>

Turket nästa!



Om ca 1 timme bär det iväg!!
Turkland nästa!


fukking nightmares

Vaknade återigen av en mardröm imorse, tårarna rinner och paniken och ångesten är värre än i drömmen.
Dom jävla mardrömmarna tar aldrig slut, har drömt varje natt i mer än en vecka nu. Lr de är en & samma dröm som återkommer hela tiden. Grymt irriterande, vaknar med ångest och är lika trött som innan jag gick och la mig.


Ikväll är det som sagt RixFm, blir o gå runt med B-rudarna. Inga bra artister dock, men vi kmr nog ha kul på annat håll, vi ska börja lite smått med våran nollningslista som vi gjort inför sommaren. Blir awesoome.

Imorgon bäre av, börjar få lite resefeber nu. Nervöös. Men det ska bli så jävla skönt att få komma bort! Lämna den här hålan för åtminstone en vecka. Sen går vi typ 4 dagar i skolan sen SOMMARLOV! Gött!
 
Blir nystart när jag kmr hem. Ska fan bli ändring nu! De här funkar inte.

Ska kika parenthood nu i väntan på att lektion ska sluta, har inte direkt så mkt att göra. Sen slutar vi!

Caio!

Some days I wake up dreaming, Feels like I've never even woke

Some days I feel like crying
It don't matter if it's rain or shine
I feel like my heart was broken
At least a million times
---------------------------------------


Förlåt för superdålig uppdatering!
Ikväll har jag varit suuperstressad, har packat som en galning. Åker i övermorgon! Turkland nästa! Hoppas detta skitväder fortsätter för er hemma i Sverige! Då känns det inte lika hemskt och missa allt. Visst ska det bli jävligt skönt att få åka iväg men lite dålig tajming var det faktiskt. Lr bästa beroende från vilket håll man ser det ifrån.
Men hur som helst så lämnar jag Sverige på fredag. Kommer hem i lagom tid till Täftefestivalen, om jag lyckas överleva en vecka i värmen!

Imorgon blir det Rixfm skulle jag tro, inte taggad,men hur ofta händer det? Får si om de blir nyktert lr ej. Ska även till sjukgymnasten imorgon, ngt fel på mitt bäcken(?),venne riktigt vad menmen..

Hade två prov idag,failade iaf på butiksmatten,förmodligen^. Tror dock att jag kanske klarade matteprovet, 3 av 3 då! Lite köng kanske!

Nu ska jag kirra lite ny musik i Mp3n sen blire o sussaa!

GNATT!


denial

I thought you'd actually understand.
I thought it would mean something.
That you'd take it seriously.
I guess I thought wrong.

----------------------------------






Sometimes things never changes.
No matter how hard we wish.


robert downey jr

River



I'm so hard to handle
I'm selfish and I'm sad
Now I've gone and lost the best baby
That I ever had
I wish I had a river
I could skate away on


Halkbanan, check!

Bara risk1an kvar nu sen boka teori + uppkörningen. Whiio!

Halkbanan gick greeat, absolut inte så läskigt som jag trodde att det skulle vara. Nervös i onödan.
Det var lite smått läskigt just i början men det var jävligt roligt! Tänk jag som gått och gruvat mig inför det här^
Fick testa "volta" i en bil också.Inte skönt ngn stans. Det var inte kul kan jag lova.
Fick träna omkörningar på vägen dit också,gick också bra.
Har haft skitkul idag, träffade lite sköna typer också. Är huur slut som helst nu iaf, vill bara lägga mig och soova. Men måste se Grey's så ska kika lite 90210 medans jag vääntar.

Caio!



Det är fan sommar nu!


Håkan Hellström – Känn Ingen Sorg För Mig Göteborg
(Sommaren -08!)


Top of the top

Seriedag idag. Lr kväll rättare sagt. För er som inte hunnit kika nyaste Gossip, do it!! Galet säger jag bara.
Desperate var inte så dåligt helleeeer! ojoj. Bara 2 avsnitt kvar nu sedan säsongs avslut också.
Ska kika OTH nu, jag bajsar på det om det blir ännu ett kasst slut.

