I've got to have faith.

HejHej, Idag så kom jag hem från stugan, har nu varit hemma ett tag. Jag har varit där sen i onsdags då jag körde moppe dit från bodbyn typ 11 på morgon,det var kanska drygt höll på att krocka med en bil på vägen. På torsdagen kom Clara ut så visade henne runt och sen satt vi och stekte på klipporna fram tills middan. Efter middan så bestämde vi oss för att vi skulle fiska och det är inte riktigt det roligaste jag vet för jag har sämst tålamod, men det gick bra ändå det var hur kul som helst!
På fredagen var vi på gumboda hed, Clara blev uppbjuden av en 27 åring och dom dansade typ 17 ggr på rak med varann, sen träffade vi hans kompis Johan och sen blev vi fast med både Johan och Tony hela kvällen. Men det var faktiskt kul dom var rå shyssta. Om vi ine hade träffat dom tror jag faktiskt inte vi hade haft lika kul.
Kvällen inefattade både bra och mkt dåliga händelser.
Lördagen låg vi med filt och allt och bara chillade på klipporna hela dagen och på kvällen blev det o bada badtunna.
Helgen har varit helt underbart rolig men också otroligt jobbig och nu när jag är hemma kommer det att bli ännu jobbigare, måste alltid hålla igång med någonting för att hålla tankarna i från det som hänt.
I'm on the edge of breaking down.

Clara tack för allt, utan dig skulle jag inte klarat helgen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0