nordmaling hela helgen. Vi åker antingen direkt på torsdagen lr på fredan vet inte riktigt än. Vi ska bo hos hans farmor & farfar typ. Det är ju Nordmaling marknaden där då så det blir väl att gå på den och kika runt lite,sen vet jag inte riktigt men det blir nog kul. Jag får ju spendera 4 hela dagar med Nicklas så det blir nog great!
Om det inte blev så att vi far till stugan idag så skulle jag typ vara med han idag också.

Stockholm var great! Vi gjorde igentligen inte så mkt shoppade typ hela dagarna sen på kvällarna var jag typ ute med Kim och hans kompisar. Det var nice träffade några riktigt shyssta människor iaf.
Jag köpte typ ganska mycket där borta, och allt var typ på rea så fick mkt för lite pengar så det var ju bra. Jag köpte 2 par jeans,en jacka, 2 par skor,2 diadem,underkläder,ett halsband, en T-shirt, solglasögon,en nalle, och en present åt Nicklas.
 Aja men nu måste jag gå och göra mig iordning!
Hare bra,
Pusshej!
BENGT!BENGT!

Honey, I'm hoome!

Äntliiiigen hemma,trots att STockholm var underbart så äre jävligt skönt att vara hemma igen!
´Skriver mera sen för nu ska jag träffa CLARA!!! :D
Puss!

Fiesta motherfuckers!

Jag fick plötsligt en enoooorm lust att se Alpha dog, den är rå bra!
Idag har det blivit lite shopping i södertälje, jag hittade en T- shirt, 2 par skor och lite krimskrams!LÄgger in bild sedan kanske. Sedan imorrn blir in till stooora staden och shoppa ännu mera, kanske grönan lr något sånt där om vi orkar med det me. Och på kv'llen någon finfin resturante och sedan ut på stan.

Sitter med Kims kompisar chillar lite osv, snart ska vi iväg på nått partaj hos nån det blir nog niice, men nu ska vi bara slurpa upp det sista av drickat sedan bärdet av!
Hare bra, pusshej!

Södeeer.

Jag sitter nu i Kims rum och nördar,jag har sjuukt tråkigt! Men snart ska vi ut. Vi kom fram typ vid fyra då kom Gunnar och hämtade oss och sedan for vi hem till dom i Södertälje och pcka upp och sånt. Efter det så vandrade vi väl omkring lite grann, lr iaf jag, mamma och Anita. Nu efter maten så ska typ jag och Kim dra och träffa hans kompisar, det lär nog bli en rätt tidig kväll ikvl eftersom alla dom jobbar imorrn och sen skulle vi typ dra ner och checka runt i butikerna runt om i staden.På lördag ska vi in till själva Stockholm centrum och typ shoppa hela dagen. Sen resten av helgen är typ helt oplanerad så vi får väl se vad som händer.
Det är iaf super nice väder,hur varmt som hellst.Hoppas det blir så hela helgen!
Aja nu ska vi dra ut, hare bäst!
Pusshej.

Stockooolm!

Idag bär det av till Stockolm om ca 1 & 1/2 timma ! Det kommer nog bli skoj tror jag,det kändes lite trist att bara åka med päronen. Först skulle Fridas familj åka med samtidigt, det hade varit rååå kul meen nu så blev det inte så dom åker typ när vi kommer hem. Det sög.Men Linn åker ju också idag vi kanske skulle gå på grönan tillsammans det kommer bli sjukt kul! Seen så har vi faktiskt inte planerat så mycket mer,vi ska typ bo hos min farbror Gunnar,han är cool. Sen lär det väl bli så att jag får hänga med min kusin Kim och hans kompisar mest hela tiden. Men det blir nog nice!
Sen ska jag ju också shoppa shoppa shoppaaaa också!!

Sen igår var jag med Nicklas det känns som att vi inte träffats på över en månad men igenteligen så äre bara ca en vecka sedan.Vi åt på Generalen, men det var inge gott så det känes lite onödigt men det var trevligt iaf, sedan i regnet så vandrade vi vidare hem till mig.Senare på kvln gick vi till kiosken och köpte popcorn och godis sedan såg vi typ bara på tv och chillade osv. Det var trevligt, jag kommer att sakna dig!
Jag kommer hem på söndag morgon tror jag. sen blire nog stugan direkt,om jag inte nu far till Clarizz stuga.
Men nu måste jag gå och packa klart det sista,lr snarare packa upp lite, jag lyckas alltid packa alldeles för mycket!
Hare bra,
Pussheej!


