>

Valborg sucks

Valborg kommer att suga penis,helt klart.

Bli typ arg o besviken,det blir alltid ngt sånt här. Allting skiter sig alltid!
Jag har lust at bara vara hemma ikvl orkar inte göra ngt,kmr ändå inte orka följa med till stan kmr,hinner inte sova när jag kmr hem så kmr vara helt slut efter brännbollen och allt.

Det blev bara Jossa och Linn som ska käka hos mig,Nicke ska äta hos Clara och Jennifär o yavve sku va i bodbyn.
Känns skit kul verkliiigen. Åh är så jävla opeppad på allt,jag har verkligen ingen lust att vara med alla.
Blir alltid ba baaaaaaajs,ingenting blir typ som jag hade tänkt mig.

Har sovit rätt så få timmar inatt,osminkad med svullna ögon oc ser ut som jävel idag,fett nice^^
Är på så jävla dåligt humör och även idag känns det som att någon bytt ut mitt blod mot bly.
Awesome.

Är så jääävla taggad alltså...

jahaaaa

värt så jävla ovärd dag.

Den här dagen har sugit rööövhål,har varit hur slut och trött på skolan som helst,jag orkade knappt ta mig till matsalen,när jag väl kom dit fick jag knappt i mig annat än sallad. Min kropp har varit helt fuckade de här två senaste veckorna,jag orkar inte med någonting,min kropp väger bly,är mer irriterad än valigt och har huvudvärk.

HAr bråkat sönde med mor och far ikvl typ,emil kom förbi kanske på bästa och värsta tillfället,följde i alla fall med honom till Frida ett tag,pallade inte vara hemma och clara var på ett möte. Han typ inte med någonigt som jag borde ha gjort ikvl så det kommer bli superstressigt imorgon. Blää jag var super taggad,nu vet jag inte längre,party på storhelger brukar ändå alltid o ha en tendens till att spåra.

Nej nu ska jag faktiskt försöka ta och sova så jag kaanske har en chans att orka med imorrn.
Puss



Att du ens ska försöka förstå är som att plocka ner månen från himmlen.
Omöjligt.

ngbjöbfojö-

Jag är så satans aaaarg så det finns inte jag sprängs snaaaaaaart!!!!!!!
JÄVLABAJSFITTFÖRÄÄÄÄLDRAR!!!!!!!!!!!!

Svenska

Sitter och har bajstråkig svenska nu,vi har nyss haft idrott och vi fick spela brännboll i det underbara vädret,jag sträckte mig,kul? NEJ!
Om inte jag kan spela imorgon tar jag ju typ livet av mig..

Imorrn äre ju valborg och vi slutar 20 över 2,jag och J drar hem med 12.20 och sedan ska vi dra och handla lite grejer till kvällen. Jossa,Linn och Nicklas ska komma dirr efter skolan typ och vi ska käka hos mig,grillat såklart! Emily och Madde kanske också joinar oss. Sen så kmr Emil,Fridolf, Elias och Clara och chillar med oss,vi ska blanda lite drinkar osv sen så ska vi möta upp Linus och co och då ska vi spela brännboooll! Efter det blire o dra förbi en sväng på majbrasan och sedan bäre av till stadn!

Var med Clariz igår,det var hur trevligt som helst,vi har typ inte v varit med varandra på evigheter,vi satt bara och pratade på som vanligt typ,ska typ träffa hon ikväll också så det blir säkert awesome.


Älskaaaade Clariizz.

pärlsocker.

Dålig uppdatering idag,
v slutade 20 över 11 idag så det var ganska chill så drog hem ja mig och sov en halvtimma typ sen blev de o käka ananaas o dega framför tvn.
Gjorde maten idag faktiskt,lr mami hjälpte lite,gjorde pannkaka,blev great.
Alltså jag har typ ingenting att skriva om,jag har inte gjort någonting idag typ, tragiskt.
Jag har kollat på tv,duschat,städat lite och bakat negerbollar.
Jag var kass och råkade smälta smöret innan så dom blev ju som dom blev,men gott smakarom iaf!

Juste träffade Clara idag på bussn,var typ på bajshumör innan men blev på as bra humör efter vi snackat så det var trevligt. Jag ska kanske vara med hon och Emil imorgon och sen på onsdag också,det kmr bli kanon.

