>

Friday night

Fredag kväll och jag har ganska nyligen kommit hem från jobbet, första gången på länge nu jag jobbat kväll.
Imorgon börjar jag 7 och har delad tur. Jobbar hela helgen och sedan blir jag arbetslös, känns rätt tråkigt om jag ska vara ärligt, jag trivs så bra där. Men jag får förhoppningsvis hoppa in då någon är sjuk osv.

Nu när hösten närmar sig börjar det bli kallt om kvällarna igen. Jag tycker hösten är rå mysig, färgerna och mörkret. Men jag önskar att det inte behövde bli så kallt. Och regnigt.

Nu ska jag se om jag hittar någon bra film sedan blir det sängen.

GNATT!




Soon there will be fall.


9 augusti

Jag jobbar idag men har rast så for hem en snabbis för och hämta en varmare jacka och fika lite. 
Känns verkligen att hösten är påväg nu. Det är både kyligare o mörkare ute.
Jag vill att värmen ska vara kvar några veckar till. Jag jobbar hela den här veckan sedan blir jag arbetslös så nästa måndag åker jag och N upp till stugan, då kan det väl få vara fint väder tycker jag.

På torsdag är min enda lediga dag så då blir det och strosa runt på Nolia. Det är bara drygt att inträdet ska kosta så mkt.

Nu,
back to work!


Foto; jag


Before the begining

Första gången jag är inne på min blogg på evigheter sedan.
Sedan jag började jobba har jag knappt suttit vid datorn då det har inte blivit något bloggande.
Jag har typ egentligen ingenting att skriva om och känns inte så värt att bara komma med "idag har jag.." inlägg.

Men nu har jag bara en vecka kvar på jobbet så ska försöka skriva lite mer. Och försöka hitta något lite mer intressant att skriva om. Vi får väl se hur det går med det..

Börjar typ få panik nu, har inget jobb i höst och det känns typ som att världen ska gå under pga av det.
Nu är snart hösten här och de flesta börjar skolan igen. Men inte jag, känns jävligt konstigt att jag inte har någon skola att återvända till efter sommarn. Vad ska jag nu göra liksom?
Inget mer "måste gå till skolan" längre, om jag någon dag återvänder till skolbänken är det för att jag själv valt det. Vilket inte kommer hända än på ett tag.

Ska strax färga håret, blekte slingor med hätta(?) igår för första gången på flera år, blev inte bästa resultatet men kmr nog bli bättre efter jag lagt på en lite mörkare färg. Det är så drygt o ha så mörkt hår så jag måste bleka det varje gång jag vill färga det. Spec då jag lessnar rätt fort. Dock har jag haft brunt nu i typ 1 år. känns somjag byter färg varje år.

 

RSS 2.0