Time for changes.

Hejhej,
Idag var jag med Linn,det var ett jävla bra tag sedan jag var med hon. det var kul faktiskt,har saknat hon. Det har ju varit lite konstigt mellan oss ett tag nu men det är typ löst nu och det var faktiskt riktigt kul att vara med hon. Har saknat dig Linn. Och nu kommer jag inte hinna träffa Clara innan jag åker till Stockholm och det SUGER! Clara jag måste träffa dig, kom hit nu!! Igentligen skulle ju jag sova i hennes stuga på onsdag för att hon fyller år och nu äre det inte ens säkert att det blir så, det måste bli så annars kommer det dröja rå länge innan jag får träffa hon!

Jag har tänkt,gör det rätt mycket nu förtiden. Jag måste göra en förändring, hos mig själv. Jag tycker inte alls om personen jag är nu idag. Vad hände med hon jag var förut, jag brukade bara vara allmänt glad, brydde mig mer om andra än mig själv,posetiv och inte alls som nu! Vad hände? Och hur kunde det hända utan att jag märkt någonting, utan at någon annan har sagt något? Jag förstår inte, jag vill verkligen inte vara så här. jag är typ den mest negativa människan jag känner, inte alls som jag var förut. Jag som brukade vara så  glad,posetiv och uppåt. Inte som nu, negativ,tråkig och typ egocentrisk. Jag är typ rädd att jag kommer att förstöra relationer mellan mig och mina närmsta vänner bara för att jag är som jag är. Det går inte, det får inte hända!
Det måste bli ändring, jag måste hitta tillbaka till mig,till den glada bättre jag.
Det ska gå. Jag ska bli än bättre människa från och med ikväll!
Godnatt.

Jag Saknar Dig!


Boored!

Fan vad nörd jag känner mig, det här är typ tredje inlägget idag jag skriver. Men jag är så jävla utråkad har som inget bättre för mig så då blire ba att man hamnar här ändå.

Jag sitter och chattar med Albin på msn och lyssnar på Medina Lake (råbra!) och jag har hur tråkigt som helst och jag fryser som fan! Ikvl var jag med Frida och Maddeh vi satt typ bara ute och snackade ett tag också drog vi till kiosken köpte lite karra och sen drog dom iväg till stan, jag kunde inte följa med det var lite lite tråkigt hade ändå varit rätt kul. Så det slutade med att jag gick och vandrade omkring heelt lonley, rensa tankarna, pratade lite i telefon osv.
Funderar på och se film men ve tinte vilken. Åh vill ha nån ny film! det suger att inte ha ngt nedladdnings program, jag har typ sett alla mina filmer minst 40 ggr om!
På torsdag bär det av till stockholm, det var typ evigheter sen jag var där sist. Det ska bli kul, shoppa som en galning ska jag göra iaf,har sparat länge så nu jävlar! fast bara för att jag kommer att leta efter kläder så kommer jag inte hitta något, så är det typ alltid för mig. Men det blir nog nice ändå. Sedan när jag kommer hem så ska jag typ sova i Claras stuga. Hon fyller år på torsdag men ska typ firas på onsdag så tror jag skulle sova där från tisdag till onsdag lr något. Det blir toppen hoppas jag! Också skulle jag följa med hon till lycksele tror jag,det blir nog också nice.Men sen efter det lär det väl bära av tillbaka till stugan igen. Hoppas det blir sol resten av sommaren, jag har fan ine badat än! Det är typ katastrof! Jag brukar alltid bada jätte mycket, vare sig det är kallt lr varm. Jag har typ gått och blivit värsta badkrukan.
Men nu tror jag att jag ska se en film lr nått,kan inte sitta här och nörda hela kvällen.
Albin skicka låtar nu!!
Pusshej.


Jag och Clara taggar inför gumboda hed!
Taggar Gumboda hed!


Behind blue eyes.

Sitter och väntar på mat nu,Tacos.Det kändes typ jobbigt att äta,haha. Det blev inte bodbyn idag, Andre dissade mig och Clara hon arbetar tror jag. Jag träffade Sofia ett tag. Det det var längesedan jag var med henne innan, så det var kul. Vi gick på ica och köpte russin och Ballerina kakor. Det var nice.
Ikväll ska jag vara med Frida som det också var rå längesedan jag träffade. Det ska bli kul,hennes kompis Madde från stadn ska typ också med så det blir nice. för hoppningsvis :).
Men nu ska jag käka!
Heejs!

