>

Home from tha cinema

Eclipse var otroligt bra! 
Bättre än 1&2an? Hell yeah!



Awesomeness


Eclipse baby!

Morning folks!

Vet ni vare är för dag i daaag? Dagen vi länge väntat på.
Biopremiär för Eclipse!! Yeaah!

Håller på och städar mitt rum som för övrigt ser ut som ett bomb nedslag! Jag har ca 40 min på mig sen går bussn.
Så ska slita mig från datorn o fortsätta städa.

Ciao!




Efterlängtad nanting!


I want it all, Give me all you've got

I torsdags bar det av till stugan med brudsen,vi hade liite problem när vi skulle packa i bilen, vi tjejor ha ju en tendens till att packa liite för mkt. Men de gick till slut. Väl framme så blev de o packa upp osv sedan blev de grillning på stranden.

Midsommar började i brände där det var midsommarfirande,vi va väl där en timme innan vi blev utråkade och drog tillbaka till stugan. Det var asbra väder så de blev o ligga o steka i solen när vi kom tillbaks,sprättade även första bärsen,kanske lite väl tidigt men vafan,de va ju midsommar. Blev grillat te middag,gött vare.
Senare spelade lite kubb osv med mina päron o deras främmande som va i min grannies stuga. Allt som allt så blev midsommar rätt lyckat ändå tkr jag.
Lördagen blev schleeten kan ja lova,så vi tog de mest lungt,såg film o snacka lite skit o allt sånt där va vi brudar brukar göra.Blev inge badtunna då den vägrade hålla tätt. Det söög.
Tack till er B-rudar för en riktigt trevlig helg!

Bildbomb,

som sagt,fick lite problem med packningen^












I Brände


















Mer bilder kmr lateer!


del 1, check!

Lättnaaaaaaaaaaad!

Så jävla glaad just nu vill ba springa runt o dansa lr ngt. Del ett avklarad! Aldrig mer nå plugg på den skiten. Så jäääävla sköööönt!! Fääääätt med fäääääätt!
Ja, jag vet jag har damp just nu,är ba så jävla glaad!




Har typ gått runt med ett fett smile hela daagen!


What are you so afraid of?

Call up the locksmith,
Tell him we need him quick
We've got a million keys,
None of them seem to fit

----------------------------

Nervositeten börjar komma ordentligt nu. Känner pressen. Jag måste klara det här! Jag bara måste, klarar jag det här då äre det lungt, nästa del fixar jag. Tror jag.

Jag har gjort av med hela studiebidraget på ca 2 veckor, vart fan tog de vägen? Sure, jag har shoppat lite för mkt men jag borde ändå ha några hundra kvar. Kan inte komma på vad jag har spenderat dom på. Bara illa.
Jag är pank och sommaren har bara börjat. Jag kommer typ inte kunna göra nåågonting. Allting ska kosta så jävla mkt. Tur att trästock är gratis iaf. Och Visfestivalen. Det är typ de jag kmr kunna göra i sommar, vill fara på Gatufesten också meeen icket. Har icket råd. Craap.

Men nu taggar jag midsommar! Drar till stugan med B-rudarna! Kommer bli nice. Premiärdopp i badtunnan förhoppningsvis. Blir mys. Sen helgen efter det äre Wheels och Countryfesten! Kmr bli sweet!



Gretchen Wilson – Redneck Woman
Gretchen Wilson – Here For The Party



Jag o kusin i turkland.


out for a run

Har suttit o tränat teorin hela dagen,jag känner pressen nu och inte fan gåre bra hlr. Får skylla mig själv,har en tendens till att alltid skjuta på grejer. Värdeelöst,när ska jag lära mig? Har gettmig själv utegångsförbud denna vecka,inga kompisar inga serier,inga filmer. Lr okej liite film iaf kan ju inte sitta 24/7, måste få ngt break iaf.

Ska strax ut och jogga, yep, u heard me. Jag, Emma ska ut och jogga för 1a gången på evigheter typ. Joggning har aldrig varit mig grej direkt men måste börja träna på ngt sätt så det får bli en början.

men först, mer teori.

