>

Renesmee



I can't wait any longer!

I am sailing stormy waters

Jag är typ gladast på jorden just nu! Nytt Greek avsnitt har kommit!!!
I'm so happy I'm so glad, lalalla.




Har varit hos Sebbe, kom hem för en stund sedan. Det blev sailing i alla fall,den kändes säkrast.
Det känns att man inte sjungit på ett tag,utan för rummet dvs.

30 sek och i'm sad boy igen..
Ser inte ut som att det blir någon "break of dawn" på svenska, aja man kan ju inte få allt här i världen.


Nu ska jag iaf dricka upp min älskade ananasjuice, käka popcorn, se brothers & sisters sedan GREEEK!
Hedda!

livet på en pinne

Jag venne vad det är med mig idag,har mått as dåligt hela eftermiddagen,samma sak igår. Hoppas jag int kommer att bli sjuk eller något,inte bra.
Sitter iaf och ser gamavsnitt av Greys och ska snart åka till Sebbe och träna på låten till morfars bergravning. Hoppas att det kommer att gå bra,börjar verkligen tvivla på om jag kommer att klara av det. Men hoppas att det går bra iaf.
Lyssnade på en inspelning från skolavslutningen,helvete så kass jag var! sämst verkligen.

Måste gå,ska åka iväg nu.
Bju på en av världens skönaste låtar först!


Hedda!

I want to break free.

Är så sjukt less på det här nu,jag orkar inte mer snart. Jag venne vad jag ska göra jag står inte ut mkt längre,jag kommer att dra härifrån snart,jag är helt säker på det.
Är bara less på allting,skolan,alla människor,umeå allting bara! Och det här gör då fan int saken bättre.

Vill dra härifrån och bara starta om på nytt. Starta ett eget,nytt,bra liv!


Just nu sitter jag och käkar ananas och popcorn och ser på roadtrip. Börjar typ på sår i munnen av ananasen,not so great.
Imorrn blire skola iaf. Trode det var imorrn vi skulle ha tema dag men icket,nej det är på onsdag. Jag vill inte till skolaaan! 3 dagar kvar dock,det är bara och härda tyvär.
Som sagt dagen idag har bara varit kass,en dampandes mor och en ännu mer dampandes pappa,bajs skola o bajs bussar. Nej bara kass dag. Fick träffa Nicklas ett tag idag iaf,det var mys. Typ det ända bra på hela dagen. Eller juste Robar köpte snus åt mig idag också,gulligull,han till och med bjöd på dosan,hur snäll får man bli alltså? Awesome!

men,tomorrow is a brand new day och jag hoppas verkligen den blir bättre än denna.

Goodnight fuckers!


 

Toy box


wohoo!

Vi får ju pengar idag,vilket är awesoome,det betyder 4e twilight boken på svenska för mig efter som Nicklas har loovat att köpa den,gulliiigull. Ba bra,har iof redan läst den men de var på engelska, måste läsa den pås venska också + att jag måste ha en bok med hårt omslag till min samling så alla blir lika eftersom den engelska var en pocket! Nerd,jag veet. Slapp även köpa ett nytt busskort så sparade 600 spänn. Hittade ett presentkort på hm på 300 vilket betydet att jag kan köpa skinnjackan jag ville haa och behöv ba pejja 200 kr själv!

bajsbussar

Kul att jag missade 9 bussen,nu går inte nästa buss förän halv 11. Tror inte jag orkar ta den,har bara en lektion kvar då och den gör vi ändå ingenting på.. Nej jag tror jag åker till nicklas i stället,han som skulle komma hit för en gångs skull,nu slapp han det^
Jag som bara hade tänkt å ta en liten sovmorgon också skiter sig hela dagen istl, jävla baajs jag behövde praktisk marknadsföring,vi ska ha gjort klart 5 skyltar i veckan och jag har bara gjort en,great!

Annars ligg ja bara i sängen och lyssnar goa gam musiken!



Älskade typ Aqua när jag var liten. Ni måste ändå hålla med om att dom är rätt sköna?

Pics från i helgen.


   

     
                  
Frisyrerna dag1.

Dag2.


Våra outfits. 



Okej typ bara kassa bilder men det kommer kanske bättre sen.
(Klicka på de små bilderna så blir de större.)

Söndag

Ja så vare söndag igen.

Helgen har varit sådäär,har inte gjor så mycket faktiskt,jobbat hela helgen typ.

