>

Summering av midsommar helgen

Efter att ha varit å hälsat på en kompis i en annan stad i nåra dar så bilade vi upp till Umeå på torsdagen. Trodde ett tag att vi nästan inte skulle ta oss hela vägen hem då bilen strulade med både de ena å andra. Men vi lyckades ta oss fram tillslut. Har sedan spenderat hela midsommar helgen i Gravmark med underbart folk. Jag som skulle ta det jävligt lugnt med alkohol intaget, det gick väl sådär. Var bra längesedan jag var så onykter. Flera veckor sedan jag drack över huvudtaget.. Men trots det så hade jag sjukt kul. Jag blev tydligen bästis med hälften av folket, träffade en massa soulmates, hade deeptalk och var allmänt crazy. Jag säger då de tur de händer jävligt sällan å tur det bara är midsommar en gång om året! Lördagskvällen blev väldigt lugn kan ja lova, vi var bra slita allihopa så blev å kika lite pistvakt å bara tare chill. Känner att jag börjar bli förkyld ny också, skitbra tajming då jag börjar jobba imorrn.. Menmen det är bara att härda antar jag, har inte råd att va sjuk nu.
Nu blire till å försöka sova lite, bättre sent än aldrig som dom säg!


The last goodbye

Så var det söndag igen.
Min tredje helg nykter, känns hemskt att skriva så. Låter som att man har varit alkolist ungefär. Men då vi har varit ute i princip varje helg sedan jag blev 18 så har man väl vart lite helg alkis^ . Nä men saknar inte utelivet ett dugg faktiskt.
Som igår, istället för att ligga å va schleten halva dagen så for jag å Emily iväg kl 10 å tränade med John. Blev första dagen på vårat bootcamp vi ska ha i sommar!
Efter att kört kondition i ca 2h hängde jag med John å Linus på gymmet å tränade i ca 1,5h till. Måste säga att jag är lite stolt över mig själv! Idag har jag träningsvärk så de räcker och blir över. Men d är lite skönt, då vet man att det ha tagit iaf.
Nu bli de å ta hand om disken sedan ut på en power walk!


just think about it

Move forward with determination in your mind . Always.
Don't look back and think about what could have been. Ever.

 

 

 

 

 

 
 

blir lösen ett tag!

Av lite olika anledningar kmr jag sätta lösen på bloggen ett tag framöver, vet inte hur länge men.. Kommer fortsätta skriva osv å vill ni läsa får ni väl fråga på fejjan lr checka om ja lägger upp de på insta!
Användarnamn blir såklart mabbot!

6/6

Börjar bli förkyld.. min hals känns som sandpapper ungefär. Jävligt skönt de! Jag sov ca 2h inatt och jobbade tills två och de är dö varmt ute så är helt slut! Men det är nice med värme så ska inte klaga. Ska iväg nu å träffa brudarna på stan. Ska lämna tillbaka nå grejer också, sista chansen idag. Lämnar allt till sista sekund.. yep that's me! Jäjää..

Ikväll kommer mor å far hem från Turkland, dom lär se ut som pepparkakor efter att ha varit där i två veckor.
Morsan brukar nästan bli lika brun som mig. Kan faktiskt erkänna att jag nästan saknar dom lite grann. hihi.


Liam the knaskatt!
 
Hon verkar även gilla att käka gräs nuförtiden  -.-

anything could happen

Vaknade imorse och skulle stänga av alarmet som jag ställt alldeles för tidigt med tanke på att jag somnade kring 5 tiden imorse. Såg då att jag fått ett sms där jag blev erbjuden att jobba så var ju bara att kravla sig upp. Men har fått jobba med kära Emily idag vilket var ett tag sedan sist så det var ju skoj!
Blev kvar i stan ett tag å kom väl hem kring åtta nån gång. Tänkte att jag skulle smälla i mig någon middag och sedan ta tag i städningen eftersom morsfarsan kmr hem imorgon.. Det gick ju ungefär sådär med det. Nu är klockan 1 på natten å jag har inte börjat än. Bravo Emma!
 
