>

Forgive forget

Söndag idag och så har ännu en vecka passerat.
Har jobbat alla dagar sedan Onsdag, är rätt slut och idag jobbar jag delad tur så börjar jobba igen halv 4. Nu är det iaf sol! Det är inte kul o jobba i hemtjänsten när det är ca 10cm slask ute.. Menmen snart är våren påväg och sommaren snart här.
Nu äre inte länge kvar tills jag åker iväg på kryssningen. Tidigt på torsdag morgon bäre av, då blire roadtrip ner till Stockholm!
Nu ska jag lägga mig och sova en stund innan det blir dags för arbete igen.

Här har ni tre låtar som nöts flitigt just nu!













Suck my cockiness lick my persuasion.

Klockan är snart fem och jag borde egentligen sova nu.. Jag är för nervös för o sova. Jag har nog aldrig varit såhär nervös i hela mitt liv.. Om några timmar, då står jag där.
Såg The rum diarie ikväll. Den var helt ok, bättre än vad jag hade trott. Johnny depp är helt klart amazing.
Nu, ännu ett försök o sova.
Godnatt folks!













Rihanna – Cockiness (Love It)

12-04-05

Ska iväg och jobba om en stund och efter jobbet så blire gymmet. Måste börja träna igen efter olyckan har jag verkligen legat på latsidan. Inte braa, så nu blire hårdträning.
Var på bio igår med massa folk, såg nya american pie. den var riktigt bra faktiskt, bättre än jag trodde den skulle va. Efter bion åkte vi hem till madds o kika bb osv. Stannade även på statoil innan vi åkte hem. Där hittade jag Xubi, har velat smaka den sen jag såg den första gången på reklam. Den var rätt god faktiskt!

I may be bad but i'm perfectly good at it

Goding!






1/4

Första april och söndag idag. Helgen har varit riktigt bra, blev utgång med Fia,Linn o tjejerna i fredags och igår blev d grill spel hos Emsan. det var riktigt trevligt. Sebbe frågade även om jag ville komma och gästa på deras spelning till helgen. Jag håller typ redan på o dö av nervositetvi ska träna på låtarna om en stund.. Jag vet inte ens om jag borde våga mig på det menmen vi får väl se hur det går.
Håll tummarna för mig!

RSS 2.0