Låtar som spelas mest ur mina högtalare just nu,

-Yummiee


Deep inside i know you feel it too

hallåjs!

Förlåt för sämst uppdatering, har varken haft tid lr ork att skriva.

Inne på andra veckan ac sommarlovet snart,känns jävligt bra hittills. Jag mår bra. Nästan allt är som det ska.

Följde med till stugan i helgen,E hängde också med. Det var mys, vi bodde i mormors stuga som ligger typ 300 meter från våran egna.he ehehe. Vi har nördat Sons of anarchy mesta delen av helgen. Så grymt bra serie!

I lördags var vi på bröllop också,min 3-mening gifte sig,finfint vare! Första gången jag var på ett bröllop, lr våra stugrannar gifte sig nere på stranden men de va bara deras familjer + oss. Har aldrig varit på ett kyrk-bröllop tidigare.



loovee iit!



Y-ummie!


I really shouldn't miss you

Kom hem för ett tag sedan,käkat lite middag, ska slänga mig i duschen nu.

Helgen har varit jävligt lugn. Drog till Holmön med E. Vi har typ bara kikat film, kom oss iväg till N ett tag i lördags också.

pics,


På färjaan





SOMMARLOV!

Och jag åker bort över helgen!

Hääääjdåå


It never ends does it

Kikade nyss Greys, gaaalet säger jag bara! Ojoj.

Imorgon får jag SOMMARLOOOV!
Ser ut som att det blir middag o typ förfesta med brudarna hos E sen bäre ner på stadn träffa lite folk,kolla tivolit osv. Exakt samma som förra året. haha. Blir säkert asm.

Funderar på om ja ska följa E till holmön sen i helgen lr om jag ska hänga med till stugan och kanske stanna kvar där ett tag. Har inte bestämt än så får väl si hur ja gör.

Nu, celeberty rehab sen sussa.

GNAATT.

väääärt

Kunde stannat hemma idag och fått en välbehövd sovmorgon,meen icket. Känns ju värt.
Drog till stan med nio bussn. Medans jag satt på vasaplan o vänta på bussen till mariehemsängarna så ringer Emma och berättar att dom ska dra därifrån, och att att jag skulle hoppa på bussn till E istl. Ingen som hade varit där och tagit närvaro ens.
Drog till Emma käkade lite lunch,kika tv, tog en powernap och sedan for vi och kikade lite kläder osv. Drog på Rusta och köpte lite götta också, tillbaka till E och såg Herbie fully loaded. Jah vill ha en Herbieee!!
Härlig dag men kunde faktiskt kunnat sova liite längre.

Imorgon äre rester som ska göras bort. Har ju samlat på mig några stycken det här året så det blir o köra gärnet imorrn så man har mindre o göra nästa år.

Ska kika lite film nu sen blire nog o sussa.

HÄDDAA!


love kills slowly

I wish I could erase it all.
Go back in time and take away it all.
Right now,
I ain't missing you at all.

------------------------------------------

Missa bussfan,ovanligt? Nej.

Brännnbolls turnering idag, våran klass ska ej spela men vi måste dit ändå. Känns väldigt drygt. Ont i magen har jag också.
Bläbläblää.

Täftefestivalen i helgen blev gräjt iaf, kul och träffa alla.

Får sommarlov på torsdag!! Awesooome. Hade hur mkt planer som hellst för sommaren men då det sket sig med sommarjobbet så lär ju ingentings ska bli av. Sög lite grann men får hitta på några billigare alternativ.


I'm back, back again

Hemma nu!! landande i Sverige kring 6 halv 7, hem packa upp slänga i sig mat byta om osv sen bare av till Täft. trevligt att träffa lite känt folk iaf.Kvällen spenderades till största delen av älskade "lillasyster". Soffipropp den gullungen.
Gjorde ett dumt val och tog påmig mina nya turkosa converse, medans trainspotters uppträdde så lyckades dom bli jävligt skitiga. Jag =  Sad girl.

Ska ta mig nå fika nu sen blire hopp i säng!

Puss!

RSS 2.0