>

fuck you all goodnight

Jag är helt lost idag,lovar totalt borta. Har fan inte hängt med mycket alls idag. Har inte riktigt någon koll på dagarna heller verkar det som,trodde det var tisdag idag meen icket.
Igår var jag kvar på stan efter skolan. Träffade Albin,Frida, Clara och Emil sedan blev det frasses för middag.
Efter det blev det dans på balettakademin,Dancehall. Det var kul men väldigt jobbigt kan jag lova!
Imorgon blir det också balettakademin,House blir det då. Lär ju också vara väldigt jobbigt.

I helgen blir det jag ,Fridolf och Clara som ska både tälta och sova i husvagn hos Frida hela helgen,för hoppningsvis!
På fredag blire tältning coh kanske vara med folk bara sen lördag ska vi typ ha ultimata tjejkvällen,det lär bli nice. Vi behöver det allihopa.

Plötsligt blev allt väldigt jobbigt.

Måste försöka sova,ska upp 6 imorrn,lär ju vara som en död firre hela dagen.
Sleep tight, don't let the bugs bite.
God natt.


Jag saknar dig!



 


Skola

Jaha,jag Jossa och Emma sitter och leker datanördar här på skolan. Jag vill hemhemheem, men jag kommer typ inte att komma hem förän halv nio någon gång. Jag och jossa måste gå på nån dans lektion på balettakademin,estet val grejs typ. Kändes jävulskt drygt.
Claraaaa komsikomsi måste träffa dig nu!
2 dryga lektioner kvar, sedan blir det stadn med josse och kanske träffa Albin och anton!
Sedan käka på subwaay!
Ursch böjar nu...
Föresten,om det är är någon som ens läser,KOMENTERA!
Heeeejs!

No regrets!

Så var det måndag igen.
Den här dagen har ändå varit ganska chill.Började dagen 10.30 med dans, körde typ mest lekar och "känn musiken" övningar. Efter det hade vi lunch och sedan 30 minuters turism sen ca 30 munuters rast och sedan fick vi våra datorer! Efter det blev det ner på stan och träffa brudarna,skulle igentligen ha träffat Albin också meen han kunde inte så det blev bara Clara och lilla Fridolf. Efter det hem till Fridolf och snacka ihop oss om språkresan! Verkar som att det bär av till Malta, är huur taggad som heslt!! Det kommer bli hur nice som helst. Hoppas bara vi lyckas skaffa jobb...

Ja nu ligger jag här i min säng och skriver,på min,bara min alldeles egna dator. Eller tjaa,den är ju min i tre års tid iallafall.
Jag ligger och ser på Sex and the city som är bäst i världen kanske,näst efter Clara och Frida dårå.
Jag är så jävla glad över att jag inte for till Piteå i sommras. Inget illa menat mot er andra bruds,men det är det att om jag hade följt med så hade jag fan aldrig blivit så bra kompis med Clara som jag är idag. Så.. No regrets! Clara du är ju typ bäst i världen,älskar dig och din kassa humor så jävulskt mkt! Har haft underbart roligt i sommar med dig! Du och Frida toppar det mesta!

Har svårt att släppa en grej,
Varför ska det vara så svårt att vara ärlig? Varför måste vissa alltid ljuga, är det verkligen så svårt att tala om hur det verkligen är? Visst hur svårt det är  beror ju ofta på vad saken gäller, men ändå fattar inte grejen. Varför ska det vara så jävla svårt att tala om hur det igentligen ligger till?! Sanningen brukar ju ändå krypa framm förr eller senare,visst?
Och speciellt om det är någon man borde kunna/ alltid har kunnat snacka med om allting. Känner man någon väldigt väl så förkänar personen att få veta sanningen,inte behöva bli förd bakom ljuset av någon jävla lögn. Det är så fel tycker jag. Man borde vaa ärlig då! Och om man är rädd för att såra någons känslor, säg sanningen ändå! Lögner gör ju bara ondare. Visst sanningen kanske svider ibland,men jag lovar,man kommer att komma över det.Tillslut..
Så tala sanning!!

Måste få sömn nu,
God natt.



Nomy - End of chapter two


Söndag.

Söndag idag,jag hatar verkligen söndagar! Uuusch!

Igår var jag och Nicklas på bio, vi såg sex and the city. Den var underbart bra,tyckte jag iaf. Nicklas däremot tyckte den var rå tråkigt. Sedan gick vi runt lite på stan tills bussen gick, sedan var vi bara hos mig och såg tv ett tag.
Den här helgen har väl varit lite sisådär meen ändå rätt ok. Måndag imorrn,känns ju jävligt drygt med skola nu,orkar fan inte!
Ikväll blir det typ att vara med Linn. Det blir nog trevligt,det var ett jävla bra tag sedan sist. Får väl se vad vi hittar på,hon ville typ att jag skulle klippa hon men vi får väl se,jag har fan saknat hon bajs mkt!
Förövrigt så vet jag fan inte vad jag ska skriva mer,jag har typ skriv torka,allting står helt still i huvudet på mig,jag vet inte vad jag ska skriva. Det ända jag känner just nu är ilska,irritation och besvikelse.Men jag vet igentligen inte riktigt om jag har någon rättt att känna så.
Nej nu ska jag gå och duscha och sen träffa Liiinn!
Heejs

Piss väder!