Rewrite the story

Jag är något sliten idag, kunde inte sova inatt somnade någon gång kring 6 i morse. Och min kära broder ringde och väckte mig vid tio och sedan kunde jag inte somna om. Tack kära broder.
Idag är det sol,det är nice. Har typ inte varit sol sen i torsdags nu. Jag tror jag ska vara med Clara idag, eller så far jag nog till Bodbyn och är med André. Vi får se, eftersom jag inte har min moppe här utan i stugan så måste han hämta mig,annars blire svårt.
Jag fick massa brev från gymnasiet idag. Typ alla uppgifter och telefon nr till skolan.
Jag kom in på Östra. Handels. Jag vet inte om jag är glad lr inte, jag vet fan inte vad jag vill gå överhuvudtaget. Förut var jag helt inställd på Frisör. Det var typ min dröm. Att få bli frisör. Nu vet jag inte vad jag vill, jag kom in som reserv på frisör.
Tänk om jag skulle komma in, skulle jag vilja,skulle jag tacka ja?
Jag vet fan inte.
Det ska ändå bli skönt att börja gymnasiet, få komma bort från tråkiga gammla sävar och få börja om på nytt liksom. Skaffa ny vänner och allt det dära. Men jag gruvar mig typ också,för att jag kommer tappa kontakten med dom man absolut inte vill. Speciellt en person, fan det suger! Vi kommer inte hamna på samma skola om jag inte har jävligt tur och tar mig in, och vi lär ju inte ska vara med varann särkilt mkt sen om det inet blir så att du flyttar till stan.
Ååh vad jobbigt allting blev helt plötsligt!
Aja nu ska jag gå och göra mig iordning innan André kommer.
Heejs!


doubts

Kom just in efter att ha varit hos Clara, gick där i från vid 10 och skulle igentligen hem men orkade inte var tvungen att rensa tankarna lite så satt ute en stund. Jag vet fan inte vad jag ska göra lr vad jag ska tro på. Jag vet fan ingenting.
Jag kan typ inte sova lr nånting,kan inte sluta tänka på det. På vad som är sant och inte. Jag önskar jag kunde tro på dig men det är svårt. Det skulle inte vara så konstigt om det hade hänt, men jag vill tro på dig. Jag älskar dig mer än något annat och borde lita på dig! men jag har ändå tvivel. Jag önskar du kunde förstå. Åh vfr ska allt vara så jävla komplicerat!
Så fort allt börjar bli bra och jag blir glad så skiter sig något, det är fan som att Gud lr nån inte vill att jag ska vara lycklig. Som att det är meningen att hela mitt liv ständigt ska vara kaos.
Aja ska försöka få mig lite sömn nu iaf.
God Natt.

I've got to have faith.

HejHej, Idag så kom jag hem från stugan, har nu varit hemma ett tag. Jag har varit där sen i onsdags då jag körde moppe dit från bodbyn typ 11 på morgon,det var kanska drygt höll på att krocka med en bil på vägen. På torsdagen kom Clara ut så visade henne runt och sen satt vi och stekte på klipporna fram tills middan. Efter middan så bestämde vi oss för att vi skulle fiska och det är inte riktigt det roligaste jag vet för jag har sämst tålamod, men det gick bra ändå det var hur kul som helst!
På fredagen var vi på gumboda hed, Clara blev uppbjuden av en 27 åring och dom dansade typ 17 ggr på rak med varann, sen träffade vi hans kompis Johan och sen blev vi fast med både Johan och Tony hela kvällen. Men det var faktiskt kul dom var rå shyssta. Om vi ine hade träffat dom tror jag faktiskt inte vi hade haft lika kul.
Kvällen inefattade både bra och mkt dåliga händelser.
Lördagen låg vi med filt och allt och bara chillade på klipporna hela dagen och på kvällen blev det o bada badtunna.
Helgen har varit helt underbart rolig men också otroligt jobbig och nu när jag är hemma kommer det att bli ännu jobbigare, måste alltid hålla igång med någonting för att hålla tankarna i från det som hänt.
I'm on the edge of breaking down.

Clara tack för allt, utan dig skulle jag inte klarat helgen!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0