Förkylningen försvinner sakta men säkert,börjar iaf få tillbaka min röst nu. Blir dock ingen skola imorgon heller. Däremot så blir det HALKBANAN! Jag är nervös. Jag lär ska faila. Alla säger att det är nästintill omöjligt men jag lär ju ska lyckas på något sätt.
Wish me luck!

Oth nu sen sängen nästa!



Sister Hazel <3

Sister Hazel – Life Got In The Way


At least that's how it used to be

Inlägget nedan blev längre än vad det skulle. Skulle nog kunna fortsätta skriva i evigheter just nu men det ska jag inte. Tips, sluta läsa om det inte är dig det handlar om. Massa svammel då bara. Svammel som förhoppningsvis är mer än svammel för en person.

Ska försöka sova snart och hoppas på att förkylningen är lite bättre imorgon.
God Natt folks.

McFly – I've Got You

I wish I could go back. Just for a moment.
God or bad, at least it was with you.
That, I don't regret.


lost without you

I miss you, big time.


Du är den enda personen som vet hur jag fungerar,som känner mig bättre än någon annan.
Jag behöver dig! Mer än någonsin kanske.
Jag fungerar snart inte längre. Det går snart inte att låtsas mer.
Jag vet inte vad jag ska göra,utan dig är jag vilse, mer vilse åtminstone.
Got no one to turn to. Inte så konstigt kanske när jag bara fortsätter skjuta bort personerna som står mig närmast. Jag orkar bara inte med att ens försöka förklara för alla.
 
Egentligen borde det inte ens göra någon skillnad att du inte är här då jag faktiskt aldrig berättat särskilt mycket för dig, och blev bara arg när du inte förstod. Så mycket skit du har fått ta från mig pga det här.Det är otroligt. Ändå fanns du alltid där,även om du oftast inte hade så mycket att säga så fanns du där. Det var dig jag alltid kunde ringa till. Jag tror inte att du någonsin förstått hur tacksam jag är för allt du gjort för mig. Eller hur mycket jag bryr mig om dig.

Losing you means losing a part of myself.

Jag älskar dig.
Jag saknar dig.
Jag behöver dig.


Jag går egentligen emot hela mitt förnuft när jag skriver det här.
Min hjärna skriker nej men av någon anledning kan jag inte lyssna.
Jag borde överhuvudtaget inte säga något alls. Speciellt inte här där alla andra kan läsa.
Men då jag inte kan säga det till dig personligen så får det bli här. Jag orkar inte ens bry mig om vad dom som läser det här tror lr tycker.Jag vet att du förstår.
Och du vet att om jag inte får ur mig saker när jag direkt känner det, i stundens hetta, så kommer det förmodligen aldrig fram. Så därför, då jag inte kan säga det här till dig så får det hamna här. Jag får hoppas på att det inte är någon förutom du som har haft orken att läsa allt det.

Jag är så jävla splittrad, ena stunden är jag så arg och vill inte ha något med dig att göra, andra så är saknaden så stor att jag inte vet vad jag ska ta mig till. Jag behöver dig så fruktansvärt mycket. Jag vet att du inte kan göra mig hel. Men utan dig så känner jag mig betydligt mycket tommare. Så vilse.
Men det går inte. Jag vet det.
Och jag vet att jag kommer att ångra mig så fort jag publicerat det här. Men en del av mig känner att jag måste få det sagt. Jag vet inte vad jag ville få ut av det här men jag var bara tvungen att få skriva av mig. Allting känns bara så hopplöst. Jag känner mig bara så hjälplös. Utan dig fammlar jag i mörker.

En del av mitt hjärta kommer alltid slå för dig


Sweet seed

Min gammla klasskompis Sebastian från högstadiet och hans band var och spelade i Uddevalla på musiktävlingen MusikDirekts riksfinal. MusikDirekt är Sveriges största musiktävling tydligen.
Så way to go Sebbe!

Sweet Seed mina damer och herrar!


 


Highway

Tillbaka efter lååång och väldigt bra helg.

