>

Ja må ja leva, Ja må ja leva, Ja må ja leva uti hundrade år!!!

GRATTIS PÅ MIG!!

Äntligen 18!
Och det känns större än vad det förmodligen är egentligen. Om jag känner mig själv rätt så lär jag glömt bort det redan nästa vecka. Då sitter jag där och grubblar över vem som kan köpa snus åt mig. hahah.
Det är helt sjukt vad tiden går fort egentligen. Jag känner mig typ gammal,sad girl. Nej den här dagen har man ändå väntat på länge! haha.
Om 24 timmar sitter jag på krogen, as kalas!



18År


There's a pretty little thing waiting for the king

Sitter och läser i körkortsboken i väntan på att 90210 ska ladda klart.  Jag hatar den här boken, jag önskar att jag hade haft fotografiskt minne. Läst boken en gång och allting satt som sen, hade inte varit helt fel.

Jag sov till halv 1 idag och är ändå AStrött, BW är söt och go,men satan så jobbig han är på natten. Ca en gång i timmen  väcks man av en jamande BW som ska leka och typ gå på en ansikte. Det är så frustrerande, jag vet inte vad han vill heller jag försöker leka med honom men nej, han bara jamar och springer omkring.
Jag älskar honom,men jag hoppas det här går över snart. haha.

Imorgon så blire att gå till skolan iaf, ursch, kmr aldrig ta mig upp. Men jag har ju iaf en alldeles levande väckarklocka nu så det kanske blir lite lättare. Hoppas det blir en slapp dag iaf, måste även köpa snus och dricka till på lördag.
Det känns helt galet, om bara 2 dagar så är jag 18! Det känns som det var igår man oroade sig för att börja högstadiet typ.

Galet.

Kissäää

Hola mi frienda!

Igår fyllde morsan 50 bast, det var sjukt mycket folk här hela dagen. Jag säger bara ursh så jobbigt, inte alls kul när man typ har feber och helst bara vill dö i sängen. Var mest och hjälpte till i köket, orkade inte gå runt och hälsa på alla.

Var hemma idag också,tror inte jag går imorgon heller.Inte om jag mår så här.Bajs.
Vi har köpt en bäddsoffa idag också,lr mami gjorde det. Svart divan, as nice.
Sen så var vi även och hämtade hem lille missen. Jääääätte töt är den,hoppas den trvis bara och allt kmr gå asm. första gången jag har ett sånt här djur, har bara haft hamster och fågel tidigare. Menmen, måste säga att jag älskar min förtidiga födelsedags present. Har döpt den lilla krabaten till Bengt-Villhelm lr BV. Lr tillsvidare så heter den så iaf.

Nu ska jag se 90210 & mysa med missen!

Smell u lateer!



4 dagar kvar!


Svinkoppor & ringorm

Var på vårdcentralen och precis som väntat så fick jag reda på att även jag har Svinkoppor. jag tackar en viss person för det^. Och inte nog med det så har jag även Ringorm. Okej, det är väl inte särskilt faligt bara ett litet utslag som varken gör ont lr syns särskilt mkt.
Men de där jävla svinkopporna, som lyckligtvis bara är en än så länge, gör ont som fan,svider och ser bara äckligt ut. Det ser allvarligt ut som om jag har pesten lr något annat vidrigt. Och det sitter verkligen på bästa tänkbara ställe, just vid mungipan. Wei! Det blir bara större och större också! Fan vad arg jag blir, jag ska alltid lyckas.

Det kom på bra tidpunkt också, ska nämligen ner till Övik imorgon och vara hårmodell, känns ju sådär lagom kul med västa äckel såret mitt i ansiktet. Blä på mig just nu.
Jag hoppas att det blivit lite bättre till imorgon iaf för som det är just nu vill jag inte ens gå utanför dörren.


trettondag jul

Hejhej,

skriver alltmer sällan nu jag vet. Jag ska försöka bli bättre, promiis.

Nyår var helt okej, min första nyår som inte sög anus iaf så det va skönt. Det var väldigt lungt faktiskt, vi var några stycken hemma hos mig, käkade middag,spelade lite spel, smällde smällare osv. Lungt men roligt blev de.

Såg nyss Peter Pan, är jag konstig som faktiskt tycker om den filmen? Hah venne,jag tycker den är mysig iaf.
Jag ska strax bege mig till Nettan, känns lite smått drygt att måsta gå dit faktiskt, iaf då det -24 ute. Om jag gullar lite med far min så kanske jag har tur och får skjuts.

I helgen blir det nog bio, Emily säger att jag bara mååste se Avatar,den skulle tydligen vara asm men jag tvivlar på att jag kmr tycka det då jag inte brukar gilla sådana filmer, men hon ska bjuda mig och bevisa mig fel så vi ser väl om hon har rätt ahah, förlorar iaf ingenting på det.
Det blir även bio på  måndag förhoppningsvis lr tidigt till veckan iaf, då blir det Snabba cash där våran snygging Joel Kinnaman är med. Köpte boken i förrgår faktiskt. Och gissa vem som var på omslaget? Japp, snyggingen själv. Har läst boken tidigare tyckte då att den var väldigt bra så ser fram emot filmen.

Hittade en gambild på mig och nätt, tro vi gick i åttan här, haha.




RSS 2.0