I fredags var jag o F först på repetition inför modevisningen och sedan efter att ha käkat sen middag blev det att köra skoter till bodbyn,lilla Andre som inte är så liten längre fyllde 18.
Vi kom dit vid halv 11 någon gång,inte sådär awesome vare men jag fick iaf träffa J och några till saknade personer vilket var great!
Jag, F och Jennifer drog hem till fridolf där vi kollade på one three hill,somnade typ dirr menmen. Sedan på lördag vid 12 skulle jag o F börja jobba.
För dom som int vet så jobbar vi på prei och som skulle ha någon Sri Lanka fest där de skulle vara modevisning med traditionella kläder från sri lanka och jag och F var med.
Jennifer hängde med ett tag och kollade på medans vi blev klädda och sminkade osv.. Rätt drygt var det tycker jag,vi satt typ och gjorde ingenting i 4 timmar,gick, sen fick vi åka hem.
Det var även tänkt att vi skulle sitta barnvakt lördagkväll men det blev inte av så vi fick skjuts till sävar och köpte godis sedan blev det film hela kvällen typ. Jag somnade halv 3 i soffan till high school musica 3, haha.
Idag har vi gjort samma sak fast den här gången var modevisningen på gammlia. Vi kom hem vid 5 typ. Eftersom jag kört skoter till Frida på fredagen så fick jag köra hem idag också,rätt drygt men de var typ as härligt ändå,typ puder så de va nice!

Nu tror jag ja ska lägga mig ner o dö med en film o popcorn lite grann,
hejs!


Du är ful

dum och jag hatar dig riktigt jävla mycket,jag önskar att du hade dött i stället och just nu medans du är ute och kör hoppas jag att du krockar eller något, jag avskyr diig!!

Du ÄR dum i huvudet!

let me sign

Duktig som fan var jag imorse,jag gick faktiskt på mattestödet och jag jobbade, till och med på vanliga matten efter.. Förövrigt så har dagen varit lite si sådär vi hade ingen svenska så slutade 2 började jobba 3 och jobbade fram till 6,noot so funny men vad ska man göra, I need the cash!

Imorgon får jag sovmorgon till 9,pretty nice, ska till tandläkarn 10,lite mindre nice. Sen äre kurs prov i svenska sen slutar jag,får se om det blir bio med brudsen imorrn lr inte,skulle vilja gå ändå men har så jävla mkt jag måste köpa nu känns det som så venne om jag kommer ha råd. Bajsbiljetten vi fick från östra hade ju gått ut så fick betala sist..

Någon som har något bra filmtips?

why live when you'r alredy dead

Han hade rätt..
vissa kämpar för att stanna i livet som de har kärt.
Medans andra, inget hällre vill än att försvinna.

Jag hade gett dig mitt om jag bara kunnat.
Önskar att du kunde komma tillbaka.

 




-Some days wouldn't be special, if it wasn't for rain

-Joy wouldn't feel so good, if it wasn't for pain

-Death gotta be easy, 'cause life is hard

-It'll leave you physically, mentally, and emotionally scarred

Kasta inte äpplen på korkade flickor.

Dagen på skolan idag har verkligen inte varit min dag,slog smalbenet på en stol + skrapade upp det,feta träningsvärken i benen och måste halv springa till bussen,bajsmat och allmänt sucki dag bara. Vissa straffar gud direkt, som Nicklas alltid brukar säga^^
Fast blev genast på lite bättre humör när jag kom hem,hade förväntat mig att komma hem till mami som bara skulle tjata på mig om att städa rummet vilket jag hade lovat att göra idag, men till min förvåning så har lilla mami redan städat mitt rum! Väldigt snällt,kände verkligen att jag int hade haft någon orka att göra de ikvl ändå,kanske borde vänta med att städa rummet lika länge nästa gång kanske hon fortsätte,hehe,som tack för de hjälpte jag till med det sista på middagen,revbenspjäll,potatis o brunsås,mums! höhöh.

Har även hittat en bra låt jag ska sjunga på morfars bergravning,hoppas bara jag klarar det..
Nu hade jag tänkt he på någon film o ba mysa,kanske baka först,ngt tips om något som är lätt och går fort att baka?



Call me a sinner,
Call me a saint,
Tell me it's over,
I still love you the same

sometimes there is more than what you see.

Slutade 25 över 10 idag,ganska skönt vill jag lova,kunde tyvärr inte dra hem då eftersom nästa buss hem till kuksävar inte gick förän 12.20 så jag, Jossa och Emett drev omkring på stan ett tag,käka på donkan och tvingade oss genom olika butiker. Kom hem vid 1 och har inte gjort ett skit sen dess,lr jo hjälpte mami o göra mat, annars har jag bara legat i sängen o tittat på O.C.
Har verkligen inte haft någon ork för någonting idag,har bara varit grinig och sad hela dan. Tur att vi fick sluta tidigt,venne om jag hade pallat vara kvar i skolan. Imorrn har jag matte prov också,känner mig verkligen taggad på att släpa mig till skolan imorrn med den vetskapen. Nej ursch,ge mig sommarlov nu tack!




