>

I told you to be kind

Ut i kylan


The big B-day



Då var man 20 då.
Kinda awesome!


I won't lie, i'm falling hard

Då var det Söndag och ännu en vecka har gått. Det är helt sjukt hur fort tiden går alltså.
I fredags så skulle vi fira min 20års dag som är imorrn, var tänkt att vi skulle ha lokalfest men det var inte så många som kom så efter många om och men så blev det att vi drog till Olles.
När vi äntligen kom dit så hade vi galet roligt. Trevligt folk, bra musik o härlig stämning. Kvällen kunde inte ha gått bättre!

Igår så var vi några som drog till puben här i Sävar för o kika på när Sweet seed spelade. Det var jätte lite folk där vilket var lite tråkigt men vi hade kul iaf. Träffade några kompisar från högstadiet vilket inte var helt fel. Blev efterfest hos Astrid. Tror jag kom hem 7 imorse.
Det har inte blivit mycket sömn denna helg men ojoj vad bra den har varit!

Idag har vi haft främmande hela dagen. Ätit tårta o fått presenter. Inte alls dåligt.
Det brukar alltid vara något man får som kanske inte varit sådär jätte roligt o få men icket denna födelsedag. Var supernöjd med allting.

Så stort tack till alla som varit med och firat mig i helgen!


snart biff?

Okej, inte riktigt där än.

Kom just hem efter 1 och en halvtimme på gymmet, john är i Åre så tänkte va lat och skippa men lyckades få med mig Astrid. Är inne på 3e veckan nu, har tränat 2ggr i veckan. Är lite små stolt faktiskt. Trodde inte jag skulle lyckas ta mig i kragen o träna regelbundet från början men än så länge har jag lyckats. Snart kanske det får blir 3ggr i veckan till o med.

Men så kommer man hem och känner sig rå duktig också ska man trycka i sig en pizza, kändes lite fel. Meen det skulle sitta gött så skit samma. Som Astrid sa, det blir + - 0. Typ..

Nu,
The lying game o pizza. Awesome!


13:41

Vaknade just.
Jag vet inte vad det är med mig. Dom 2 senaste veckorna har jag haft sjukt svårt att ta mig upp. igår so jag till kvart i 3. Jag brukar aldrig sova så länge.

Juste, jag är från och med nu en gymmandes quinna i iaf ett halvår framöver. Weei, första träningspasset var i torsdags, hade rätt mkt träningsvärk på fredagen och självklart skulle vi ut då också. på lördagen var det ännu värre. Menmen så äre när man är så otränad som mig. Det är skönt o ha träningsvärk, då vet man att det har tagit iaf men jag hoppas på lite mindre träningsvärk nästa gång iaf.

Nu blire o käka lunch och se på Greek som jag började se om igår. Awesome.

 


väder kaos o övrigt kaos

Jag kan nog ganska säkert säga att det inte kmr bli mkt bloggande förän jag skaffar en egen dator.

Idag har de varit fullt upp hela dagen känns det som. Jobbade till 12 och skulle sedan hinna till stan till 12.30 då jag hade en tid bokad på face. När jag var klar där så fick jag för mig att jag skulle passa på och klippa mig så gick och bokade en klipptid. Kom sedan på att jag inte skulle ha råd med klippningen och min mobil hade dött så jag traskade  upp till Mor min som inte ens var där, när hon väl kom tillbaka från lunchen och gjort allt de hon skulle göra så hade jag 15 min på mig att få mig nått i magen och hinna gå tillbaka till stan. På något sätt lyckades jag hinna.

Blev faktiskt riktigt nöjd med håret, förutom att jag tog bort en ordeentlig bit av håret så blev det inte så stor förändring dock. Trodde de skulle kännas as knas o klippa så mkt. Men jag sa ju att jag skulle kapa det när det nådde rumpen.
Jag hatar att gå till frissan egentligen, blir aldrig nöjd, gillar inte småpratet och man ser förjävlig ut där man sitter med blött slickat hår i alldeles för hemsk belysning. Snacka om att självförtroendet sjunker en aning. 
Men hade en ny idag hon var awesome! Nu minns jag inte namnet men stort tack till henne iaf.
Hon räddade mitt hår!

annat som hänt i veckan,
körde fast 4 ggr i måndags, volvon är inte alltid bra tydligen. -.-
Nördar en ny serie, accidentally on purpose. Kinda awesome!
Har förälskat mig i mini daims(?) looove it!
 och jobjobjob.

Nu ska ja kika min serie o käka diam.
Awesoome!


RSS 2.0