Nu ska jag se Gossip.


GNATT som Linn säger.


P.s Linn,glöm int o ringa mig imorgon!


Brännboll på hög nivå.

Jag har nyss sett klart 2 weeks notice med mami,ska se sex and the city nu sen sova,ska ju upp bajstidigt imorrn eftersom att jag fortfarande måste åka med pappa^.

Ja vi fick i alla fall ihop några som var på och spela brännboll, jag och jottan har typ fått dille på brännboll nu men fan vad kul det var! Det kanske inte var den seriösaste brännbolls match menmen fett kul hade vi i alla fall!



Vissa av oss har ju int sådär great kondis.




Emil var fett snygg i min jacka också.

Jag har i alla fall haft en sjukt bra söndag för första gången på sjukt länge! Har varit hur kul som hellst ikv, måste göras om,hoppas vi lyckas få med nå fler också då!

GodNatt!


Söndag

For till Nicklas igår,sov där fast det inte var tänkt så,träffade även Jennifär igår,det var great.
Har var sjukt varmt idag,jag fattar inte hur jag ska klara 3 veckor i Malta när jag inte ens pallar värmen i Sverige.

Just nu sitter jag och väntar på att Jossan ska komma hit,vi har lyckats dra ihop lite folk så vi ska spela brännboll,när hon kmr hit ska vi försöka få tag på lite mer folk. Det kommer bli aweesome!

Men nu ska jag klä om,
Hedda!


Lördag

Vaknade lite senare än tänkt idag,det är hur fint väder som helst ute och jag har typ bara legat inne och sett film,skammligt.

Ska snart klä på mig och fixa till mig lite sen ska jag nog hjälpa mor med maten tror jag.
Ikväll ska jag vara med Nicklas tror ja,får väl se vad vi hittar på,venne om vi ska vara i stan lr i sävar än.
Nicklas ring mig!


Igår var jag med Jossa,Nicklas och Emil,typ bara slitet,när Emil och Nicklas kom hit så for vi till Jossa nästan dir,fikade där och drog sedan till mig. Hemma hos mig satt vi ba och snacka typ och såg Dude were's my car.
Det blev inte så att Nettan kom,tyvär..

Fredag!

Den här dagen har varit jävligt chill faktiskt,vi hade nationella i engelska A, det gick hyffast bra, sen så fick vi sluta efter det så jag slutade typ kring halv 10 -10 tiden, vi stannade kvar o käkade på skolan sedan gick jag och jossa runt lite på stan och tog sedan 12.20 bussn hem.
Nu efter maten har jag suttit och snackat mad mami i säkert 40 min om olika grejer dom gjorde när dom var i min ålder osv. Jag älskar typ att höra om när dom var unga,jag önskar att jag också var tonåring på den tiden!

Snart så kommer Nicklas och Emil hit vi ska typ dra till Nettan,får se vad vi ska hitta på,kanske tittar förbi Jossan som fyller 17 idag. Men nu ska jag göra mig i ordning.

Ha en super kväll för de har iaf jag tänkt o ha.

Hedda!

Grattis Jossa!

Hola!

Vi slutade halv 2 idag,har bara haft prov och en riktig lektion,kanska chill!
Efter skolan gick jag,Madds,Emily,Emett och Jossa ner på stan för att chilla med glass och steka i solen. Vi gick på några affärer sedan gick vi till torget och köpte glass. Eller dom köpte glass,not me hade inga pengar och Nicklas som även kom och joinade oss hade glömt pengarna som ja sku få. Strax efter de så försvann alla och kvar var bara jag och Nicklas, drog på stadium osv.  Men efter ett tag så mötte vi Jossa och Emett igen,jossa drog hem men E stannade med oss. Vi chillade på Åhlens mestadels.

Blev inget party i Bodbyn imorrn,ingen ville hyra. Tycker ändå lite synd om F eftersom hon har fyllt år och allt förtår man ju att hon ville göra ngt. Hade tänkt att vi kunde ha ngn film/spel kväll lr ngt istl meen då gick inte. Känns som att jag inte träffat Frida på evigheter. Aja får väl se vad det blir imorgon då.