I torsdags blev de bio med B-rudarna, vi såg the last song. Jag tyckte inte den var sådär jäätte bra. Ingen film som är värd att se på bio iaf. Efter bion så drog jag o Emma hem till mig,kikade film,snackade skit och hade det bara allmänt mysigt.

Fredagen var stressig men blev kanoners till slut. Jag och E drog till stan för att shoppa lite men hittade ingenting. For hem nästan lika fort som vi kom dit. Blev o hoppa in i duschen så får vi kom hem,Emma fick fixa köttet osv medans jag var i duschen. Blev klar just när folket skulle börja droppa in. Blev iaf klar till slut och vi hjälptes åt och grilla osv. Blev och käka ute eftersom det var grymt fint väder. De började dock tvär regna medans vi grillade men det gick snabbt över. Middan blev ändå lyckad. Efter vi städat undan så blev det o spela lite kubb. Jag sprang mest runt och försökte hinna med o fixa massa annat. Kring 8- halv nio tiden började det droppa in lite mer folk. Vi blev lite fler än tänkt men kvällen blev gr8 iaf. Allt som allt så blev det en lyckad kväll i slutändan.

Igår så blev det och städa dir man klivit upp nästan. Som tur var fick jag hjälp av lite shyssta brudar. Vi tog en paus och drog o köpte glass. Galet hur varmt det var ute!
På kvällen blev det grillning hos Nätt, kring halv 9 tiden fick vi hämtning och det bar av till Tove. Vi förfestade ett tag och drog sedan till krogen. Sov hos N,blev popcorn och fyllemat när vi kom hem. Är sjukt sliten idag,men det får man väl vara efter att ha kört 2dagars. Hade kul igår iaf, fossingarna får dock lida idag pga dans och högaklackar. Men ska man va fin får man lida pin. Är dock sjukare än tidigare nu och halsen är inte direkt på topp, halvt tappat rösten typ.

André & Alex kom förbi ett tag ikvl, hängde med dom ut, vi åkte runt lite i sävar och träffade lite folk.
Ny duschad och fresh nu, ska göra popcorn och mysa till nån go film nu.

HEDDA!

Marabou Polka!



Kanske de godaste jag någonsin ätit!

Yummie, säger jag bara!


Emptiness

Tom.
Det är precis vad jag känner mig just nu. Känner ingenting annat än tomhet.
Sitter här och försöker komma på vad jag ska skriva men jag kmr inte fram till ngt vettigt. Det är helt tomt i mitt huvud. Vilket inte är vanligt mina kära vänner. Det brukar vanligtvis svämma över av tankar, men inte idag. Idag är det tomt. Vilket kanske borde vara skönt, men icket.
Jag känner mig bara vilsen.

Like I've got nowhere to go. And no one to talk to.

Kanske lika bra eftersom jag inte ens har ngt o säga pga av den här jävla tomheten.
Får sitta på mitt rum och ruttna i väntan på att den här kassa känslan ska försvinna.
Filmer jag vanligtvis tycker är skitroliga går inte ens att skratta åt.
Orkar inte bry mig om någonting heller, ingenting spelar ngn roll idag. Bara ligger här i min säng,lyssnar på musik och stirrar upp i taket.

Lägger in en skön låt och ska sedan gå ut o ta en rök.
Borde nog inte ens skriva det nu när min kära moder hittat hit. Så förlåt lilla mami. But I don't give a damn if you reed this.Not tonight. Men oroa dig inte. Det ska inte bli till någon vana.

Here you go folks,

Black Stone Cherry – Peace Is Free


11/5

Ny duschad och fresh. Har nyss kikat klar Ugly B och väntar på att Desperate ska börja.
Borde egentligen plugga meeen icket. det får bli senare ikvl.
Nu ska jag se om jag hittar lite galaace och sen mysa ner mig!




It's tough but you got to carry on

Såg just klart OTH, det var asm.

Ska pallra mig till bussen snart. Ska till skolan för o göra ett prov sedan blire back home.
Jävla förkylning som aldrig ger sig.Det känns som om jag har svalt sandpapper så ni kan ju tänka er hur bra min hals mår. Blää.

Nä nu ska jag få på mig nå kläder sedan springa till bussn.

