I'm just a teenage dirtbag baby.

Söndag.

 Så har ännu en vecka gått och den fruktade söndagen är åter här. Det är liksom bara att man går och väntar på att något dåligt ska hända på söndagar. Är det inte någon annan som förstör så förpestar dagen så lyckas jag rätt bra själv. Helt och totalt vädelöst. Varför är alla mina söndagar typ dömda till att bli misslyckade ?

Fast i och för sig så har den här söndagen faktiskt inte varit så dålig,rätt bra ändå,nästan, bara på halv kasst humör. Fast det klart det är många timmar kvar.

Helgen har varit great iaf! I fredags var a och Frida och käkade middag hemma hos Jennifääär,det var mys,hon hade gjort kyckling och ris,as nice! hahah Sen blev det efterrätt också såklart, typ nån jennifär special,. Det var as gott iaf.
Sen gick vi ut o skulle träffa Adam som v ar på någon fest,vi blev fast där i typ en timma sen drog vi tillbaka till J och fortsatte hitta på grejer till våran nollningslista som vi ska göra nu på jullovet.

Sen igår hade vi först julavlsutning på jobbet sedan gick jag, Frida och Goran och käkade på någon liten grill på gammlia. Sedan bar det av hem till F igen och snabbt göra oss i ordning för att dra ut. Det blev örnstugan med en mass folk. Det var riktigt kul faktiskt drygt att ta sig dit bara,synd att de flesta var tvungna att dra så tidigt. Men annars var det awsoome.

Ikväll äre typ fullt upp ska städa,färga håret och senare ikvl kommer Fridoolf hit så ska vi ta det lungt och bara mysa.
As nice.

           




Taggaaaa X3M imorgoooon!


Kommentarer
Postat av: saida

snygga bilder

2009-01-13 @ 13:42:34
URL: http://sahaiida.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0