Ska i alla fall iväg till Nettan nu.

Hedda!


Addicted, pathetic, predicted

Har varit på skolan från 20 i 8 till 6 idag,får inte åka buss på morgon längre och hade nån after school grej idag men det var faktiskt rätt kul,fick 4 ballonger också,lr Jossan fick en.
Förövrigt så har det varit en rätt bra dag idag,jag och Emett gick en promis på idrotten,var ju så jävla fint väder. Vi fastnade i en lekpark och hade huur skoj som helt. Man ska ju va barn så länge man kan, right?

Fest i Bodbyn på fredag kanske,vet inte om jag är så taggad,har typ ingen lust att fara egentligen men Frida har ju fyllt år så vill ändå va med och fira hon. Får se hur jag gör,har int bestämt mig än.

Har prov i idrott imorgon så måste plugga som fan ikvl. Känns som att vi har hur mycket som helst i skolan just nu. As jobbigt jag vet typ inte ens hälften som måste göras. Not good!
Aja nu ska jag gå och plugga,
Harneee!





 Out in the distance small faces in pain
Came along always in search
Of entering dreams
They all fade away, to return some other day


bleh

Äckligt kall och sjukt jävla less.


Fuck you all goodnight.




 

Du ÄR kass.


Snus och Choklad.

Det och kanske ciggizar är det enda som lugnar nerverna när jag är på dåligt humör så tack gode gud för det.

Är sååå less nu,vet att jag har sagt att jag ska bättra mig,ett antalgånger, men efter det här har jag fan inte lust längre. Jag har lust att bli ännu värre,så dålig som det bara går, bli fetaste tånorsrebellen!
Fyfan vad less jag är..

Jävla kuksugar dag.

Ska bara se klart Greek avsnittet sedan blir det att gå ut och bort.

Hedda..

Du är ful.

Är så jäääävla förbannad just!!

Första dagen tillbaka i skolan böjar inte bra för mig kan jag lova,glömde dosan hemma så har varit små irriterad hela morgonen sen nu på matten ska våran lärare vara cpkärring och dum i huvudet! åh jag orkar inte,jag ska fan sluta gå på matten. Fan lärare ska ju vara hjälpsamma och försöka komma på olika lösningar för att elever som har svårt för matte ska kunna klara det. Men nej inte hon,hon gör fan allt som en lärare inte ska göra.
Jävla bajskärring,hon kan ju fan ta sig någonstans
.



Die hard finns på dvd.

Kom hem för itne allt för längesedan,fryser jävul och är fett trött! Nicklas kom hit nu!

Haha det var jobbigt som fan men kul var det! Lär ju ska ha fetaste träningsvärken imorgon i alla fall. Och det är sjukt hur dålig kondis man kan ha! haha.
Alla som spelade ikväll ska typ va med på brännbollsyran sas det,får se hur det blir med det,jag suuger så tror inte jag ska vara med i alla fall,fast det hade typ ändå varit fett kul.

Men nu ska jag käka ananas,ringa Nicklas,sedan soooooova!

God natt på er!



Brännboll!

Hejhej!

Har varit på stan hela dagen, har gått omkring med Madde,Emily,Johannes och Albin, Nicklas joinade oss även senare.
När Johannes,Albin o Emily dragit gick jag Nicklas o Madds och köpte en latte och satte oss i mvg och cilla.

Oj nu kmr visst jossa o hennes mor och ska hämta mig så måste dra,'
ska spela brännboooll!

hedda!


God morgoon!

Har nyss tvättat håret och ska snart klä på mig och käka frukost.
Solen skiner ute och det är underbart! Snart ska jag iväg till stan och träffa Madde, awesome!

Är fett sliten idag,jag trodde jag skulle få sova mkt inatt men icket,jag somnade vid 3 någongång.
Var ute och gick i över 2 timmar typ,gick även förbi morfars grav. Det såg så tråkigt och hemskt ut där.
Saknar honom som fan.
Sen blev de ba massa bajs nr jag kom hem och kunde inte somna heller.

Men nu ska jag skynda mig att göra mig iordning.

Stackars alla suckers som är i skolan idag^

Ha en bra daag!

It's like wishing for rain as I stand in the desert


Bruises fade mother, but the pain remains the same

jag tar tillbaka det.

