>

131118

Ikväll har jag spenderat några timmar hos Fridolf. Vi sökte ett aupair jobb i Frankrike. En familj som sökte två st som kunde sköta deras barn å lite städnings osv i ett par månader. Hade inte varit sådär jätte hemskt om vi fick det om jag säger så. Nä, det hade varit riktigt nice. Något jag tror vi båda skulle behöva just nu.
 
Fick lite musik tips av Emily idag, Ben Howard - Depth over distance. Sjukt bra. Har aldrig hört honom förut men han verkar ha ett par underbara låtar!
Det är rätt lustigt ändå hur jag och E kan vara så sjukt olika och ändå så lika.Personlighetsmässigt är vi nog rätt olika men Vi delar många intressen och drömmar. Och kanske är det just våra olikheter som gör oss till så bra vänner. Vi liksom kompletterar varandra på något sätt. Vilket som är det en underbar vänskap!
 
Nä nu ska jag fortsätta söka lite jobb sen blire sängen.
Godnatt på er!

Almost like time stopped moving

Har sovit i sävar några nätter nu. Jag brukar vanligtvis sova i min brors gamla rum då det är där vi har en bäddsoffa,tv osv. Med andra ord, det är det som blivit gästrum.
Men nu har mina päron skaffat en säng till det som förut var mitt rum. Det är det som kmr bli det nya gästrummet när dom gjort om det.
Så nu sover jag här. Känns sjukt skumt att somna och vakna upp i mitt gamla rum. Det ser i princip likadant ut. Nästan iaf. Samma tapeter, samma gamla bokhylla som btw, fortfarande är fylld med mina gamla grejer och saker som både hänger och står på samma ställe som jag lämnade dom. Och nu en säng som står exakt där min brukade stå. It's so wierd. Det känns nästan som att jag har kastats tillbaka två år i tiden. Här inne är allting som förr. Trots att ingenting är som det brukade.
När jag flyttade så var det rätt oplanerat och spontant. Det hände rätt fort och då mina päron var utomlands så hade jag bara flytthjälp en enda dag. Allting packades i princip dagen innan och samma dag. Så det var egentligen bara det viktigaste som blev nedpackad och resten fick va kvar till senare. Och saker har stått kvar ända tills idag då jag äntligen fått tummen ur röven och börjat rensa lite. Det känns bra att äntligen få det gjort men samtidigt lite ledsamt. Det är så mkt minnen och jag skulle gärna spara allt. Men då skulle jag nog få hyra ett extra stort förråd för att kunna förvara allting som ändå bara skulle stått å skräpa.
Nä, nu ska jag ta å sova, för kanske sista gången i det som än så länge är mitt gamla "flickrum".
 



Godnatt folks!

 
 

People should mind their own business,

We really should but we never will..
 
Ibland är det så störande att folk pratar så mkt skit. Jag vet, folk pratar. Har alltid gjort och kmr alltid att göra!
Men d förändrar inte det faktum att det är sjukt irriterande. Speciellt när människor pratar om saker dom egentligen inte vet ngt om. Folk borde ta reda på all fakta innan dom går runt och pratar. Ni kanske tror att ni vet, kanske är en del sant. Men jag lovar att ingen av er har all fakta. Vad det än gäller så finns det oftast två sidor av varje historia. Det spelar ingen roll om det handlar om en själv eller någon annan. Tänk er för innan ni pratar, vad är det ni pratar om, vart har ni hört det och till vem säger ni det? Ibland får man höra saker om andra än en själv som man inte alls vill höra. Ibland berättar folk saker för en om personer som man verkligen inte behöver höra. 
 
Här skriver jag ibland rätt öppet, det betyder inte att jag skriver allt. Jag skriver inte ens en bråkdel av vad jag tänker, tycker eller känner. Vissa av er förstår kanske bättre än andra vad jag menar med vissa saker. 
Det gör mig egentligen ingenting  om folk pratar om mig. Dom som står mig närmast vet vem jag är. Jag vet vem jag är. Och det är det enda som betyder något. Jag bryr mig inte om vad alla andra tror eller tycker om mig.
Jag är verkligen inte en dömande person. I've done my fair share of misstakes. Och det har säkert många av er också. Så ibland bör man kanske rannsaka sig själv innan man dömer någon annan. Ibland kanske det också ligger mkt mer bakom historien än bara den del du just fått höra.
 
Jag vet att det här inlägget egentligen är helt meningslöst. Folk kommer att prata, folk kommer att spekulera och rykten kommer att skapas. Det är så det alltid varit och det är så det alltid kommer att vara. Jag var bara tvungen att skriva av mig. Kanske verkar det bara som oförståeligt ordbajs för vissa, kanske inte. Don't know, don't care.
It is what it is.
 
 
 
 

RSS 2.0