>

Claim yourself.

Istället för att sova som jag egentligen borde göra har jag nyss sett klart Beautiful creatures. Den var sjukt mycket bättre än vad jag hade förväntat mig. Kanske därför den var så bra också, just för att jag hade inga förväntningar alls. Trodde att den skulle ha ett förutsägbart slut och va allmänt lame men icket. Lr tjaa... jag borde inte skriva mer om det för då kmr jag förstöra slutet för er som vill se den, vilket ni borde! Lite spänning, mkt kärlek, ondska v.s godhet osv.
 
Se den!
 
 
 
Det här är mitt tredje inlägg på två dar typ, det här måste nog vara rekord för mig som annars brukar skriva en gång i månaden om ens det. Sen om det har varit så där jätte intressanta inlägg är väl lite sak samma, upp till er om ni vill läsa skiten liksom. Vilket naturligtvis är trevligt om ni vill!
 
På sistone har jag haft 1000 funderingar ungefär. Vad är meningen med livet och döden, över kärleken, hur framtiden kmr te sig å massa annat sånt där och kmr inte fram till något. Men man ska inte övertänka så jävla mkt tror jag. Lättare sagt än gjort dock, iknow. Men man får försöka ta en dag i taget och komma ihåg att om du vill att någonting ska hända, eller inte hända för den delen, får man ta tummen ur arslet och make it happen. Ingen kan leva ditt liv åt dig. Det är bara du som kan bestämma vilken väg ditt liv ska ta.

I wear my sunglasses at night so I can't se the light before my eyes

Sitter ute på altanen hos mor å far å glassar i solen och för stunden känns inte livet alltför pjåkigt måste jag säga!
 
Jag är rätt duktig på att fokusera på allt negativt.. Gräva ner mig själv tills allting känns meningslöst och jobbigt. Vilket är värdelöst. Det är så lätt att glömma bort dom små sakerna som gör livet lite enklare. Men ju äldre jag blir desto mer har jag börjat uppskatta sådant man förr tagit för givet har jag märkt. Jag har föräldrar som ställer upp i vått och torrt,en bror som för det mesta är rätt snäll, jag har underbara vänner, egen lägenhet m.m. Och jobb! visserligen bara extra jobb men jag har så jag klarar mig ialla fall. Så om man stannar upp och tänker efter har jag det rätt bra ändå.
 
Idag fyller papi år så ikväll blir de go middag sedan fika å främmande skulle jag tro.
Trots att jag velat flytta hemifrån sedan jag var typ 13 är det rätt skönt att komma hem till päronen och bara få va ibland. Och dom välkommnar en alltid med öppna armar.
 
Nu ska jag å mami steka lite innan det blir å ta tag i tvätten. Kan säga att det var inte lite jag hade med mig...
 

Fisketur on a monday

God afton allihopa,

Ikväll har jag varit och fiskat för första gången på kanske fem år. Jag brukar lr brukade hata att fiska men det var riktigt mysigt faktiskt.
Är och hälsar på mor å far för tillfället och fick besök av Sebastian å han skulle visst å sjösätta båten å undrade om jag ville hänga med och jag tänkte why not liksom! Var längesedan jag åkte båt. Blev tyvärr inget napp för någon av oss, jag trodde dock att jag fick det. Var lite kul, jag fick panik och började skrika på Sebbe som fick eld i baken å hoppade över ett stort vattenhål. När han kommit fram till mig och ska hjälpa mig visade det sig att jag bara hade fått botten napp^


Trubadurerna ska visst spela på Olles i helgen och Sebbe tyckte jag skulle öva in en låt så vi får väl se om ja har tur blir d kanske att jag får sjunga en låt på lördag.

Nu väntar sängen!
Godnatt mina vänner och ovänner.

keep your eye on the shoreline

Sunday funday lr vad man nu säger.. Kom in för ett tag sedan, tror jag är lite annars. Inte det normalaste att gå lång promenad kl ett på natten men skönt var det.
Helgen har varit tjaa, kaotisk är väl ett rätt passande ord. Min värld blev i princip vänd upp och ned. Just nu står jag någonstans mellan två världar typ. Jag vet inte vad som är värst ovissheten och väntan lr vad svaret kan vara. 
 