Det här är INTE en bra söndag.

Jävla skithåledag !


Jag hataaaaaaaaaaaaar det hääääääär.

Not like it used to be.

Det här är faktiskt första söndagen på länge som varit bra faktiskt,lr nej föresten det var förra. Fick komma hem från stugan tidigare,ensam hemma och fick sova med Nicklish. Ba bra.
Just nu ligg jag o käka ananas och ser på oth och väntar på att gossip ska börja.
Ska bli jävligt skönt att vara ledig imorrn också,att få sova ut! har typ inte sovit ordentligt på hela lovet.

Imorgon ska jag in till stan och träffa Madde, vi ska gå och ta en fika sen kanske kolla runt lite också,hade typ någon rabatt grej på lindex o presentkort på h&m så ska kolla om jag hittar något där.



söndag

I går blev det ju party hos någon Micke, det var inte sådär jätte kul,visst det var trevligt folk osv med de sög typ ändå. Vid 12 nån gång gick Jag, Frida,Vickan,Ida och Madde ut för att träffa Andre,Potis,Emil,Alex och Markus som var ute på en raggar runda, Markus som nyss fått körkort fick skjutsa hem Madde och mig till Nicklas,jag orkade inte vara kvar där borta så drog dit och kolla på Iron man i stället men jag blev så satans trött så somnade typ dir.


Ikväll blir nog bara o ta det lungt och nörda framför tvn. Känns ganska skönt att vara ledig imorgon i alla fall!
Funderar på att gå en sväng på stan imorrn,har dock inga pengar att spendera.
Har typ bränt i väg hur mkt pengar som helst nu på lovet.

Nu ska jag gå o göra mat.

Hedda!


Taggade till tusen


Mina bruuudz!

Parteey!

Har just kommit hem,har varit och köpt en ny mobil, en samsung för 100 spänn,inte illa.
Har varit hos min kusin hela dagen idag,hon fyllde 30.

Igår så blev det bio med Nicklas,vi såg 17 again,det var faktiskt rätt bra.
Värd att se iaf.
Sen efter bion skulle jag till Nettan som nyss kommit hem från fjällen,Nicklas följde med dit också men tog nattbussen hem. Själv kom jag inte hem förän kl 3 inatt.



Ikväll blir det typ fest med Frida och Nettan,kände mig inte så taggad på det först men nu känns de ändå som att de kan bli kul.
Det blir middag och förfest här hos mig sedan bär det av till stadn kl 8.

Ha en bra kväll!

Fattar inte grejen.

Satt och läste nån bruds blogg och lite senare hamnade jag på desirée nilssons blogg. Jag har aldrig läst hennes blogg förut men de verkar som att den är rätt känd iaf. 

Jag förstår inte varför en 14 årig tjej faktiskt vill se ut sådär,hur folk kan tycka att det ser bra ut, jag förstår mig inte på de här som gått och blivit en trend.
Att ha idomin på läpparna, klumpig mascara och se ut som en morot i ansiktet,vad är grejen? Och de där med hårförlängingar,okej visst det är egentligen inte ngt fel med det men om man nu ska ha det kan man väl åtminstonde göra så det ser naturligt ut, och inte ha det i en helt annan färg osv.

Dessie har typ fetaste lagret med smink,vilket är synd för om hon skulle sminka sig hälften så mkt som hon gör nu så skulle hon säkert vara hur söt som helt, nu ser hon ju bara ut som en äcklig sthlm fjortis.

Hon hatar typ Kissie men är egentligen likadan själv,och varför fejka att man är blåst liksom?

Jag förstår mig inte på dessa tjejer,om dom nu inte är sådär korkade varför låtsas vara det då?
Vissa gör ju tydligen vad som helst för att få uppmärksamhet och för att bli kända.

Nej,jag fattar inte grejen.


17 April

Har nyss käkat frukost typ,vaknade halv 11 av att bror och pappa stod i varsin ände av huset och skrek till varandra typ, inte så kul,somnade sent igår också,fick världens magknip just när jag skulle sova så..