Josefine

Jag vet att vi tjaffsar rätt mkt och går varandra på nerverna rätt ofta,oftast pga av skitsaker och allmänt dåliga dagar bara.
Men trots det,så är du den jag vet att jag kan vända mig till. Vad det än gäller, så vet jag att du kommer att finnas där,oavsett om vi haft något skitbråk tidigare eller inte. Jag vet att du kommer vara där, torr eller vått, det spelar ingen roll.
Och jag vill att du ska veta att detsamma gäller dig. Dom säger att vi är som syskon, och syskon bråkar ju,men de finns alltid kvar i slutändan.
Du är en av de få personer jag litar på,
och vem vet,hade det inte varit för dig hade jag kanske inte suttit här ikvl och skrivit detta.
Tack Josefine Sandqvist.

It's aheartache

Söndag,som sagt jag hatar dem.

Idag har jag inte gjort så värst mkt har varit med Erik mest hela dagen.
Borde börja plugga på matten lite men har verkligen ingen ork,en av de sämre dagarna idag kan jag lova.
Hela mitt liv känns helt upp och ner just nu,ingenting är som det borde vara. Jag önskar att man bara kunde börja om på nytt ibland.

Morfars begravning är om ca 2 veckor,mor frågade om jag ville sjunga på minnestunden, jag vet inte hur jag ska göra,jag vill verkligen men frågan är ju om jag skulle klara av det. Ärligt talat tror jag nästan inte att jag kommer klara det men önskar verkligen att jag kommer göra det.
Är det någon som vet någon bra svensk låt man skulle kunna sjunga?
Skulle bli asglad för lite förslag!



Took me for granted
Planted thorns in this garden of mine
What are the chances?
My hope has died

Please have mercy
You've unnerved me
I don't deserve this pain

I want to break free.

Snart så har ännu en helg gått. Söndag imorgon,ursch vad jag hatar söndagar! Dom för ingenting bra med sig.

Igår så drog jag till Nicklish efter att vi varit på ufmässan på nolia,sov fram tills det blev dags att skynda ner på stan och träffa Linn,Johanna och Fiia för att hämta ut biljetterna. Vi såg en Shopaholics bekännelse,den var riktigt bra faktiskt,bättre än jag trodde den skulle vara iaf. Efter det bar det av hem till Perssons där hela fam Persson, -1, och alla vi andra klämt ihop oss i soffan och tittade på let's dance osv,jag och Nicklas såg även en bit av Grease men slockna nästan dir.

Ikvl så har jag varit med Sofia och Frida.N, vi drog till grillstugan och kollade läget ett tag,det söög verkligen,det var som en kväll med gammla gänget skulle ha varit för ca 2år sedan,väldigt dåligt och vissa är bara pinsamma.
Jag förstår inte att vissa int kan inse hur mycket dom skämmer ut sig själva,att dom inte växer ifrån det där beteendet och lär sig av sina misstag liksom! Jag vet att jag har gjort det i alla fall.
Efter typ en och en halvtimme,jag lovar det kändes såå mycket längre, så drog vi hem till mig och checkade på Wild child och käka popcorn och bara chillade o hade de allmänt trevligt.
Fick även bekräftat ikvl att det faktiskt är sant att det var en gubbe som hängde sig från gambron,en gubbe och hans katt för att vara exakt. Jag soma lltid trott att det var en myt.
Kalla mig konstig men jag tror faktiskt på spöken och sånt tjaffs.


Ba bra!


Nu tror jag det blir o he på någon go disney film o ba mysa.

GodNatt.

just tierd

Ikväll var jag nog med om det pinsamaste i mitt liv hittils iaf.

Var som sagt med Nicklas ikvl,vi såg Benjamin Button filmen rätt bra iaf,har ite sett klart den än.
Imorgon blire bio med Linn,johanna och sofia,ska se en shoppaholics bekännelse typ,efter det tror jag de blir o sova hos Nicklas eller något. På lördag har jag ingen aning om vad som händer faktiskt,får väl se vad som händer.

Imorgon blire slapp dag igen, 2 lektioner på morgon sedan kl 12 ska vi vara på Nolia och kolla på UFmässan som treorna har,blir no awesome,ska bli rätt intressant o kolla vad dom har gjort eftersom vi också ska göra de där en vacker dag förhoppningsvis.

Förövrigt så hatar jag mitt liv liite mer än vanligt ikväll och önskar högt att någon ville ta det åt mig, jag tror nästan ingen har så mycket otur som mig.
Btw,förbered er på att min comeback på bloggen kommer att bestå av klagåmål och gnäll i någon vecka till lr sådär innan jag försöker skriva om något intressant(?) och kanske lite roligare saker.

En bra sak är iaf att de nya Greek avsnitten kommer ut om ca 12 dagar!!

