>

360

Jag förstår inte hur man kan vara så otroligt lycklig och olycklig på samma gång. Hur man kan vara olycklig när man egentligen borde vara hur jävla lycklig som helst. Hur en liten skitsak kan få hela ens värld att rasera.
Idag har jag egentligen haft en rätt bra dag, riktigt bra dag egentligen. Konstigt hur snabbt saker förändras, hur snabbt mitt humör ändras. Jag skyller på pms för tillfället.
Den här veckan har jag varit sjukt jävla lycklig och bara mått allmänt bra och emellanåt varit sjukt olycklig, bara vänt helt plötsligt. Känslorna har gjort en 360 på nån sekund.

Livet är allt bra fuckat ibland.

dagens bästa - The Box Tops – The Letter

I don't wanna walk around with you

Hellu!

Imorgon är det första gången jag kommer vara själv så första riktiga jobb dagen. Jag hoppas det kommer gå bra, men de tror jag nog.
Jag gjort absolut ingenting ikväll typ, bara degat framför datorn. Har massa grejor jag borde göra men det känns inte direkt lockande. Jag är ofta sådär, vet att jag verkligen borde göra en grej men gör det ändå inte. Jag är typ sjukligt lat och ohälsosamt envis. Och rätt grinig däremellan. Jupp, sån är jag. Jag ska försöka ta tag i o ändra på det där.. någon gång framöver. Orkar inte just nu.
Fast nu låter det som att jag är typ världens tråkigaste och jobbigaste person och det tycker jag väl inte riktigt stämmer, ibland möjligtvis men jag tror jag kan vara ganska roligt ibland också. Lr inte sådär att jag skämtar bra lr så, lr jag tkr mina skämt är roliga men inte enligt mina vänner.. Men vad vet dom, det är nog dom som inte riktigt vet vad bra humor är. Men rolig på ett litet tokigt sätt tror jag, får för mig massa galna saker ibland. Också är jag rätt duktig på att göra bort mig.
Jaja, nu blev de bara massa svammel här,nu ska jag börja pyssla med en grej tror jag. Pyssel är roligt, fast jobbigt. Nä nu ska jag inte bli lat.

Harne gött folk!

Dagens låt - The Box Tops – The Letter

Inskolning

Minns inte om jag nämnt det tidigare men kmr jobba inom hemtjänsten i sommar och även lite nu förhoppningsvis. Har nu inskolning i 3 dagar, började igår så andra dagen idag. Jobbade eftermiddag/kväll idag. Det känns faktiskt rätt bra. Jag som sa att jag absolut inte skulle klara av att jobba på bruksbacken, inte ens hemtjänsten. Se så det kan gå, tror faktiskt det kommer gå riktigt bra också, det känns så. Just nu följer jag med mest och ser hur allt går till men jag tror att när jag väl lärt mig allting och blivit lite mer van så kommer jag trivas bra med detta. På torsdag kommer jag åka omkring själv för första gången, kommer förhoppningsvis gå bra. Är lite nervis menmen.
Igår var första gången på evigheter jag var pigg efter jag slutat,fastän jag började kl 7. Jobb,skola,praktik, spelar ingen roll, jag brukar va helt slut. Även om jag slutat tidigt.
For och cyklade en sväng när jag kom hem till och med, fastän det blåste som tusan. Hade motvind mestadels men blev inte ens lite irriterad. Va ba ännu gladare typ. Det var så jävla skönt!
Sov rätt dåligt inatt dock, är lite sjuk o tror jag hade feber inatt för svettades och frös om varannat och hade asmkt hosta. Vaknade sedan halv 7 och var klarvaken. Jag började inte förän 1 så det var lite irriterande, försökte somna om fram till kl 10 iaf.

Nu ska jag sussa, börjar 7 imorrn igen.
Sov gott folks!

Dagens bästa - Red Hot Chili Peppers – Under The Bridge

Don't rain on my parade

Hallå, vad hände med vädret?
Världens tråkigaste väder idag, blev lite smått deprimerad när jag kollade ut genom fönstret i morse.
Fast egentligen gör det inte så mkt, får gärna va sånt här väder på dagarna då jag ändå bara står inne på lagret. När det är fint väder vill man bara ut ju.

Just sett klart sista avsnittet av life unexpected, hur bra serie som helst!
Nu ska jag skynda in till stan. Back to Boom!





No one can take your place, I can't even describe with words what you make me feel

What's new pussycat?

Var ute och fotade kisse dag,





look at your game girl

Hellu folks!

Kom hem från N för ett tag sedan, försöker få mig själv till att städa rummet men det går inte så bra.
Helgen har varit helt ok. I fredags blev det en spontanutgång med Linn, var väldigt trevligt att träffa hon igen, var som ett tag sedan sist. Vi tappade dock bort varandra nästan direkt vi kom till 5ive, det var sjukt mkt folk där, lite för mycket. Men jag hade ändå rätt kul, till och från, då man slapp springa runt och leta reda på någon man kände.

Lördagen spenderades i sängen större delen av dagen, var sjukt sliten och huvudvärken var inte riktigt och leka med.

Nu, städning!

Dagens bästa - Jonas Matsson – On My Own

Vamps utee!

Vamipre diaries har kommit!!


I dream about the moon, I dream about the stars, I dream about the unpossible

Idag såg jag trassel för första gången, helt ok. Dock inte så bra som folk påstått tycker jag.
Imorgon är det fredag! Jag välkomnar helgen med öppen famn, det blir nog bara en lugn helg tror jag. Möjligtvis bobyfest men får se hur de blir med det.

Jag har letat efter en "tant" hatt jätte länge och igår hittade jag en jag verkligen ville ha men då kostade den 150 jävla spänn, och  för mig som är fattig för tillfället var det inte värt pengarna. Och det var fan på myrorna. Dock köpte jag tre filmer, 15 spänn för 3 st, inte så dåligt va. Det är dock vhs, jag är typ ända personen jag känner som skulle köpa vhs filmer. Menmen, billigt är braa.

Juste, hittade spindeln idag när jag skulle byta sängkläder, den låg död på golvet. Wiho!
Sover dock i brors rum inatt igen, bäddsoffan är så jävla skön! hehe.
Nu ska jag mysa ner mig i sängen o läsa lite.
Gnatt!



Foto; jag

Your my light in the dark


Praktik

Ingen skola för mig på 7 veckor nu, har börjat med praktiken nu iveckan. Jag är på boom, det är väl helt okej, har inte fått göra så mkt mer än o prismärka och packa upp varor än men det kommer väl antar jag.
Jag borde egentligen ligga och sussa nu antar jag men har fastnat för en ny serie (ovanligt^) the united states of Tara heter den, den handlar om Tara som har flera personligher/alteregos typ. Det är rätt sjuk, och rätt rolig.
Kan iaf inte sluta kika än.

Juste, en fet äcklig jävla spindel har tagit över mitt rum.
Jag ligger i sängen och ser på tv när jag i ögonvrån ser en fet spindel krypa på min kudde. Jag flyger upp ur sängen och ska döda den men då hittar jag den naturligtvis inte. Jävla äckeldjur.
Så nu har jag flyttat till min brors rum(numera tv-rum). Tur att våran bäddsoffa är skön för jag återvänder inte förän rummet är spindelfritt och storstädat.
Förra gånden hann jag iaf döda spindeljäveln.
Ursch.

Nu ska jag sussa och lär drömma äckeldrömmar och äckelspindlar.
Gnatt på er folks.

Dagens bästa - Pop Feast – Galway Girl


RSS 2.0