Torsdag,fredag imorrn. Äntligen! Ska bli så jävla skönt med helg! Första veckan på gymnasiet nu, handels på Östra. Det har väl varit helt okej, vi har inte gjort så mkt drygt med all information och sånt dära,får datorerna på måndag. Weei!
Klassen verkar typ ändå helt okej,vet inte riktigt än vad jag tycker igentligen men det blir säkert bra, jag är fan osäker på om jag verkligen vill gå handels,det verkar skit tråkigt meen vem vet det kan ju bli bra ändå,måste ge det en chans iaf.

Jag är så jävla less på regnet! Kan det inte bara sluta regna,ge oss lite sool! Jag är typ i nån jävla svacka,allt känns bara drygt just nu,vill fan inte gå i skola,orkar inte! jag vill typ sova i flera veckor nu, är så sjukt trött,jag har så jävla svårt att sova på nätterna,fattar inte varför. Och har så jävla mkt och tänka på just nu,måste reda ut grejer osv.
Skönt att det äntligen snart är helg! Det blir nog kanske Bodbyn på fredag,var meningen att vi skulle fixa en överassknings fest för Clara men det blev ingen överasskning,någon försa sig. Vet inte om jag ska dricka,tror inte det. Sen på lördag blir det kasnke att käka på Döner sedan bio, sedan ska jag fan sova hela söndagen!
Förra helgen blev ändå rätt nice,fest hos mig på fredagen,först käkade vi kräftor sedan fick vi besök av en jävla massa männsiskor. Sedan var det tänkt att jag skulle till stugan men jag slapp så Frida sov hos mig hela helgen,på lördagen gjorde vi inte så mycket vi förgade håret båda två,jag rött igen och Frida typ brunt,det blev nice tycker jag,men vet inte om hon blev så nöjd. senare kom några av bodbyssarna förbi,vi följde med dom tillbaka till Bodbyn ett tag sedan drig vi hem och käkade popcorn och såg på 14 suger,det var mys.

Har typ ingentign att skriva nu,måste sova.
GodNatt.


Frutty!

Äntligen fredag! Jag slapp följa med mor och far på kräftskiva hos Erikssons så jag Nettan och Frida ska ha en egen kräftskiva här hemma, det lär bli super nice! Nettan skulle komma hit lite tidigare så ska vi göra iordning kräftorna och så skulle vi kanske baka en paj. vi får väl se hur det går med det! Sedan ska Frida sova över här ikvl också!
Bodbyssarna ville också komma och vara med oss ikväll. Vi ser väl hur det blir med det. Hur som helst så kommer det nog bli grymt roligt ikvl!
Sedan på lördag så blir det nog att fara till stugan,ska på 50-års kalas på söndag. Kändes inte alls så roligt menmen vad ska man göra.
Förövrigt idag så har Nicklas försökt lära mig spela poker på fulltiltpoker.com, han försökte guida mig genom telefon hur jag skulle göra,kan säga att jag inte lyckades så bra med det i alla fall. Jag förstod typ ingenting! Men tack för att du försökte, du är allt söt du Nicklas.

Om bara några veckor så blir det att pierca naveln och ta hål i tragus! Längtar som fan,ska ta hål i tragus sammtidigt Clara & Frida. I can't wait!
Jag längtar tills jag blir 18 då ska jag tatuera mig!!

Nej nu måste det bli lite fart i mig. Har inte klätt på mig än och jag måste fara ner på ica och handla lite inför ikväll sedan måste jag hinna duscha och fixa till lite här hemma innan Frida och Nettan kommer.
Måste skynda mig!
Heejs!


Back to school.