Awesooome!



Bara bäst,
önskar att jag kunde stanna tiden, flyga iväg till min alldeles egna speciella plats där allting är precis som man vill att det ska vara.Allt är bra och man får vara riktigt lycklig.

GodNatt.






Kan jag få komma och leva med dig snart?

nish

Första inlägget på nästan en vecka. Förlåt men har inte haft ork att skriva och har väl itne haft såsdär super mkt att skriva om heller.

Life's a bitch just nu iaf, allting verkar bara gå neråt,förutom vädret som har varit underbart i veckan! Asskönt med sol,man blir så mycket piggare näre är ljust ute.
Har haft en väldigt slapp dag på skolan idag,vi har typ haft samma ämne hela dagen och jag har typ itne gjort ett skit, bara suttit och snackat hela dagen,jag och Madde låg o glassa i mjukrummet i solen ett tag sen hade vi prov,gick rätt hyffsat tror jag, nu ska jag iaf käka sedan kommer Nicklas tror jag.
Får se om jag orkar skriva sen,
Heejs



Jag saknar dig varje dag!

The worlds greatest


Folke Olofsson.
You'r the worlds greatest.

Vila i frid älskade morfar,saknaden är oehört stor,
du kommer alltid att finnas i mitt hjärta.


Älskar dig, nu, då & För evigt.

You mean the world to me

Det känns helt sjukt när jag tänker på det,helt overkligt. Att du snart inte kommer finnas kvar med oss längre,det känns hemskt och overkligt.
Allting händer av en anledning brukar dom säga,kan någon då svara på varför det här händer? Varför nu och varför du? Det är så orättvist! Så fel!
Jag blir så arg,jag kan inte tänka på dig utan att börja gråta,en värld utan dig känns inte verkligt,allting kommer bli så konstigt utan dig i närheten. Just nu,är du inte du,det är som att det är någon annan i din kropp,kom tillbaka,snälla!


Jag älskar dig,för evigt.


Albert Einstein

Har varit på stadn med Linn och även Amanda en stund. Det var great,jag hittade inte så mycket som sku va till hjälp på lördag men vi hittade iaf en present till Nettan, awesome. Linn ska typ vara kanin, Amanda sku typ vara shakira och jag Tina turner (?) hur nu vi ska lyckas med det.
Vi var inne på en leksaksaffär och hittade några kaniner som man kunde spela in ljud på,det var sjukt roligt. Jag tycker lite synd om barnen som kommer och ska trycka på dom där sen dock, Linn spelade inte int snälla söta saker iaf mer saker som typ "sluta tatta på mig" och "rör mig inte släpp ner mig nu" osv.. Det var iaf roligt.
Nicklas var även snäll som gick ner heela vägen till stan för att ge mig ett busskort, kass som jag är tappade jag mitt på väg till bussn i morse, Linn,Nicklas,Amända och jag drog och fikade på station det var myys,jag följde med Nicklas hem ett tag när Linn o Amända dragit. Jag var bäst och hann med bussn fast jag gick försent! Jag hatar Teg^
Vi har även varit väääldigt busiga på skolan idag också,ska dock inte säga vaad vi gjort,men roligt var det i alla fall.

 Vi hittade Teletubbies!  Och en gullig liten Leo


Bjú även på en skabbbild på mig i papis snygga peruk!

Looking like a booy,typ einstein^

Kindly unspoken


Turnaround bright eyes,Every now and then I fall apart

And I need you now tonight
 And I need you more than ever 
And if you'll only hold me tight 
We'll be holding on forever

I really need you tonight .

like a red balloon

Jag åkte och hälsade på morfar i alla fall,jag ångrar mig inte,jag vet ju inte om jag kommer att träffa honom igen men det var absolut inte lätt. Jag lyckades hålla mig samma för att sedan bryta ihop ute. Det var sjukt och se honom,han har blivit så smal och ser nästan gråaktig ut,han är helt borta och snackar bara massa random prat,när han pratar kämpar han så för att verkligen orka att få fram orden,det låter nästan som att han är full typ,så mkt sluddra han. Han är hur dålig som helst men lyckas ändå skämta om saker dom få ggr han orkar prata. Nej sjukt jobbigt var det att se morfar sådär,jag önskar bara att han kunde få må bra och få vara kvar hemma den sista tiden. Dom har verkligen otur mormor & morfar.


Känner mig inte taggad på något sätt att fara tillbaka till skolan imorgon men tyvär är man så illa tvungen. Efter skolan så ska jag och Linn gå runt på stan,kolla om vi hittar någonting som man kan ha användning för på lördag,har fortfarande inte riktigt bestämt mig för vad jag ska klä ut mig till! Får ju typ ångest,hjälp mig människor!

