>

all work no play

Är hemma på middags rast för tillfället. Så typiskt att det ska va strålande sål och varm idag men igår när jag var ledig va det bara skitväder. Ca 3 timmar kvar nu så bara att härda ut.

Ska gå ut och sätta mig i solen en stund innan det är blir dags för jobb igen.
Haha blev ett hemskt ointressant inlägg nu.
Ciao!

In the darkest hour there might be light

Jag har totalt vändt om dygnet i sommar, somnar aldrig före halv 4 iaf. Tur att jag aldrig börjar förän kl 2, kanske därför jag är uppe så sent också, beacuse I can.
Jag känner mig "hemlös" lr inte direkt hemlös men jag har som inget fast hem just nu. För tillfället har jag lägheten och "hemma i Sävar". Sjukt svårt och få någon bra sömn då jag byter ställe just när jag börjat vänja mig att sova på ngt av ställena. Men det blir nog bättre efter sommarvicket.
 
Har just betalat alla räkningar och sitter just nu och sörjer över att jag kmr o missa JB konserten. Pinsamt men sant, jag hoppades på att få biljetter. Såg just på en tjejs blogg att hon köpt VIP biljetter. Jag är avis, jag vill också!
Är det någon som har lr känner någon som har biljetter att sälja, HOLLA AT ME! Snälla.
 
Hur är livet annars då? Tjaa är virrig och stressad som vanligt.Inget konstigt där. Aningen lugnare än vanligt dock så min hjärna får kanske återhämta sig lite. Missar allt roligt som hänt och kmr hända i sommar dock, men  I need tha cash så är bara o bita ihop antar jag.
Hade chansen att åka till Sundsvall o se Bryan Adams nästan gratis nu på fredag men måste på ett bröllop på lördag så det sket sig. Fett besviken meeen whut to do.
 
Nu ska jag läsa min nya bok o lyssna på lite JB.
Gnatt folks!

rubrik

Började se Terra Nova i veckan. Varje gång den gått på reklam har jag tyckt att den verkat vara sjukt dålig men i söndags, i brist på annat, såg jag o emmsan ett avsnitt av det på tvn . Den verkade helt ok, spännande o hade inget annat o se på så tänkte att jag skulle ge den en chans. Och tur va väl det, har sett alla avsnitt som kommit ut och den är riktigt bra faktiskt! Så har ni inget bättre för den så kolla in den!

På lördag vankas det paintball ser det ut som. Ska bli spännande, aldrig testat förut men har alltid velat så det ska bli skoj. Sjukt nojjig över att det kmr göra ont, och jag kmr förmodligen suga på det men det ska ändå bli roligt. då har man iaf provat på.

Några kompisar försöker dra ihop ett gäng o hoppa fallskärm också. Det hade vart grymt fränt men är ju sjukt höjdrädd så är förmodligen ingen bra ide för mig. Men det är något jag haft på min lista på saker jag ska göra innan jag dör. Jag vill ju så gärna! men jag kmr förmodligen svimma innan jag ens lämnat helikoptern lr planet lr vare nu kmr va man ska hoppa ut ifrån. Men grymt hade det varit.

nu ska jag kika gossip sen blire sängen. Måste fan börja vända dygnet snart.
Gnatt på er folks!

 
Hösten 2010

Evil spelled backwards is live

Long time no see folks!
 
Den här gången har jag iaf en anledning till kass uppdatering. 
Jag äger ingen dator. Det är snart fyra veckor sedan Jag flyttade och jag har fortfarande inte skaffat mig en dator. Anledningen är för att jag anser att jag inte behövt en då jag kan göra det mesta på telefonen, förutom att blogga då. Men efter sommaren ska jag skaffa en. Ska försöka gulla med mina päron och se om jag kan få låna hem deras ibland.
 
Har som sagt bott i stan i snart en månad, bor tsm med en gammal barndomskompis och än så länge har det funkat bara bra. Det är så skönt o bo i stan, allt blir så mkt enklare. Förutom jobbet då. Kommer blir dyrt och pendla så nu i sommar blire o sova i sävar rätt ofta. Sen blire nog o söka ngt i stan, vilket suger för jag trivs sjukt bra där jag är nu. Men what to do..
 
Har även gått och blivit förälskad i Pearl jam. Har lyssnat lite grann på dom tidigare men bara nån enstaka låt. Såg en dokumentär om dom för ett tag sedan och sen var jag hooked. Dom är underbara!
 
Pearl Jam – Crown of Thorns - 10th Anniversary Show - MGM Grand - Las Vegas, NV 10/22/2000
 
Nej dags o sova nu, arbetsdag imorgon.
Weei!
 
 
GodNatt!
 
 
Bästaste Jennsan <3
 
 

RSS 2.0