Gjorde verkligen inte ett skit igår,hade hur tråkigt som helst, kommer nog inte göra så mkt idag heller hade tänkt mig ut ett tag idag och sen till h-sund ikvl kanske men ska till en kusin imorgonbitti så det går inte.
Funderar på att dra till bodbyn och joina derat lan ikvl.


Nu ska jag fortsätta se eurotrip,
Hedda!

is there somebody out there?

Seriöst jag avlider snart av tristess.

I'm a loose canon

Har typ nyss käkat. Eller okej det var faktistk ett bra tag sedan nu,det var min favvo rätt men var inte så sugen på mat.
Åkte hem med mami från Nicklas vid halv 5.

Igår så drog jag till stan,blev senare än tänkt och va på svindåligt humör när jag kom in men det försvann när jag träffade Linn. Vi gick och köpte glass, sedan strosade vi runt i lite affärer. Det var iaf grymt trevligt att träffa flickan igen.



Träffade Nicklas sen i alla fall,vi hade täntk o käka ute men ångrade oss så vi gick till hemköp och försökte komma på ngt att äta,det fick bli tacos. Sen har vi inte gjort ett skit bara slöat hela kvällen igår och sen idag har vi nte heller gjort någonting. Nicklas är bajs tråkig och har ba velat slöa hela dagen.

Hade tänkt att inte göra något ikvl heller ba va ensam men nu ångrade jag mig och fick lust att hitta på ngt så om någon är på att göra något så vaar inte rädd för att höra av er!! Jag är uttråkad.

Erik Hassle








D
u e ba kass.

korv

Hela jävla dagen har varit kaos och ba baaaajs.
Skulle ha farit till stan redan med 13.30 bussn men så blev det inte så nu blir det inte förän 10 över 3.
Ska träffa Linn i stan,det blev inget jobbande så de bli ba o shoppa idag, sen var det tänkt att jag skulle till nicklas,tro jag iaf men det blir nog iiiiiiiiiiiiiiiiinte alls så.


Aja ska börja göra mig iordning nu,
Hedda.


Bajshuvebajshuvebajshuvebajshuveeeeeeee.

Slitet

Sitt hos Frida nu och väntar på att hon ska käka klart sen ska vi typ baka och tjocka oss framför tvn hela kvällen.

Är hur sliten som helst idag,det blev ju inte riktigt som tänkt igår.
Det var jag, Nicklas, Frida, Emil, Larsson, Jossa och Linus till att börja med,vi satt och såg på film sedan vid 11 just när jag, Jossa och F hade tänkt bli lite busiga så stormar min bror och ca 7 pers till in. Festen som dom hade varit på hade visst int varit så rolig så dom bestämde sig för o dra tillbaks till oss och festa istl. Och så blev det, party till klockan 5 imorse. Kom mig typ int i säng förän halv 6 eller något. Det blev inte speciellt nyktert kan jag lova,inte någonstans.
Vaknar vid halv 1 och är sjukt sliten,har festaste nackspärren,magkatarren känns av mer än någonsin och ett rivjärn i halsen.
Det tog säkert en och en halvtimme för oss att städa, det såg verkligen förjävligt ut, men som belöning efter hårt städande så drog vi ner på generalen och käkade.
Är dock inte bakis idag faktiskt,bara sjuuukt sliten. Men kul vare iaf igår!


Nu har Fridolf käkat klart så vi ska nog sätta igång med bakningen nu.
Hare bra,och missa inte desperates ikväll!

Ganska söta va?



Shuhuu!

Jag och Nicklas har nyss käkat middag,det blev grillat och pommes och kall bärs,kan de bli bättre. Jossa och Frida har också kommit, nu inväntar vi bara Emil och Linus.
Var egentligen tänkt att bror och jag skulle ha fest men bror och hans kompisar bestämde sig för att dra in till stan istl så nu blire nog o se film bara,kanske dricka lite gott också.

Calla om de e något.



 Clara jag saknar dig!

Honey I'm home!

Jag är hemmaa!
Jag fick åka hem 2 dagar tidigare, awesome!

Det sög i stugan,fanns inget o göra,förutom igår kväll,då jag var med Malin o Micke,och har haft ont i huvudet sedan i torsdags,gick över i går kväll men nu håller jag i stället på att bli förkyld. Inte bra,vill inte bli förkyld under lovet och kan inte vara borta från skolan nå mer nu.