Ebba Grön


Nu ska jag se Greek så,
Hedda!

800 grader

Utvecklingsamtal idag,det gick bra faktiskt till och med min frånvaro har sänkts med hela 2% wohow^
Efter utvecklingssamtalet så for jag och mamma runt en stund på stan för att checka lite jackor och sånt,hittade en ASSNYGG men självklart så ska den kosta satan fast den är på rea och dessutom förstor,blir så irriterad,det suger att vara kort,alla täckbyxor jag provat har varit alldeles för långa o oftat även förstora i midjan med,it sucks to be short.
Drog och käkade lunch på frasses,fick jätte fina klistemärken med i min barnbox,sedan var tvungna att åka hem igen,mor var tvungen att fara tillbaka till morfar, det är nog inte så långt kvar nu,han åker in på axlagården (?) imorgon.
Känner mig så jävla dålig,jag vill verkligen åka och hälsa på honom,vet ju inte när lr om det ens kommer att gå om några dagar, men han är så dålig och jag vet inte om jag skulle klara av att se honom sådär. Jag är rädd att jag skulle bryta ihop eller bli alldeles för skärrad,vill inte göra det framför honom,även om han är så pass borta som han. Vill inte att mitt sista minne av honom ska vara att han varit så där dålig,är det jätte hemskt av mig att tänka så?

Har iaf typ sovit hela dagen sedan jag kom hem,vaknade när vi skulle äta och helt plötsligt börjar alla bara skrika åt varandra och jag fattar ingenting,det råder totalt kaos här just nu..


Flyktsoda

Egentligen inte ens bra meeeen för tillfället äre just den låten jag lyssnar på så den får duga.


Fast laga mat är ändå bästast^^ höhö


För övrigt händer inte mhycket just nu,ligger och tänker..För mycket faktiskt,tror jag ska se lite How I met your mother, ååh jag vill att det nya skins avsnittet ska komma!
Det känns typ som att jag är den enda som tittar på skins,ingen jag känner har typ ens hört talas om det,what's up with that!? Det är kung iaf, 



------------------------------------------------------------------------------------------------------






Var inte rädd för mig, jag är så rädd för dig
jag går på glödande kol
Lyckan kommer, lyckan går, dom säger
tiden läker sår
Jag släcker lampor, jag öppnar fönster
letar efter mönster

Torkel är tuff

Har varit helt crazy idag känns det som,typ övertrött som satan,ändå fick jag sova 4 istl för 3 timmar inatt,totally great!

Fick nå ryck o bestämde mig för att dra till Frida efter skolan,var egentligen as trött meen vad gör man int för o få träffa lilla Fridolf. I väntan på middag satt vi o lira lite tv spel,just awesome,jag ägde ut frida,totally!!
Efter maten så såg vi Patrik 1,5,seriöst,hur skön som helst.Vi bakade också någon choklad kaka som jag tyckte blev awesome bara lite mysko men fridis tyckte den var god så de var ju great! Vi såg även Tjenare kungen,bara bra,seriöst hur skönt var inte 80-talet!? blir galen föddes nåågra år för sent..Attans!

den blev fett nice,bara lite stark^
shuu breeee!

Jag är sjukt trött nu kan jag lova,orkar dock inte sooova,sömn är överskattat^^
Till skillnad från vissa andra så är jag ledig imorrn,pretty sweet dude! fast har utvecklingssamtal så det sög,men de är ändå chill.


Kärring.

Är så jävla pisst just nu så det finns verkligen inte! Jag kokar seriöst börja typ svettas för ja e så jävla sur.
Jag HATAR min mattelärare,hon e en jävla kärring som favoriserar som satan och bara allmänt störd!
Hon är elak och orättvis,jag kmr seriöst ha ihjäl hon en vacker dag om de inte blir ändring snart.


Som Mona-Lisahar sitt leende så gömmer också du en hemlighet.

Sitter och lyssnar på Tina Turner och gammla Madonna låtar,dom e ju as sköna typ!
Jag vill leva på 80-talet lr tidigare,inte 2000 iaf..


Typ asshole dag idag,inte alls bra,min hjärna spelar mig ett spratt. Har ont i magen också,typ1000 olika piller går jag på just nu känns de som,vissa som ska lindra mitt magont men av alla tabletterna verkare som om de bara blir värre,krampar typ satan. Jag åt en french idag,de var gott.
På tal om mage så har min lilla navel fått sig ett smycke nu,gissa färgen? höhö. Det blev rätt så bra tycka ja väl, gjorde dock ondare än vad folk sagt,fucking liars! Gjorde ondare än i läppen fast där känndes de knappt. Tur smärtan int varar länge i alla fall.

