>

Sista minuten packning!

Panikar lite grann för tillfället. Ska ALLTID skjuta på saker i sista sekund, att jag aldrig lär mig..
Imorgon flyttar jag och jag började inte packa förän ca 3 timmar sedan. Väldigt lyckat.
Tack som fan till Emma som hjälpt mig ikväll!

Imorgon kväll kommer även mamma och pappa hem från turkland så måste inte bara hinna packa tills imorgon utan också städa huset, gärna hinna få några timmars sömn också.. Känner mig inte alls tressad. Nejnej.

Igår var jag på Rex med dessa brudar,dom hade sommar premiär och det var grymt mycket folk. Var riktigt kul att träffa dom, var sjukt länge sedan nu.


sömnbrist, beiber och rosa hår.

God morgon på er! Lr godkväll för mig som inte gått och lagt mig än. Har haft sjukt svårt och sova den senaste veckan, inte roligt alls..
För er som inte redan visste det så flyttar jag snart, från och med torsdag är jag inte längre bosatt i sävar. weeho!
Jag har dock inte packat så mkt än, absolut inte så mkt som skulle behövas men förhoppningsvis hinner jag det mesta innan torsdagen är här.
För er som inte heller redan visste så har jag nuförtiden delvis rosa o delvis svart hår. Lite inslag av lila äre också. Ska dock tillbaka till frissan o färga en gång till, den rosa färgen tog inte ordentligt på vissa ställen så ser nästan orange ut. Ska försöka lägga upp någon bild senare.
En till sak som kanske inte aallt för många vet så är jag innert inte lite av en beliber.There I said it!
Har gått från att avsky honom till att smygälska honom. En sak som jag stöör mig på så otroligt mkt bara är att alltid i intervjuer så säger han "like" sisådär en miljard ggr. Så sjukt irriterande!
Nä nu äre dags o knoppa, blir en låång dag imorrn, lr tjaa, idag.
GNATT på er folks!

RSS 2.0