Hejs!

99 dreams I have had And every one a red balloon


                                          Goldfinger – 99 Red Balloons

Need to do this on my own

So please let me move on.


Blev ingen promis idag,J hade skavsår och kände inte för att gå själv. Det får bli imorgon istl. Dock seriekväll imorrn. får försöka squeeza in en liten promis iaf. Blev o övningsköra lite istl, dock bara här i byn. Drog till J och lämnade tillbaka Avatar som jag lånade i helgen. Vet jag är lite efteer. Men den var rätt bra faktiskt! Lånade en ny film också.

Så har kikat film resten av kvällen. Och käkat äppelpaj som mami hade gjort. Sjuukt gott kan jag lova!

Nu ska jag se klart Ghost whisperer sedan blire och sussa. Sov inte många timmar inatt så får hoppas på mer sömn ikvl.

HEDDAHEDDAHEDDA!


Day one - For real this time.

A fresh start without you.

Så var måndagen avklarad. Två dagar kvar sen lååånghelg. Ska bli så jävla skönt!
Veckans "to do",

Tisdag -  Projekt och företagande prov samt plugga inför onsdagen.
Onsdag - Prov i butiksmatte och teori-plugg.
Tordag - Gå på stan och sen bio med B-rudarna förhoppningsvis.
Fredag - Grillning + Party!
Lördag - Utgång
Söndag - Sovaaa!

Ska strax ut på promenix med J. Tänkte slänga in lite bilder från fredagen först!





Grillning hos Emsan








Mina B-ruudar! <3

Slänger även in 2 låtar med Ray LaMonagne som har världens kanske skönaste röst!

Ray LaMontagne – Trouble

Ray LaMontagne – Shelter


needtobreathe

This pain is killing me.
I wish for it to go away.
But it won't. It's here to stay.
To keep torture me.

----------------------------------

Blir så arg på mig själv för att jag lät det här hända. Hur dum får man bli egentligen?
Jag har bara mig själv att skylla egentligen. Innerst inne visste jag nog. Jag borde ha vetat.
Jag borde inte låtit det hända igen. Så dum!
Det gör så jävla ont. Det borde inte, men det gör det. Jag vill bara att allt ska försvinna.
Jag trodde aldrig jag skulle behöva känna såhär igen, inte pga dig.
Jag lovade mig själv det. Jag borde lyssnat bättre på mig själv.
Från och med nu ska jag alltid lyssna på min första instinkt.
Jag lovar mig själv att jag aldrig ska låta det här hända igen. Och den här gången ska jag fan hålla det.
Aldrig igen.

Så jävla sårad, så besviken och så jävla arg.





What doesen't kill you can only make you stonger, right?


Just been eating all day loong.

Hallååjs!

Dagen idag har varit grymt sliten.Tänkte stanna hemma pga av förkylningen men jag tog mig iväg till skolan iaf.
Sett serier mest hela dagen,har fått liite arbete gjort iaf. Glee & 90210 ute nu!
Skitmat som vanligt idag så jag E & J drog till grillen ovanför skolan o käkade istl.

 
Waay godare än nån jävla soppa!




Drog till E efter skolan. Vi fikade lite tårta och sånt som blivit kvar sedan gårdagen. Smakade världens godaste citronpaj! Gjorde iordning middagen också.Kycklingsallad.Yummie!




Mumma!


Backstabber^


Luriga små jävlar dedär!


Efter matn lirade vi lite minigolf.Jag tror att E vann. Men hon lär ju ha övat. Inte alla som har en gratis minigolfbana bakom huset. Men de var kul. Har inte spelat minigolf på fleera år.

 


Inte direkt torrt runt omkring.



Såg Alvin och gänget också. LOVE IT! Så underbart söta dom är.
GE MIG THEODOR!


Simon,Alvin och THEODOR!


BTW

GRATTID EMMA!!

Typiskt.

