>

Söndag

Har haft fullt upp hela helgen,

fredagskvällen börjades med bio tsm med Sofia och Frida. Såg såklart Breaking dawn, jag blev faktiskt lite besviken. Nog för jag inte är ett jätte stort fan av filmerna men tyckte att den här var lite väl tråkig. Hoppas att part 2 blir bättre iaf.
Efter bion så blev det utgång, var tänkt att vi skulle på sweet seeds releasefest men så blev det icket blev istl Corona. Gillar egentligen inte corona men va helt ok.

I lördags efter att sovit bort hela dagen typ så blev de utflyttnings fest hos Malin som flyttar till Norge i veckan. Hade ritkigt trevligt iaf.

Någonstans inom mig bor det en liten nörd och efter att ha sett alla X-men filmerna i veckan så har jag gått och blivit liite av en seriefilms nörd, ska se alla filmer gjord på någon serie har jag bestämt mig för. Iaf så många som möjligt. Och måste hitta X-men serie tidningar.


14/11

Har nyss käkat middag och är helt slut. Var tänkt att jag skulle jobba 7-15 idag men blev istl 7-17 så jag är ganska så less. Nu ska jag lägga mig och glo på dumburken, kanske spela lite xbox och sedan inte göra mkt mer än så på resten av kvällen.

På onsdag äre premiär för Breaking dawn, blir och se den någon gång i veckan. Och som vi har väntat.

Började se en ny serie för ett tag sedan btw, The secret circle, hyffsat bra än så länge.
Lite tonåringar, lite övernaturligt, lite kärlek, lite drama.
Sånt där som brukar va med i typiska tonårsserier men  verkar ändå värd att kolla in.



RSS 2.0