>

Rollercoaster ride

Faan! Vem bestämde att livet skulle vara så svårt, varför kunde inte allt bara få vara enkelt och gå lätt.
Varfööööör? just nu känns hela mitt liv som ett stort fett jävla frågetecken.
Jag är så jävla arg just nu,jag brinner typ,arg upprrörd uppriven fan alla satans jävla kännslor på en och samma gång. Jag vet varken ut lr in,har ingen aning om vart fan ja ska ta vägen. Låter helt emo lr störd lr nått nu men så är det. Mitt liv en stor jävla smet,allt är upp och ner bara!
Tack för vissa människor som gör livet lite lättare att leva. Ni vet vilka ni är,älskar er så jävla mkt utan er är jag ingenting.


Diggin a hole & the walls are caving in

behind me, airs gettin thin but im trying

im breathing in

come find me


 

it hasnt felt like this before

it hasnt felt like home..before you


 

And i know its easy to say, but its harder to feel this way

And i miss you more than i should, than i thought i could,





Tänk om man bara kunde vrida tillbaka tiden,tillbaka till tiden som liten,riktigt liten. Då nästintill allt var bra,största sorgen var typ då benet på en docka gått sönder lr liknande,största lyckan,få vara uppe 40 min längre,första snön.m.m
Om man bara kunde stanna i den tiden. Fast då förståss skulle ja aldrig träffat på dom bästa människorna ja har just nu.
Önskar baraa att saker och ting kunde börja gå lite lättare. Jag saknar sommaren,trots allting så var de nog bästa tiden i mitt liv hitlills. Kommer det bättre tider? Det väntar att se antar jag.
Sry för mina bajstråkiga deprimerande inlägg,lär nog bli några sånna,hoppas på bättre snart dock.


Life goes upp and down just like a rollercoaster ride, upp and down just like a rollercoaster ride,


-

Redan onsdag halva lovet har redan gått. Har typ inte gjort ett piss bara varit med F. Det här lovet är totalt förstört typ, F tack för att du finns du vet vad jag har sagt, tack för att iaf du lyssnar när andra inte gör det. Tack. Vi har alltid roligt tillsammans,Järngänget och superbrudarna, hahah.

Får se vad som händer ikvl lär ju ska bli o va med Frida eller ba va hemma och typ sova.
är så jävla lesss just nu,måste hålla igång hela tiden eller fösöka sova vilket inte går då kmr d krypande,
Nej måste skärpa mmig nu,ta mig samman. Jag tror jag ska göra mami glad och städa lite nu.
BTw, klippte mig ju för ett tag sedan nu men ska snart lägga in en bild!
Puss

Varför gråter Gud?

Det brukade jag alltid fråga mamma när jag var liten och det regnade. Kan han inte bara sluta.

Nu är jag riktigt är less, är bara så sjukt irriterad på allt och alla, så förlåt om ja brunnit på ngn utan anledning! Jag har varit sur, less och allmänt deprimerad sedan Småföretagandet idag. Jag vill ha fredag nu! Vill ha Jul nu! Vill ha snö nu! Istället för det jävla pissvädret vi har idaag..
snart helg en dag kvar,dock den drygaste typ, sista provet i provet imorrn, sen helg. Skönt.Provet idag kändes lite sådär,tror inte jag kommer att klara det. Fick faktiskt VG på datakunskapsprovet,känner mig lite små stolt,det trodde ja aldrig!

Imorrn efter skolan ska jag gå och kolla på mjukisbyxorna & lite annat om jag hinner,borde hinna eftersom jag blev fetdissad av en liten filur, och sen blire o klippa mig. Vet fortfarande inte hur jag ska göra hjälp miig!! Lugg lr snelugg?!
Sen på kvällen ska jag träffa Clara och Frida. Sweet! Ska sova hos Frida,vi åker till hennes stuga kl 9 imorgon bitti,känns inte så lockande meen lite får man ju offra för lillflickans skull.
Men nu skajag fortsätta städa,

Btw, Kolla in tävlingen på Denises blogg!

http://framtidsval.blogg.se

Puss


Awsoome! 
                
  
    

HakunaMatata

HejHej, jag har världens julkänsla, det är helt sjukt. Ge mig jul nu!
Jag håller på att baka brownies så sitter bara o väntar på att dom ska grädda klart sen blire att mysa med glass & brownies framför ugly Betty & Desperates. Det ska bli sweet!

Ganska skönt med helg snart, den här veckan har varit så jävla dryg! 3 prov, ett i tisdags, ett i morrn och ett på fredag, borde plugga satan ikvl men orkar verkligen inte,ska vara duktig sen, men inte just nu.. efter betty o desperate fast då efter d äre ju greys.. hmm.jobbigt läge, aja får väl se hur mkt plugg jag lyckas med ikvl..
I helgen ska jag bara tare lungt med mina brudar iaf. På fredag ska jag nog hitta på något med Clara sen på lördag ska jag följa med Frida till hennes stuga, kommer hem på söndag.
Var och beställde klipptid idag btw, på fredag blire av, för er som inte vet så är jag numera korthårig,eller ja för mig är det iaf kort, ungefär till axlarna är det. Fick ba något infall en helg så morsan klippte av ded köksaxen i stugan,blev ändå bra, ska klippa ännu lite kortare och funderar på att klippa lugg igen,dock inte säker än.. Vad tycker ni?

              
   Snelugg?                                     Lugg?

Jag måste börja tjäna pengar till språkresan,inga jobb får jag heller, någon som har något förslag va man kan göra?
Hittade en assnygg kofta idag,lång, brun och är typ stickad, asmysig. Ska även få nya mjukis & prasselbyxor snart, Adidas of cooourse!!
Nu ska jag lässa mig och mysa framför tvn!
Puss!

1,2,3 ost!

HejHej,var ett tag sedan jag skrev nu,har haft så fullt upp. Den här veckan har verkligen inte varit min vecka! Allting har gått emot mig, nej usch! skönt med helg nu iaf.
Har fullt upp i skolan nu,känns as drygt,haft 2 prov i veckan, datakunskap och svenska referat + läxa sen nu i veckan har jag 3 prov til + läxa! är så jävla less nu, jag funderar på att hoppa av, har snackat med pärona om det dom blev väl inte alltför glada menmen... Vi får väl se hur det blir.

Igår sov jag hos Frida,det var trevligt trodde inte att jag skulle hinna träffa henne meen fick ju göra det ändå så det var sweet,vi målade naglarna ganska vackert iaf! Det går aldelles för lång tid innan jag hör av Clara eller Frida nu förtiden,inte bra..


Blev ganska snyggt tycker jag..haha

Ikväll ska jag vara med Jossa och bara ta det lungt typ, vi ska först käka på rappe och sen hyra en film,vi hade tänkt se darkness falls men de va ingen som hade den så de gick inte så vi får väl hyra någon annan läskig film.
Såg  A walk to remember igår förssesten, det måste ju typ vara en av världen finaste filmer!
       
bäääst!


Jag vill se One three hill! såg på det till halv 4 igår natt, såg till 2 på s. 6 sen dog den, Frida somnade förståss efter första avsnittet vi såg.
Jag hatar Carrie, kan ingen bara skjuta hon!!

Allting kommer lösas och bli bättre igen, om du har pengar i fickan eller ett ess i din arm..
Jag har hakat upp mig på Afsi & Filthy, Jobb & Natten till idag.


AsBra!


Nej nu måste jag verkligen börja göra mig iordning, ha en bra kväll alla!
Puss!

RSS 2.0