Är med Nicklas nu,han ska typ vara här till på tisdag,om han nu pallar^ Han sitt o se på Hellboy just nu, jag är grinig och orkar int se den.
Lite senare ska vi träffa linus,larsson,ström osv. Och min bror som är i stan ska köpa med sig en barnbox från max när kommer hem,great! Är hur hungrig som helst nu och vi saknar mat.

Slänger in en lite gammal bild på mig,såhär känner jag för o göra just nu^^
Btw,jag saknar typ min frisyr som jag hadde här. För er som inte vet så är jag nuförtiden svarthårig.



Heddaaa!

byebye bööördie

Sitter och ser på how i met your mother ,det mesta är nu färdig packat så väntar bara på mat nu sedan så bär det av.
Blää, vill verkligen inte åka,kommer bli så jävla utråkad. Det finns typ ingenting att göra där,typ köra skoter o se film bara.men nu lär ju de mesta av snön ha försvunnit så de gå int o köra skoter. Kmr ju bli as kul o sitta o se film 6 dagar i sträck.
Jippi! ^^

Jag har grymt ont i huvudet nu,tror nästan det kmr att spricka snart. Är yr och trött också,vill typ ba lägga mig ner och dö eller något. hoppas det blir bättre efter jag ätit.

Är iaf lite happy, min bror var awesome och kirrade snus åt mig,hade varit utan i 6dagar annars. Mina föräldrar hade nog aldrig orkat med mig då,höhö.

Jaaa jag har inte så mkt att skriva idag faktiskt,det blir nog ba tråk inlägg innan jag drar.
Men nu ska jag fortsätta se på how i met you mother och käka godis.


Btw,min mobil är spårlöst försvunnen så de gå int o ringa. Har ett annat nr så de e ba o fråga om ni vill ha deeet.

My precious.


Hedda!

yesss

Tagga prov om tio minuter nurå!!!!
Eller not.

Slutar iaf dir efter provet och lär ju ska bli klar efter typ 15 min max!
ganska skönt iaf,dock bäre typ av till stugan dir nästan.

Wish me luck!

Äntligen

Så är det snart påsklov,jävla bajsdraggen gick sista dagen igår men vi på östra måste gå heldag imorgon fastän alla andra får gå halvdag åtminstone. It sucks.

Imorgon bär det i alla fall av till stugan,åker typ direkt efter alla kommit hem,vi ska va där till på tisdag. Kändes rätt drygt,får typ inte med mig någon heller så det lär ju ska bli rätt trist o va där i 6 dagar med bara päronen. Eller iof skulle kaanske Nicklas följa,får hoppas på att det blir så annars blire lonley.

Idag så efter skolan drog jag till Nicklas,skulle egentligen ha jobbat men kände verkligen att jag inte orkade.
Det var skönt att få träffa honom igen,känns som att vi inte har träffats på evigheter. Behövde verkligen de där,har typ inte mått så bra som jag gorde med dig idag eller varit sådär glad på länge,okej jag vet har världens humörsvängningar. F'lååt! Men det var väldigt skönt att få träffa dig idag iaf honeypie!

Det har varit en av de bättre dagarna idag faktiskt,åtminstone efter det att jag farit till skolan. Morgonen var däremot inte den bästa,orkade inte dra till skolan egentligen var bara på en lektion,vi fick gå dir på sista så de var inte så värt o fara i alla fall men blev iaf bättre när jag hade träffat tjejorna. Det har till och med varit rätt bra efter det att jag kommit hem,har inte hunnit så mkt,borde egentligen plugga istl för o sitta här men har iaf packat lite o hunnit duscha så ska snart ta i tu med pluggningen,kmr ju inte o gå bra imorrn iaf.

Kommer inte kunna skriva ngt förän jag kommer hemifrån stugan eftersom vi inte har något internet där,
Men hoppas att ni får ett bra påsklov iaf!


Jag försvann för längesedan

Famlar omkring i ett mörker som aldrig verkar ta slut. Utan något spår efter en väg som leder ut, ingenting att hålla sig fast vid. Ingenting finns längre kvar,allting är borta och jag,jag faller bara djupare.Tar mörkret aldrig slut?