På lördag blire kalas hos Nättish som fyller hela 17 år,hon är wb mig och tycker jag är coolast i världen så hon måste bara också fylla 17. Det blir bara några tjejer,vi ska typ spela GH köra singstar och till och med vara utklädd o grejer, as nice alltså.
Någon som kan komma med ett bra förslag om vad jag kan klä ut mig till?

Nu ska jag se how i met you mother so fuck you all suckers.








I hate sundays

Som sagt sag söndag idag och imorgon börjar skolan,kan ju inte påstå att jag längtar iaf.

Jag har typ grinat sönder ikvl,ända stunden jag inte grinat är just nu och under de 2 timmar F har varit här typ. Jag är en riktig liten lipsill jag, och det blir inte bättre av att  se dumma filmer som får en att tänka på allt som varit och hur de kunde bli, nej bajs på gråtfilmer.

Jahapp då var det bestämt,igeen..Seriöst vad är det nu typ 1000e gången nu,hoppas det blir bra denna gång iaf.
Jag önskar att man bara kunde ta en paus från allt,få komma bort några veckor och ladda upp krafterna och fundera lite sen komma tillbaka och reda ut allting.

Aja de här blir nog awesome,riktigt greaaat alltså.

Fy faan vad jag längtar till i sommar alltså,man kan typ göra vad man vill då. Den här sommaren kommer ju dock int alls bli lik förra,fast ändå blir någon sommar någonsin lik den andra? Men förra var nog ändå den bästa jag haft hittills,synd bara att inget kommer bli som det var då,men ska nog få den här sommarn att bli bra ändå. Jag har ju min lilla F.


Tror jag ska se lite på How I met your mother och käka ananas,sedan blire väl ba o försöka sova så god natt på er!



Goo Goo Dolls - Symapthy

Om man bara inte säger någonting, så ljuger man ju inte?

FRIDOLF KOMMER IKVÄLL,ÄLSKADE FRIDOLF!
Äntligen e hon hemma och SOM jag har saknat flickan,det är sjukt hur man kan sakna någon så mycket.
 


Söndag idag,har jag någonsin sagt att jag hatar söndagar?
Jag bajsar på söndagar! Man borde nästan plocka bort dem från almanackan,som förrästen stavas fult.

Jag har mens,är grinig,sur och sad boy. Jag hatar att ha mens,jag blir typ jordens största pmskärring av det. Och överkänslig som satan,så mår typ alltid as kasst under lingonveckan, not so funnyy!
Förlåt at jag varit en bajs zombie idag,my fel..
Har så jävla mycket att klura på,jag venne vad jag ska göra lr vart ja ska ta vägen, puh! Skönt att lilla F äntligen är hemma,nu har jag någon att dela dessa funderingar med också slipper jag att mitt huvud sprängs.

Jag är less på umeå nu,se naaanting!
Frida förstå hur mycket jag taggar Malta nu, 3 veckor i värmen och bort från Ume!!

Jag är sjukt less på att ingen tar mig eller något jag säger seriöst,säger jag något så äre ingen som lyssnar,nej då är jag bara fjantig eller dum, tjaa nu är jag less iaf.
Jag behöver en paus från allting..


Ode to joy

Okej jag har gått och blivit nerd,hah jag fick världens ryck ikvl och ville lära mig och spela blockflöjt så jag har suttit i typ en timme och försökt lära mig spela. På en timme har jag lyckats sätta halva Ode to joy iaf,känner mig lite små stolt^ haha Okej det är visserligen inte direkt felfritt,men på ca en timme äre rätt bra för att vara första gången tyck ja! Hehe.










Annars ikväll har jag int gjort så mycket,suttit och spelat Monopol med bror ,mami och Marina en stund.Har även läst lite mer ur boken Äcklig,rätt bra faktiskt,handlar om en tjej som blir grovt misshandlad,både fysikt och psykiskt av sin moder. Påminner rätt mycket om boden Det. Ska fortsätta läsa lite senare,se om den är värd  att rekomendera.
Men först blire något avsnitt av How i met your mother.






Go on and close the curtains
All we need is candlelight.

Give me some sugar baby

Sitter och ser på Life of Ryan och blir bara mer och mer irriterad,han har alltid något att gnälla om känns som,okej de har typ jag med men alltså han gnäller verkligen om SKITsaker,har är typ bortskämd som satan o har de mesta,ändå är alltid allting fel. Samma sak med alla skit ungar som e med i my super sweet sixten,dom börjar alltid tjäffsa om bilen! Blir typ aldrig nöjd fastän deras päron ordnar en fest som kostar över typ 500 000 lr mer,bara för att de fyller 16. Helt sjukt.
För övrigt är jag bara allmänt sur idag ,inte blir det bättre av att komma hem + ska typ få mens snart så det kaan nog ha sin del i saken,är typ alltid världens pms barn innan mensen. Såå alla bör hålla sig på avstånd idag.

har börjat läsa en bok som heter Äcklig nu,den verkar rätt bra iaf, tror jag ska sätta mig o läsa en stund nu faktiskt.
Och eftersom Nicklas dissa ikvl så har jag ändå inget bättre för mig.