Onsdag idag, klev upp kl 9 för att seedan åka in till stan och skaffa mig en ny hair cut. Det blev typ likadant som sist,nästan.Lägger kanske in nån bild sen. Efter det hade jag tänkt att ta bussen direkt hem, eftersom att det regnade orkade jag inte vara kvar på stan, men med min tur så var det ju klart att jag missade bussen. Gick omkring en stund på stan i väntan på nästa buss,gick förbi skopunkten för att köpa skorna jag såg igår. Svarta typ läder stövletter. skitsnygga! men dom kostade tydligen 40 kr mer än vad jag trodde så jag hade inte råd att köpa dom,köpte en knallgul T-shirt på BikBok istället.
Tänk, det här är sista veckan kvar av sommalovet. Om bara 4 dagar så börjar vi skolan igen,fast den här gången blir det visserligen en helt annan skola. Det ska ändå bli kul, att få träffa massa nya människor osv. Kommer dock sakna vissa sjukt mycket! Får hoppas att vi lyckas hålla kontakten.
Är hos Nicklas nu,ska nog sova här ikvl. Han den tråkiga jäveln ligger och sover nu, tror jag ska joina honom. Är sjukt trött. Jutja jag måste klippa honom ikvl,hade tydligen lovar det.Guud vad jobbigt det kändes, förstår inte ens varför han vill att jag ska klippa honom,han borde gå till någon som kan sånt där tycker jag.
Jag är hungrig,jag vill ha mat. Måste äta. Jag åt kycklingsallad till middag idag. Det var sjuukt gott.
Åh vad gott det skulle vara med kycklingsallad nu! eller glass, med choklad sås. Eller sånna där varma hallon. Mums!
Jag vill ha mat. Jag vill ha Clara. Åh vad jag saknar Clara! Jag kommer inte hinna träffa hon nå mer innan skolan börjar,hon kommer typ hem när vi har börjar ju. Bajs. Jag saknar Frida med, fastän jag var med hon igår.
Nej nu ska jag gå och jävlas lite med Nicklas tror jag. hoppas inte gullrumpan blir alltför argsint bara.tihih.

Goodnight everybody!



I think i'm starting to fall in love with Nomy. <3
Got to love 'em!

hey little girl on your way to class, loved by all 'cus she got that ass.

HejHej, Helgen blev rätt kul. På fredag var vi i bodbyn,byastugan det var bodbyssarna + Jag, Frida och Linn & även Linus och Larsson kom förbi lite senare och några andra en kort stund. Från början söög det,det var verkligen hur tråkigt som hellst alla låg typ och sov eller var och vandrade på annat håll, men sedan efter att några som kommit förbi dragit därifrån så började det bli lite drag i alla så det blev ändå roligt.Ska typ göras om nästa helg,jag MÅSTE vara hemma då!
För övrigt i helgen har jag inte gjort så mkt jag sov hos Nicklas hela helgen istället för hos Frida. Vi gjorde faktiskt inte så mycket låg typ i sängen hela dagarna och bara chillade, vi for och hälsa på dom på lanet ett tag men det var tråkigt och jag var bajs trött så vi drog hem och såg the boondock saints men somnade rätt fort, men inte fick man sova länge inte,nej för en Nicklas höll på och väcka en och jävlas med en hela tiden.
Idag, för att vara exakt så om 2 timmar såå ska jag på första besöket hos en sångpedagog, det är lite nervigt men känns ändå ganska kul. Hoppas bara inte att hon säger att jag är helt värdelös och att det inte ens är lönt att jag tar några lektioner. Det var mammas idé att jag skulle ta lektioner faktiskt. Jag vet itne ricktigt om jag tycker att det är nödvändigt,tror faktiskt inte att jag kommer sjunga så mkt mer än i duschen nu förtiden. Menmen, ändå lite kul känns det,att få veta om man faktiskt kan sjunga någorlunda lr inte. Efter jag har varit där blir det nog bara att vandra runt på stan,får se om Nicklas kommer in också.
Nu är Clara typ i Sicilien. Hon åkte kl 4 inatt. Jag vet itne riktigt hur många timmar det tar att åka dit menmen. Fan vad jag kommer att sakna hon!
Clara jag har haft sjukt kul med dig i sommar! No regrets!
Men nu måste jag skynda mig till bussen,
Pusshej!

Torsdag

Jahapp nu är det torsdag och jag har varit hemma i en vecka nu. Jag har typ varit med Clara och bodbyssarna hela veckan. Jag kommer att sakna Clara sjukt mycket nu när hon åker till sicilien! Jag kommer typ dö av längtan, Clara du får inte åka!!
I helgen ska jag kanske sova hos Frida,var tänkt hos en annan först men det gick typ inte så nu blir det nog Frida och det blir jätte great! På fredag så ska vi typ till Bodbyn. Vet inte om jag är så jätte sugen längre,det känns lite knas men det kan nog bli nice ändå. Sen på lördag lät det som att vi ska till umedalen (?) och träffa Alexanra och några av hennes kompisar. Så Helgen blir nog lyckad ändå, jag slipper följa med tills tugan och får tillbringa hela helgen med michellingumman!
Det var tänkt att jag Clara och Frida skulle fara och fika senare idag men eftersom att jag kom hem några timmar försent så får inte jag fara in till stan. Det sög ju men han ju iaf vara med Clara en sista gång innan hon åker.
Idag är en sån där jobbig dag,ni vet då ingenting känns rätt och man skulle kunna stanna kvar i sängen i flera dagar! det är en sån dag idag. Igentligen kanske inte något speciellt men ändå är allt bara drygt och jobbigt.
Ligger i sängen och lyssnar på Tracy Chapman - Talking about revulotion, hur bra som helst! Och jag skulle bara kunna ligga här tills jag ruttnar, det är så jävla skönt och jag orkar inte mig för att göra någonting heller.
Vissa dagar måste man helt enkelt bara vara.
Hejs

RSS 2.0