Om du tittar riktigt noga så märker du att jag inte längre finns kvar,






Älskade vän,du förstår inte hur mycket jag saknar dig,hur mycket du fortfarande betyder för mig.
Du var min stöttepelare,den enda som förstod och fanns.
Jag hoppas nu på att kunna få vara din,jag finns här så mycket som du tillåter mig att finnas.
Jag slutar inte kämpa för dig den här gången.
Bara släpp in mig.
Jag älskar dig.


just look the other way

Kom just hem från bodbyn,vägen hem kändes oerhört lång,kall o jävligt var den också. Allt annat än bra. Jag är allt annat än bra. Varje bil jag mötte på vägen ville jag bara krasha in i,nu gjorde jag ju int de men tack vare vissa idioter som int stäng av hell jusen vare ffan nära vissa gånger. Kommer hem till ett tomt mörkt hus,helt ensam är jag. Tystnaden känns otroligt lockande.

Popcorn och o.c nu?
Nej jag vet inte,tror nog jag går och lägger mig. Orkar ingenting,vill sova i evigheter nu.
Skönt.



Morfar,jag saknar dig så,önskar att du bara kunde komma tillbaka,
Vi ses snart igen.

Beslutsångest

Okej,så nu kanske det blir bodbyn i alla fall,
Alltså åh,kan ingen säga åt mig vad jag ska göra?!
Hjälp miiiig!

You don't know what you got till you're missing it a lot

Så var man ny duschad och fräsh igen,ska bara fixa håret o klä mig sen är jag helt klar.
Jag tror jag bestämmer mig för att stanna hemma ikväll,eller åtminstone att inte fara till Bodbyn så får väl se var som händer ikvl,kanske finns det någon söt liten människa där ute som vill hitta på någonting med mig.

Måste även städa mitt rum känner jag,usch,jobbigt kändes det. Tänk om man kunde trolla eller något, simsalabim så hade rummet varit städat och man hade bara behövt peka eller något. Det hade varit ganska sweeet!

Bju på en skön låt med Erik Hassle också!
Lyssna och njut!


Pusssssssssss

bomfalleralla

Kan man vara med sliten än vad jag är idag?

Jag somnade till toystory vid halv 4 någon gång tror jag,vaknade typ 1 idag. Är hur sliten som helt,och lat! Orkar inte göra någonting.har legat i sängen och tittat på o.c hela dagen typ. Borde kliva upp och duscha o göra mig iordning.
Jag kan inte bestämma om jag ska fara till Bodbyn eller inte ikväll,har världens beslutsångest! Vill typ ändå bara ta de lungt ikvl fast vill typ ändå hitta på något,bajs jag blir ju typ kreejsi!
Nej tror ja ska calla Jennifär o kolla om hon är på o hitta på något.

heejs


everything's gonna be alright

Jag älskar dig.

partey

Hemma igen!
det var ändå  sjukt trevligt ikväll,träffade både gammalt och nytt folk. Vi hamnade på umedalen hos en brud som het Tina,as shysst. De visade dig att hon va  en kompis till nätts gammla barndoms kompis,vi skulle dra vidare därifrån till en lokal fest men polisen hade kommit dit så vi drog tillbaka till Tina. Har inte precis varit värsta röj festen men det har iaf varit trevligt, det blev karaeoke bla,höhö.
Nu blire o chilla o se på film,kanske kmr bildr imorrn.

Heddaaaa!

då var det över.

Nu är allting över,sjukt jobbigt var det men är ändå glad att jag gick. Fint var det också.
Du kommer alltid att finnas kvar i våra hjärtan.


Ikväl blev det lite ändrade planer,ville jätte gärna vara med Nicklas men han ville typ ba va själv ikvl,han var typ ensam hemma lr ngt.. Men vill verkligen inte göra ingenting ikväll och eftersom alla typ är upptagna så blev de nu fest på umedalen i stället. Hade mest bara lust o vara hemma,ta det lungt och mysa ikväll men det blir nog roligt där med.
Så nu blire o käka middag sedan göra sig i ordning sen blire o fara o träffa Nätt o F och tagga till!