Hedda!


Torsdag

Hejhej,
Vaknade för ett tag sedan,ska typ bara klä mig osv sedan bär det av till stan.
Är dåligt trött kan jag lova,somnade typ efter 3 igår. Jag får nog krypa ner hos Nicklas som förhoppningsvis sover när vi kommer dit.
Idag ska vi nog bara vandra runt lite på stan,ska kolla om jag hittar någon tröja till imorrn,egentligen har jag typ inte råd menmen. Sen så tror jag vi åker hem till mig. Marina och brorshan skulle typ laga middag idag,laxsoppa, blää låter tyvär inte sådär jätte gott,jag hatar typ fick och det är inte många soppor som e goda,bara potatis o purjolökssoppa typ! Haha

Volbeat - I only wanna to be with you
.

Har börjat lyssna på Volbeat as mkt typ,den här låten verkar jag ha fastnat mest för förtillfället i alla fall.
Dom e awesomee!

Nu ska jag klä mig sedan blir det Nickliish!

Hedda!

Why do we keep linger

Har nyss sett Systrar i jens 2, den var bättre än vad jag trodde den skulle vara men första är typ fortfarande bättre.

Borde gå och sova nu ska typ upp as tidigt imorrn,ska åka in till stan med bror och Marina,dom åker tidigt för att dom ska till lyksele. Åker typ vid tio någongång,dom ska släppa av mig hos Nicklas,lär ju ska bli och sova ett tag där sedan bäre av ner på stan,ska köpa dricka så ska träffa en av brorsans kompisar..Hoppas brorshan hinner köpa då slipp ja dra ner på stan.
Har glömt att berätta tror jag men på fredag så blire iaf party hos Högdahls, Först så ska typ jag bror,Marina och Nicklas och några till av brorshans kompisar käka middag osv, sen så kommer det några fler,typ bara brors kompisar men de e nice. Sen på lördag så blire ju o ta hål i naveeeln!! Taggad,ohyes!



Jag tror kanske jag är den mest negativa människan som finns,jag ser inte ljust på någonting,allt e bara dåligt. Jag ser nästan aldrig det ljusa i tillvaron,bara mörker. It'sucks.
Jag befinner mig i ett stor mörkt rum och bara famlar omkring,har ingen aning om vad som är vad eller vart jag är påväg.


Men nu ska jag sova,upp tidigt imorgon,
Heddaaa!






Varför suger det vi har,kan du svara på det?
Visst,det är så bra,men ändå så dåligt.

Jag älskar dig.

Det är inga problem

Tänk er,
3 tuggumin, röd,blå och grön, speciellt utvalda i en tuggummiautomat.

Blå och Röd var bästa tuggummipals, fast Grön var den mest betydelsefulla av alla tuggummin för Blå. Röd var lite nyare,lärde känna Blå's andra tuggummipals och alla kom bra överens i tuggummiautomaten. Blå fuckar upp saker med Grön,det blir tjafs och så, Röd är där och stöttar men som tiden rinner förbi så slutar det med att Grön och Röd blir bästa tuggummipals,Blå har tappat Röd till Grön. I tuggummiautomaten är det mesta som vanligt för de andra tuggummina men inte för Röd och Blå,saker har blivit lite mer komplicerat. Grön och Blå är pals igen,inte som förut men it's a working progress. Blå får höra att Grön och Röd har det väldigt bra tsm,rullar omkring och myser på i deras egen lilla del av tuggummiautomaten,inget sådär synligt för de tuggummin som inte vet.
Röd och Blå träffar inte på varandra så mycket längre fastän båda fortfarande bor i samma tuggummiautomat, men för Röd så har Blå nästan försvunnit längst ner i atuomaten,på väg att bli nästa tuggumi som ploppar ut, på väg in i någon människas mun och tuggas sönder. Blå saknar dock att hänga med Röd och tyvär så träffas Grön och Röd mer än vad Grön och blå gör, och händer något spec för Röd så är Grön den första att få veta det. Grön är nu den Blå brukade vara. Tänk hur det känns för Blå?


Det är så det ligger till.





wohooo

Har fått en tid nuuu!!! Hoppas bara papi är hemma, för i så fall så smällere på Lördaaag!!!