Vart är självkontrollen när man behöver den som bäst? Ja de är då jävligt sällan den funkar bra för mig..tyvärr.
Sedan jag kom hem har jag sett serier,lyssnat på Timbuktu och nördat vid datorn. Och är väl ungefär det jag gjort hela veckan lr liknande, förutom å jobba då.
Det är mkt som är tungt nu och jag försöker att inte deppa ner mig totalt men har inte mkt ork till någonting känns det som. Helst skulle jag vilja ligga i sängen hela dagarna och inte göra ett skit.. Tragiskt men sant. Menmen livet kan inte alltid vara på topp antar jag, bara sånt vi får ta! Få försöka ta en dag i taget och se framåt.
 
Jag träffade en person för ett tag sedan som på något underligt vis har inspirerat mig väldigt mycket. Fått mig att börja tänka mer & mer på framtiden. Fundera på vad jag verkligen vill göra i livet och vilja ta tag i saker och ting. Fått mig att försöka tro på mig själv och inte fokusera så jävla mkt på allt som är negativt. Sätta upp mål, agera och sluta övertänka och inte bry sig så jävla mycket. Att man borde göra det man älskar och sattsa på sina drömmar! 
Om jag i framtiden kan kolla tillbaka på mitt liv & säga att jag i allafall försökte borde man ju känna sig hyffsat nöjd och inte sitta där 50+ å vara bitter över livet. 
 
Kanske vet du vem du är, kanske inte. Vilket som så tackar jag dig!
 
 
 
 
 
 
 

Helgen.

Tänkte jag skulle berätta lite om hur jag spenderade min helg.
Medans de flesta andra jag känner spenderade deras på Yran, drog jag och Sebastian ner till Sundsvall på fredagen. Plockade upp Emil och begav oss sedan till en 25års fest där grabbarna skulle spela. Medans killarna var på scen fick jag agera kameraman lr  rättare sagt kameraquinna.
 
Emil ska göra en serie om sin sommar som han kmr lägga ut på sin youtube kanal. EmilAssergardMusic. Tror den skulle hete min jävla sommar eller något åt det hållet så ni får hålla utkik efter den. Kan nästan lova att det kmr finnas med ett lr annat pinsamt klipp med mig på ngt avsnitt.. Gjorde mitt bästa för att undvika kameran men det var inte det enklaste.. 
 
Efter spelningen åkte vi hem till Emil där hans kompis väntade på oss, efter många om & men bestämde vi oss för att det var lika bra att börja dra oss mot Sthlm direkt. Vilket senare visade sig vara en inte sådär jätte bra idé kanske. 
Så kl 6 på morgonen började vi bila till stockholm utan att ha sovit ett skit på ca 24h. As smart..
Men det gick ju bra ändå. Väl framme så tog det ett par timmar att hitta någonstans att parkera också. Måste dock få säga att jag körde ju som en Gud! Typ..hahah. Efter att ha käkat & hängt i bilen ett par timmar var det sedan äntligen dags. Vi begav oss mot Friends arenan och Kiss konserten! 
Var min första riktiga konsert och den var grymt bra! Det var en show som hette duga och bandet var asm!
Helgen har varit både kaotisk och underbar. Och jag tackar för sjukt bra sällskap!
 
Också bju jag på en bildbomb!
 
Killarna riggar inför spelningen
 
 
 
 
 
 
 
Stannade på en rastplats i Tönnebro (?)
 
 
 
 
Hittade Kanada gäss
 
 
 
 
 
 
 
 
Regnade mestadels i Stockholm
 
 
 
Sebastian plockade blommor    
 
Som jag sedan gav bort
 
 
 
 
Han hatar inte att gå barfota iaf. 

We accept the love we think we deserve

Såg just klart en jävligt bra film, The perks of being a wallflower. Filmen är baserad på en bok skriven av Stephen Chbosky. Handlar om en inåtvänd kille som börjar sitt första år på high school där han blir vän med två lite speciella  människor som visar honom deras värld.
 
Det var sjukt bra, lite lagomt konstig och hade väldigt bra musik. Klart sevärd!
 
 
 

Måndag 6/1

God morgon världen!
 
Vaknade nyss så nu blire å slänga i mig lite frulle och sedan bäre av till stan. Ska lämna in mor å fars bil på verkstan typ. Sedan resten av dagen borde jag storstäda men vi får väl se hur de blir med det. Har en känsla av att den här dagen kmr spenderas mestadels i sängen. 
 
Ännu en helg har passerat, jag spenderade min helg en del i Sundsvall och en del i huvudstaden vår.
Ska berätta mer om det sen, mina rostade mackor väntar på mig så 
 
 
Adjö!

RSS 2.0