Hoppas alla får en bra kväll!
Hedda!


today is the day

Godmorgon, har nyss vaknat och ska strax klä på mig och fika,halv 12 ska vi åka till mormor och sedan gå till kyrkan. Blää, jag vill inte gå, jag har aldrig varit på någon begravning förut ändå så hatar jag dem redan.

Aja nu ska jag göra mig iordning,hoppas alla får en great dag!

always and forever.

Imorrn så gäller det,ursch jag vet int om jag kmr klara det här,jag är egentligen inte nervös.Vill bara att det ska gå bra och jag vill göra det här,för hans skull.
Efter imorgon kommer allting bli mer verkligt,att se honom ligga där helt livlös. Min morfar,min älskade morfar.
Allting kommer att bli helt annorlunda,han var min förebild.
Sommrarna kommer aldrig att bli detsamma,har tillbringat största delar av sommrarna i stugan,och eftersom vi bodde så nära mormor och morfars stuga var jag alltid hos dem,hjälpte till med det jag kunde,satt på altan och bara umgicks med honom, När jag kom dit brukade han alltid säga till mormor " nu kommer lilla pigan och hälsar på". Jag minns det som om det var igår.
Jag saknar dig varje dag som går,du kommer alltid att finnas kvar i mitt hjärta.
Jag älskar dig.

Ge mig pengaar!

Åh jag som trodde jag skulle ha bra med pengar den här måndaden,men har as mycket som jag vill ha just nu och köper jag de int nu så kommer de typ inte finnas kvar sen. Åh vad jobbig,någon som vill bju på en miljon eller 2?
Kanske någon kan köpa 4e Twilight boken då också?`
Eftersom att jag ska till Malta har jag inte råd att köpa någonting nu typ,jag åker om 2 månader och behvöer myycket mer pengar än vad jag har nu så jag måste spara som satan nu.
Jag som vill ha så mkt,
Skinnjackan från h&m,
Så länge vi båda andas,
Ballerinaskor fast med kilklack,
Skor från stadium,
En stock,

Mycket som behövs och vill ha nu,kan dock bara köpa en sak denna måndad,så vilken sak bör man köpa först?
Tänk om man kunde vinna på lotto eller något.

Imorgon är det sista skoldagen för mig iaf,sen får jag helg,hade iof hellre gått i skola och det där hade aldrig hänt men tyvär.. As dryg dag imorgon,känner verkligen inte för att gå alls men jag har lovat mamma så jag måste. Jag har verkligen kämpat för att ta mig till skolan i veckan,önskar att jag kunde stannat hemma och legat i sängen hela veckan istl.
Fick ig på matte omrovet också och det senaste provet,verkligen great^
Känns som att allting börjar gå neråt igen och matten har jag ingen aning om hur jag ska kunna klara av,har ingen ork för någonting alls just nu,kämpar verkligen sönder med allt så, ja matte delen är lite av ett mysterium just nu.



Jag är så less på det här, på dig,du pratar om hur viktigt det är att vara ärlig, säga hur det är och vad man tycker,du borde ta ditt eget råd och sluta vara så feg. Sluta skylla på att du inte orkar,du är bara feg,och orkar du nu inte så är det ju tydligen ingen stor grej. Jag börjar bli less på det här,jag försöker och ska fortsätta med det men jag vet verkligen inte hur länge jag orkar med det här.







Jag saknar dig så sjukt mycket,snälla kom tillbaka!

Temadag

Jupp,idag har vi haft temadag hela dagen. Vi har haft 2 föreläsningar,en om rattfylla och en om mobbning sen i slutet var det någon "ståupp komiker" eller liknande tror jag, typ Sinat hette hon. Hon var grymt skön ändå,hon var typ muslim och kom från Iran. Det har varit grejer om hure är o vara invandrare i sverige både igår och idag. Men det blev inte drygt att sitta och lyssna i et timma eftersom hon skämtade mkt om det vilket var bra, men samtidigt så förstd man som vad "budskapet" var. Hon var iaf grymt rolig.

Ingen "så länge vi båda andas"..
Ingen Nicklas...

Blir nog bara ännu en hemma kväll,bara plugga och se på film typ,jätte kul^
Och nu kan man inte ladda ner längre heller vilket suger balle!
Åh fan vad dåligt humör jag blev påå.
Skjut mig?

RSS 2.0