Så ska man bli sjuk också. I blame you Emily!
Ska alltid bli sjuk då jag absolut inte får vara sjuk. Desstutom får jag oftast gå runt och vara halv förkyld i ca 2 veckor innan det bryter ut helt. Så jag lär ju ska bli sjuk just innan jag lämnar Sverige. Asbraa.Not.
Dock känner jag mig sjukare än vanligt nu,tro fan jag har feber också. Not good. Måste verkligen till skolan imorrn. Vill intäää. Jag vill vara hemma och bli omhändertagen och käka massvis med galaaace ju!
För gammal för att daddas omkring nu dock. Stackars mig.

Någon som vill komma och sköta om stackars lilla sjuka jag?





Ge mig lite Galacee och jag blir så häära glad!


(tänk så litn man varit.)

Jag var en söt-ful bebis jag.
Mi familia brukade säga att jag såg ut som en blandning mellan Mike Tyson och Kurt Olsson.
Så söt tyckte dom att jag var.



Serie neerd

Skulle ta en snabbdusch innan Ugly B började meen den blev visst inte så snabb, på något sätt lyckades den bli till 40 min såå jag missade såklart halva UB. Igen! Fooock.

Kikar Desperata hemmafruar nu. Ja, jag är serienörd. Tror jag följer ca 10 serier. Och idag kmr 3 av dem ut! Sen ett avsnitt från vaarje serie resten av veckan. - dom jag kikar på tvn. Serier is tha shiiet. så äre ba!

Honungs melon och fortsätta kika DH med missen nu!


Jason Derulo – Whatcha Say
Memoriies!

80årings kropp och fet huvudvärk

Jag har sjukt ont i hela kroppen och det känns som om en elefant står på mitt huvud, orkar knappt ta mig upp ur sängen som det är just nu. Vilket blir jobbigt då jag strax måste hoppa in i duschen.
Det gick väldigt bra o inventera idag men sjukt drygt var det. Trodde jag skulle tuppa av där i slutet men I kept the eye on the price så klarade det till slut.
Efter vi var klara på Åhléns så vandrade jag och Emsaan runt på stan en bra stund. Köpte ett till par solglasögon, (A) rosa och vita. Jag tror jag är smått beroende. Dom var iaf mkt billigare 'n dom andra,hah.

Ska kika klart Gossip sen hoppa in i duschen.
HEDDA


We need a miracle

Missade första lektionen idag så hade en enda lektion på hela dagen. Kändes skitvärt.
Vi har redovisning i PMF inför juryn på torsdag och allting är typ kaos.Vi ska presentera våran produkt och vi blev nyss klara med allt men har inte gått igenom något lr lagt upp vem ska ska säga vad lr hur allting ska framföras. Plus att Emily är APsjuk och kanske inte hinner bli frisk innan Torsdag. Josefine har klipptid och vill inte ändra den så de lär ju ska sluta med att jag står där helt själv. Känns Awesome!

Imorgon äre ingen skola, våran klass ska på Åhléns och inventera på förmiddan. Vi är lediga när allt är klart + att vi får 4000 att dela på. Sweeet!

Efter det så blire shopping med Emmsan som förövrigt också fyller år imorgon! Blir nog o ta en fika nånstans också.

Sen blire hem o nöta teori, bara ett test kvar nu!


Bildeeer

Pics från helgen!

 Togs första vinglaset! Go matn!
   Goaste drinken jag gjort tror jag!

 Käkade årets första jordgubbar,Gött!
     

bbq

Nyss käkat grillat och pommes. De satt gött i magan!
Nu drar till Nättisch och tjillar djäävel nu!

Peace!

1 maj

Gårkvällen var trevligt.Hade jävligt kul med vissa undantag dock! haha.
Det blev att alla B-rudarna hängde med så det var nice. Blev go matn hos Madds,drog sen till Em och förfestade lite sedan bare av till Steggo där allt folk var. Efter ett tag drog vi vidare till någon random. helt okej där med. Nättich far kom och hämtade oss kring 2.

Sjukt sliten idag, dock inte ett dugg bakis.Än iaf. haha.

Bilder kmr sen.





Jag önskar att jag aldrig träffat dig.
4 år av väntan.
4 år av ingenting.
4 år av skit.
4 år av slöseri.

Bortkastad tid och helt jävla värdelöst.


RSS 2.0