Skellefteå

I går var jag som sagt i skeå,det var awesome! Verkligen hur trevligt som hellst. Kunde dock int skriva något igår för mit  internet var typ trögare än trögast.
Jag och Nettan for igår kring 9,kan lova att jag vaar ganska död,somnade 5 och klev upp halv 8,not so funny. Bussresan tog väl lite mer än 2 timmar vi var framme kring halv 12 och då började vi direkt strosa omkring i affärerna,
Det tog inte sådär jätte lång tid innan vi hade varit i alla affärer. Vi hade tänkt att stanna till kl 7 men vi blev typ less redan kring 3 så vi gick och åt då på en jätte mysig liten resturang,vi blev dock snåla och tog varsin hamburgertallrik från barnmenyn! Det var as gött i alla fall. Vi tog16.20 bussn hem och vi var väl hemma kring halv 7 någon gån, då kom mami och hämtade oss från busshållsplatsen och skjutsade oss sedan till Nätt. Väl hemma hos Nettan så kollade vi igenom våra köp lite grann, det blev int så mkt men köpte ett par jeans,sedan tyvärr föll jag även för trenden och köpte ett par jeans legging. Sedan så såg vi på I can never be your woman den var jätte bra, sen så blev det säsongspremiär på Desperates!






Våran fina lapp vi lämmnade på resturangen.



Idag vet jag inte riktigt vad som händer,skulle typ vara med Nicklas men verkar som att det inte kmr bli så, då vet jg inte riktigt vad jagska göra,måste typ in till stan iaf, kanske blir o vara med nätt sen lr något.

Häddå


kom hem!

Jag är så sjukt less på umeå just nu så det finns inte, på allt och alla som befinner sig i lilla umeå just nu.nästan iaf. Dock inte den enda 100% braiga quinnan som har lämnat mig och kommer vara borta hela veckan typ.
Jävla Fridolf!


 Frida kom hem nu!



Okej jag fick just ett skumt samtal från,Astrid som var med Lalla,Macke,Emil,Sofia.E,Frida,Matte och Nisse.
Inte nyktert där inte iaf!

Imorgon blir det ju skeå med Nettish,borde egentligen ligga och sova nu,våran buss går typ 9 någongång imorgon. Lär ju ska bra svårt att ta sig upp kan ja lova!
Ja vad ska vi göra där.shoppa satan? Lär ju ska ha shoppat bort halva min månadspeng innan ja e hemma,not good!
Men nu ska jag fortsätta se bedtime stories sen sova.
Hedda!


Jobbjobbjobb

It was over before it started

Första riktiga dagen på lovet,ska alldeles strax fara iväg,lär ju ska bli jävligt dryg dag.
Ont i kroppen som fan och ska sitta från 1-6 i en oskön stol.
Sov ju hos mormor igår, vi såg jersy girl käkade glass och bara myste typ. Gick och la mig rätt tidigt men kunde inte sommna förän timmar efteråt,hade så jävla mkt och tänka på.

Men nu måste jag springa om jag ska hinna med bussn så hedda!


Wasteland

So screwed, so screwed, so screwed, so screwed.
You'r fucked up.

Frida du skulle ha tagit med mig!


Ska snart gå till mormor,pallar int va kvar här så ska sova hos henne,imorrn blir det och jobba, 1-6 typ, på kvällen blire väl bara o ta det lungt,åker till skeå på tisdag iaf. Det blir nog awesome,kanske ska dra till sthlm på torsdag och vara borta över helgen,får se hur det blir.







It's to hard to keep pretend that everything's okey,it's not and I can't do this any longer, i don't just can't, I don't want to.
Screw this, count me out.

Söndag

Söndag, igen.
Vaknade för inte alltför längesedan har sett skins,ska väl börja klä på mig nu sen blire ut på skotern men Nätt.
Igår vad jag med Fiia och Nätt,vi chillade bara och såg melodifestivalen och rocksystrar!
I fredags var jag hos Nicklas,vi skulle och bowla med Emma och Vickan så vi chillade till typ 19.30 sedan drog vi ner på stan och fick vänta där på att någon buss skulle ta oss till bowlinghallen. 
Vi satt och väntade på Donkan i typ 30 min. Träffade på några dryga fjortisäckel medans vi väntade också.
Iaf när vi kom till bowlinghallen så fick vi typ vänta en timme och 30 min lr något på att en bana skulle bli ledig, just innan vi skulle börja spela så kom även Elias och Emil dit,dom bestämde sig för att joina oss och dom hade tur nog och fick spela gratis!
Efteråt stod jag och Nicklish och väntade i typ en timme på att det sku komma någon buss men det kom aldrig någon så det blev Nicklas söta mormor som fick hämta oss. När vi kom hem så börjad evi titta på Waist deep men båda slockna typ på dirren. Åkte typ hem halv 5 igår,var helt död när jag kom hem iaf.

Nu ska jag se klart skins sen blire o dra ut.
Heeeeeejs


RSS 2.0