Back to school

Söndag, imorgon är det tyvärr skola igen. Är verkligen allt annat än taggad, känns inte lockande att börja med vanliga lektioner direkt från början,det borde fan va mjukstart för alla. Förra torsdagen,första skoldagen, de var helt sjukt var less redan efter första dagen,det är inte så det borde vara.
Och det borde vara helt förbjudet att lägga upp ett schema som vårat! Tack vare skitkomvux som tagit över våran korridor så har vi fått flytta ner till S korridoren och därför har vi typ 2 klassum att vara i och lektionerna är helt krejsii. Vi har typ 2 lektoner på morgon 3 timmars lunch och slutar kl 4 nästan varje dag, på onsdagar slutar vi halv 5! Halv 5! Så länge borde man fan inte på vara på skolan, vi som åker buss är ju fan hemma halv 6 typ.. Frågan är ju om man kmr klara av denna termin ens.

Det enda bra med att skolan har börjat igen är att the fjortis gang åter igen är förenat. Känns bra att träffa alla brudarna igen. Nästa helg blir det nog tjejhelg. Just awesome.

I helgen har var varit med Nicklish hela helgen, i fredags var vi i Holmsund hos Daniel,det var väl helt okej sen lördagen kom Danne till teg och var med oss en stund,senare på kvällen åkte jag och Nicklas hem till mig,vi såg gröna milen och åt Ben and jerrys. Daniel,Foppa och Johan kom även förbi en stund innan dom drog vidare på party. Senare kom även Alec, André,Linus och Larsson och joinade oss. De var trevligt,somnade dock strax efter att dom kommit.

Nej nu blire o duscha sen sätta på nån film o bara mysa.
Hedda

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0