>

no need to worry love

Det blev en riktigt riktigt bra kväll igår ändå. alla kvällar borde få vara sånna!
Idag hade jag ju första dagen på ica också, det gick rätt bra iaf. Jag har jätte svårt för att "se" siffror så det blir lite jobbigt ibland då jag är osäker och måste dubbelkolla om jag skrivit rätt flera gånger. Men jag tror det kmr gå bättre när man börjar lära sig alla olika kort nr osv.

Imorgon börjar jag tidigt så det blir bara mys ikvl, ska försöka kurera mig så mycket som möjligt så jag inte blir ännu mer förkyld.

Senare i veckan blir det någon tjejkväll. Skulle vara kul om alla tjejerna kunde, var ett bra tag sedan vi var allihopa nu.

Nu ska jag kika på nyaste Gossip avsnittet.

Ny favorit -Syster Sol – Guided


26 september

Jag har nog inte skrattat så mycket som jag gjorde i torsdags. Hela resan till Sundsvall var awesome, trots två nära döden upplevelser. Antar att det inte var våran tur riktigt än.
Blev lite mer shopping än vad jag tänkt mig men det gör ingenting. It was worth every penny.

Det blev utgång i fredags..igen. Haha börjar bli lite mycket nu känner jag men hade iaf sjukt kul.
Är dock förkyld nu vilket är mindre bra då jag börjar på mitt nya jobb imorgon.
Tack vare en vän så fick jag långtids vik på ica.

Nu ska jag hoppa in i duschen och fräscha upp mig inför kvällen.
I'm so excited!


Juste klippte lugg för någon vecka sedan,


roadtrip!

Nu bär det strax av mot sundsvall och ikea!
Var typ inte ens trött när jag skulle upp och nu var det sjukt längesedan jag var uppe såhär tidigt.

Vädret är btw rätt knasigt här. Det spöregnar på baksidan men inte en droppe regn på framsidan.
Knasigt.

Hare gött folk!

21/9

Jag tror att jag är sämst på att blogga. Borde kanske lägga ner helt men tror den får vara kvar ett tag till. Snart kanske det händer något värt att skriva om. Förhoppningsvis.

Btw, om två dagar är det precis en vecka sedan jag gaddade mig! Jag blev riktigt nöjd faktiskt, ska försöka lägga upp en bild senare.
Imorgon blir det och åka till Ikea med några av tjejorna. Har en kännsla av att jag kmr hitta en massa saker som jag "måste" ha, som jag egentligen inte ens borde köpa menmen.

Nu ska jag kika Lost girl. Hittade serien för några dagar sedan och än så länge är den great!

Gnatt

Take nothing for granted.

Idag kom ett mycket efterlängtat Soa avsnitt ut! Kikade på det sedan blev det lite jobbsök innan jag drog mig till madds som nyligen flyttat in till stadn igen. Skulle inte tacka nej till en lägenhet som hennes.
När jag väl kom mig in till stan vare bara ett problem, hitta en parkering. Jag som är så snål försökte hitta en gratis parkering någonstans inte alltför långt bort eftersom det spöregnade och jag var utan jacka. Tillslut gav jag upp och tänkte betala, men då ville inte skit automaten ta emot mina pengar så fick leta vidare. Efter ca 30 minuters sökande hittade jag en parkering. Gratis dessutom.

Stannade hos madds och käkade middag. Tacos, alltid lika mumsigt! Vi kikade på Twilight också, jag håller på och läsa om böckerna så blev lite sugen. Den var dock inte mkt bättre denna gång, men det var ett tag sedan sist. Ska kika andra filmen nu.
Daniel skulle dit så jag pallrade mig hemmåt. Fy i helvete vad drygt det var att köra hem, trodde jag skulle blåsa av vägen.

Imorgon vare tänkt att jag och frida skulle börja våran roadtrip men det fick skjutas upp så på Fredag morgon bär det av istället. Jag är fett taggad.

Nu, New moon.


Pics från helgen,








RSS 2.0