Vädret har iaf varit najs hela helgen dock. Imorse tror jag det var 29 grader i solen typ. Helt galet. Våren kändes lång å pissig och sommaren alldeles för långt bort, så över en natt ba BOOM så är det soligt och super varmt. Trots att jag är sjukt frusen av mig är det där med sjuklig värme inte riktigt min grej heller, allt de där att ligga å steka o solen osv. Missförstå mig rätt, älskar sommaren men inte när det blir sådär äckligt varmt. Lagomt är bäst. Menmen jag ska väl inte börja klaga redan, får hoppas att sommar vädret håller i sig nu iaf.
 
For till emsan i eftermiddag å glassade lite i solen iaf, lr tja mest skuggan för min del. Vi var även ute och fotade lite ikvl. Blev kanske inte direkt några modell bilder men kul vare iaf, missade tyvär halva hockeyn. Tror jag missade en väldigt bra match. Vi tog ju hem guldet för fan!
Tycker det är lite lustigt när man går in på facebook efteråt och jag tror att nästan alla inlägg innehöll någonting om matchen. Visst det var VM men tkr det alltid är sådär när sverige har vunnit något. Alla skriver i princip samma sak. Men ja, lite drygt är det men kanske inte så konstigt ändå.
 
Nä nu ska jag sluta svammla och se slutet på Nashville.
Sedan amigos, blire sängen!
 
 
 
 

Back in Umeå

Jahapp då var man hemma igen, efter vad som visade sig bli kanske den roligaste helgen på jävulskt länge. Eller ja nu har jag ju faktiskt varit hemma i några dagar. 
Det är konstigt det där när man har varit borta länge, från början är det skönt att komma hem till en tom tyst lägenhet. Men efter några timmar kommer känslan av ensamhet krypande och plötsligt längtar man tillbaka till allt ståhej.
 
Trots att tomheten skriker i plånboken efter denna helg så var det helt klart värt det. Jag kan nog inte minnas när jag hade så kul senast. Träffade sjukt härliga människor, var i en studio(!!!) för första gången i hela mitt liv. Nog för jag inte sjöng men för mig vare stort i allafall. 
Jag som i vanliga fall kan bli rätt blyg när ja träffar nya människor behövde inte oroa mig för det iaf. Efter några timmar kändes det typ som att jag hade känt pojkarna där hela mitt liv ungefär. Nä, dom var sjukt trevliga och roliga. Det kändes typ tråkigt att åka därifrån, och då blev vi kvar en dag extra också eftersom vi lyckades få soppatorsk på vägen till tåget, lyckat! Lyckades i samma veva klättra upp på ett "staket" trots min höjdskräck, det var svårare att komma ner igen dock.. 
Det har blivit lite sömn,varit full fart och väldigt mycket galenskaper.
 
Men någonting hände där nere tror jag, jag fick plötsligt en helt annan syn på livet. Allt som kännts som drömmar som aldrig kommer slå in känns inte längre helt omöjligt. Och ingenting är ju möjligt om man inte ens försöker eller hur! Jag for med sjukt negativa tankar å åsikter och kom hem med lite mer positiva.. 
 
 
Mer bilder kmr förhoppningsvis senare!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

adventures on a saturday

Sitter just nu på ett tåg påväg mot Sundsvall. Planerat men ändå oplanerat. Det blev lite av en live in the moment grej. Så me sista minuten packning sitter jag nu här på ett tåg, för första gången i hela mitt liv och jag åker själv. Måste tyvärr medge att det var lite läskigt till en början men nu känner jag mer förväntan än någonting annat dock. Im so excited!  
 
Nu undrar ni säkert vad jag ska göra i Sundsvall, och tyvärr måste jag göra er besvikna. Ni förstår, It's a secret. Topphemligt u know så jag kan tyvärr inget mer berätta förutom vart jag ska. Och att jag mest troligen kmr ha jävligt roligt! 
Jag har förresten hittat ny musik som är underbar. Alla ni som kollar på Nashville vet vilka dom är. Lennon & Maisy Stella, döttrar till Marylynne & Brad Stella (country bandet The stellas). Dom spelar döttrarna till Rayna jaymes i Nashville. Hittade deras youtube kanal där dom gör jävligt bra covers. Dom är helt klart värda att checka in!
 
Nu ska jag försöka sova en stund innan ankomst. weho!
Ciao!
 
 
 
 

RSS 2.0